Troy

sub lumina lanternei magice

troy

Mesajde Anna|s » Mar Ian 06, 2004 11:51 pm

am vazut reclama cand am fost la lort3. e cu brad pitt, eric bana si preferatul meu, orlando bloom. are careva idee cand apare? l-a vazut cineva?
aucun art ne peut egaler la vie!
Anna|s
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Ian 06, 2004 11:53 pm

apare la toamna. deci nu l-a vazut nimeni. mai avem de asteptat vreo 6 luni.

mi-au placut corabile alea. erau cu miile !

Orlando Bloom cu care ma innebunesti tu seara de seara pe YM il va interpreta pe Paris. Iar Brad Pitt va fi Ahile. Eric Bana va fi nimeni altul decat Hector !

Abia astept filmul !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Ian 07, 2004 4:14 am

Orlando Bloom dupa care sunt inebunite toate fetitele acum nu mi se pare un actor de luat in seama, cel putin pana la proba contrarie cand va face un rol adevarat. Cine stie, poate asta se va intampla chiar in Troy.

Filmul va aparea in Aprilie -Mai, cel putin asa scria pe afisul pe care l-am vazut intr-o sala de cinema de aici.

Pana una alta ii avem pe
Brad Pitt - Ahile
Sean Bean - Ulise
Peter O'Toole - Priam

Dupa cum spuneam si pe alt thread, de abia astapt filmul si in acelasi timp astept mult de la el.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde vali » Mie Ian 07, 2004 5:49 am

scenariul scris de scenaristul ala tanar care e la moda acum, nu?

homer
some people deserve to die
vali

Mesajde Aliosha » Mie Ian 07, 2004 7:10 am

da, ala care a scris scenariul si pt O Brother, Where Art Thou?
Aliosha

Mesajde Anna|s » Vin Ian 09, 2004 11:48 pm

recunosc ca orlando bloom nu este cine stie ce actor desi are 8 filme la activ, plus cativa ani buni in teatru.
si indiferent cat de bine joaca OB in troy, cred ca va fi un film foarte frumos!
aucun art ne peut egaler la vie!
Anna|s
Junior Member

Mesajde blushenka » Sâm Feb 28, 2004 11:00 am

de-abia astept filmul asta. totusi sunt niste schimbari oribile facute (dupa parerea mea). Nu le zic, pt ca nu stiu exact cum e faza cu spoilerele.
Aha - reclama de la inceputul lui rotk m-a enervat ca nu l-a aratat deloc pe Sean Bean, si pe OB de mai multe ori (but of course). Ulise mi se pare mai important ca Paris, dar asta poate din cauza ca am citit cartea. the movie may prove me wrong...
[size=-2]Stop dreaming,
People who say that are blaspheming,
They're doing nine to five and moaning,
They don't want you succeeding when they've blown it.[/size]
blushenka
Junior Member

Mesajde My_Angel » Sâm Feb 28, 2004 12:28 pm

Troy nu apare in toamna ci pe 14.05 in Romania si abia astept sa-l vad.
The diamonds are the girls best friends
My_Angel
Junior Member

Mesajde blushenka » Sâm Feb 28, 2004 3:58 pm

My_Angel scrie:Troy nu apare in toamna ci pe 14.05 in Romania si abia astept sa-l vad.

Angel, poate vrei sa zici ca atunci e lansat filmul in America. Pana sa-l vedem noi va mai trece cel putin o luna (vezi si ROTK).
[size=-2]Stop dreaming,
blushenka
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Feb 28, 2004 7:24 pm

some people deserve to die
vali

Mesajde blushenka » Sâm Feb 28, 2004 11:05 pm

vali scrie:stie cineva ceva de http://www.imdb.com/title/tt0340477/ ?

Nu pana acum nu stiam, interesant. Pare-se insa ca nu e prea bun, dupa ce user rating are. Dar mi se pare amuzant ca in el joaca John Rhys-Davies (Gimli din ROTK). In timp ce in Troy, dupa cum stie toata lumea joaca OB (Legolas din ROTK).

edit by O.M : blushenka...ai 1 avertisment pt. quote la posturile anterioare. la urmatoarea astfel de abatare....banare !
[size=-2]Stop dreaming,
blushenka
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 14, 2004 7:07 pm

Azi a fost premiera mondiala a filmului. Dupa primele 754 de voturi...inregistreaza nota 7.2 pe imdb.
Destul de bine.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Vin Mai 14, 2004 11:29 pm

azi am fost si eu in cinema sa vad si eu filmul de care toti ziceau ca e cel mai bun film al anului and stuff... tot ce pot sa zic e ca acest film e inca un film de genu "superhero" ... de cand am inceput sa vad reclamele pentru film nu m-am asteptat la mare chestie din partea lui... o sa castige bine tare si in box office ca are actori celebrii in distributie si multi vor merge sa-l vada pe brad pitt alias" sexiest man alive"
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Troy - 9/10

Mesajde Aliosha » Lun Mai 17, 2004 5:03 am

Mda, fiecare are dreptul la o parere, chiar si Crazy Babe (nice nick btw...)

Nici eu nu am asteptat mult de la film (am citit n critici proaste inainte) insa am fost mai mult decat placut suprins de ce am vazut.
Toti stim povestea asa ca nu putem cataloga filmul drept "superhero". Acum daca tu nu ai auzit de Homer si crezi ca Ahile e ruda cu Batman e partea a doua...

Wolfgang Petersen a facut un film de referinta si asta si cu ajutorul personajelor interpretate superb. Toate mai putin unul - Paris. Orlando Bloom este un actor foarte slab. Nu numai ca joaca prost dar pe langa Eric Bana (Hector) sau Brad Pitt (Ahile) pare pur si simplu minuscul.

Sa trec la laude acum:

Brad Pitt demonstreaza pentru a tzaspea oara ca nu e doar un actor care arata foarte bine. A aratat destul in filme ca Legends of the Fall, Seven, Sleepers, 7 years in Tibet,Fight Club, Meet Joe Black, Snatch, etc, ca sa isi merite statutul de actor mare. ( A se vedea rolurile foarte variate).
Asadar, Ahile este inca un rol de exceptie pe care il face.

Eric Bana : mi-a placut mult cum l-a interpretat pe Hector. Sa vedem ce o mai face in viitor.

Peter O'Toole (Priam) : nimic de adaugat. Bine ca inca ii mai rezista ficatu si ne putem bucura de rolurile lui.

As fi spus mai multe dar mi-a pierit cheful de scris intre timp.
Duceti-va sa vedeti filmul ca merita.
Aliosha

Mesajde Aragorn » Joi Mai 20, 2004 6:52 am

Bun filmu,

Ce ma uimeste e faptu ca Van Helsing a scos la box office mai mult decat Troy.

-----------

Legat de film:

De acord cu Aliosha, Bloom a jucat penibil (poate asa ii cerea rolu'?)

Anyway merita vazut. Pt aia cu net puternice si ceva bandwidth mergeti la http://www.lionetwork.net si vedeti ce puteti face.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Dany_S » Joi Mai 20, 2004 8:09 am

a scos mai mult ca Troy ca la americani le place mai putin istoria si mai mult ametzeli cu vampiri si werewolfs (mi-a placut Van Helsing, dar pe langa Troy e slabutz rau)

subscriu la tot ce spune Aliosha:
Filmul superb interpretat (mai putin Orlando Bloom care totusi mi s-a parut ca n-a jucat rau in Pirates of the Carabean), superb filmat, sper produs, chiar daca a tinut aproape 3 ore, mi-ar fii placut sa fie si mai mult si sa fie filmul mai in detaliu! :)

Crazy Babe: "Superhero" ??? Tu chiar esti serioasa, sau era la poanta?
Dany_S
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 20, 2004 9:00 pm

10/10 . SUPERB

SPOILER
Cateva faze care m-au incantat in mod deosebit :
  • Ahile la portzile Troiei strigand dupa Hector. Cand pleaca Hector sa il infrunte..absolut toata lumea stia ca nu avea cum sa castige in fatza lu' Ahile. Superba scena....cand toti isi iau adio de la el. Emotionant. Se vedea clar din privirile lor...ca avea 0 % sanse.
  • Briseis cand ii pune cutitu la gat lu Ahile.In cort. Si pana la urma...uita de Apollo si de tot. Mi-a placut mult de tot personajul Briseis.
  • Priam cand priveste Troia in flacari. Peter O'Toole are o prestatie superba.
  • Ajax pana sa debarce pe plaja din Troia...il ia pe unu de la vasle si il da la o parte...trece el la vasle...si tipa : "mai repede. mor grecii ! "

Ma opresc aici. Sunt foarte entuziasmat...si trebuia sa amintesc cateva faze. Mi-au placut toate personajele. Chiar si Paris.

Abia astept sa-l revad.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde miHaimm » Mar Mai 25, 2004 1:52 pm

Era foarte greu ca filmul sa fie mai bun decat este.

Totusi accentul a fost pus pe scenele de lupta (cu adevarat extraordinare) iar dramele personale sunt relativ sterse. Doar de Peter O'Tool (dupa parearea mea) straluceste cu adevarat la acest capitol.
miHaimm
Junior Member

Mesajde angus » Mie Mai 26, 2004 10:48 am

mi-a placut FOARTE mult 10/10. in special Ahile (curios este faptul ca pentru prima rol al lui Brad Pitt in care mi se pare absolut rearcabil - shi desigur am vazut cateva). cat despre dragalashul de Paris, primul imbold a fost ca se putea mai bine, dupa care m-am gandit ca poate asha s-a dorit sa iasa shi i-am acordat circumstantze atenuante. un film grandios pe care imi doresc sa-l revad.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 28, 2004 5:03 pm

Recitind “Ciclul Troianâ€Â
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde old lord » Dum Iul 04, 2004 4:20 pm

Legat de film:

De acord cu Aliosha, Bloom a jucat penibil (poate asa ii cerea rolu'?)

nu cred ca a jucat penibil cred ca comparati lortd cu troy si e o diferenta mare
old lord

Mesajde old lord » Dum Iul 04, 2004 4:27 pm

imi plce de oribilul mosh
pareri asemanatoare/indentice cu ale mele si reale
filmul troy e superb .abia astept sa se iveasca o noua ocazie sa-l vad la cinema .nu liam vazut decat la calculator
mi sa parut nedrept ca paris sa scape cu viata
old lord

Mesajde Addianna » Mie Iul 14, 2004 3:57 pm

Principalul motiv pentru care am fost sa vad filmul a fost ca joaca Brad Pitt, a carui prezenta a facut sa vina toate colegele sa-l vada.
A fost cu cateva zile in urma o emisiune pe Discovery in care explica cum au realizat multimea aceea de luptatori prin multiplicarea unei imagini.
Addianna
Junior Member

Înapoi la Film