Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde dj_jaxxx » Joi Mai 29, 2003 1:40 am

Ti-a placut final destination2 mai mult ca primul?

SPOILER

Faza cu gratarul la sfarsit a fost misto de tot :D

END OF SPOILER
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde vali » Joi Mai 29, 2003 1:46 am

da
nu stiu, actiunea pare mai bine inchegata si mia aplerta.
some people deserve to die
vali

Mesajde MiG29 » Joi Mai 29, 2003 10:31 pm

Embrassez qui vous voudrez -o comedie misto.Genu de film placut shi destul de usor de digerat dar nu stupid(gen American Pie).Te pune un picutz pe ganduri.7,5 din 10
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Aliosha » Vin Mai 30, 2003 1:13 am

Phone Booth - 7-7.5/10 (am scris pe threadul dedicat cate ceva )

X2- nu e genul meu de SF insa a fost in mare OK. 6/10

Bruce Almighty - slab, slab de tot. Cateva faze dragutze dar in rest... 6/10
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde vali » Vin Mai 30, 2003 5:58 am

just married - o comedie jenanta 2/10

love and sex - alta comedie de duzina 2/10

undisputed - u film cu actiune misto. ving rhames e najpa, noroc cu weley snipes
vali

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Mai 30, 2003 7:01 am

Darkness Falls un film de groaza, unde Baba Cloanta fugareste copii..si nu numai pe ei! 1/10

X-men 2 fiind un fan a tot ce apartine de Marvel Comics, mi-a placut mult. Mi sa parut mai bun decit prima parte! 9/10
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Mai 30, 2003 7:23 am

the 51st state - cu samuel l jackson si robert carlyle. nu se ridica la un nivel spectacular deosebit dar merita vazut. robert carlyle face totusi un rol bun chiar daca rolul sau presupune pronuntarea cuvantului f**k de 4569 ori. concluzie : un film distractiv.

ps1 in rolul lui "lyzard" il intalnim pe meat loaf.

ps2 : daca a vazut cineva we were soldiers cu mel gibson poate ne spune doo-trei vorbe sa stiu daca-mi pierd timpu ori ba.
eyewitness

Mesajde dj_jaxxx » Vin Mai 30, 2003 2:38 pm

We were soldiers e cu razboiu din Vietnam si e un film tipic american...adica americanii sunt 20 de oameni si se lupta cu o armata mult mai mare si sunt toti gata sa moara pt patrie etc... Nu m-a impresionat ca actiune dar are unele efecte speciale misto. Filmul e cam lung si se repeta actiunea dea lungu filmului deci numa daca n-ai ce face uita-te.
Concurs NBA 2004-2005

dj_jaxxx

Mesajde eyewitness » Vin Mai 30, 2003 2:41 pm

multumesc. l-am scos din lista.
eyewitness

Mesajde angus » Vin Mai 30, 2003 3:09 pm

aiule, io zic sa mai intrebi p-aicea de fiecare data cand vrei sa te duci la freun film, ca uite ashea o sa ramai nevizionat mereu shi cu lista mica-mica :D. da daca tot te spalashi shi te pieptanashi shi erai in usha hotarat sa prestezi program de cinema, du-te la centrul pamantului, zis shi za cor, la multiplecs. daca nu tzi-o placea, sa nu-mi zici mie nashico!
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Mai 31, 2003 10:18 pm

Taxi2 -o comedioara frantuzeasca trasa rau de par dar simpatica,mai ales ptr fazele cu mashini.

SubUrbia -un film interesant inspirat dintr-o piesa de teatru,despre un frup de pusti dintr-un orasel shi conceptzille fiecaruia despre viatza.Mie mi-a placut foarte mult,chiar daca nu sunt de acord deloc cu conceptziile alora din film da avea aeru ala de piesa de teatru moderna.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde superbiggy » Sâm Mai 31, 2003 10:46 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1
a vazut cineva Crule Intention 2? cum e,...[/B]

Nu merita vazut .In primul rind nu are nici o legatura cu primul film .Repeta aiurea citeva idei din prima parte, este nitel mai indraznet si se termina cu totul altfel(decit priml film) .Dar,... daca ma intrebi pe mine mai bine te uiti la alt film.
Profesional oricum oriunde oricind .
superbiggy
Junior Member

Mesajde catharsis » Sâm Mai 31, 2003 11:23 pm

a fost azi pe hbo moulin rouge, m-am uitat la el vreo 45 de minute, mai mult nu am putut... filmul vrea sa fie un musical modern dar mi se pare o porcarie, oricum musicalul nu e genul meu de film...
cobain cred ca se rasuceste in mormant pentru partea de smells like teen spirit inclusa in film. asta chiar a fost nesimtire.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

2095

Mesajde baixinho© » Sâm Mai 31, 2003 11:27 pm

am primit o invitatie la ziar la filmul "Fete de fete". o porcarie mai mare nu am vazut in viata mea. in afara faptului ca fiolmul este german, nu am inteles absolut nimci despre ce era vorba in propozitie. ideea era ca fetele de la 18 ani dintr-un liceu nu aveau viata sexuala normala, dar de le-a trebuit alora sa explice asta in 90 de minute nu am reusit sa inteleg.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cutuma© » Dum Iun 01, 2003 12:14 pm

Xmen 2 are efecte f. f. reushite, dar cam dezamagitor in rest...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Tiger Blue » Dum Iun 01, 2003 4:40 pm

Eu am fost ieri impreuna cu mama si cu sora mea la cinematograf la Mall si am vazut Matrix 2.
Este cel mai misto film pe care l-am vazut pana acum.
De abia astept sa apara si pe caseta si de abia astept sa vad si partea a treia.:D
Tiger Blue
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Iun 02, 2003 12:48 pm

the mothman prophecies - cam ciudat filmu dar pleaca de la unele intamplari reale petrecute prin anii 60 in oraselul point pleasant din statul virginia. multi locuitori ai oraselului au raportat existenta unei fiinte ciudate cu alura de om si infatisare de molie care cu cativa a intrat chiar si in legatura prevestind unele catastrofe care ulterior s-au produs . multe intrebari raman totusi fara raspuns...
richard gere face un joc banal si e cam sters pe tot parcursul filmului chiar daca-l interpreteaza pe eroul principal ,un reporter de la washigton post.
eyewitness

mai nou asa ...

Mesajde SlimR » Lun Iun 02, 2003 1:03 pm

am vazut si io ca tot omu` .... matrix reloaded .... tradus de romanasii nostrii : matrix reincarcat :P .... x men il am pe calc nu l-am vazut inca ma uit astazi la el ..... final destination 1 si 2 .... super filme .... nam priceput niciodata cum poti sa razi de un om care moare ... e final destination face asta ... :P .... si am mai vazut taxi 3 alaltaieri .... super tare film ..
as vrea un taxi d-ala
SlimR
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Lun Iun 02, 2003 2:47 pm

Bruce Almighty: 6/10 Cateva poante bune si n-ai cum sa nu razi cand il vezi pe Jim Carey. Oricum ma asteptam la o poveste mai altfel. Dar nu-i rau.
Concurs NBA 2004-2005

dj_jaxxx

Mesajde Mr Hyde » Mar Iun 03, 2003 1:23 am

Am revazut de curand "La Strada" - Fellini... inca sunt impresionat, or fi "8 1/2" si "La dolce vita" mai sofisticate, da' "La Strada" sigur e cel mai emotionant. In plus Anthony Quinn faca un rol de exceptie, iar Giulietta Masina e pur si simplu superba.
Tot din seria neorealismului italian am mai vazut si "Hotul de bicilete" - Vito de Sica... bun, dar parca ma asteptam la mai mult.
Si ceva mai lite: "The Core", un fel de Armageddon 2 ( nu raportul ) - usurel si cam plicticos, da' merge daca ai cu cine sa-l vezi
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde vali » Mar Iun 03, 2003 1:30 am

Initial trimis de eyewitness
[b]the mothman prophecies - cam ciudat filmu[/B]

mie nu mi s-a parut ciudat, doar prost realizat
vali

Mesajde vali » Joi Iun 05, 2003 2:33 am

x2 - 1/10 nu am avut rabdare sa vad totul, e foarte nasol

count of monte cristo - 7/10 realizat destul de bine

up in somke tour - 5/10 cam najpa, filmat aiurea si cu scene din culise care nu ar fi trebuit

come hell or high water - 7/10 ultima mare realizare a gastii, inainte sa se desparta si sa se comercializeze.
vali

Mesajde dinu » Joi Iun 05, 2003 11:09 am

Finding Nemo - o animatie reusita.
dinu
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Lun Iun 09, 2003 3:32 pm

Holes - 1/10 O porcarie de film. Si-au batut joc de un film care ar fi putut sa fie mult mai bine facut. Mult mai prost decat cartea.
Concurs NBA 2004-2005

dj_jaxxx

The Hours

Mesajde Matrashita » Mar Iun 10, 2003 10:38 am

Am vazut acum cateva zile "The Hours" ,un film impresionant de bun si de bine realizat.
O paralela intre trei femei din perioade diferite de timp,care nu au vreo legatura una cu cealalta dar pe care le leaga o carte...
Un film in care se trateaza atat ideea de sinucidere cat si ideea de fericire si incredere in sine a fiecareia dintre femei.
Nicole Kidman cu nas fals interpretand`o pe Virginia Wolf este extraordinara.
Impresionant!
Nota 10!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Salma » Mar Iun 10, 2003 3:03 pm

Abla con ella de Pedro Almodovar este o bijuterie de film, nu degeaba a luat Oscarul pentru cel mai bun scenariu original. Este o poveste de dragoste ciudata si totodata extrem de delicata, camera de filmat parca danseaza si imaginile au o duiosie naucitoare. E un film total opus melodramelor americanesti, in care se explica raspicat, clar si pe intelesul tuturor ce simte personajul. Aici trebuie sa ghicesti sentimentele, sa le descoperi si cand o faci te simti coplesit. Superb, nota 10.
Salma

Mesajde Crazy Babe » Mar Iun 10, 2003 7:59 pm

recent am incercat si eu sa vad matrix reloaded... mare kkt de film... 1/10
the ring- also a big shit :( 1/10
spiderman 4/10 pentru ca apare kirsten dunst in film....
bring it on again 2/10 ( film pentru copilasi mici)
drumline 8/10 ( interesant dar il strica actorii care erau toti ciori :cry: de acea nu am avut chef sa-l vad in intregime
catch me if u can 10/10.. actori super buni... iinspirat dintr-o poveste reala.... merita vazut...
dear devil- 10 entru ca joaca ben affleck in el si 1 pentru scenariul de kkt...deci media 5.5/10
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Re: The Hours

Mesajde Superba Oana » Mar Iun 10, 2003 8:41 pm

Initial trimis de DeathQueen
Am vazut acum cateva zile "The Hours" ,un film impresionant de bun si de bine realizat.
O paralela intre trei femei din perioade diferite de timp,care nu au vreo legatura una cu cealalta dar pe care le leaga o carte...
Nota 10!

Personajele au legatura intre ele . Prima femeie este Virginia Woolf care locuieste intr-o suburbie a Londrei la inceputul anilor `20 si se lupta cu nebunia in timp ce incepe sa scrie primul mare roman al sau, "Mrs. Dalloway". Douí£zeci de ani mai tarziu, Laura Brown, sotie si mama in Los Angeles la sfarsitul celui de-al doilea Rí£zboi Mondial, citeste "Mrs. Dalloway"; cartea i se pare a fi atat de tulburí£toare incat se hotaraste sa fací£ o schimbare majora in viata sa (hotarata pana atunci sa se sinucida,renunta in favoarea abandonarii familiei). In cele din urma, in New York-ul zilelor noastre, o intalnim pe Clarissa Vaughn, versiunea moderna a doamnei Dalloway, indrí£gostita de prietenul ei Richard care era de altfel baiatul Laurei Brown, un poet bolnav de sida care se sinucide aruncandu-se pe geam ;cele doua se intalnesc dupa moartea lui Richard
Superba Oana
Junior Member

Mesajde Matrashita » Mie Iun 11, 2003 3:21 pm

SuperbaOana,asta am inteles din film ,dar ma refeream la ceva grade de rudenie,erau din perioade diferite de timp si nu se cunosteau intre ele.
Mi-a placut la sfarsit cand s-au intalnit cele doua:Laura si Clarissa.
F buna (mai bine zis verosimila) interpretearea celor 3 actritze: Nicole Kidman,Meryl Streep si Julianne Moore.
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Iun 12, 2003 7:45 am

Rose Red - alta regizare dupa cartea bunului meu prieten, Stephen King. Un grup de oameni cu simturi "supranaturale", se duc sa "invie" o casa bintuita de fantome. 6 ore pline de suspans si groaza! 8/10
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film