Ce filme ati mai vazut ?
the matrix reloaded & revolutions ambele 2003. pot spune ca inainte de-a le viziona eram oarecum anti-matrix deoarece, desi ideea primului matrix era buna realizarea lasa de dorit. pur si simplu nu-mi placuse, ma crispam numai cand auzeam de matrix. ei treaba asta s-a schimbat cand in sfarsit am fost convins sa urmaresc ultimile 2 episoade ale serialului (exact asa, ca un episod terminandu-se reloaded iar finalul revolutions-ului lasa loc de continuare). pot spune acum ca e/sunt niste filme relativ bune, desi uneori efectele dezamagesc, povestea are lipsuri si exista ceva erori de continuitate vizibile cu ochiu liber. parca primul matrix excela la capitolul poveste in timp ce ultimile 2 coboara putin stacheta de dragul actiunii sau sofismelor fortate, pe alocuri.
in fine, e/sunt de vazut, de colectionat si de revazut peste ani.
in fine, e/sunt de vazut, de colectionat si de revazut peste ani.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Kill Bill vol. 1 - din reclama parea o mare porcarie, asa ca am asteptat sa iasa pe DVD.......ce sa zic, mi-a placut dar in acelasi timp nu mi-a placut. Interesant realizat, mult mai sangeros decat era nevoie, povestea: slabutza.....dar presimt ca se ma ameliora in volume 2........kill bill 2 e deja la cinema, dar astept totusi ori DVD-ul ori cinema ieftin-3$
The haunted mansion - un film de duminica seara cu prietena, nimic mai mult.....film de Disney, cu Eddy murphy in rol masculin principal, destul de siropos (povestea), pe alucori destul de haios, oricum nu merita mai mult de 2$ (cat ma dat pe inchiriere)

The haunted mansion - un film de duminica seara cu prietena, nimic mai mult.....film de Disney, cu Eddy murphy in rol masculin principal, destul de siropos (povestea), pe alucori destul de haios, oricum nu merita mai mult de 2$ (cat ma dat pe inchiriere)
-
Dany_S - Junior Member
21 grams . 8/10
Un recital dat de doi alcoolici. Sean Penn si mai ales Benicio Del Toro sunt la mare inaltime. Povestea este excelent pusa in scena de Alejandro González Iñárritu, nimeni altul decat mexicanul ce a dat lovitura cu Amores Perros, un alt film ce mie mi-a placut enorm.
Ce sa mai zic ? Mi-a placut mult...pentru ca prefer filmele puse pe episoade amestecate. Nu mi-a parut rau ca am dat 83 mii pe bilet.
Un recital dat de doi alcoolici. Sean Penn si mai ales Benicio Del Toro sunt la mare inaltime. Povestea este excelent pusa in scena de Alejandro González Iñárritu, nimeni altul decat mexicanul ce a dat lovitura cu Amores Perros, un alt film ce mie mi-a placut enorm.
Ce sa mai zic ? Mi-a placut mult...pentru ca prefer filmele puse pe episoade amestecate. Nu mi-a parut rau ca am dat 83 mii pe bilet.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Off-topic
Aurolacul scrie:The 51st State: Cu Samuel L. Jackson shi Robert Carlyle. Un film destul de fainutz despre un traficant de droguri care vine in Liverpool ca sa isi vanda retzeta magica de droguri. Carlyle shi Jackson fac un duet fainutz. ii dau 6.5/10.
Filmul se numeste "Formula 51" si nu "The 51st State" (?!)
Reteta magica pe care incearca Sam sa o vanda prin Liverpool se numea chiar Formula 51 de unde si titlul filmului.
Slabut filmul oricum, tras de par.
-
Prozac - Junior Member
Ciudat...
Aicea in program zicea 51st State. Nu stiu de unde ai scos Formula 51, dar ma rog, probabil e un titlu alternativ.
Live Flesh(cu Havier Bardem), shi Talk to Her. 2 filme spaniole de mare calitate, directate de Almodovar(?). Primul e un film despre un love triangle intre 3 persoane cu consecintze neasteptate: o forma prostituata, un fost politzist, shi un pusti inocent.
Al doilea e vorba despre un pacient obsedat de femeia cazuta in coma care, el o trateaza shi are grija de ea in spital, vorbind-ui, crezand ca in asa fel, se va scula din coma. INteresante amandoua filme, shi destul de originale. Le dau: 7, shi 6 din 10.
Live Flesh(cu Havier Bardem), shi Talk to Her. 2 filme spaniole de mare calitate, directate de Almodovar(?). Primul e un film despre un love triangle intre 3 persoane cu consecintze neasteptate: o forma prostituata, un fost politzist, shi un pusti inocent.
Al doilea e vorba despre un pacient obsedat de femeia cazuta in coma care, el o trateaza shi are grija de ea in spital, vorbind-ui, crezand ca in asa fel, se va scula din coma. INteresante amandoua filme, shi destul de originale. Le dau: 7, shi 6 din 10.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Win a date with Tad Hamilton - 7/10, cam "cheesy", mai ales sfarsitul, dar in rest mi-a placut, a fost dragutz, o tipa foarte cute,inocenta si "din popor" dintr-un orasel mic din carolina de sud castiga la un concurs o intalnire cu un actor foarte iubit de fete
-
Dany_S - Junior Member
The last samurai-najpa.najpa.najpa.Pentru ca ie cum Tom Cruise.Pentru ca ie tras de par.Pentru ca m-am saturat de flme de genu asta,cu baiatu bun,dejtept si devreme acasa care schimba lumea.Deci nu mi-a palcut.Plus ca ie cu Tom Cruise.Deci 4/10
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Azi...
Tocmai am terminat de vizionat Scarface: cu Al Pacino. Povestea unui emigrant Cubanez care urca in ierarhia gangsterilor din Miami, pana la prima pozitie. Un film de nota 10 din 10 dupa mine. Nici nu stiu cum au zburat 2 ore shi 42 minute.
-
Am vazut o tona de filme, ca nici nu mi le mai amintesc pe toate:
Basic - armata, crime, interogatorii... 6/10, mai mult pentru ca joaca Travolta si cu Samuel L. Jackson
Battlefield Earth - o poveste cretina despre pamantul in anul 3000, exploata de o rasa extraterestra si cu oamenii ajunsi la nivelul "cage-men" care sunt asa destepti ca-i fac pe aia 5/10, tot pentru ca joaca si Travolta
Torque - Fast&Furious, varianta "cars suck". 5/10 pentru motoare
American Outlaws - un western despre niste pistolari care au descoperit beneficiile relatiilor publice 6/10
Shade - o poveste despre jucatorii de carti profesionisti. Cu Gabriel Byrne si cu un Stallone surprinzator de simpatic. 6.5/10
Daredevil - horror. adica filmul nu e un horro, dar e foarte foasrte prost... 3/10
Paycheck - si asta e tot cu Ben Affleck, dar macar e mai reusit. 6/5/10
Timeline - intrebarea nu era ce se va intampla mai incolo in film, ci cand se va intampla faza aia pe care eu am ghicit-o acum jumatate de ora. 4/10 pentru scenariu original
Basic - armata, crime, interogatorii... 6/10, mai mult pentru ca joaca Travolta si cu Samuel L. Jackson
Battlefield Earth - o poveste cretina despre pamantul in anul 3000, exploata de o rasa extraterestra si cu oamenii ajunsi la nivelul "cage-men" care sunt asa destepti ca-i fac pe aia 5/10, tot pentru ca joaca si Travolta
Torque - Fast&Furious, varianta "cars suck". 5/10 pentru motoare
American Outlaws - un western despre niste pistolari care au descoperit beneficiile relatiilor publice 6/10
Shade - o poveste despre jucatorii de carti profesionisti. Cu Gabriel Byrne si cu un Stallone surprinzator de simpatic. 6.5/10
Daredevil - horror. adica filmul nu e un horro, dar e foarte foasrte prost... 3/10
Paycheck - si asta e tot cu Ben Affleck, dar macar e mai reusit. 6/5/10
Timeline - intrebarea nu era ce se va intampla mai incolo in film, ci cand se va intampla faza aia pe care eu am ghicit-o acum jumatate de ora. 4/10 pentru scenariu original
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
Northfork - drama. o poveste ciudata despre moarte: moartea comunitatzii Northfork, moartea sperantzei, moartea unui inger/copil. Nick Nolte intr-unul din putzinele sale roluri bune. scenariul unpic cam dezordonat.
Dickie Roberts: Former Child Star - dilemele unui copil vedeta ajuns la "maturitate" un ilustru necunoscut ce incearca sa-shi recupereze copilaria pierduta. un film prost, David Spade - tampitzel, dar ideea de final este de bine: de ce sa alergi dupa palate shi faima cand paradisul se afla chiar in curtea ta?!
Dickie Roberts: Former Child Star - dilemele unui copil vedeta ajuns la "maturitate" un ilustru necunoscut ce incearca sa-shi recupereze copilaria pierduta. un film prost, David Spade - tampitzel, dar ideea de final este de bine: de ce sa alergi dupa palate shi faima cand paradisul se afla chiar in curtea ta?!
-
nocturna - Mesaje: 8725
Altu' cu Pacino...
Carlito's Way: vizionat aseara. Povestea unui former gangster(Pacino), proaspat scapat din puscarie de prietenul lui avocat(Sean Penn), care incearca sa scape de mafia shi sa se retraga, cu consecintze negative. 9/10
-
Iubeste-ma Cu tandretze,un film super adevarat
sau comedie Scooby Doo
sau comedie Scooby Doo
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
I`m With You - Junior Member
Aurolacul scrie:Aicea in program zicea 51st State. Nu stiu de unde ai scos Formula 51, dar ma rog, probabil e un titlu alternativ.
Eu am vazut filmul in prima zi cand a aparut pe la cinematografe, poti intra chiar si pe pagina oficiala a filmului si ai sa vezi ca se numese Formula 51. Acum am vazut si eu dupa un google search ca "51st State" este titlul cu care a rulat in Canada si Franta, dar din cate vad tu stai in Anglia. Da ma rog, filmul se numeste Formula 51
( http://www.sonypictures.com/movies/formula51/)
Ultimul film pe care l-am vazut a fost "The Dreamcatcher" chiar aseara pe Cinemax - o mare prostie. As fi vrut sa ma pot lauda ca am vazut un film bun, dar din pacate nu am mai vazut un film bun de cel putin 6 luni de zile.
-
Prozac - Junior Member
Lost in Translation
Lost in translation e un film frumos, care are chiar multe replici memorabile.
-
DoamnaT - Junior Member
sigur, cum ar fi: "You're probably just having a mid-life crisis. Did you buy a Porsche yet?"
Adrenaline - despre nishte teribilishti ce considera ca viatza nu are valoare daca nu sfidezi moartea shi autoritatzile la fiecare cinshpe minute, cautatorii de senzatzii tari + ceva intriga. duzinastic shi previzibil. slab, slab, fuarte slab.
The Fighting Temptations - un film produs de MTV ca se la mai dea shi cantatorilor precum Beyonce Knowles shi altceva de munca, shi, ca aproape in orice film cu negrii, arienii au aparitzii 'sumare'. in rest, filmul aduce izbitor de mult cu Sister Act I.

Adrenaline - despre nishte teribilishti ce considera ca viatza nu are valoare daca nu sfidezi moartea shi autoritatzile la fiecare cinshpe minute, cautatorii de senzatzii tari + ceva intriga. duzinastic shi previzibil. slab, slab, fuarte slab.
The Fighting Temptations - un film produs de MTV ca se la mai dea shi cantatorilor precum Beyonce Knowles shi altceva de munca, shi, ca aproape in orice film cu negrii, arienii au aparitzii 'sumare'. in rest, filmul aduce izbitor de mult cu Sister Act I.
-
American Outlaws - tonight you're gonna go down in flames, just like Jesse James..., involuntar, numa' astea versuri le-am avut in cap pe parcursul la film, care de altfel ie un film dragutz care chiar mi-a placut privindu-l din perspectiva unei comedii, chiar fuarte umoristic pe alocuri.
mihai, nu ziseshi ca ie vorba de jesse james. rushine. *p
mihai, nu ziseshi ca ie vorba de jesse james. rushine. *p
-
Dupa ce am incercat fara succes sa iau din retzea Mystic River, m-am multzumit cu Magnolia si Thelma si Louise.Primul este o drama psihologica despre rolul hazardului si al intimplarii in viatza fiecaruia.Ideea se pierde intr-o poveste mai degraba deprimanta, care abunda de personaje depresive.Totusi, Julie Moore mi-a placut.
Pe al doilea l-am revazut a doua oara pentru Susan Sarandon si expresivitatea ei deosebita.
Pe al doilea l-am revazut a doua oara pentru Susan Sarandon si expresivitatea ei deosebita.
- Catzelusha
Am vazut aseara un film cu Jennifer Lopez,intitulat "Destul!"
Mi-a placut la nebunie am stat pana la 00 sa ma uit la film
Mi-a placut la nebunie am stat pana la 00 sa ma uit la film
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
-
I`m With You - Junior Member
1998 - half baked - daca erau mai mult bani bagati in film, il aruncau pe jim brewer si pe spaniolu ala, filme avea sanse mai mari...anyway, ramane un film de referinta, macar pentru prestatia lui chapelle...
2002 - juwana man - comedie de 2 bani, m-am uitat numai pentru ca imi place vivica fox.
m.a.s.h. - sezoanele 1 si 2 - o comdie care mise pare inca misto ...
2002 - juwana man - comedie de 2 bani, m-am uitat numai pentru ca imi place vivica fox.
m.a.s.h. - sezoanele 1 si 2 - o comdie care mise pare inca misto ...
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Hmm...
Aseara am vazut Bend It Like Beckham: O comedie despre o tipa indiana, in Anglia, care ii place mai mult sa joace fotbal decat sa fie un stereotip, cum vor parintii ei. Dragutz film-ul. 5/10.
-
Sniper 1 shi Sniper 2 - unul mai slab ca altul(in spetza, 2 mai slab ca 1:))! le-am vazut mai demult, dar au intrat in categoria filmelor care nici nu meritau sa le pomenesc!
poate, totushi, pentru fanii filmelor cu comando, in care intotdeauna americanii sunt cei mai cei!
poate, totushi, pentru fanii filmelor cu comando, in care intotdeauna americanii sunt cei mai cei!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
Deci cum ii faza aici, scrii numa filmu iti dai si cu parerea sau cum? Sau bagi note ca la scoala. Am citit pe apucate s-am vazut de toate.
Oricum am revazut acum cateva seri un film interesant Wag the Dog, cu de Niro, Dustin Hoffman... Misto sa vezi ce usor se minte poporu cu televizoru.
Oricum am revazut acum cateva seri un film interesant Wag the Dog, cu de Niro, Dustin Hoffman... Misto sa vezi ce usor se minte poporu cu televizoru.
Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
Ah, bun mersi.
Lock, Stock and Two Smoking Barrels si Snatch le-am revazut de curand. Doua comedii dragutze, regizor Guy Ritchie, ala cu madonna.
O parte din actori se regasesc in ambele filme, Snatch il are pe Brad Pitt in rol de tzigan.
Lock, Stock and Two Smoking Barrels si Snatch le-am revazut de curand. Doua comedii dragutze, regizor Guy Ritchie, ala cu madonna.
O parte din actori se regasesc in ambele filme, Snatch il are pe Brad Pitt in rol de tzigan.
Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
ultimul film marfa care lam vazut este bad boy 2 cu will smith binenteles am mai fost la cinema dar nau mai fost filme marfa!!!!
cunoasteti filmul van helsin, a iesit astazi in franta este belea, un pic de groaza, facut de regizorul din momaia
sau pratii din caraÏbe cu johnny depp
cunoasteti filmul van helsin, a iesit astazi in franta este belea, un pic de groaza, facut de regizorul din momaia
sau pratii din caraÏbe cu johnny depp
-
JANYA - Junior Member