Filmele noi

sub lumina lanternei magice

Re: Re: Catch Me If You Can

Mesajde Mirela » Lun Feb 03, 2003 11:05 pm

Initial trimis de bhuttu
Mersi, mersi mult! A, nu eu? Ptu!

eram sigura ca numai ce-ti auzi numele si-o sa apari :D

ps: si cum s-a dus LOTR din cinema-uri si eu tot nu l-am vazut ;P
Blasfemie curata , nu alta .
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde AdevaRapper » Sâm Feb 15, 2003 1:01 am

Eu mai nou am vazut THE NEW GUY si a fost destul de agreabil, mi-a placut ;)
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Feb 15, 2003 9:12 pm

Am observat ieri in Mall un afish de reclama la un film ce va aparea. Mi-a atrat atentia deoarece prezenta doi dintre actorii mei preferatzi : Adam Sandler si Emily Watson.
Filmul se numeste Punch-Drunk Love . Ajuns acasa am cautat pe imdb....sa vad ce e de capul lui. Si stupoare...7.9 stele.

Iata inca un film pe care trebuie sa il vad in Mall....alaturi de The Ring si LORT2.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Feb 16, 2003 11:47 pm

Eu am vazut in ultima vreme: Simone si Reign of Fire! OK Both!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Femme Fatale

Mesajde clau82 » Joi Mar 06, 2003 2:23 pm

sal, a vazut cineva 'Femme Fatale'? e cel mai tare film pe care l-am vazut in ultimul timp. il recomand din toata inima.
pt cine vrea poate sa-l verifice aici :
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=1634&hist=0
clau82
Junior Member

Mesajde vali » Joi Mar 06, 2003 11:48 pm

moshule, nu tre sa ne dai cate o imagine la fiecare film. daca ne intereseaza subiectu, cautam noi imagini.

clau82, femme fatale, dupa mine, e o mare porcarie. blondina habar n-are sa joace, intriga e de porc...

the bourne identity - porcarie de film, nu l-as recomanda nici dusmanilor mei

analyze that - iata o continuare care sa fie cat d ecat la inaltimea originalului

all about the benjamins - nice. mike epps face tot filmul

friday after next - bunicel, dar e cazul sa o lasa balta cu filmul asta
some people deserve to die
vali

Mesajde clau82 » Vin Mar 07, 2003 2:27 pm

Femme Fatale : mie mi-a placut asa ca..., scuze ca te-am ajutat cu linku!
The Bourne Identity : you gotta be kidding
All about the Benjamins : chiar merita vazut? il am da nu m-am uitat inca la el
clau82
Junior Member

Mesajde clau82 » Vin Mar 07, 2003 4:26 pm

ce parere aveti de 'The Others'?
clau82
Junior Member

Mesajde Matrashita » Dum Mar 09, 2003 1:34 pm

Femme fatale e un film nu cine stie ce ,un pic ciudatzel dar cred k atrage prin faptul k tipa arata bine......(si mai face si strip-tease la un moment dat).;P
Matrashita

THE RING

Mesajde jane doe » Mie Mar 26, 2003 3:41 pm

E SUPPPeeerrrRRRR!!!!!!!!!!!
Ce parere aveti? Cei care l-ati vazut....LOVE IT!!!
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
jane doe
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 03, 2003 12:16 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Am observat ieri in Mall un afish de reclama la un film ce va aparea. Mi-a atrat atentia deoarece prezenta doi dintre actorii mei preferatzi : Adam Sandler si Emily Watson.
Filmul se numeste [B]Punch-Drunk Love
. Ajuns acasa am cautat pe imdb....sa vad ce e de capul lui. Si stupoare...7.9 stele.

Iata inca un film pe care trebuie sa il vad in Mall....alaturi de The Ring si LORT2. [/B]

Am fost astazi sa il vad. Nu mi-a placut absolut deloc. Nu am inteles nimic din el. In afara faptului ca Adam Sandler ramane acelasi tantalau adorabil.....in rest un film aiurea.
Mr Hyde & stefanp....duceti-va la cinema sa il vedetzi ! sau facetzi rost de el pe cd. sigur o sa va placa...la ce gusturi avetzi voi.

Daca cineva l-a vazut ...sa imi explice si mie care este ideea filmului....si ce se doreste a fi evidentiat.

Aproape 8 stele pe imdb. :mad:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Joi Apr 03, 2003 12:25 am

Ba Mosh, culmea, ai nimerit-o... filmul se bucurea de niste cronici misto prin ziarele serioase si din ce-am vazut din trailer promite. Acu' nu bag mana in foc...
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Punch-Drunk Love

Mesajde Mr Hyde » Lun Mai 19, 2003 10:20 pm

L-am vazut, se bazeaza pe clasicul amor omnia vincit, totusi nu e nici pe departe o comedioara romantica... in plus realizarea e chiar misto, iar Sandler face primul lui rol serios. Pe alocuri am sesizat influente din "In the mood for love". Overall nu se ridica la nivelul asteptarilor ( mai ales finalul e cam de cacao), face parte din categoria filmelor care "puteau" mai mult ( gen "Boys don't cry)... totusi e bunisor.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

ce am vazut eu!

Mesajde n3aGabitz » Mar Mai 20, 2003 9:09 am

matrix reloaded: fara cuvinte! daca va palctu prima parte asta o sa va placa sigur, adica nu cred ca se putea realiza o continuare mai reusita.

x-men 2: pe cat a fost de dezamagitor primul, al doilea pune la punct multe chestii. din multe privinte este mai reusit, in primul rand ca de data aceasta are "actiune si subiect".

head of state: o comedia dragutza, are niste puncte destepte legate de subiectul din film pe care chris rock le atinge intr-un mod amuzant. merita vazut.

Analize that: E misto, dar nu e ca primul. E mai slab, dar oricum merita vazut.

LOTR 2 Towers: L-am vazut de 2 ori la cinema, in unele locuri mi se pare un pic mai slow ca primul. Astept dvd-ul din noiembrie cu montaj aditional (peste 30 de min), si binenteles partea a 3 a care va dura 4 ore.
.......................................................................

vineri ma duc la Bruce Almighty. Este cu siguranta comeback-ul lui Jim Carey!
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Mar Mai 20, 2003 3:26 pm

3 filme vreau sa le vad neaparat:

Matrix Reloaded
Bruce Almighty

si 2 fast 2 furious cand apare pe 6 iunie

Restu filmelor noi...o sa astept sa apara pe TMN sau pe DVD :)

Oricum se fac prea putine filme de calitate la ora actuala ca sa dau 12 dolari pe un bilet la cinema.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Anterior

Înapoi la Film