Ce filme ati mai vazut ?
Tais-Toi - ca intotdeauna, francezii se pricep la comedii. Asta pana cand vin americanii si le refac, de scot niste porcarii... Vizitatorii e ultimul exemplu. Jean Reno si Gerard Depardieu intr-o comedie cu mafioti, politisti si nebuni
8/10

Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
de curand am vazut The Crucible cu Winona Ryder si Daniel Day Lewis, (e un pic cam vechi),m-a revoltat dar mi-a placut totusi si-l trec in lista mea de filme preferate alaturi de Hannibal pe care l-am vazut aseara desi nu cred ca-i asa bun precum Tacerea Mieilor. Anthony Hopkins e insa genial!
- delia dorcioman
- Junior Member
Starsky & Hutch - din seria serialelor anilor '70, reinventate... amuzant si atat
6/10
Being There - printre ultimele filme ale lui Peter sellers si singurul pt care a fost nominalizat la Oscar... Fun. 9/10
6/10
Being There - printre ultimele filme ale lui Peter sellers si singurul pt care a fost nominalizat la Oscar... Fun. 9/10
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
Jungle Book 2. 3/10
O porcarie. Nu inteleg pentru ce a fost scos. Repeta scenele din partea intai, intr-o maniera mult mai proasta.
O porcarie. Nu inteleg pentru ce a fost scos. Repeta scenele din partea intai, intr-o maniera mult mai proasta.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Este o continuare, dar 80 % sunt scene pe care le vazusem si in partea 1...dar facute mult mai prost. Aceleasi glume si faze...cu Baloo,Bagheera sau Kaa.
Doar ca au mai bagat un pusti mic...si un vultur care are vocea lu' Phil Collins.
Vezi-l..si iti astept parerea.
Doar ca au mai bagat un pusti mic...si un vultur care are vocea lu' Phil Collins.
Vezi-l..si iti astept parerea.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
nu..legendarul Louie....care are vocea nu'mai'putin celebrului Louis Prima...nu mai apare.
in schimb maimutele ramase sunt prietene cu Baloo...si au intemeiat un fel de discoteca. uita-te si iti astept parerea.

in schimb maimutele ramase sunt prietene cu Baloo...si au intemeiat un fel de discoteca. uita-te si iti astept parerea.
-
2004 - the whole ten yards - o comedie usoara si simpatica. 7/10 . natasha henstringe 
http://www.imdb.com/title/tt0378194/releaseinfo
datele lansarii pentru kill bill 2

http://www.imdb.com/title/tt0378194/releaseinfo
datele lansarii pentru kill bill 2
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
The Cooler - despre un tip care e angajatul unui cazino pentru ca aduce ghinion oricui sta langa el... foarte misto, iar Alec Baldwin joac super tare, in rolul patronului cazinoului respectiv... Un rol secundar are si tipul din The sopranos... 7.5/10
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
The Meaning of Life - ultimul film din seria Monty Pithon. Anunta in cateva scene mult mai celebrul Brazil. De vazut... Sunt cateva scene memorabile. Cred ca am vazut cea mai tare explicatie a universului intr-un film, printr-un simplu cantec, dar si un genial "Penis song"
8.5/10

Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
Vidocq - o varianta frantuzeasca din seria multor filme aparute in ultima cu personaje de benzi desenate. Doar ca joaca Depardieu si, cam ca orice film frantuzesc comercial din ultima vreme, a iesit mai bine decat la Hollywood. Probabil si pentru ca francezii fac mai putine... 7.5/10
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
Mystic River . 7/10
Un film bun.Totusi, din punctul meu de vedere, cam nefondate premiile Oscar ....atat pentru Sean Penn cat si pentru Tim Robbins. Nu mi s-a parut ca cei doi au facut roluri de exceptie.
Sean Penn mi s-a parut mai bun in 21 Grams. Poate ar fi trebuit sa ia Oscarul pentru acel film.
Destul de crud filmul. Aduce oarecum cu Sleepers.
SPOILER ALERT !
Mi-a placut cum a spus politaiul la sfarsit : "cateodata am senzatia ca toti trei ne-am urcat in acea masina".
Un film bun.Totusi, din punctul meu de vedere, cam nefondate premiile Oscar ....atat pentru Sean Penn cat si pentru Tim Robbins. Nu mi s-a parut ca cei doi au facut roluri de exceptie.
Sean Penn mi s-a parut mai bun in 21 Grams. Poate ar fi trebuit sa ia Oscarul pentru acel film.
Destul de crud filmul. Aduce oarecum cu Sleepers.
SPOILER ALERT !
Mi-a placut cum a spus politaiul la sfarsit : "cateodata am senzatia ca toti trei ne-am urcat in acea masina".
-
breaking all the rules - comedie simpatica, 7/10
envy - e misto daca iti place ben stillee
seeing other people - porcarie cu jay mohr, pe care il urasc cu sinceritate
the challenge - l-am luat numa pt surorile olsen, da asta nu il face un film care sa merite atentia
dorm daze - comedie adolescentina
envy - e misto daca iti place ben stillee
seeing other people - porcarie cu jay mohr, pe care il urasc cu sinceritate
the challenge - l-am luat numa pt surorile olsen, da asta nu il face un film care sa merite atentia
dorm daze - comedie adolescentina
-
..are careva habar care sunt titlurile originale de la
- biciul fermecat
- sora 13
- mesagerul invincibil
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
\\a.karr
-
MonsterSnatch - Junior Member
Jacob's Ladder - un film mai vechi, din seria celor in care nu prea mai distingi diferenta dintre vis si realitate. Cu Tim Robbins (tanar) si Jason Alexander (George di Seinfeld, cu ceva mai mult par). 8/10
The Nest - frantzuzesc, de actiune... 6/5/10
The Nest - frantzuzesc, de actiune... 6/5/10
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
Tv nu mere asa ca am scos un cd prafuit, Taxi 2, regizor Luc Besson, film frantzuzesc. Cu Samy Naceri, Frederic Diefenthal, Emma Sjoberg, Bernard Farcy.. Filmul ascunde adevarata tema, a urmaririlor cu masini, sub un umor placut, diferit, frantzuzesc, neasteptat.
Pare ca scena cu cele 3 Mitsubishi negre a fost copiata in "Fast and furious", aparut un an mai tarziu.
Pentru umor merita vazut, pentru poveste si masini numai daca ejti pasionat de gen.
Pare ca scena cu cele 3 Mitsubishi negre a fost copiata in "Fast and furious", aparut un an mai tarziu.
Pentru umor merita vazut, pentru poveste si masini numai daca ejti pasionat de gen.
Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
TORQUE (2004) - wow ce porcarie.....ma asteptam la mai mult. Actorii au jucat execrabil, povestea, un fel de 2 Fast 2 Furios putin schimbata iar scena de la sfarsit cu motocicleta "racheta" care zici ca merge mai repede decat viteza luminii a fost dea dreptul penibila 4/10
-
Dany_S - Junior Member
Chronicles of Riddick - mi-a placut.....un SF destul de reusit dupa parerea mea, poveste interesanta dar parca prea putin dezvoltata in film, astept un sequal...8/10
Garfield: the movie - a fost haios tare filmul, chiar m-a distrat in ciuda faptului ca de obicei urasc filmele cu animale vorbitoare, asta chiar mi-a placut 8/10
Garfield: the movie - a fost haios tare filmul, chiar m-a distrat in ciuda faptului ca de obicei urasc filmele cu animale vorbitoare, asta chiar mi-a placut 8/10
-
Dany_S - Junior Member
last comic standing 2x5 - imi pare rau pt bonnie, si-a furat-o pe pielea ei. trebuia sa il aleaga pe ant si sa il zboare. gulman sux ass, corey e cel mai comic, dupa parerea mea, jay london e o enigma, e clar ca e funny, in stilul lui aparte, alonzo e si el distractiv. tammy e frumoasa, dar o sa zboare pentru ca nu prea am auzit lucruri originale de la ea...
method&red 1x2 - e mai slab decat primul episod, dar sa speram mai bine
method&red 1x2 - e mai slab decat primul episod, dar sa speram mai bine
-