Desene Animate

sub lumina lanternei magice

Te uiti la desene animate?

Chestionarul s-a închis pe data de Mie Apr 24, 2002 6:50 am

doamne fereste, NU!
0
Niciun vot
foarte des
6
67%
Ma uitam mai demult...
3
33%
nu mi-au placut niciodata
0
Niciun vot

Voturi totale : 9

Mesajde Bboy-SBt » Joi Iul 01, 2004 8:08 am

Weet-weet scrie:Te uitai la DBZ ? Sunt niste desene patetice ! Calitatea grafica e bunicica , dar ideea , e idioata ! Le-am vazut pe toate .. DB , DBZ , DBGT , de curiozitate , si sunt niste idiotenii .. Nu o sa am curajul sa ma mai uit iar la ele .. Nu o sa am rabdarea asta ...
Am vazut manga de calitate , dar in cele mai multe , apar aberatii , ideea de baza se pierde .. In fine , sunt bune de vazut daca nu ai ce face ..

[color=Red]hehehehe...asta e parerea ta fato ]
Bboyin' rulzz...!!!...Hip Hop 4 'eva...!!!
Bboy-SBt
Junior Member

Mesajde whatever » Lun Iul 12, 2004 12:01 am

deci am observat ca sambata dimineata pe Pro TV se dau Fish Police, dar din pacate sunt traduse :( Macar apuc sa le revad, si imi mai amintesc de ele. Aziv amatorilor :)
whatever

Mesajde Bboy-SBt » Vin Iul 16, 2004 8:05 am

ahhh...Fish Police erau tari...cool...
Bboyin' rulzz...!!!...Hip Hop 4 'eva...!!!
Bboy-SBt
Junior Member

Mesajde Nanuka » Vin Iul 16, 2004 8:29 am

Si The Simpsons sunt cei mai tari...familia tipic americana:)..Homer si Bart sunt favoritii mei...dau un search la Theme si-mi gaseste automat episoade pe diferite channels..ma uit in fiecare seara la cate-un episod...:)
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde 7vies » Vin Iul 16, 2004 10:20 am

din ,,the simpsons,, cel mai mult imi place mr burns (cel ce detine centrala nucleara la care lucreaza homer)...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
7vies
Junior Member

Mesajde whatever » Vin Iul 16, 2004 10:44 pm

mie imi place cum moare Mr. Burns :D Iarasi Lisa e un personaj minunat.
whatever

Mesajde darkshines » Vin Iul 16, 2004 11:06 pm

whatever scrie:deci am observat ca sambata dimineata pe Pro TV se dau Fish Police, dar din pacate sunt traduse

Eram innebunita dupa Fish Police cand aveam cartoon network. Cele mai misto certuri erau alea dintre Inspector Gil si Goldie, si imi placea la nebunie vocea lui Calamari, mafiotul sef.

De la Top Cat cel mai bine tin minte episodul ala cu vioara lui Benny. Cand Benny scartaia acolo jalnic si defapt se auzea muzica din apartamentul lui Dibble.

Astea sunt oldies, din alea mai noi stiu ca imi placea Samurai Jack.
Dar din pacate, la noi aici la tara s-a scos Cartoon network.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 16, 2004 11:08 pm

care Benny ? The Ball ? :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Vin Iul 16, 2004 11:57 pm

Nimeni altul decat el :p Faimosul motanel mov.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde whatever » Lun Iul 19, 2004 1:09 am

ca tot vorbim de TC iarasi e superb episodul in care apare "dublura" lui Benny. Cat am ras cand descopera ca de fapt semnul respectiv era doar o guma prinsa de talpa lui.

darkshines, da, geniale Fish Police, mie imi place tare mult crabul ala micut care venea la dugheana lui Pearl si se lega de toti

Si iarasi din desenele noi remarc si eu Samurai Jack si imi exprim regretul pentru scoaterea CN din grila noastra de programe. PROTESTEZ!!! Il vrem inapoi!! :)
whatever

Mesajde IrC » Lun Iul 26, 2004 10:26 pm

Cele mai tari desene mi se par "The Simpsons".M-as uita la ele si la 80 de ani.Cad pe jos de ras, cand ma uit.Mie imi plac niste desene sadice de la Mtv:"Happy tree friends".Si astea ma fac sa rad, cand sunt masacrate, creaturile alea dragute.
pace
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Mesajde valbog » Lun Iul 26, 2004 10:57 pm

Mie imi place la nebuni south park,am vazut toate episoadele! sunt savuroase pentru ca subiectele sunt foarte serioase, antisemitism, pedofilie, politica social, care sunt dezbatute de niste copii! imi plac si metaforele si aluziile pe care le fac personajele! Sunt super, cat despre happy tree friends ..am toate episoadele!
Orice optimist nu e decat un prost fericit. Desigur, pesimistul e doar prost.
valbog
Junior Member

Mesajde Shaki » Mar Iul 27, 2004 8:25 am

Wow ce chestie, tocmai despre South Park vroiam sa spun si eu, mie imi place de Kenny, care moare in aproape fiecare episod... "Oh, my God, they killed Kenny! Those bastards!" :)
Mie mi-a facut rost fratiorul meu de vreo 3 cd-uri cu episoade. Sunt super!
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde valbog » Mar Iul 27, 2004 8:36 am

ce chestie! eu am toate episoadele din south park si cel mai mjult imi place de familia lui mr.hanky the christmas poo cand saluta el haidy hooo!!!!:)

Oh my god Shaki, you killed Kenny! you bastard! :) Ai vazut episodul cu red hot catholic lover? Daca nu ..te-as ruga sa-l vezi e beton, face aluzie la biserica catolica care ascunde cazurile de pedofilie!
In sfarsit ma simt si eu mai bine ca este cineva caruia sa-i place ceva din ce-mi place si mie!
Orice optimist nu e decat un prost fericit. Desigur, pesimistul e doar prost.
valbog
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Aug 14, 2004 4:07 am

oh god...shtiu k nu e nimik rau in a te uita la desene animate shi la 30 de ani,dar...nush' dc mie nu mai imi plac DELOC...cand pic pe un post cu desene animate,dau imediat...ma enerveaza la culme...mi se par foarte ridicole...vb de alea de pe Cartoon N. ,Fox Kids sau "Nickelodeon"...sau cum s-o chema postul asta...
so...este un singur "desen animat"...nu shtiu dak il pot numi chiar asha,la care imi palce sa ma uit: Happy Tree Friends,care sunt pe Mtv nu mai shtiu la ce ora...oricum eu ma uit la episoadele alea pe net.... dak va intereseaza: http://www.happytreefriends.com
Titina
Junior Member

Mesajde CrAsh0v3r » Sâm Aug 14, 2004 4:45 am

ma uitam la desene animate pe cartoon network... dar de cand au inceput sa traduca in romana ma seaca la culme. imi placea foarte mult dexter, scooby doo si tom & jerry
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

desene? super!!!

Mesajde Aylin » Sâm Aug 14, 2004 1:42 pm

Ador desenele animate. Cand deschid televizorul dau pe cartoon network imediat. te binedispun, te amuza shi iti dau ocazia sa razi si de altcineva decat de tine. nu poti sa nu descretesti fruntea cand te uiti. urasc foxkids shi alte posturi de desene ce au mai aparut.numai tampenii baga cu supereroi construiti dupa aceleashi tipare . shi sailormoon , pokemon mi se par niste prostii. cu traducerea pe cartoon si-au pierdut din farmec, in plus aceleshi voci sunt la mai toate personajele. e o prostie. insa nu pot sa nu ma uit. din desene am invatat si engleza :D .mai imi plac South Park si happy tree friends .
"Opreste trecerea.Stiu ca unde nu e moarte, nu e nici iubire si totusi te rog: opreste ,Domane, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
Aylin
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Aug 14, 2004 5:52 pm

acu' vreo 4-5 ani imi placeau Powerpuff girls shi pokemon,dar acu' le urasc pur shi simplu...eu una nu rad cand ma uit la desene...de fapt faza-i k nu am uit :D ... doar la Happy Tree Friends shi la South Park mai rad..cu toate k n-am vzt eu multe episoade din S.P. ..
Titina
Junior Member

Mesajde Cristy » Dum Aug 15, 2004 8:28 pm

Viata cu Louie :D
Moved away.
Cristy

Mesajde thunder84 » Mar Dec 28, 2004 10:58 pm

Si de ce nu m-as uita la desene?...mai ales dak sunt tom&jerry sau cele de la disney....cred ca o sa ma uit mereu la ele...si sincer cred ca le-am vazut cam pe toate de 2-3 ori si nu m-am plictisit...Cateodata mai e nevoie si de putine desene animate inocente.
"Am vazut ingerul in piatra si am sculptat pana l-am eliberat." Michelangelo
thunder84
Junior Member

Mesajde Angelina » Lun Ian 17, 2005 3:32 pm

Ador desenele animate dar chiar ca sunt enervanti cu traducerile lor in romana.Ma uit cand ajung acasa si in week-end cand nu am ce face.Imi place Dexter,Samurai Jack si X-men Evolution.A fost si Batman of the future.Mai trag un ochi la gemenii Cramp sau Ed ,Edd si Eddy(cam sacrbosi dar imi plac).Mai sunt si altii Courage,Johnny Bravo dar ma opresc aici.
Angelina
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Vin Ian 28, 2005 9:19 pm

Shaki scrie:Mie mi-a facut rost fratiorul meu de vreo 3 cd-uri cu episoade. Sunt super!

Le vreau si io! iti dau 4 blanckuri la schimb :)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde smart_by_nature » Lun Ian 31, 2005 1:35 am

cine are "Frumoasa din padurea adormita"?
pls
smart_by_nature
Junior Member

Hi,i'm Bloo!!!

Mesajde BLOO » Mar Mar 08, 2005 7:23 pm

yo cred k desenele sunt super, chiar dak maicamea si fratimiu spun k desenele ma prostesc..ei bine mie chiar imi place sa desenez si reusesc sa reproduc serialele care-mi plac si-mi ies de minune. cel mai mult imi plac The powerpuff girls si am facut benzi desenate cu ele si pot spune k nu este deloc usor sa fii desenator. am mai facut si cu Kids Next Door si fratimiu a gasit caietul pe care l-am desenat si l-a ascuns. mi-a interzis sa desenez m-am certat cu el si mi-a spus k ma prostesc pe zi ce trece de la desene. dar mama a plecat in strainatate, iar fratimiu la facultate si pot desena in voie (chiar acu desenez) si-mi pare tare bine!!!!!! a aparut de curand pe CN un nou serial : Foster's home for imaginary friends. e infantil....da-mi
PLACE!!!!
BLOO
Junior Member

Mesajde Amaterasu » Mar Mar 08, 2005 9:28 pm

Pe mine m-a imprresionat tare mult "Ultima Licorna" (varianta din `80, cred). Atat cartea cat si desenele sunt de o sensibilitate iesita din comun. (+ coloana sonora a filmului de animatie - cred ca asa se spune - care este de exceptie ).

Mi-au mai placut si "frumoasa si Bestia" si, cand eram mult mai mica, ma uitam cu o deosebita placere la "Chip si Dale"... :)
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Wild Rose » Mar Mar 08, 2005 11:15 pm

Tin minte ca eram absolut innebunita dupa Tom & Jerry. De fapt, inca imi plac. Datorita fratelui meu am ajuns sa am o colectie intreaga de casete cu T&J acasa (se pare ca imi seamana.. cateva luni bune a abuzat pur si simplu de acele casete).
Ar mai fi si Dexter.
Si Garfield (e DEMENTIAL motanu')
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Dee-Dee71 » Vin Mar 18, 2005 5:37 pm

mie imi plac de pe cartoon network (prea multe sa le mai enumar pe toate) si de pe fox kids (jetix) spioanele, pisoiul eek, camera 402, roboGandacelul... or mai fi, dar cam atat. si Sailor Moon! eu sunt dee-dee pt ca nu stiu sa umblu la butoane, dar le nimeresc eu, dupa cum se vede :D in rest, sunt blossom de la ppg si mai am 2 prietene si exact ppg suntem. e cool! we're a team~:D
i love you, you pay my rent
Dee-Dee71

Mesajde Ciuma » Joi Mai 12, 2005 3:52 pm

de cand eram mic ma uitam pe cartoon network la desene animate...acu cativa ani ma mai uitam si pe fox kids.Am uitat sa zic de desenele de pe Rai Uno cu Lupin sau cu cine mai erau..Sau cele de pe rtl 2 cu fotbalistii aia...Dar acuma printre preferatele mele sunt desenele japoneze in special Dragonball`s-urile...toate cele 3 serii...Nu cred sa mai fii vazut sa scrie cineva despre ele...cred ca vi-s batrani rau de tot :D(glumesc :P)
All i've got is insane
Ciuma
Junior Member

Mesajde gucitza » Joi Mai 12, 2005 3:58 pm

cartoon network era canalu meu preferat..acum nu il mai prind... imi pare rau ca nu se mai dau desenele pinky and the brain... brain, what do we do tomorow?
same as every day..try to take over the world...
:) :D
gucitza
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Sâm Mai 21, 2005 10:47 am

Desenele astea animate sunt ca monedele vechi, puse la conservare cate putin din fiecare....
Am tras vreo 10 episoade cu astia doi pana nu dispar cu totul, naucitzi de "soldier of fortune" sau pokemoni. Va mai amintitzi de ei? :D
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Love2Fly
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film