multe filme de succes au beneficiat de continuari,mai mult sau mai putin fericite!chiar se merita?si aici fac referire la filme clasice ca Exorcistul,Aliens,Star Wars,Nasul,Fiul Diavolului,bla,bla,bla!
toate continuarile au avut succes sau multe au fost fasuri?
filmele cu mai multe parti.succes sau comert ordinar?
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Intodeauna continuarile sunt facute in scop comercial. Insa unele continuari sunt chiar foarte bune. Nashul II a incantat pe toata lumea. A fost la fel de bun ca Nashu I. La fel si Stapanul Inelelor. (bine...aici nu cred ca este vorba despre o parte a doua. actiunea epica nu a putut fi cuprinsa intr-un singur film pt. marele ecran....asa ca au scos aia 3 partzi. bineinteles...impactul comercial este infinit mai mare decat daca scoteau o singura aprte mai lunga. deja ne-am obisnuit ca in preajma Craciunului sa mai apara cate o parte.)
O alta continuare care m-a incantat a fost cea de la Back to the future. Si au fost amuzante si cele 5 continuari de la Academia de politie. (partea a 7 a a fost penibila :mad: )
Ce ar fi sa se faca o continuare la Pulp Fiction ? Sa avem Pulp Fiction 2 : The Return of Vincent Vege :p
O alta continuare care m-a incantat a fost cea de la Back to the future. Si au fost amuzante si cele 5 continuari de la Academia de politie. (partea a 7 a a fost penibila :mad: )
Ce ar fi sa se faca o continuare la Pulp Fiction ? Sa avem Pulp Fiction 2 : The Return of Vincent Vege :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
eu ma gandeamla alien si la star wars!seria alien originala a avut 3 parti,iar a patra,Resurection a fost extraordina de bine facuta!s-a lipit pur si simplu de restul!dar la star wars,ce muschii mei sunt porcariile astea doua aparute acum?in afara de faptul ca faci niste link-uri intre personaje,nu se lipeste deloc!dar absolut deloc!nici trucajele,realizare cu tehnologia secolului XXI nu se compara cu cele facute in anii '70!
-
SOD - Mesaje: 6035
SOD-ule, ai mare dreptate, continuarile de la Star Wars,cele noi, au dezamagit profund ca fir epic, caci daca e sa ne referim la efectele speciale, sunt f. bine lucrate, sa nu uitam industria aflata in spatele acestei serii shi studiourile de special effects ale lui George Lucas care au contribuit printre altele la imensele succese numite Jurassic Parc shi Terminator 2. Totushi, cred k s-a incercat sa nu se depasheasca o bariera, sa nu fie prea brusca trecerea de la Episodul 3 la 4, sa nu se simta atat de evidenta diferentza de 35 de ani dintre ele.
Totushi, trilogia initziala a facut furori, a adus noutate in tehnica de filmare shi de efecte speciale, a cucerit milioane de privitori shi a lansat un label de mare succes numit Star Wars care produce anual miliarde de dolari.
Ashtept cu nerabdare partea a III-a, shi din pasiunea pe care o am pentru aceasta serie voi fi prezent la premiera, asha cum am facut-o shi la episoadele I shi II deshi am infruntat cozi interminabile. Sper ca macar acest punct final al unei celebre shi impresionante serii sa ridice shtacheta la un standard greu de egalat asha cum a facut-o Lucas in anii '70.
Totushi, trilogia initziala a facut furori, a adus noutate in tehnica de filmare shi de efecte speciale, a cucerit milioane de privitori shi a lansat un label de mare succes numit Star Wars care produce anual miliarde de dolari.
Ashtept cu nerabdare partea a III-a, shi din pasiunea pe care o am pentru aceasta serie voi fi prezent la premiera, asha cum am facut-o shi la episoadele I shi II deshi am infruntat cozi interminabile. Sper ca macar acest punct final al unei celebre shi impresionante serii sa ridice shtacheta la un standard greu de egalat asha cum a facut-o Lucas in anii '70.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
5 mesaje
• Pagina 1 din 1