Incep acest thread unde ar trebui sa fie scrise ... filme/emisiuni/showuri etc ce merita vazute ...
Io zic ca merita (daca vreti sa va distrati) sa va uitati seara pe Antena 1 la Benny Hill Show
Emisiuni TV
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Daca is mai doreste cineva reintroducerea canlului Fox News pe astral...
Am si eu o rugaminte la cei ce pot sa-si piarda 1 minut sa completeze casuta cu sugestii si reclamatii a celor de la Astral de aici si sa ceara in 2 randuri sa se introduca canalul american de stiri Fox News sau daca au posbilitatea chiar sa sune la cei de la astral. Imi doresc sa bage macar de probe canalul asta sa vada daca are priza la nisa de public care e interesata de canalele de stiri internationale si in special americane. Raspunsul lor a fost ca daca se mai gaseste lume care sa ceara canalul asta vor lua in considerare si-l vor introduce, avand in vedere ca cei de la Fox Network au si reprezentanta la noi in tara . Postu' asta era bagat noaptea acum ceva vreme pe B1 da de cand cu chatul nu mai e. Stiu ca unii dintre voi se gandesc ca daca ai cnn, bbc si euronews ce-ti mai trebuie si asta, si mai bine cerem alt post....etc. Ei bine avand in vedere ca Fox Nws e cel mai important si vizionat canal american iar pe grila celor de la astral nu e NICI UN canal american cred ca indroducerea lui ar fi de bun augur. Daca se gaseste lume sa ma ajute in demersul meu le multumesc de pe acum.
- Tzeb
- Junior Member
nu stiu altii cum E...da' mie mi-e dor de televiziunile din romania
Evenimentul Zilei - Joi, 04 Martie 2004 :
Gigi zice ca Puiu a luat. Puiu zice ca Sandu zice ca Dragomir zice ca Becali zice ca etc. Mindruta, in sfirsit, dupa lungi frustrari, citeste de pe prompter. Cu unele poticneli. Spre deliciul Circotasilor. Stoicescu si Firea citesc foarte bine. Esca e campioana si are in fiecare seara margele noi. Bruxelles n-a existat. Tuca este indragostit pina peste urechi de “bunicutaâ€Â
Gigi zice ca Puiu a luat. Puiu zice ca Sandu zice ca Dragomir zice ca Becali zice ca etc. Mindruta, in sfirsit, dupa lungi frustrari, citeste de pe prompter. Cu unele poticneli. Spre deliciul Circotasilor. Stoicescu si Firea citesc foarte bine. Esca e campioana si are in fiecare seara margele noi. Bruxelles n-a existat. Tuca este indragostit pina peste urechi de “bunicutaâ€Â
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
fac o mica paranteza ca sa vorbesc despre stiri (jurnalul principal ,in special de la pro)
stiti ce am vazut azi la stirile sportive?
ca copilul de aur (scuzati cacofonia)...asta i un puradel de vreo 12 ani... ii face melodie lui mitea ,una lui marica si alta fratilor becali(deh, sa se dea bine pe la barosani)
alta ca ioan becali o sa vada meciuri din elicopter
ca masorului de la rapid i se zice maradonna
ca numarul 7 e un nr norocos pt.dinamo
PAI ASTEA S STIRI????CE MAMA NAIBII?
UNA E SA FACI AUDIENTA ALTA E SA TI BATI JOC.....
unde mai pui ca mutu e omniprezent indiferent daca da goluri sau daca joaca macar(apropo in ultima vreme joaca infect) mutu despre masini...mutu despre poezie...mutu si a luat haina de piele de sarpe...mutu despre dostoievski...mutu despre nr.norocos de la dinamo...mutu si a luat aston martin...tatuajele lui mutu...concert al lui m.pavel
aminat cu o ora special pt. mutu...mutu nici nu se duce la concert
...mutu...mutu..MUTU...MuTuu...mutu.....mUtU...mutu...muuuutuu.........
am ajuns sa ma uit la stiri pe tvr
stiti ce am vazut azi la stirile sportive?
ca copilul de aur (scuzati cacofonia)...asta i un puradel de vreo 12 ani... ii face melodie lui mitea ,una lui marica si alta fratilor becali(deh, sa se dea bine pe la barosani)
alta ca ioan becali o sa vada meciuri din elicopter
ca masorului de la rapid i se zice maradonna
ca numarul 7 e un nr norocos pt.dinamo
PAI ASTEA S STIRI????CE MAMA NAIBII?
UNA E SA FACI AUDIENTA ALTA E SA TI BATI JOC.....
unde mai pui ca mutu e omniprezent indiferent daca da goluri sau daca joaca macar(apropo in ultima vreme joaca infect) mutu despre masini...mutu despre poezie...mutu si a luat haina de piele de sarpe...mutu despre dostoievski...mutu despre nr.norocos de la dinamo...mutu si a luat aston martin...tatuajele lui mutu...concert al lui m.pavel
aminat cu o ora special pt. mutu...mutu nici nu se duce la concert
...mutu...mutu..MUTU...MuTuu...mutu.....mUtU...mutu...muuuutuu.........
am ajuns sa ma uit la stiri pe tvr
-
7vies - Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1