Mai e cam un an pana la lasarea oficiala a ceea ce ar trebui sa fie incheierea proiectului lui Lucas. A iesit pana la urma o dubla trilogie si o poveste care in mod sigur a marcat cateva generatii. Ultima parte (3 din 6 in cronologia lui Lucas) ar trebui sa fie cea in care Anakin Skywalker e atras de partea intunecata a fortei si devine Darth Vader. Sunt curios cum va rezolva Lucas acest lucru si mai ales cum va face ca scenariul sa nu fie intru totul previzibil. Oricum, va fi un film foarte "intunecat" - chiar Lucas a declarat asta.
Anyway... am deschis threadul asta pentru pareri, comentarii si alte chestii legate de acest film.
Star Wars: Episode III
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
ma lamureste si pe mine careva cum sta treaba cu episoadele astea? Au fost 6, s-au mai facut 2 care se zice ca le preced pe cele 6 dpdv cronologic al actiunii... si mai urmeaza 1 episod care sa incheie seria celor 3 si care sa uneasca practic actiunea cu primul episod realizat in anii '70? In cazul asta, episodul care a mai ramas o sa fie al draq de previzibil. Credeti ca au mai ramas breshe ca sa se mai faca si alte filme?
Are cineva toate episoadele? ca le-as cam vrea si eu, thx.
Are cineva toate episoadele? ca le-as cam vrea si eu, thx.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
nu Sopra. au fost facute 3 episoare pe la sfarsitul anilor 70. episoadele IV,V si VI. iar acum in anii 2000....inca 3 episoade...care le preced pe cele din anii 70. Episoadele I,II si III. I si II au aparut deja, iar III urmeaza sa apara. deci in total sunt 6 episoade.
le are Vali. vezi daca tzi le da. *p
le are Vali. vezi daca tzi le da. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
cica la un moment dat se preconiza sa se faca si partile 7, 8, 9 din "star wars" dar lucas a zis stop joc. pe de alta parte s-ar putea ca peste un an sau doi sa isi dea seama ca nu i-ar mai strica cateva sute de milioane de dolari in plus in cont si o sa le faca. sau daca nu el, studiurile sigur...
-
aspyrin - Junior Member
Chiar ma intrebam cand dracu scot si a treia parte, ca dureaza cam mult... Nu cred ca va fi asa de previzibila actiunea, desi se stie din prima ca Anakin devine Darth Vader... Problema e cum anume... Si mai sunt curios cum o sa-i ascunda Obi Wan ca are si o fata, pentru ca vader afla abia in ultimul episod... Plus ca trebuie sa moara Amidala si sa faca rost baietii buni de datele despre Steaua Mortii...
Sopra Tutti, daca vrei, am eu toate partile...
Sopra Tutti, daca vrei, am eu toate partile...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Big fan...
Uite ca s-a deschis un subiect shi despre asta. Pei, da acuma mai au de filmat cateva scene in Martie, ca deja 80% din filmari le-au completat, shi multe din effecte. Acuma trebuie sa lucreze la film shi sa-il editeze. At trebuii sa apara in mai 2005.
Mai sunt subiecte de abordat care nu sunt cu totul clare. Stim ca Anakin va deveni Darth vader, dar nu stim cum se va intampla, cu toate ca stim ca in acest episod va fi un duel(de 12 minute) care se pare ca e cea mai lunga bataie dintr-un film vreodata. Sau cel putin asa zic astia.
quote de Portnoy:"Plus ca trebuie sa moara Amidala si sa faca rost baietii buni de datele despre Steaua Mortii..."
Hmm, nu cred ca o sa o arate pe Padme cum moare in epiodul asta, shi nici cum rebelii iau datele detah Star-ului. Astea se vor intampla in cartile care le vor scrie ca sa faca legatura intre filme. Dar, nu se stie niciodata. NUmai Lucas stie, ce o sa se intaple, shi daca e destept, o sa bage shi un "twist" mare.
Mai sunt subiecte de abordat care nu sunt cu totul clare. Stim ca Anakin va deveni Darth vader, dar nu stim cum se va intampla, cu toate ca stim ca in acest episod va fi un duel(de 12 minute) care se pare ca e cea mai lunga bataie dintr-un film vreodata. Sau cel putin asa zic astia.
quote de Portnoy:"Plus ca trebuie sa moara Amidala si sa faca rost baietii buni de datele despre Steaua Mortii..."
Hmm, nu cred ca o sa o arate pe Padme cum moare in epiodul asta, shi nici cum rebelii iau datele detah Star-ului. Astea se vor intampla in cartile care le vor scrie ca sa faca legatura intre filme. Dar, nu se stie niciodata. NUmai Lucas stie, ce o sa se intaple, shi daca e destept, o sa bage shi un "twist" mare.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Chestia cu "twist-ul" ar fi ceva! scena de bataie e intre Anakin-tobedarthvader si Obi wan kenobi si cica s-ar fi scapat Natalie Portman prin presa despre scena asta.
Tot in partea a 3-a o sa moara personajul interpretat de Samuel L. Jackson. Se pare ca omul a negociat cateva luni ca sa aiba o moarte cat mai eroica.
Tot in partea a 3-a o sa moara personajul interpretat de Samuel L. Jackson. Se pare ca omul a negociat cateva luni ca sa aiba o moarte cat mai eroica.
-
aspyrin - Junior Member
Da...
I-a promis Lucas ca va fi o moarte onorifica, shi ca nu va muri asa de usor.
Am auzit shi eu ca s-a scapat Natalie in presa, despre duelul din Episode 3, dar nu stiu exact ce a zis. :con:
Am auzit shi eu ca s-a scapat Natalie in presa, despre duelul din Episode 3, dar nu stiu exact ce a zis. :con:
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Mai, eu nu stiu despre ce a zis sau nu a zis Natalie prin presa dar stiu cam de cand a aparut ep. II ca va fi o batalie intre Anakin si Obi Wan pe un vulcan/planeta vulcanica (or whatever...) in urma careia Anakin cade in lava si Obi Wan il crede mort, dar este salvat de oamenii sith-ilor care il baga in costumul "de Dart Vader" pt. a-l tine in viata.
P.S. Pt. cei nerabdatori exista scenariul pe net. (Eu am avut un rezumat al scenariilor de la ep. II si ep. III cam cu un an inainte sa apara "Attack of the Clones" si chiar s-a respectat ce scria acolo.)
P.S. Pt. cei nerabdatori exista scenariul pe net. (Eu am avut un rezumat al scenariilor de la ep. II si ep. III cam cu un an inainte sa apara "Attack of the Clones" si chiar s-a respectat ce scria acolo.)
- Kreathor
- Junior Member
observ aici...............
iubitori de SW. Apropo va fac o propunere a aparut Capcana paradisului in cadrul editurii Amaltea, pot spune ca este exceptionala. Cine o vrea o poate comanda de pe site http://www.amaltea.ro. :bye: :bye: :bye: :a :a :a :a
- amidalla
- Junior Member
se vor face si episoadele 7, 8 si 9
din Seria Star Wars
- amidalla
- Junior Member
amidalla scrie:iubitori de SW. Apropo va fac o propunere a aparut Capcana paradisului in cadrul editurii Amaltea, pot spune ca este exceptionala. Cine o vrea o poate comanda de pe site http://www.amaltea.ro. :bye: :bye: :bye: :a :a :a :a
Se vor face si episoadele 7,8 si 9
- amidalla
- Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1