Ce filme ati mai vazut ?
dany_S scrie:Garfield: the movie - a fost haios tare filmul, chiar m-a distrat in ciuda faptului ca de obicei urasc filmele cu animale vorbitoare, asta chiar mi-a placut 8/10
As fi vrut sa ma duc si eu sa-l vad la cinema, dar m-a speriat nota de pe imdb. Doar 4,7. Si se stie...lumea in general acorda note mari filmelor de animatie.
A....dar e film de animatie ? Sau e combinat...oameni reali/personaje animate ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Death To Smoochy - comedie regizata de deVito, cu Robin Williams si Edward Norton... Nice. 7.5/10
The 51th State - alt "tarantino"-style... 6/10
Double Jeopardy - The Fugitive in varianta feminina... tot cu Tommy Lee Jones... 6/10
The Boondock Saints - cam violent... 7/10
The 51th State - alt "tarantino"-style... 6/10
Double Jeopardy - The Fugitive in varianta feminina... tot cu Tommy Lee Jones... 6/10
The Boondock Saints - cam violent... 7/10
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
Monty Phyton - The meaning of life Comedie super misto, o adevarata revelatie, auzisem de mult timp de seria Monty Phyton. Sper sa mai programeze Pro Cinema shi alte filme din seria asta. Nota 10.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
The day after tomorrow
Stiu ca s-a mentionat pe aci da vreau sa bag o faza, bine SPOILER
Trecera americanilor ilegal in Mexic a fost de rasu` lumii, si comentatoru ala cu accent ce explica ce fac disperatzii astia de americani.
gata SPOILERU vietzii.
Stiu ca s-a mentionat pe aci da vreau sa bag o faza, bine SPOILER
Trecera americanilor ilegal in Mexic a fost de rasu` lumii, si comentatoru ala cu accent ce explica ce fac disperatzii astia de americani.

gata SPOILERU vietzii.
Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
Cypher - misto idee, da' eu m-am prins destul de repede cine/cum/cu ce se ocupa pe acolo si nu prea a mai avut farmec... iar finalul e putin penibil. 5.5/10
Cold Creek Manor - credeam ca e un fel de film de groaza, dar -sa dovedit a fi doar un fel de film politist destul de prost... 5/10
Cold Creek Manor - credeam ca e un fel de film de groaza, dar -sa dovedit a fi doar un fel de film politist destul de prost... 5/10
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
carmen-varianta chaplin a operei lui bizet (e unul din filmele mai putin cunoscute ale lui chaplin)...
a dog's life-plin de faze memorabile...intr-un oras din america (aflata in plina criza economica), vagabontul Charlot isi gaseste norocul cu ajutorul unui caine...este unul dintre cele mai bune scurt metraje ale lui chaplin...
a dog's life-plin de faze memorabile...intr-un oras din america (aflata in plina criza economica), vagabontul Charlot isi gaseste norocul cu ajutorul unui caine...este unul dintre cele mai bune scurt metraje ale lui chaplin...
-
7vies - Junior Member
2003 - Beef - destul de interesant numa pentru imaginile de arhiva, despre luptele dintre rapperi
2004 - Fahrenheit.911 - la rece, e un film tare, arata multe lucruri pe care noi, ca oameni simpli (nu neaparat ca rezidenti in SUA) nu prea avem de unde sa le aflam.
2004 - Godsend - slab de tot, de niro nu stiu ce cauta in filmul asta, kinear e ubn actor slab
last.comic.standing.2x6 - tod glass nu a aratat nimic si a fost pierderea lui. ant e un poponar cu tupeu, nu stiu cea a fost in mintea lui cand se lauda ca va minti lumea...
un raspuns la fahrenheit 911
2004 - Fahrenheit.911 - la rece, e un film tare, arata multe lucruri pe care noi, ca oameni simpli (nu neaparat ca rezidenti in SUA) nu prea avem de unde sa le aflam.
2004 - Godsend - slab de tot, de niro nu stiu ce cauta in filmul asta, kinear e ubn actor slab
last.comic.standing.2x6 - tod glass nu a aratat nimic si a fost pierderea lui. ant e un poponar cu tupeu, nu stiu cea a fost in mintea lui cand se lauda ca va minti lumea...
un raspuns la fahrenheit 911
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
The Day After Tomorrow - misto efecte, fir epic slabutz.
Elephant - Film de toata jena, dak te-mbetzi shi n-ai ce face cu bani, sau cautzi un loc de dormit, atunci e recomandabil, altfel...o pierdere de timp shi energie.
Elephant - Film de toata jena, dak te-mbetzi shi n-ai ce face cu bani, sau cautzi un loc de dormit, atunci e recomandabil, altfel...o pierdere de timp shi energie.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Elephant - film extraordinar prin cinematografie, imagine, coloana sonora, mod de filmare si poveste diluata. 9/10
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
The Parole Oficier - Comedie britanica, despre un hold-up... 3/10
Yamakasi - alt hold-up, de data asta frantzuzesc, produs de Luc Besson... Nu printre cele mai bune filme ale lui... 5.5/10
Sweet Home Alabama - din interminabila serie a comediilor romantice. nu pierzi nimic nici daca le vezi, nici daca nu le vezi... 6/10
Wasabi - Jean Reno se trezeste peste noapte cu o fiica japoneza... Cool 7/10
The Station Agent - un film in care ti se pare ca nu se intampla nimic... f misto 9/10
Hellboy - alt personaj de benzi desenate. bunutz. 7.5/10
Van Helsing - de ce m-oi fi uitat? 4/10
Garfield - "I hate mondays"
8/10
Yamakasi - alt hold-up, de data asta frantzuzesc, produs de Luc Besson... Nu printre cele mai bune filme ale lui... 5.5/10
Sweet Home Alabama - din interminabila serie a comediilor romantice. nu pierzi nimic nici daca le vezi, nici daca nu le vezi... 6/10
Wasabi - Jean Reno se trezeste peste noapte cu o fiica japoneza... Cool 7/10
The Station Agent - un film in care ti se pare ca nu se intampla nimic... f misto 9/10
Hellboy - alt personaj de benzi desenate. bunutz. 7.5/10
Van Helsing - de ce m-oi fi uitat? 4/10
Garfield - "I hate mondays"

Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
solaris 1972...filmul lui andrei tarkovsky este unul de referinta in lumea sf-ului...vroiam de mult sa-l vad, si m-a surprins placut...
90% din actiune se petrece doar cu 4 personaje in doar 5 mici locatii (2 holuri, un laborator, un dormitor, si o mica sala de discutii -toate aflate pe o statie spatiala de cercetare)...e lipsit de efecte speciale, totul bazandu-se pe atmosfera si dialog...
filmul prezinta poate cea mai sentimentala versiune a unei intalniri de gradul 3...
90% din actiune se petrece doar cu 4 personaje in doar 5 mici locatii (2 holuri, un laborator, un dormitor, si o mica sala de discutii -toate aflate pe o statie spatiala de cercetare)...e lipsit de efecte speciale, totul bazandu-se pe atmosfera si dialog...
filmul prezinta poate cea mai sentimentala versiune a unei intalniri de gradul 3...
-
7vies - Junior Member
Der Wixxer! Foarte amuzant! Sper ca va fi vindut si in afara germaniei. O Parodie la filmele anglo germane dupa carti de edgar wallace.
Malí¨na.
Ghinionul de a fi o fumusete antrun sat in italia in ww2, un adolescent care isi descopera hormoni, etc. Un film deosebit
Malí¨na.
Ghinionul de a fi o fumusete antrun sat in italia in ww2, un adolescent care isi descopera hormoni, etc. Un film deosebit
-
EwaldB - Junior Member
Osmosis Jones - un film de animatie, distractiv... 7/10
Heaven - Giovanni Ribisi nu mi-a zis nimic... Iar scenariul e promitzator, dar mai slab decat ma asteptam... a inceput bine si s-a stricat spre final... Totusi merita un 7.5/10
Heaven - Giovanni Ribisi nu mi-a zis nimic... Iar scenariul e promitzator, dar mai slab decat ma asteptam... a inceput bine si s-a stricat spre final... Totusi merita un 7.5/10
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
7vies, "Solaris"-ul lui Tarkovski nu poti spune ca e film SF, in cel mai bun caz e deturnarea unei carti SF pentru a prezenta o tema mai degraba religioasa. Nu stiu cat de clar e acest lucru in film (desi, daca nu ma-nsel, sunt si referinte mai putin subtile la religie, la episoade biblice, de ex. scena din final), dar daca ai vedea alte filme ale aceluiasi regizor ti-ar deveni mai evident acest lucru. Sau daca ai citi cartea dupa care a fost facut filmul, in care lipsesc cu desavarsire discutiile despre moralitatea stiintei, despre constiinta, etc.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Dickie Roberts: former child star(2004) - n-a fost cine stie ce, o comedie mediocra despre un tip care fusese star TV cand era mic si ajuns valet de parcare, incearca sa-si relanseze cariera 6/10
Spider-man 2 - - mi-a placut, in ciuda catorva scene dea dreptul penibile, mai ales cele de dragoste care parca erau scoase dintr-o telenovela de cea mai proasta factura, asta pe langa faptul ca i-au aflat o gramada identitatea 8/10
Spider-man 2 - - mi-a placut, in ciuda catorva scene dea dreptul penibile, mai ales cele de dragoste care parca erau scoase dintr-o telenovela de cea mai proasta factura, asta pe langa faptul ca i-au aflat o gramada identitatea 8/10
-
Dany_S - Junior Member