Ce filme ati mai vazut ?
Ultimele filme pe care le-am vazut au fost: "The road to Perdition" (cu Tom Hanks) si "The life of David Gale" (Kevin Spacey).
Primul e bunicel (nota 8, pe o scara de la 1 la 10). E misto atmosfera: gangsteri, baruri cu mult fum...
Ultimul mi s-a parut a fi excelent... Titlul nu te prea imbie sa-l vezi. Un film cu un final socant. Merita vazut!!!
Primul e bunicel (nota 8, pe o scara de la 1 la 10). E misto atmosfera: gangsteri, baruri cu mult fum...
Ultimul mi s-a parut a fi excelent... Titlul nu te prea imbie sa-l vezi. Un film cu un final socant. Merita vazut!!!
Cand ma analizez, ma detest.
Cand ma compar, ma declar multumit!
Cand ma compar, ma declar multumit!
-
MrRight - Mesaje: 17
Mihai-MOF ...ce nu ti-a placut la Bowling for Columbine de i-ai dat doar 8,5 ? Mai bine zis...unde a pierdut, in opinia ta, 1 punct jumate ?
Starsky & Hutch . 7/10
Acest film este de fapt un simplu episod de serial politist. Clasic...cum se facea pe vremuri. Cliseul pe care-l stim prea bine : doi politisti care la inceput nu se inteleg lucreaza in echipa, capitanul e un negru mustacios care la un moment dat al filmului le retrage insignele si armele, cei doi politisti sfarsesc prin a fi cei mai mari prieteni...etc. Dar mie mi-a placut, pentru ca sunt un amator al acestui gen. Pe vremuri...nu pierdeam nici un episod din serialele Hunter si CHIPS. Imi pare rau ca nu am vazut serialul dupa care a fost facut acest film.
Mi-a placut mult de personajul interpretat de Snoop Dogg. ~)
Starsky & Hutch . 7/10
Acest film este de fapt un simplu episod de serial politist. Clasic...cum se facea pe vremuri. Cliseul pe care-l stim prea bine : doi politisti care la inceput nu se inteleg lucreaza in echipa, capitanul e un negru mustacios care la un moment dat al filmului le retrage insignele si armele, cei doi politisti sfarsesc prin a fi cei mai mari prieteni...etc. Dar mie mi-a placut, pentru ca sunt un amator al acestui gen. Pe vremuri...nu pierdeam nici un episod din serialele Hunter si CHIPS. Imi pare rau ca nu am vazut serialul dupa care a fost facut acest film.
Mi-a placut mult de personajul interpretat de Snoop Dogg. ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Showtime - un lejerean de film, numa bun de popcorn, esact ca shi starsky shi hutch. nush ce cauta de niro acolo. 5/10
Apararea Luzhin - shah, iarashi shah, mult shah, incredibil de mult shah, o poveste de dragoste shi un geniu ratat + soundtrack beton + John Turturro intr-un rol de angajament. 7.5/10
Apararea Luzhin - shah, iarashi shah, mult shah, incredibil de mult shah, o poveste de dragoste shi un geniu ratat + soundtrack beton + John Turturro intr-un rol de angajament. 7.5/10
-
nocturna - Mesaje: 8725
Moshule... s-o luam pe rand:
- la un moment dat Moore descopera ca vinovat pentru faptul ca pustiul de 6 ani de la el din oras a impuscat-o pe colega sa este un program guvernamental pentru someri, in care era inscrisa si maica-sa. mie, sincer, mi s-a parut ca vinovat a fost unchiul sau, care a lasat arma la indemana copilului
- la final, cand ii arata poza lui Charlton Heston, Moore e luat din mai multe unghiuri in timp ce mosul pleaca. se vede clar ca o parte din filmari sunt ulterioare plecarii (ca a intrat acolo cu o singura camera) si fiind un documentar nu simteam nevoia patetismului acelui moment
- pana la urma tot n-am aflat de ce se impusca americanii intre ei ca dementii
de aici 8.5 si nu mai mult
- la un moment dat Moore descopera ca vinovat pentru faptul ca pustiul de 6 ani de la el din oras a impuscat-o pe colega sa este un program guvernamental pentru someri, in care era inscrisa si maica-sa. mie, sincer, mi s-a parut ca vinovat a fost unchiul sau, care a lasat arma la indemana copilului
- la final, cand ii arata poza lui Charlton Heston, Moore e luat din mai multe unghiuri in timp ce mosul pleaca. se vede clar ca o parte din filmari sunt ulterioare plecarii (ca a intrat acolo cu o singura camera) si fiind un documentar nu simteam nevoia patetismului acelui moment
- pana la urma tot n-am aflat de ce se impusca americanii intre ei ca dementii
de aici 8.5 si nu mai mult
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
I Robot inspirat dupa cartea lu´ Asimov (sau erau niste novele?). Will Smith in rolul principal, efecte foarte misto care l-au incintat pina si pe ala micu´ a lui frate-miu, ca iar a fost la mine. Anyway, filmul de invirte in jurul celor trei legi robotice. Mai mult nu va zic, decit sa-l vizionati cu niste floricele linga voi (sau seminte, depinde de preferinte). Il recomand!!!
The Bourne Supremacy cu Matt Damon, este partea a doua de la Bourne Identity, dar este ce-a mai mare porcarie. De cind si-au mutat filmarile prin Europa, numai timpenii scot (vezi filmele lu´karatistu ala de a stat 8 ani in coma sau karatistu´ alalalt de umbla cu mashina timpului). Filmul este foarte plictisitor, nimic nou. Ludlum ala cred ca-si baga unghia in git ca le-a dat voie sa faca filmele. Parca nici cartea nu-ti vine sa o mai citesti dupa ce vezi timpeniile scoase de aia de la Universal.
The Bourne Supremacy cu Matt Damon, este partea a doua de la Bourne Identity, dar este ce-a mai mare porcarie. De cind si-au mutat filmarile prin Europa, numai timpenii scot (vezi filmele lu´karatistu ala de a stat 8 ani in coma sau karatistu´ alalalt de umbla cu mashina timpului). Filmul este foarte plictisitor, nimic nou. Ludlum ala cred ca-si baga unghia in git ca le-a dat voie sa faca filmele. Parca nici cartea nu-ti vine sa o mai citesti dupa ce vezi timpeniile scoase de aia de la Universal.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Mihai-MOF scrie:- la un moment dat Moore descopera ca vinovat pentru faptul ca pustiul de 6 ani de la el din oras a impuscat-o pe colega sa este un program guvernamental pentru someri, in care era inscrisa si maica-sa.
nu, el "descopera" ca programul welfare2work e de fapt un program prin care unii se imbogateau, asuprind oameni care lucrau program full la privati si erau platiti de stat la 1/2 din valoare muncii lor.
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Mihai-Mof...am inteles. Iti respect opiniile.
Am vazut azi.... Along came Polly. 7/10
Fiind un amator al comediilor romantice usurele....mi-a placut acest film. Chiar am ras cu lacrimi la unele faze. Ben Stiller nu-i un actor tocmai rau.
danutze...eu am luat The Shawshank Redemption de pe dc++. Se vede f. bine.
Am vazut azi.... Along came Polly. 7/10
Fiind un amator al comediilor romantice usurele....mi-a placut acest film. Chiar am ras cu lacrimi la unele faze. Ben Stiller nu-i un actor tocmai rau.
danutze...eu am luat The Shawshank Redemption de pe dc++. Se vede f. bine.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Fahrenheit 9/11 - documentary - de Michael Moore
Ok. A fost ceva in neregula cu alegerile din 2000 si, sincer, l-as fi preferat pe Gore. Nici razboiul din Irak nu s-a dovedit a fi o solutie prea buna si ca s-a bazat pe niste adevaruri partiale, dar cred totusi ca Saddam trebuia inlaturat intr-un fel sau altul. Bush e un stupid si as vrea sa piarda alegerile.
Filmul nu merita mai mult de 7.5/10
De ce am scazut:
-1 pct. pentru chestia cu coalitia (ce e chestia aia cu Romania si Dracula. Again?). Ca sa nu mai zic ca s-a cam uitat sa se pomeneasca de Marea Britanie, Spania, Italia, Polonia
-0,5 pct. pentru ca tonul folosit de Moore imi aduce aminte de aatitudinea intectualitatii de stanga care aproape ca ii convinsesere pe occidentali de faptul ca capitalismul e mult mai rau decat comunismul (ca o dovada, acum cateva zile o copie pirat a filmului a rulat la televiziunea nationala din Cuba !!!!!)
-0,5 pct. pentru chestia cu recrutarea. Se stie ca in armata se inroleaza dei care nu au alte posibilitati. Nu vad care e problema aici. Oricum, a fost o chestie inutila si plictisituare de aproape 15 minute, demonstratia asta despre de unde si cum se aleg soldatii.
-0,5 pct. pentru ca nu am vazut nicaiewri si pareri opuse lui Moore si pentru ca au existat multe momente in care m-am simtit manipulat
Acum ca l-am vazut: filmul este politic si nu merita premiul de la Cannes. Faptul ca francezii s-au opus razboiului din Irak si pentru ca e "politically corect" si de bon-ton sa fi anti-war in aceste momente in SUA au fost motivele premiului, si in nici un caz faptul ca ar fi un film bine documentat (sa nu uitam ca e incadrat la categoria documentar)
Ok. A fost ceva in neregula cu alegerile din 2000 si, sincer, l-as fi preferat pe Gore. Nici razboiul din Irak nu s-a dovedit a fi o solutie prea buna si ca s-a bazat pe niste adevaruri partiale, dar cred totusi ca Saddam trebuia inlaturat intr-un fel sau altul. Bush e un stupid si as vrea sa piarda alegerile.
Filmul nu merita mai mult de 7.5/10
De ce am scazut:
-1 pct. pentru chestia cu coalitia (ce e chestia aia cu Romania si Dracula. Again?). Ca sa nu mai zic ca s-a cam uitat sa se pomeneasca de Marea Britanie, Spania, Italia, Polonia
-0,5 pct. pentru ca tonul folosit de Moore imi aduce aminte de aatitudinea intectualitatii de stanga care aproape ca ii convinsesere pe occidentali de faptul ca capitalismul e mult mai rau decat comunismul (ca o dovada, acum cateva zile o copie pirat a filmului a rulat la televiziunea nationala din Cuba !!!!!)
-0,5 pct. pentru chestia cu recrutarea. Se stie ca in armata se inroleaza dei care nu au alte posibilitati. Nu vad care e problema aici. Oricum, a fost o chestie inutila si plictisituare de aproape 15 minute, demonstratia asta despre de unde si cum se aleg soldatii.
-0,5 pct. pentru ca nu am vazut nicaiewri si pareri opuse lui Moore si pentru ca au existat multe momente in care m-am simtit manipulat
Acum ca l-am vazut: filmul este politic si nu merita premiul de la Cannes. Faptul ca francezii s-au opus razboiului din Irak si pentru ca e "politically corect" si de bon-ton sa fi anti-war in aceste momente in SUA au fost motivele premiului, si in nici un caz faptul ca ar fi un film bine documentat (sa nu uitam ca e incadrat la categoria documentar)
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
am vazut alaltaieri Fahrenheit 9/11 si sunt cam de aceeasi parere cu Mihai-MOF...filmul incepe bine- prima parte, cu alegerile, guvernarea, atentatele, si razboiul din afganistan, mi se pare bine facuta...apoi, de la jumate si pana la final, devine destul de aberant...
-
7vies - Junior Member
Mihai-MOF scrie:-1 pct. pentru chestia cu coalitia (ce e chestia aia cu Romania si Dracula. Again?).
dai si un punct minus pentru cei care au facut posibil ca numele nostru sa apara acolo?
-
Welcome to the jungle. - mi-a placut, efectele au fost misto, si luptele au fost klumea
Hellboy - o prostie de film...
Spiderman 2 - dragutzel, sunt niste efecte chiar misto.
Hellboy - o prostie de film...
Spiderman 2 - dragutzel, sunt niste efecte chiar misto.
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
-
Black Eyes - Junior Member
wild things 2 cu actori necunoscuti.. e okay... merge cand n-ai ce face nota 4/10.... e vorba de 2 colege de liceu care planuiesc sa se de-a drept fiicele biologice ale unui pilot foarte bogat pentru ai lua averea si ca in toate filmele le iese faza...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Eternal Sunshine of the Spotless Mind . 5/10
Acest film are 8.6 pe imdb si ocupa locul 40 all-time. ~o
Jim Carrey si Kate Winslet sunt in rolurile principale si interpreteaza doi indragostiti care vor sa uite unul de celalalt si apeleaza la o noua descoperire. De aici apar tot felul de incurcaturi filozofice, psihologice si SF. Un film mult prea dificil si intortocheat. Cred ca-i facut de un amator...pt. festivalele de gen.
Mihai Mof si zoso...voi sunteti niste genii ale celei de-a 7 a arte. Va rog sa vizionati acest film si sa imi spuneti parerea voastra. Filmul este produs in anul 2004 si nu cred sa fi aparut inca pe marile ecrane din Romania.
Acest film are 8.6 pe imdb si ocupa locul 40 all-time. ~o
Jim Carrey si Kate Winslet sunt in rolurile principale si interpreteaza doi indragostiti care vor sa uite unul de celalalt si apeleaza la o noua descoperire. De aici apar tot felul de incurcaturi filozofice, psihologice si SF. Un film mult prea dificil si intortocheat. Cred ca-i facut de un amator...pt. festivalele de gen.
Mihai Mof si zoso...voi sunteti niste genii ale celei de-a 7 a arte. Va rog sa vizionati acest film si sa imi spuneti parerea voastra. Filmul este produs in anul 2004 si nu cred sa fi aparut inca pe marile ecrane din Romania.
-
Oribilul Mosh scrie:Mihai Mof si zoso...voi sunteti niste genii ale celei de-a 7 a arte. Va rog sa vizionati acest film si sa imi spuneti parerea voastra. Filmul este produs in anul 2004 si nu cred sa fi aparut inca pe marile ecrane din Romania.
este in colectia mea de ceva vreme, dar momentan am niste japoneze de vizionat
pentru toti cei care va mirati de ce v-au disparut mesajele: intai invatati sa scieti romaneste, apoi sa scrieti CORECT titlul filmului si numele actorilor si apoi va mai prind pe aici.
-
2 comedii mai usurele pe care le-am vazut ieri si azi :
Duplex . 6/10
O comedie neagra in care Ben Stiller si Drew Barrymore isi cumpara o casa in care mai sta o chiriasa batrana si de care nu pot scapa. Are cateva momente amuzante filmul, dar nu exceleaza. Nu pot sa zic ca am ras la el.
Freaky Friday . 6/10
Oare al catalea film in care persoanele fac schimb de corpuri este ? Dragutza fata ce o interpreteaza pe Anna. (are 17 ani actritza)
Cred ca ar fi fost mai amuzant filmul daca ar fi avut alt cast.
Oricum...2 filme ce nu le voi arde pe cd.
Diseara, fiind o sambata seara ploioasa, m-am gandit sa o petrec in fatza micului ecran. Si pentru ca sambata seara e un moment mai special...am pregatit si eu un film greu : Road to Perdition
Duplex . 6/10
O comedie neagra in care Ben Stiller si Drew Barrymore isi cumpara o casa in care mai sta o chiriasa batrana si de care nu pot scapa. Are cateva momente amuzante filmul, dar nu exceleaza. Nu pot sa zic ca am ras la el.
Freaky Friday . 6/10
Oare al catalea film in care persoanele fac schimb de corpuri este ? Dragutza fata ce o interpreteaza pe Anna. (are 17 ani actritza)
Cred ca ar fi fost mai amuzant filmul daca ar fi avut alt cast.
Oricum...2 filme ce nu le voi arde pe cd.
Diseara, fiind o sambata seara ploioasa, m-am gandit sa o petrec in fatza micului ecran. Si pentru ca sambata seara e un moment mai special...am pregatit si eu un film greu : Road to Perdition
-
Club Dread...macar am invatat sa nu mai inchiriez filme doar pt ca suna bine.Este cea mai mare tampenie..un horror d 2 lei...clasic in care un criminal in serie incepe sa omoare angajatii unui club d p o insula...actori necunoscuti
1/10
1/10
light that shit, smoke that shit, pass that shit!!!
- iceey
- Junior Member
"Cum scapam de coana mare" (Tom Hanks)-8,5/10(poate alta data i-as fi dat mai mult dar nu eram prea bine dispusa cand l-am vazut asa ca nu prea i-am gustat umorul). Comedia neagra, un picut macabra ...merita vazut.
- Addianna
- Junior Member
De curand am vazut si eu '21 grams' un film foarte bine realizat chiar dc povestea nu e chir cine stie ce.Sunt aratate scene scurte intr-o ordine care numai cronologica nu e.Joaca Sean Penn,Benicio del toro si Naomi watts.Merita un 8.50 din 10.
Isn't it rude enough to be alive when nobody likes you?
-
Reatrd - Junior Member
Road to Perdition . 8/10
Un excelent film despre mafioti, tradare, razbunare, familie. Actiunea se petrece in iarna anului 1931. Tom Hanks face un rol exceptional. Imagine si muzica de nota 10.
SPOILER ALERT !
Superbe imaginile cand Michael ii impusca pe cei care il tradasera. Se aude doar muzica si se vede un foc de mitraliera printre stropii de ploaie.
Mi-a placut mult si ce rasplata a lasat el la familia care l-a ingrijit dupa ce a fost impuscat.
END of SPOILER ALERT !
Un excelent film despre mafioti, tradare, razbunare, familie. Actiunea se petrece in iarna anului 1931. Tom Hanks face un rol exceptional. Imagine si muzica de nota 10.
SPOILER ALERT !
Superbe imaginile cand Michael ii impusca pe cei care il tradasera. Se aude doar muzica si se vede un foc de mitraliera printre stropii de ploaie.
Mi-a placut mult si ce rasplata a lasat el la familia care l-a ingrijit dupa ce a fost impuscat.
END of SPOILER ALERT !
-
Vanilla Sky 9/10 - excelent film despre moarte, dragoste, prietenie si vise, chiar daca este doar un remake hollywoodian. nu am vazut originalul, dar pariez ca nu are o coloana sonora la fel de buna ca varianta americana: radiohead, sigur ros, us, beach boys, cameron diaz
, mint royale, paul mccartney, rem, peter gabriel, jeff buckley, thievery coorporation, chemical brothers, underworld, bob dylan, rolling stones si alti cativa pe care i-am uitat. incantatoare si penelope cruz...

there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
The Commitments, 1991. Muzica soul de calitate si voci superbe.
Am cautat ceva informatii despre formatia aceasta, se pare ca diversi muzicieni din Dublin au fost adusi pe platoul de filmare, multi fara experienta cinematografica, pentru a juca in filmul facut dupa cartea lui Roddy Doyle.
Muzica este interpretata in general de catre ei, piese clasice ca Mustang Sally, A Little Tenderness, Midnight Hour.
Vocea lui Andrew Strong suna bine in urechile mele neprofesioniste, pe cat de urat pe atat de misto canta. Pentru cei interesati un link http://www.andrewstrong.com
Unii actori au mai cantat impreuna si dupa finalizarea filmului, oricum o chestie care intra la
SPOILER ALERT:, desi nu stiu ce as putea dezvalui sa stric surpriza:)
Pe cat de misto canta pe atat de aprig se injura si isi scot ochii in afara scenei.
Gata cu SPOILER ALERTU.
Muzica superba, umor irlandez, o placere. 8/10, mai mult daca iti place acest gen de muzica si evident spre zero/10 daca nu
Am cautat ceva informatii despre formatia aceasta, se pare ca diversi muzicieni din Dublin au fost adusi pe platoul de filmare, multi fara experienta cinematografica, pentru a juca in filmul facut dupa cartea lui Roddy Doyle.
Muzica este interpretata in general de catre ei, piese clasice ca Mustang Sally, A Little Tenderness, Midnight Hour.
Vocea lui Andrew Strong suna bine in urechile mele neprofesioniste, pe cat de urat pe atat de misto canta. Pentru cei interesati un link http://www.andrewstrong.com
Unii actori au mai cantat impreuna si dupa finalizarea filmului, oricum o chestie care intra la
SPOILER ALERT:, desi nu stiu ce as putea dezvalui sa stric surpriza:)
Pe cat de misto canta pe atat de aprig se injura si isi scot ochii in afara scenei.
Gata cu SPOILER ALERTU.
Muzica superba, umor irlandez, o placere. 8/10, mai mult daca iti place acest gen de muzica si evident spre zero/10 daca nu

Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
supersize me - o sa dau in boala documentarelor...ca si asta e misto. 8/10
-
Gadjo Dilo - 8/10: film turnat in romania cu/despre tigani si un francez care cauta muzica si este gazduit de satra. prezinta cam superficial si partinitor relatia dintre romani si tigani si pt. asta i-am scazut un punct, in rest un film bun ce mi-a placut.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721