Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde theOffender » Lun Ian 10, 2005 9:49 am

National Treasure (7/10)
Nicolas Cage, Diane Kruger, Justin Bartha, Sean Bean, Jon Voight, Harvey Keitel

Din punct de vedere al scenariului, filmul e OK. Exceptand cateva glume repetate care devin iritante, Nicholas Cage joaca bine, Elena a Troiei (Diane Kruger) n-arata rau nici ea :D. Insa...

SPOILER ALERT
Fimul este distribuit de Walt Disney. Shi ca urmare ma gandesc ca au urmarit indeaproape scenariul astfel incat nimeni nu moare impushcat in film, deshi se trag nishte cartushe aiurea. Doi reushesc totushi sa moara, alunecand pe o scara shi prabushindu-se in gol. Omul FBI-ului, Harvey Keitel pomeneshte faptul ca cineva trebuie sa infunde pushcaria astfel incat n-ai incotro shi trebuie sa-l crezi. Shi in final banditul cel bun (e Sean Bean) e arestat, fara complicatzii shi, probabil, trimis la inchisoare. :D

Insa ceea ce este interesant este conspiratzia masonica de a ascunde o comoara imensa. Un fel de publicitate "gratuita" masoneriei. EI sunt cei care salveaza Declaratzia de Independentza de la distrugere, ei sunt cei care returneaza comoara lumii intregi. Etc.

Am crezut ca va fi un nou Indiana Jones. Din pacate filmul e foarte-foarte departe de aceasta performantza. Interesant de vazut odata, in mod sigur nu voi fi curios sa-l mai revad.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

si uite asha a mai trecut un week-end

Mesajde misht0karA » Lun Ian 10, 2005 2:31 pm

Without a paddle - superb ... razi de mori .. restul nu va zic , filmul spune totu
The Cellular - o pierdere de vreme .. tipa e urkata intr-un pod al casei in care din intamplare se afla un telefon cu monezi .. si pe kare rapitorul il distruge si apoi tipa .. care se pricepe cu firele .. il leaga si intra in contact cu un tip cu oqi frumoshi si ala .. fura o mashina .. doua .. amenintza cu pistolul un vanzator ka sa ii dea un incarcator de telefon .. BORING si total fortzat

Little black book - Intotdeauna mi-a placut fosta prietena a lu Aston Kutcher .. ea indiferent de ce film e .. rade la maxim .. si kam atat! Blonda e, bine arata, si in filmul asta da dovada si ca o duce kapu .. este vorba de un tip care pastreaza legatura cu mai multe foste .. si cu care mai iese from time to time in orash .. iar actuala bineinteles ca nu stie! nota 7 ..

Wicker Park - de departe un film de nota 10 .. ceva gen Memento .. cu scene din trecut si prezent care se amesteka ... o frumoasa poveste de dragoste , merita 2 ore jumate din viatza ta si nici la a 5-a vizionare nu te pliktiseshti .. tot timpul descoperi kestii noi :)
Nobody is perfect! I`m nobody
Oribilul Mosh is on Nobody`s f*ckList :(
misht0karA
Junior Member

Mesajde ValiEnte » Mie Ian 12, 2005 3:11 pm

Hart's war 7/10

actori: bruce willis,colin farrell,Marcel Iures =D ~a

filmul a fost interesant,Marcel Iures de nota10 ~a cel mai bun din film...
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde UNBREAKABLE » Mie Ian 12, 2005 7:49 pm

Donnie Darko - 10/10
Extraordinar... Nu poate fi explicat in cuvinte... A MUST SEE...
[ KNOWLEDGE IS POWER... ]
UNBREAKABLE
Junior Member

Mesajde nonick » Mie Ian 12, 2005 8:12 pm

Eternal Sunshine of A Spotless Mind
The Forgotten

Mi-au placut destul de multe ambele. Nu sunt critic de film ca sa dau note.
nonick
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Ian 12, 2005 11:41 pm

Before Sunrise . 9/10 (7.7 pe imdb)
Un film banal care mi-a placut enorm de mult. Ethan Hawke si Julie Delpy sunt doi necunoscutzi care se intalnesc intamplator intr-un tren prin Europa..si ajung sa petreaca o noapte in Viena. Foarte naturali amandoi. Ce sa zic ? O pelicula rafinata :D N-am mai vazut un film romantic atat de bun de la You've got mail..cu Tom Hanks si Meg Ryan....dar Before Sunrise mi-a placut mai mult.
Abia astept sa vad Before Sunset.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cr3tz » Joi Ian 13, 2005 12:14 am

sweet november (9/10) mai e misto,ti-a placut mosule?
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 13, 2005 9:00 am

nu. ala nu prea mi-a placut. dramele romantice nu imi plac. nici autumn in new york nu mi-a placut.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde UNBREAKABLE » Joi Ian 13, 2005 2:41 pm

Requiem for a Dream - 9/10
Brutal, deprimant... Una din cele mai realiste si socante reprezentari ale dependentei de droguri...
UNBREAKABLE
Junior Member

Mesajde nonick » Joi Ian 13, 2005 4:41 pm

Kill Bill vol 2. Mult mai prost decit primul.
nonick
Junior Member

Mesajde Cristy » Joi Ian 13, 2005 9:31 pm

nonick de ce spui asta ? ce nu ti'a placut ? ca a fost altfel decat prima parte ? ca nu a mai omorat atatea persoane ? :)
Moved away.
Cristy

Mesajde Thunderstruck » Vin Ian 14, 2005 7:49 pm

nonick scrie:Kill Bill vol 2. Mult mai prost decit primul.

huh? :confused:

dude...vorbesti de tarantino.Stii tu ,tipu ala inalt cu picioare scurte care a regizat Pulp Fiction...focus dude,focus.
tanti cea frumoasa a omorat si-n asta cat cuprinde.Si Kill Bill vol 2 nu e o continuare,e acelasi film "taiat" in doua parti pt. ca altfel era chiar prea lung...
Si astept sa o intrebare...
Please call 1800 IAMSTUPID to get the complementary brick in the forhead.Thank you.
Thunderstruck
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Ian 15, 2005 5:04 pm

misht0karA scrie:Without a paddle - superb ... razi de mori .. restul nu va zic , filmul spune totu

dap, misto de tot
imi aduce aminte de "la pescuit" cu joe pesci si danny glover
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 15, 2005 6:00 pm

Before Sunset . 7/10 (8.4 pe imdb)
Nejustificata nota de pe imdb. Dupa parerea mea, filmul, a fost cam tras de par..si nu se compara cu prima parte (Before Sunrise). Oricum ...nu mi-a displacut.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ValiEnte » Sâm Ian 15, 2005 6:17 pm

Kill Bill vol I 9/10

unul dintre cele mai bune filme de actiune pe care le-am vazut ~y

Kill Bill vol II 8/10

prima parte a fost mai reusita,au murit mai multi :D
ValiEnte

Mesajde Cristy » Sâm Ian 15, 2005 7:50 pm

Originally posted by nonick
Kill Bill vol 2. Mult mai prost decit primul.

Originally posted by Cristy
de ce spui asta ? ce nu ti'a placut ? ca a fost altfel decat prima parte ? ca nu a mai omorat atatea persoane ?

Originally posted by ValiEnte
Kill Bill vol II 8/10
prima parte a fost mai reusita,au murit mai multi

ce sa mai .. ~p
Moved away.
Cristy

Mesajde cutuma© » Sâm Ian 15, 2005 11:38 pm

catharsis scrie:Vanilla Sky 9/10 - excelent film despre moarte, dragoste, prietenie si vise, chiar daca este doar un remake hollywoodian. nu am vazut originalul, dar pariez ca nu are o coloana sonora la fel de buna ca varianta americana: radiohead, sigur ros, us, beach boys, cameron diaz :), mint royale, paul mccartney, rem, peter gabriel, jeff buckley, thievery coorporation, chemical brothers, underworld, bob dylan, rolling stones si alti cativa pe care i-am uitat. incantatoare si penelope cruz...

eh catharsis, aici sunt total de acord cu tine. SPOILER ALERT de la inceput ca mi-e absolut lene sa fiu atent ce-am voie sa zic shi ce nu.

Filmul pleaca de la o idee excelenta, omul intre viata shi vis, in vesnica incercare de a se pune de-a curmezishul destinului. Pacat totushi ca pe alocuri realizarea lasa de dorit shi avem cateva momente extrem de mediocre in regie peste care vine bomboana de pe coliva, finalul care mie mi se pare mult sub nivelul filmului pe ansamblu. Era mult mai potrivit un ending gen Iona in care personajul negasind ieshirea in afara ishi spinteca burta shi o cauta inauntru. M-asteptam sa-l vad pe Aimes acceptand moartea shi nu luand viata de la capat, cu o a doua shansa pe care nu o merita shi pe care nimeni altcineva n-o poate avea. Cu toate astea 70% din film e genial, shi ca tematica, e printre cele mai bune pe care le-am vazut, peste The Butterfly Effect.

Am totushi o intrebare. La sfarshit cand arata imagini de la inmormantarea lui shi apare Penelope plangand, in lift Aimes se comporta de parca ar vedea imaginile respective, deshi este imposibil intrucat el evident nu era acolo shi nici unul de la LE de asemenea n-a fost prezent.

8.5/10
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde MiG29 » Dum Ian 16, 2005 2:08 pm

Am revazut Ronin unu din cele mai bune filme ale lui Frakenheimer.De Niro ca de obicei ireprosabil,la fel si Jean Reno.Un "spy-movie" deja clasic . 8/10
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde ValiEnte » Dum Ian 16, 2005 3:57 pm

Elephant 9,3/10

un film foarte bun,directorul foarte bun :dir
din toti actori doar 3 erau profesionali :con: filmul cica a fost facut in 20 de zile,oricum a fost foarte bun :rolleyes:
ValiEnte

Mesajde UNBREAKABLE » Dum Ian 16, 2005 8:35 pm

25th Hour - 8,5/10
Inca un rol excelent facut de Edward Norton... Memorabila este scena cu monologul sau in fata oglinzii...
UNBREAKABLE
Junior Member

Mesajde ROXANA » Dum Ian 16, 2005 9:18 pm

Alexander- bun film,Frumoasa Angelina Jolie..... aa:) nu stiam ca pe sotia lui Alexander a chemat-o Roxana :)...
Chain Of Fools- aiurea....
! everything that has a begining has an end !
ROXANA

Mesajde proXtu » Lun Ian 17, 2005 5:23 pm

SAW, un thriller cu tenta horror. a fost misto :p 7/10
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde UNBREAKABLE » Lun Ian 17, 2005 5:45 pm

Cypher - 8/10
Un thiller SF interesant cu un final surprinzator...
UNBREAKABLE
Junior Member

Mesajde UNBREAKABLE » Lun Ian 17, 2005 9:14 pm

Duplex - 7/10
O comedia neagra regizata de Danny DeVito destul de reusita...
UNBREAKABLE
Junior Member

The Village (Satul)

Mesajde Djinn » Mar Ian 18, 2005 11:05 am

Prezentat ca film horror (cu subiect de duzina). Nu este. Fanii genului vor fi crunt dezamagiti.

Eu l-as descrie mai degraba ca film de suspans, poate si un pic psihologic :con: cu intentii dragutze si o idee interesanta in spate.

Nefiind fan horror (de fapt m-am tot intrebat de cateva ori ce naiba caut eu la un film horror :p ), n-am fost dezamagita.

Imdb rating, ca mie mi-e lene: 6,5 din 10
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde eyewitness » Mar Ian 18, 2005 11:14 am

suspans? horror? puate in prezentarea distributiei :D
joc slab, tras de par si previzibil
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Djinn » Mar Ian 18, 2005 11:25 am

da, distributia promitea, de fapt de-aia m-am dus la filmul asta, in ciuda faptului ca parea a fi un banal film horror :D
in rest ai dreptate; ideea insa mi-a placut, oricat de utopica o fi ea.

PS - "suspans" ca gen, nu ca ce-au reusit sa realizeze. Sau nu. ;)
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde Elektra » Mar Ian 18, 2005 5:58 pm

am revazut "saving private ryan", unul dintre filmele mele preferate si "shawshank redemption", unul dintre cele mai frumoase filme ever made. din cand in cand mai prinzi si filme care merita la tv...
Elektra
Junior Member

Mesajde UNBREAKABLE » Mar Ian 18, 2005 9:42 pm

Matchstick Men - 8/10
Nicolas Cage face un rol memorabil... Un nou succes marca Ridley Scott...
UNBREAKABLE
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mar Ian 18, 2005 10:28 pm

A walk to remember - 7/10. Un fel de "love story" al zilelor noastre. EA, tanara, cuminte, simpla, misterioasa. EL, "baiat de cartier", amator de "distractii ieftine".
Destinul ii aduce impreuna. "Misterul" ei e leucemia :( ..... restu' va las pe voi sa descoperiti.
Actorii nu au fost straluciti, nici regia insa i-am dat 7 pt. ca e primul film produs in State (pe care il vad eu) despre adolescentzi si care nu abordeaza tema destrabalarii, sexului, distractiei....etc...

The blair witch project - 8/10. Trei studenti la film dispar intr-o padure din S.U.A lasand in urma "un film". Filmul este defapt "un documentar" facut de cei trei despre o padure bantuita. Pana aici nimic nou insa ceea ce mi-a placut mie a fost faptul ca "filmul" este filmat chiar de cei trei. Asta e ceva nou pt. ca da o senzatie de puternica autenticitate.
Recunosc ca imi venea sa ma urc pe peretzi de frica spre finalul filmului, mai ales ca l-am vazut mai pe "seara" :p . Merita totusi vazut... :)
Love2Fly
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film