The Rock: The Scorpion King
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
The Rock: The Scorpion King
Filmul e destul de bine facut si mi-a placut.
The Rock cel mai tare la "wrestling" a jucat destul de bine rolul de personaj principal in film.
Poate a fost putin cam scurt, 1 ora si 25 min...dar plin de actiune...
The Rock cel mai tare la "wrestling" a jucat destul de bine rolul de personaj principal in film.
Poate a fost putin cam scurt, 1 ora si 25 min...dar plin de actiune...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
reclama zice cam asa "Made by the creators of the Mummy II"...io vreau sa stiu daca e mai bine regizat si cu un subiect mai bine alcatuit decat Mumia...sa nu!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
asta vreau si eu sa stiu
e mumia trei sau nu?
Mie mumia(ambele) mi s-au parut niste porcarii de filme in care subiectul era depasit de efecte la greu(subiect jalnic oricum)
Mie mumia(ambele) mi s-au parut niste porcarii de filme in care subiectul era depasit de efecte la greu(subiect jalnic oricum)
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Mumia 1 si 2... genul de filme care se vor de actiune dar care ies comedii. Le-am vazut din plictiseala pe HBO respectiv pe CD dar doar asa ca sa imi obosesc ochii seara.
Din reclama, filmul asta pare ceva a fi ceva asemanator.
Din reclama, filmul asta pare ceva a fi ceva asemanator.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Re: hmm
Initial trimis de Joao
deci cred ca o sa intreb copiii daca l-au vazut si sa ma ghidez si dupa ce spun ei!Trailerul imi spune clar MUMIA 3:confused:
Mai ti-am spus ca n-are nici o legatura cu mumia, poate numa unde se desfasoara actiunea, in desert. eu am vazut filmu duminica asta si cred ca stiu ce zic...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Re: Re: bine,bine
asadar....am vazut si eu Scorpion King si pot sa zic urmatoarele:
1.nu e in nici un caz Mumia 3 cum credeam
2.efecte speciale si coloana sonora superbe,mai ales fx-urile,care nu sunt super exagerate ca in Mumia,dar nu mai putin impresionante
3.e un film bunicel,bun de vazut de catre cei carora le place genul sau de cei care vor sa se relaxeze.
4.daca ati vazut in prealabil Mumia 2, apar cateva momente de confuzie/nedumerire-pan'la urma o fo'bun sau rau SK??...eu m-am lamurit abia la vreo 20 de minute dupa ce am iesit din cinema...
1.nu e in nici un caz Mumia 3 cum credeam
2.efecte speciale si coloana sonora superbe,mai ales fx-urile,care nu sunt super exagerate ca in Mumia,dar nu mai putin impresionante
3.e un film bunicel,bun de vazut de catre cei carora le place genul sau de cei care vor sa se relaxeze.
4.daca ati vazut in prealabil Mumia 2, apar cateva momente de confuzie/nedumerire-pan'la urma o fo'bun sau rau SK??...eu m-am lamurit abia la vreo 20 de minute dupa ce am iesit din cinema...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Ba..filmu asta..Scorpion King..e cotat cu 6 stele pe imdb ! Deci mediocru ! De ce i s-a deschis subiect separat ?
Fa ceva ,Aliosha ! Asa...hai sa deschid si eu subiect despre Pulp Fiction,Forrest Gump,A Bronx Tale.....
Fa ceva ,Aliosha ! Asa...hai sa deschid si eu subiect despre Pulp Fiction,Forrest Gump,A Bronx Tale.....
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Moshule...si pt.Monster's Inc si alte filme NOI s-au deschis subiecte separate...mai intreaba unu',mai raspunde altu'...dupa vreo 10-15 raspunsuri ce rost mai are sa le mute,nu-i asa??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Ba moshule eu cred ca pe tine te manca invidia ca o scris mai multa lume despre filmu asta.
Eu am deschis subiectul sa se spuna pareri despre film ca atunci cand va ajunge si in romania sa stie omul daca sa mearga sau nu.
Eu am deschis subiectul sa se spuna pareri despre film ca atunci cand va ajunge si in romania sa stie omul daca sa mearga sau nu.
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Da..Bobo..imi rod unghiile de invidie ! Sunt roshu de furie !
Plang in hohote..de la aparitzia acestui subiect.....ce trateaza un film mediocru !
Plang in hohote..de la aparitzia acestui subiect.....ce trateaza un film mediocru !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Va pot lamuri io??
Pai The Scorpion King Este un film total diferit de Mumia 1 Si 2 .. La introducere sau cam asa ceva zice ca din timpri stravechi ,cind nu existau piramidele.Filmul il are in rol principal pe The rock care este pus sa omoare oa una da... fuck this is hard .. mah filmu e marpha este scurt da marpha.Mie mi-a placut si cred ca o sa va placa si voua.. !
Si nici macar n-am vorbit serios ... Restecp!!
- Piguz
- Junior Member
subiect banal si realizare mediocra.
omniprezentul "ales" tre sa salveze poporu, ala rau e ajutat de o femee rea, ala bun rapeste femeia(care in momentul respectiv era goala pusca) rea, femeia rea se indragosteste de ales, se culca cu el, alesu salveaza poporu si traiesc fericiti pana-n adanci si batraneti. end of story.
mumia 1 mai mergea dar 2-ul a fost tras de par rau de tot
omniprezentul "ales" tre sa salveze poporu, ala rau e ajutat de o femee rea, ala bun rapeste femeia(care in momentul respectiv era goala pusca) rea, femeia rea se indragosteste de ales, se culca cu el, alesu salveaza poporu si traiesc fericiti pana-n adanci si batraneti. end of story.
mumia 1 mai mergea dar 2-ul a fost tras de par rau de tot
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
MIshto filmu'...A trebuit sa-l vad de 2 ori ca prima data am baut cam mult shi am vazut mai multe finaluri.Oricum mi-a placut nu fiindca a fost cu the Rock(tzine-am cu el la wresling), ci pt. ca a fost cu chinezoaica aia dragutza....KELLY HU :o
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
<<<Viatza e un film cu proshti: totzi murim in final>>
- Johnny_bz
- Junior Member
20 mesaje
• Pagina 1 din 1