Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde thor » Vin Noi 14, 2003 6:50 pm

Initial trimis de vali

american history x - revazut, parca e mai bun

Mie unul, de fiecare data cand vad American History X mi se pare si mai bun.... si cred ca l-am vazut de peste 10 ori.
Is everybody in?
The ceremony is about to begin.
thor
Junior Member

Mesajde monk » Dum Noi 16, 2003 10:25 pm

azi am vazut Bad Boys 2 ... un film de duminica seara caruia i-as da un 7/10 ... oricum m-a amuzat .
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Aliosha » Mar Noi 18, 2003 6:26 am

Master and Commander: The Far Side of the World (2003)-
7/10. Un film bun cu imagini excelente dar care a avut oaresice carente in scenariu nereusind sa ma acapareze pe deplin.

Order, The (2001) - asta e un film cu Van Damme, unul dintre cele mai proaste filme vazute de mine vreodata. Interpretare jenanta si poveste penibila. Distractiv din acest punct de vedere macar.
"Against modern football."
Aliosha

The league of extraordinary gentlemen

Mesajde nae cinefil » Mar Noi 18, 2003 9:31 am

un film care m-a incantat! O idee faina de a reuni eroii cartzilor din copilarie intr-o lupta eterna intre rau shi bine! Efectele superbe, iar realizarea Nautilusului, de exceptie! Nu semana deloc cu ce-mi inchipuiam eu din Jules Verne, dar mi-a placut! Cu Tom Sawyer nu prea m-am lamurit, da` nu-i bai!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde aspyrin » Mar Noi 18, 2003 1:09 pm

a fost ieri noapte pe TVR "Summer of Sam". genial...
aspyrin
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 24, 2003 2:11 am

Enemy at the gates 8/10

Un film de razboi superb , exact pe gustul meu. Cu rusii batandu-se cu nemtzii in 1942 prin preajma Stalingradului. (apropos..Stalingrad cum se numeste in zilele noastre ? )
In film apare si Nikita Khrushchev jucat de Bob Hoskins.

Mereu cand vad asemenea filme ii multumesc lui Dumnezeu ca nu e razboi si p'aci pe la noi . Sau ca nu am trait vremurile razboaielor mondiale.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Lun Noi 24, 2003 1:07 pm

numa jenanti

matchstick men- neinteresant

rear window - beton, GK arata cat 100 de femei

any given sunday - mistocutz, fazele de joc sunt realizate si filmate bine
some people deserve to die
vali

Mesajde memetshot » Lun Noi 24, 2003 1:20 pm

moshule am revazut si io Enemy at the Gates. io as zice mai repede un 8.5-9 /10.
Superb facut, misto idee, efecte speciale super misto. Ce sa mai un film care merita vazut

edit dupe postu lu moshu...
asta habar n-aveam. asa se mai explica. Ce e un pic tras de par in film: numa headshots...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 24, 2003 1:24 pm

filmul este coproductie franta-anglia. deci nu are nici o treaba cu americanii.

cum se numeste astazi Stalingradul ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Lun Noi 24, 2003 10:50 pm

Am vazut
Scream2 - mi-a placut :yD ; horror .. uneori chiar am fost speriata , dar mi-a trecut repede ; nu stiu cum e in comparatie cu primul , dar asta mi-a placut
Blair Witch2 , Cartea umbrelor - si mai bun decat Scream2 , dar nu mai bun decat primul Blair Witch ; ar fi interesant daca ar fi intradevar realizat dupa fapte reale ;S :-?
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde vali » Mar Noi 25, 2003 7:17 am

plan b - comedie usoara, diane keaton parca prea impiedicata
vali

Mesajde nae cinefil » Mar Noi 25, 2003 10:03 am

Initial trimis de vali
[B]plan b - comedie usoara /B]

io n-am scris de plan b? se pare ca nu! vali, ai dreptate, deshi ideea e faina shi inceputul parea interesant! Pacat ca filmul se reduce la inceput, restul fiind doar un apendice util doar pentru a ieshi un film de o lungime acceptabila!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde vali » Mar Noi 25, 2003 4:36 pm

nae, si ce daca ai scris si tu de plan b? asta inseamna ca eu nu mai am voie sa mai scriu?
vali

Mesajde BloodOnMoral » Mie Noi 26, 2003 6:58 pm

Nu stiu cine a scris si cine nu despre urmatorul film, dar mie mi-a placut la nebunie si mi-a dovedit inca o data ca filmele franceze sunt cu adevarat ceea ce poarte numele de ARTA. Se numeste Le Pacte Des Loups si a fost difuzat de PRO TV sambata trecuta. A fost realizat in 2001 si il asteptam cu nerabdare pe atunci, dar am fost pleacata din localitate cand a rulat in cinema si l-am ratat. Acum mi s-a oferit a doua sansa si nu am mai pierdut-o. Un film excelent si un actor merveilleux : Vincent Cassel, cunoscut in acest film ca Jean Francois de Morangias, le dresseur de la Bete ... superb rol, minunata partitura ... si ca de obicei, Bloody se inamoreaza de personajul cel rau si periculos :)
When you die the pain is over
BloodOnMoral
Junior Member

Anonimul venetian

Mesajde haifi » Mie Noi 26, 2003 7:35 pm

cu Tony Musante si Florinda Bolkan
l-a dat si protv acum vreo cativa ani...cine l-a vazut n-a pierdut
cine nu...sa caute sa-l vada
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
haifi
Junior Member

Mesajde bhuttu » Joi Noi 27, 2003 2:07 am

Initial trimis de Oribilul Mosh

cum se numeste astazi Stalingradul ?

Volgograd.

Enemy at the gates - i-as dau 7.5/10. Mari plusuri pentru protagonisti (Jude Law si Ed Harris), minus pentru povestea de dragoste care strica rau filmul. imi place faza in care Bob Hoskins tine primul discurs ofiterilor. ("This is Stalingrad. STALIN-grad!"). Bun si Bob Hoskins.

Am mai vazut o gramada de filme noi de cand n-am mai postat pe-aici, da' nu prea stiu in ce ordine sale iau, asa ca tac deoacamdata.

Mentiune si premiul special al juriului pentru Saving Private Ryan , pe care l-am vazut si eu la 5 ani de la lansare. Un film de 10/10 fara discutie, un film care merita locul 1 in orice top al filmelor. Distributie, scenariu, realizare, efecte speciale, totul la maxim.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde vali » Joi Noi 27, 2003 10:56 am

Initial trimis de bhuttu
...pe care l-am vazut si eu la 5 ani de la lansare

mai grav e sa vezi rear window la 50 de ani de la lansare, nu crezi? :D
vali

Mesajde BloodOnMoral » Joi Noi 27, 2003 11:29 am

Trebuie sa vad si eu Enemy at the Gates, chiar si doar de dragul lui Jude Law, fiind unul dinte favoritii mei absoluti ... am CD-ul pe undeva, trebuie sa il gasesc ... am sa revin cu un comentariu, tinand cont ca e film de razboi, sunt in tema ...
BloodOnMoral
Junior Member

Mesajde SCORPY » Vin Noi 28, 2003 8:21 am

Acum doua seri am vazut un superb musical, Moulin Rouge, cu Nicole Kidman in rolul principal.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Noi 28, 2003 8:37 am

Am apucat sa vad si eu ieri ultimul Matrix. Nici prin cap nu imi trecea ca se va termina asa! M-am enervat, si am cerut banii inapoi cind am ieshit din sala, dar nu a vrut sa mi de-a, ca cica am vizionat filmul. O sa scriu o plingere la fratii aia grashi cu burta, sa ma iau de ei!:mad:

Apoi am vazut The league of extraordinary Gentlemen. Ala a fost mai misto decit Matrix. Cel putin a avut vampiri, omu´invisibil, Nemo, Jekyll&Hyde,etc.

American Pie 3 Singura faza misto in filmul asta este pe la inceput (care la vazut, stie faza cu cainele!). In rest glume vechi si rasuflate!
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Dum Noi 30, 2003 1:48 pm

Todo sobre mi madre - un mare cacat, de la "In the bedroom" n-am mai fost asa scarbit.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde SCORPY » Dum Noi 30, 2003 4:20 pm

Bandits cu Bruce Willis a fost interesant si comic in acelas timp.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde BloodOnMoral » Lun Dec 01, 2003 3:15 pm

Din cauza vremii deosebit de neprietenoase, am petrecut ultimele 2 zile in fata monitorului, vizionand filme mai vechi aparute, care insa ramasesera neatinse pe CD-urile lor. Ce am vazut ? Hmm ...
De vreo doua ori Fratia lupilor, bineinteles :D ... Blonda de la drept, o comedie potrivita pentru senzatia de 'blue' de Sarbatori, adica un film usurel de digerat si foarte sensibil ... Mama vitrega , care a fost pe Acasa aseara ... alt film perfect pentru suflete destramate ... si Shrek, la care am ras pana nu am mai putut de durere de burta si pe care il recomand oricui ci multa caldura :). Ditto.
BloodOnMoral
Junior Member

Mesajde wwritza » Mar Dec 02, 2003 4:27 pm

Bend it like Beckham!
Nu sunt fan beckham, dar filmul este super...
wwritza

Mesajde bhuttu » Mar Dec 02, 2003 11:33 pm

Am reusit, dupa vreo 7 incercari cred, sa vad Pianistul . Unul din cele mai plictisitoare filme din istorie. 1/10. Actiune mult prea liniara, final sublim dar cu desavarsire absent, interpretare de la super naspa spre execrabil.Usoara tenta documentara a filmului este abandonata destul de devreme, lasand loc pentru aproape doua ore de scene cu cladiri bombardate. Cele cateva scene violente ar putea salva filmul daca n-ar fi asa de disparate. Asa cum sunt, par gratuite. Film explicabil doar din perspectiva faptului ca Polanski a cunoscut vreun individ din a carui poveste s-a inspirat. Dar de-aici si pana la a-i refuza lu' Daniel Day Lewis un Oscar atribuit complet aiurea lu' Arien Brody e o cale mult prea lunga si, mi se pare mie, cam fara legatura cu arta ce se pretinde a fi cinematografia.

Finding Nemo - 6/10. Animatie amuzanta, un pic mai slab poate ca Ice Age si un pic cam in aceeasi nota cu productiile de gen, dar oricum, de vazut, chiar si pentru cine nu mai e copil.

Silence of the hams - 2/10. O porcarioara italo-americana care incearca sa parodieze ba Tacerea Mieilor, ba Psycho. Oricum, un film slab, din care n-am remarcat decat charisma lui Billy Zane si faptul ca Charlene Tilton are 3 tzatze.
bhuttu

Mesajde catharsis » Mie Dec 03, 2003 3:45 am

down with love - un film cu ewan macgregor si renee zellweger realizat in stilul filmelor din anii '60, uneori mi se pare parodic, alteori mi se pare ca vrea numai sa fie in stilul anilor '60. rasturnarile neasteptate de situatie (chiar inexplicabile uneori) si jocul excelent a lui zellweger ma face sa ii dau 8.5/10
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde vali » Joi Dec 04, 2003 3:50 pm

scary movie 3 interesant, parodiaza signs, the ring si alte alea, e mistocutz, dar parca tras de par pe alocuri
vali

Re: ce filme bune ati mai vazut?

Mesajde roksy » Joi Dec 04, 2003 6:19 pm

Ultimele filme pe care le-am vazut au fost
- Piratii din Caraibe
- Matrix revolution
- Bad Boys II
Super filme merita vazute
roksy
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Dec 06, 2003 12:24 am

Vali, sa te cac in cur daca ti-a placut balaria aia de Scary Movie 3.

Am revazut si eu Triple X, parerea e aceeasi cu aia de-am scris-o tot pe-aici pe undeva, numai ca nu e film de vazut de 2 ori si daca tot tii mortis sa-l vezi, du-te la cinema.

Being John Malcovich - 8/10. Un fel de comedie absurda destul de ciudata in felul ei. Adevaru' ca am ras cu lacrimi la cateva faze, dar trebuie sa fii destul de flexibil fata de posibil ca sa accepti tot ce se intampla in film. NU stiu cum o fi reusit Malcovitch sa faca rost de reclama asta, da' findca a facut-o, bravo lui. a, si in ce film mai vezi astazi actori ca Brad Pitt sau Winona Rider sa nu apara pe generic? De remarcat John Cusak.

Confidence - 7.5/10. Un film care nu-si propune nici pe departe sa fie original, si nici nu este. Isi propune in schimb sa fie un film cu escroci bun. Si este. Are dinamism, rasturnari de situatie, tensiune, umor, de toate. Plusuri mari in dreptul lui Dustin Hoffman, Edwrd Burns nu e cu nimic mai prejos, iar Andy Garcia vine puternic din urma.

Am vazut aseara inceputul de la Nemesis Game si mi s-a parut cam balarie. Revin cu pareri dupa ce-l vad.
bhuttu

Mesajde Wild Rose » Dum Dec 07, 2003 9:57 pm

In ultima vreme am apucat si eu sa mai vad cateva filme ...
Bad Boys II (am fost cu Monk:D) , Placinta Americana - Nunta (am fost cu Decret) ... Dragostea Costa (am fost cu Annais) Frica punct com (film de groaza), si What Lies Beneath cu Michelle Pfeiffer si Harrison Ford...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film