"Filantropica" - trebuie vazut!
38 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
"Filantropica" - trebuie vazut!
Am fost astazi sa vad "Filantropica", un film facut de romani pentru romani dak se poate zice asa. Fratilor, mergeti la el pentru ca merita. Nu conteaza cum faceti rost de o varianta inregistrata, pe CD sau caseta video sau il vedeti la cinematograf. Pe cuvantul meu, am senzatia ca am cheltuit cu cap (pentru putinele datzi in ultima vreme) 25 mii la cinematograf. Este un film superb, cu o actiune gen "Vannila Sky", dar romanesc 100%, plin de umor si direct... TREBUIE SA MERGETI!
Shi dupa cum spunea marele maestru Porky Pig...."That's all folks!"
- Sfantu`
- Junior Member
Tocmai vin de la filantropica... fost la Multiplex, in randu 5 (no problemo, ca e romanesc, nu tre sa citesti nic, sa ametesti dreq plimbandu-ti ochii.. chiar va recomand pozitia cu pricina)... e de belea, fratzilor. Deci am ras in hohote 2 ore juma'... extraordinar !!! Nici acu nu-mi vine sa cred ca au facut romanii asa ceva. Deci neaparat mergeti sa-l vedeti... si nu ziceti ca las' ca vine DivX, ma uit pe monitoru meu de 19 inci. Acolo e farmecu', in sala... Apropos, vreau sa laud pe Dinica, a facut un rol de zile mari.
Si totusi se poate...
Si totusi se poate...
- dinu
- Junior Member
Festivalul Filmului de la Paris
[url=http://www.expres.ro/divertisment/?news_id=83103]“Filantropicaâ€Â
- Rolf
- Junior Member
Mda, deci, a luat premiul publicului...
[url=http://www.expres.ro/divertisment/?news_id=83372]La cel de-al 17-lea Festival de Film de la Paris, Nae Caranfil - Premiul Publicului cu “Filantropicaâ€Â
- Rolf
- Junior Member
Re: Mda, deci, a luat premiul publicului...
aparu'un film nou-si BUN ,cica!-omanesc.....si io fara posibilitate de a-l viziona....ce nasol!!:(
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
S-ar putea sa-l prindeti chiar la Mall, Gladiatoru e acolo de un an jumate, si nu da semne ca ar disparea curind. Daca are succes il tin astia pina in vara (acu vorbesc de Filantropica). Si cred ca va avea: ieri dupa-masa, dupa 30 tururi la Imola care m-au plictisit, am plecat la mall sa vaz filmul, si, cu 45 minute inainte de film, mai era un loc in sala. Asa ca, fiind mai multi, am vazut Ocean's Eleven (un fel de reclama la Las Vegas
), si Filantropica ramine pe altadata....
Daca nu, il prindeti la Lira, unde am fost surprins sa constat ca ruleaza.... The BlairWitch Project!..... si Lira e misto, Dolby surround etc... 

- Rolf
- Junior Member
Filmu are cateva faze amuzante dar per ansamblu e slabut de tot.Normal ca e plin de cersetori si aurolaci pe tot drumu ca doar e facut de un roman pentru romanii,nu?Si mai nou apar si faze de tip Gangsta`s paradise cu elevi problema si profesori care nu stiu ce sa mai faca si cum sa isi tina orele....si totushi,un profesor de literatura sa ajunga sa joace scenete de doi bani in restaurante de lux ca sa isi umfle buzunarele prin care sufla vantul pentru o tipa de 20 ani care cica e fotomodel....Come on!Shi faza aia cu cersetoru ala batran care da raportu "aici Veteranu,l-am reperat,e la gara"totushi...mai bine ma uit de 25 de ori la rand la Black Cat White Cat a lui Kusturica ca tot nu ma plictisesc.Parerea mea(nu ma pretind expert in cinematografie totushi )
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Ba, sper sa fie misto filmu, inca nu l-am vazut, dar vad ca deja sunt pareri contradictorii..... Ce-i drept trailerul nu m-a convins, scenele din trailer mi s-au parut banale si standard pentru romani si Caranfil.... dar pe de alta parte Parisu cica zice de bine....
- Rolf
- Junior Member
Am fost azi sa revad filmu` k de am zis k poate prima oar nu am inteles mai nimica,fiindca eram obosit shi am shi stat de vorba cu altzii in timpu filmului....insa nu....ramane asa cum am zis...slab(il salveaza ,in ochii mei,faza aia cu "ai sa vindem mashina de spalat!O vindem pa mata,k mashina de spalat e stricata:)
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Daca tot vorbim de Caranfil, ca sa nu fac thread separat, cica duminica la HBO va fi Dolce Far Niente, un film italiano-francez, regizat de Caranfil, in rest n-are alta legatura cu Romania. Tocmai de aia nici n-a fost la noi, cu exceptia festivalului DaKino de acu 3-4 ani, cind am reusit sa ma strecor in sala sa-l vad, fugarindu-ma cu gardienii de la Palatu Pionerilor. Filmul e ecranizarea romanului 7 zile la Terracina, scris de [am uitat], care imagineaza o intilnire care cica s-ar fi petrecut intre Rossini si Stendhal la Terracina. Merita, pentru completarea filmografiei lui Caranfil.
- Rolf
- Junior Member
am avut ocazia sa downloadez si sa vad Filantropica ... sau viata unui profesor de literatura romana ... cum si ce o poate schimba
mi'a adus aminte de un film facut de guy ritchie ... regizorul meu preferat
interesant ... specific romanesc ... imprevizibil ... inedit ... altfel
ciao
mi'a adus aminte de un film facut de guy ritchie ... regizorul meu preferat
interesant ... specific romanesc ... imprevizibil ... inedit ... altfel
ciao

-
nederlande - Junior Member
lock, stock and 2 smoking barrels
... ce imi place mult la guy ritchie este ca incepe filmele cu sfarsitul, continua cu inceputul si te mai ameteste de cateva ori pe perioada filmului pana intelegi bine care este ordinea cronologica a evenimentelor
... plus ca toate filmele lui sunt nonconformiste, prin atat modul in care sunt alese subiectele cat si felul cum sunt puse pe ecran
ciao
... ce imi place mult la guy ritchie este ca incepe filmele cu sfarsitul, continua cu inceputul si te mai ameteste de cateva ori pe perioada filmului pana intelegi bine care este ordinea cronologica a evenimentelor
... plus ca toate filmele lui sunt nonconformiste, prin atat modul in care sunt alese subiectele cat si felul cum sunt puse pe ecran
ciao

-
Ah... la asta te refereai... credeam ca era ceva legat de scenariu.
Sunt multe filme (celebre - Pulp Fiction) in care prezentarea "evenimentelor" nu este facuta cronologic. Nu e o gaselnita a lui Guy Ritchie treaba asta insa intr-adevar si mie imi plac mult Lock, Stock.... si Snatch
Sunt multe filme (celebre - Pulp Fiction) in care prezentarea "evenimentelor" nu este facuta cronologic. Nu e o gaselnita a lui Guy Ritchie treaba asta insa intr-adevar si mie imi plac mult Lock, Stock.... si Snatch
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
oh cu siguranta ... dar asta este o trasatura specifica lui pt. ca toate filmele [le-ai mentionat tu] si filmuletele [bmw - the hire - series] sunt concepute sub forma asta
... de aceea se considera un fel de trademark al lui [desi stim ca amu fost ulti altii care i'au precedat]
ciao
... de aceea se considera un fel de trademark al lui [desi stim ca amu fost ulti altii care i'au precedat]
ciao

-
Filantropica, super!
L-am vazut in vara la festivalul de film care pe moment nu-mi aduc aminte cum se numea exact.
In sfirsit un film romanesc fain un film care iese din tiparul pe care l-a urmat filmele romanesti in ultimii 12 ani ( dupa revolutie) si pe care sincer sa fiu nu l-am prea apreciat.
L-am vazut in vara la festivalul de film care pe moment nu-mi aduc aminte cum se numea exact.
In sfirsit un film romanesc fain un film care iese din tiparul pe care l-a urmat filmele romanesti in ultimii 12 ani ( dupa revolutie) si pe care sincer sa fiu nu l-am prea apreciat.
-
Rolo Tomasi - Junior Member
L`am vazut si eu cand a fost difuzat la ProTV. Am avut ocazia sa`l vizionez si la cinema, dar am facut o prostie: am ascultat parerea unuia, care a zis ca`i un film de tot rahatul.
Insa l`am vaz`t la Pro..dupa cum am zis..si mi`am format si eu o parere proprie...si mi s`a parut un film foarte bun...si actorii..insa si totul in sine...
Trebuie sa privesti dincolo de injuraturi, de aurolaci, si de cersetori! Sa "intri" in ideea filmului. Normal ca nu le`a placut multora...ca`i o chestie, pe care, poate, o stiau si eu. Si altora, le`o fi placut c`au auzi injuraturi pe romana...
Tre` sa ne gandim un pic...la toata chestia in sine....un mare profesor de literatura, un scriitor..ajunge sa "cerseasca" aproape...caci cam asa s`ar numi...pt. ce?...ca sa o scoata in oras pe o 'toampa'....and....sa fie si el vazut cu alti ochi. Filmu` asta ne deschide ochii...in viata de azi eshti un nimic daca nu ai bani...:a ..ehm...sper ca voi, cei care sunteti membri ai acestui site, nu ganditi asa...sau cel putin aveti si voi ceva idei asupra vietii...
Insa l`am vaz`t la Pro..dupa cum am zis..si mi`am format si eu o parere proprie...si mi s`a parut un film foarte bun...si actorii..insa si totul in sine...
Trebuie sa privesti dincolo de injuraturi, de aurolaci, si de cersetori! Sa "intri" in ideea filmului. Normal ca nu le`a placut multora...ca`i o chestie, pe care, poate, o stiau si eu. Si altora, le`o fi placut c`au auzi injuraturi pe romana...
Tre` sa ne gandim un pic...la toata chestia in sine....un mare profesor de literatura, un scriitor..ajunge sa "cerseasca" aproape...caci cam asa s`ar numi...pt. ce?...ca sa o scoata in oras pe o 'toampa'....and....sa fie si el vazut cu alti ochi. Filmu` asta ne deschide ochii...in viata de azi eshti un nimic daca nu ai bani...:a ..ehm...sper ca voi, cei care sunteti membri ai acestui site, nu ganditi asa...sau cel putin aveti si voi ceva idei asupra vietii...
!L3t m3 b|0w y4 m|nd~
-
diana_2205 - Junior Member
Filantropica a fost pe Pro Tv ? Cand draq ? ...ca eu n-am stiut nimic. :mad:
Dar nu trebuia intai sa ajunga pe la HBO ? Cum de l-au dat Pro tv ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Filantropica a fost pe Pro Tv ? Cand draq ? ...ca eu n-am stiut nimic. :mad:
Dap..a fost! CAnd..parca inainte de Craciun...shtiu c`a fo` concurenta mare insa...toate posturile aveau cate un film bun...da` am ales ProTV`u`... :p
!L3t m3 b|0w y4 m|nd~
-
diana_2205 - Junior Member
38 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2