movie news

sub lumina lanternei magice

movie news

Mesajde vali » Mie Aug 25, 2004 6:43 am

sa infiintam un topic unde sa scriem, cat mai succint si cu un link, stiri pe care noi le consideram importante din lumea filmului.

It's official: John Stamos and Rebecca Romijn-Stamos no longer have a full house.
http://www.eonline.com/News/Items/0,1,14772,00.html?eol.tkr
some people deserve to die
vali

Mesajde Cristy » Vin Iun 30, 2006 7:41 am

Zack Snyder (aka pustiul excelent care a refacut Dawn of the dead si a re-trezit interesul lumii pentru zombii) dupa ce termina lucrul la 300 (ce pare sa fie unul din cele mai bestiale filme de razboi vreodata, curtesy of the comic books from Frank Miller), se apuca de Watchmen (aka the only graphic novel to appear on Time magazine's list of "100 best novels from 1923 to present), realizat de acelasi tip care a facut benzile desenate From Hell si V For Vendetta. Guess what, urmatorul lui proiect este Rainbow Six. He hit it big!

Iese o noua super-mega-extra-uber-interesanta versiune la Lord of the Rings, care o sa cuprinda versiunile teatrale, extinse, comentarii de la cast & crew, kg de suplimente de data trecuta plus un nou material de peste 300 minute, realizat de Costas Botes, un prieten de-al lui Jackson, in care o sa aflam cat de grea a fost transpunerea cartii in film. De parca nu am fi aflat asta din zecile de ore din suplimentele de la celelalte versiuni :)

Da, stiu, cu totii va amintiti de ilustrul, dar obscurul Dark City, care, daca nu ar fi fost un proiect asa de low key, ar fi depasit Matrix la box-office. Alex Proyas a anuntat zilele trecute ca o sa iasa o noua versiune pe dvd (in sfarsit poate vine una buna din dpdv al calitatii imaginii), si anume directors cut. Woo hoo. Si de parca nu ar fi fost de ajuns, a mai anuntat ca se gandeste sa realizeze un sequel, dar care nici el n-o sa fie mainstream.

Tot aud vorbinduse de Brick (a teenage loner pushes his way into the underworld of a high school crime ring to investigate the disappearance of his ex-girlfriend), who, and I quote film critic Roger Ebert on this : "is noir to its very bones". I must have you!

Zilele acestea se incheie filmarile la Resident Evil 3 (ce s-a filmat in desertul mexican) si la Evan Almighty. In aceasta continuare de la Bruce Almighty, senatorul Steve Carell (cunoscut din The 40 year old virgin) este rugat de Morgan Freeman (care-si reia rolul de Dumnezeu din prima parte) sa construiasca o arca pentru marea urmatoarea inundatie. In rolul sotiei lui Steve joaca candida Lauren Graham (bine-cunoscuta din Gilmore Girls).

Tocmai a aparut teaser trailerul de la Spidey 3, care va fi lansat vara urmatoare. Il puteti gasi in mai multe variante aici

De asemenea, a aparut posterul de la Saw 3, pe care-l puteti gasi aici

Denzel Washington va lucra la un film suprasaturat cu efecte speciale, sub regia lui Peter Jackson.

Jack Nicholson va lucra impreuna cu Morgan Freeman la filmul The Bucket List, sub regia energicului Rob Reiner.
Moved away.
Cristy

Mesajde Cristy » Mie Iul 05, 2006 6:14 pm

Jean-Claude Van Damme va juca un rol negativ in urmatoare parte din seria Rush Hour, luptand impotriva lui Jackie Chan si Chris Tucker.

Dupa ce termina lucrul la Bobby, un biografic despre asasinarea senatorului Robert F. Kennedy, Sir Anthony Hopkins va juca alaturi de Meryl Streep si Paul Giamatti in alt biografic, unul despre fascinanta, dar tumultuoasa viata a lui Lev Tolstoy, numit The Last Station. Filmarile sunt programate sa inceapa in primavara anului 2007.
Moved away.
Cristy

Mesajde eyewitness » Mie Iul 05, 2006 6:38 pm

Jean-Claude Van Damme va juca un rol negativ in urmatoare parte din seria Rush Hour

ie fro posibilitate sa nu mai juace deloc, in viata lui ?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Cristy » Mie Iul 05, 2006 6:53 pm

Bre, ai avut sansa sa-l aranjezi cand a fost prin barurile din capitala :D
Cred ca vorbesc in numele tuturor cand spun ca ar fi superb sa fie introdusi si chuck norris, steven seagal, arnie si stallone, care inca incearca sa retraiasca succesul primelor sale pelicule prin niste sequeluri de doi bani, intr-un ultim proiect penibil care sa le incheie cariera.
Moved away.
Cristy

Mesajde Djinn » Mie Iul 12, 2006 12:49 pm

Sexoasa :D Angelina Jolie isi va imprumuta vocea unui personaj de desene animate, o tigroaica din filmul pentru copii “Kung Fu Pandaâ€Â
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde Djinn » Mie Iul 12, 2006 2:15 pm

Anuntam turnarea primului film dintr-o serie care are ca titlu de lucru "Fuga din rai" si care va avea zece mediumetraje (documentare si docufictiuni) despre cazuri spectaculoase ale unor oameni care au fugit din Romania pe vremea lui Ceausescu. Cu avionul utilitar, cu avionul folosit pe platou intr-un film artistic, cu tubul de oxigen, inot etc.

Seria e produsa de Filmex impreuna cu TVR. Este vorba de filme de pana in 40 de minute, realizate cu buget mic. Primul film este "Drezina", docufictiune despre cazul lui Nagy J'nos, care in august '89 a fugit din tara pe la Episcopia Bihorului, cu sotia, fetita si Moskvitchul lor transformat in drezina. Filmul e realizat de Constantin Popescu, iar celelalte filme din serie vor fi realizate, printre altii, de Titus Muntean, Cristian Nemescu, Cornel Mihalache si Catalin Saizescu. Urmatoarele filme care intra in productie dupa "Drezina" sunt "Cazul Tantu" de Andrei Morosanu si "Tubul de oxigen", in regia Adinei Pintilie.

sursa: Romania Libera
Djinn

E.R. Romanesc

Mesajde Djinn » Mie Iul 19, 2006 1:29 pm

Cica televiziunea publica (TVR) va lansa in curand un serial ce va urmari activitatea unei echipe de medici intr-un spital de urgenta (yoy, chiar spital de urgenta de la noi?! jeez... :blink: ). Serialul, ce va cuprinde 15 episoade, va fi semnat de regizorul american de origine romana Andrei Zinca (primul sau proiect in Romania).

Sa speram ca nu va fi un cumplit fiasco :D

sursa
Djinn

Mesajde Cristy » Dum Iul 23, 2006 12:13 pm

Chiar daca nici nu a iesit pe piata cel de-al 21 lea film cu James Bond, Daniel Craig deja a semnat contractul pentru inca un film ce se va lansa pe 2 mai 2008.

Se duce un adevarat razboi pentru rolul lui Joker in noul film din seria Batman, iar castigator va fi Heath Ledger (10 things I hate about you, A knight's tale, Brokeback Mountain), desi intre el si Robin Williams a fost o lupta stransa.

Au iesit pe piata postere la urmatoarele filme : Death Proof (al lui Tarantino) si Planet Terror (al lui Rodriguez) - 1 2 3, Spider-Man 3 (fanboys will shriek at the site of Venom) - 1 2, Iron Mansi 300.
Moved away.
Cristy

Înapoi la Film