Ce filme ati mai vazut ?
Aseara, ca o domnisoara respectabila ce ma gasesc, am fost la premiera filmului artistic (ca asta se vrea) "The Aviator". Inca nu sunt convinsa ca este corecta folosirea termenului de "film artistic" in acest context, avand in vedere ca aprox doua ore juma` am avut sentimentul ca urmaresc un documentar marca Discoveri pe marele ecran (ceea ce n-ar fi fost tocma` rau, daca nu as fi fost deranjata de foielile si telefoanele oamenilor de-a dreptul plictisiti si enervati - ca si mine de altfel....).
Of.. Ca de obicei, s-a facut mult prea multa publicitate si tam-tam pe baza unui film transparent si subtire ca tocanita din orfelinate...
Of.. Ca de obicei, s-a facut mult prea multa publicitate si tam-tam pe baza unui film transparent si subtire ca tocanita din orfelinate...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
The Aviator
Un film de mare exceptie – in sensul ca e unul din putinele filme la care mi-a parut rau doar de cele doo ore jum’ate pierdute, fin’ca beletele le-am primit pe de-a moaca. Din aceasta pelicula ca atit e de subtirel am retinut :
1. Una bucata vaza sparta-n tzeasta lui Leo
2. Daca esti bogat iti permiti cladiri unde camerele sint suficient de mari ca sa-ti stochezi productia proprie de urina in sticle de lapte de-a lungul peretilor
3. Nu conteza cit de lung ai parul, important e cit/cum cheltuiesti
4. A fost o vreme in SUA cind un million de parai insemna intr-adevar o gramada de bani
5. Leo a cam uitat sa joace.
6. Daca n-ai vocea lui Katherine Hepburn, faptul ca nu semeni cu ea nici la fizic devine si mai evident.
1. Una bucata vaza sparta-n tzeasta lui Leo
2. Daca esti bogat iti permiti cladiri unde camerele sint suficient de mari ca sa-ti stochezi productia proprie de urina in sticle de lapte de-a lungul peretilor
3. Nu conteza cit de lung ai parul, important e cit/cum cheltuiesti
4. A fost o vreme in SUA cind un million de parai insemna intr-adevar o gramada de bani
5. Leo a cam uitat sa joace.
6. Daca n-ai vocea lui Katherine Hepburn, faptul ca nu semeni cu ea nici la fizic devine si mai evident.
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
Spoiler Alert !
The grudge - un kitsch . pentru muzica [ care e terifianta ] , atmosfera si sperieturile suferite la film primeste un 8 . pentru poveste [ ce poveste ? ma rog .. e mai bine spus 'ideile acelea' ] care e ~ inexistenta [ copie prea multe elemente de la The Ring : copil ucis de un parinte infuriat , care il ineaca ; spiritul copilului ramane si ucide tot ce atinge , in cazul nostru , oricine intra in casa ; parul lung al copilului si fata sa alba ; interferentele aparatelor video/audio cu spiritul ; halucinatii ] primeste 2 . deci un 5 pentru acest The Grudge care este bun doar daca vrei sa vezi un film , la care sa'ti tresara prietena de cateva ori .. in rest , evitati'l
The grudge - un kitsch . pentru muzica [ care e terifianta ] , atmosfera si sperieturile suferite la film primeste un 8 . pentru poveste [ ce poveste ? ma rog .. e mai bine spus 'ideile acelea' ] care e ~ inexistenta [ copie prea multe elemente de la The Ring : copil ucis de un parinte infuriat , care il ineaca ; spiritul copilului ramane si ucide tot ce atinge , in cazul nostru , oricine intra in casa ; parul lung al copilului si fata sa alba ; interferentele aparatelor video/audio cu spiritul ; halucinatii ] primeste 2 . deci un 5 pentru acest The Grudge care este bun doar daca vrei sa vezi un film , la care sa'ti tresara prietena de cateva ori .. in rest , evitati'l
Moved away.
- Cristy
The Machinist - 7.5/10
Un horror intunecat, misterios, neobisnuit, in regia lui Brad Anderson ("Session 9")...
Christian Bale ("Equilibrium") reuseste sa intre perfect in pielea personajului si face un rol memorabil (este de nerecunoscut, el fiind nevoit sa slabeasca 30 de kg pt. acest rol)...
The Machinist se aseamana in anumite privinte cu Memento si Fight Club si este realizat in stilul lui Hitchcock.
Ofera o experienta interesanta dar nu este un film pt. oricine... Poate fi greu de suportat sau de inteles pt. unii...
Un horror intunecat, misterios, neobisnuit, in regia lui Brad Anderson ("Session 9")...
Christian Bale ("Equilibrium") reuseste sa intre perfect in pielea personajului si face un rol memorabil (este de nerecunoscut, el fiind nevoit sa slabeasca 30 de kg pt. acest rol)...
The Machinist se aseamana in anumite privinte cu Memento si Fight Club si este realizat in stilul lui Hitchcock.
Ofera o experienta interesanta dar nu este un film pt. oricine... Poate fi greu de suportat sau de inteles pt. unii...
[ KNOWLEDGE IS POWER... ]
-
UNBREAKABLE - Junior Member
zoso scrie:publius, ai fost cu amaterasu la film?
nu, a fost cu titina de data asta

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Constantine - 7/10
Mai bun decat ma asteptam..
Cu Keanu Reeves si Rachel Weisz in rolurile principale, Constantine este un thriller horror reusit, cu o actiune si efecte speciale impresionante...
Mai bun decat ma asteptam..
Cu Keanu Reeves si Rachel Weisz in rolurile principale, Constantine este un thriller horror reusit, cu o actiune si efecte speciale impresionante...
-
Alice in Woderland, productia Hallmark.
Creca ie a treia sau a patra oara cand vad filmul asta, dar imi place la fel de mult :yD
Sa vedem de ce.
Frumoasa poveste a lui Lewis Carroll (filmul preia de fapt si elemente din "Through the Looking Glass"), cu delicioase jocuri de cuvinte, fraze cu subinteles si actiune absurd-fantezista, a fost transpusa intr-un decor uneori escherian si in general de basm :rolleyes: cu lumini si culori bine alese, in functie de scena.
- personaje frumos realizate si jucate foarte bine de o pleiada de actori talentati (favoritii mei raman Palarierul Nebun (jucat de Martin Short) si Regina de Cupa - jucata de Miranda Richardson, care mai poate fi vazuta si in "Alba ca Zapada" si "Merlin" (tot Hallmark) - doua filme la fel de frumos realizate).
- o viziune regizorala reusita.
- o coloana sonora bine aleasa
- o incantatoare colectie de accente din insulele britanice
=> o incantare pentru fanii genului.
Inchei cu un citat:
The Cheshire Cat (Whoopi Goldberg
): We're all mad here. I'm mad. You're mad.
Alice: How do you know I'm mad?
The Cheshire Cat: You must be. Or you wouldn't be here.

Creca ie a treia sau a patra oara cand vad filmul asta, dar imi place la fel de mult :yD
Sa vedem de ce.
Frumoasa poveste a lui Lewis Carroll (filmul preia de fapt si elemente din "Through the Looking Glass"), cu delicioase jocuri de cuvinte, fraze cu subinteles si actiune absurd-fantezista, a fost transpusa intr-un decor uneori escherian si in general de basm :rolleyes: cu lumini si culori bine alese, in functie de scena.
- personaje frumos realizate si jucate foarte bine de o pleiada de actori talentati (favoritii mei raman Palarierul Nebun (jucat de Martin Short) si Regina de Cupa - jucata de Miranda Richardson, care mai poate fi vazuta si in "Alba ca Zapada" si "Merlin" (tot Hallmark) - doua filme la fel de frumos realizate).
- o viziune regizorala reusita.
- o coloana sonora bine aleasa
- o incantatoare colectie de accente din insulele britanice

=> o incantare pentru fanii genului.
Inchei cu un citat:
The Cheshire Cat (Whoopi Goldberg

Alice: How do you know I'm mad?
The Cheshire Cat: You must be. Or you wouldn't be here.

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
desenele animate se pun?:) am vazt the incredibles. disney&pixar. recunosc, n-am mai ras demult cu asa pofta..la unele faze..altele, superheroism bullshit a la comicbooks. o famelie de supereroi trage-npreuna la salvarea lumii...oh, well...nice. 7/10 pt efecte vizuale 

...ceea ce va dorim si dumneavoastra 

-
cometa - Junior Member
1/ aspect fizic placut
2/ analizele la zi
3/ proba cu regizoru, producatoru , luministii, figurantii (pt scurt metraj un blow job sau deep throat e suficient)
4/ rezistenta mare la tavaleala (in cazul orgiilor)
in rest mult succes !
2/ analizele la zi
3/ proba cu regizoru, producatoru , luministii, figurantii (pt scurt metraj un blow job sau deep throat e suficient)
4/ rezistenta mare la tavaleala (in cazul orgiilor)
in rest mult succes !
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Eu am vazut Chicago saptamana trecuta...si mi-a placut muuult...de fapt dupa veronica si sunetul muzicii e muzicalul meu preferat...
:-X

"Daca te doare mana vindec-o cu ajutorul unui cutit" Virgil Teodorescu
"Timpul e moarte- spatiul e lupta si miscarea e suferinta" M. Eminescu
I can please only one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking good, either
Common Sense Is Not So Common
"Timpul e moarte- spatiul e lupta si miscarea e suferinta" M. Eminescu
I can please only one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking good, either
Common Sense Is Not So Common
-
DarkWings - Junior Member
Constantine - 9/10, pentru ca 10 nu dau
Sincer mi'a placut filmu, destul de impresionant, shi spre mirarea mea nu am visat urat dupa. Efectele sunt marfa, povestea ie altceva decat m'am obishnuit. Deshi nu ie englez shi nu are accent, Keanu Reeves juaca bine rolul lui John Constantine shi casapeshte demoni:D
Sincer mi'a placut filmu, destul de impresionant, shi spre mirarea mea nu am visat urat dupa. Efectele sunt marfa, povestea ie altceva decat m'am obishnuit. Deshi nu ie englez shi nu are accent, Keanu Reeves juaca bine rolul lui John Constantine shi casapeshte demoni:D
- kahlan
- Junior Member
8/10
Saw
Un thriller horror deosebit. Daca ati vazut Wrong turn, Seven si v-au placut, atunci trebuie sa vedeti si Saw; e mult deasupra lor.
Ii dau un 8 plin, mai ales pentru finalul excelent, care te lasa cu gura cascata.
Un thriller horror deosebit. Daca ati vazut Wrong turn, Seven si v-au placut, atunci trebuie sa vedeti si Saw; e mult deasupra lor.
Ii dau un 8 plin, mai ales pentru finalul excelent, care te lasa cu gura cascata.
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
-
Dragos C. - Junior Member
[quote=" Dragos C."]Daca ati vazut Wrong turn, Seven si v-au placut, atunci trebuie sa vedeti si Saw]
nu e frumos sa spui ca Saw e mult deasupra lu Se7en. Se7en, pe langa povestea fascinanta, beneficiaza si de personaje pline de farmec, interpretate de mari actori. si parca e si mai bine realizat. din toate punctele de vedere.
nu e frumos sa spui ca Saw e mult deasupra lu Se7en. Se7en, pe langa povestea fascinanta, beneficiaza si de personaje pline de farmec, interpretate de mari actori. si parca e si mai bine realizat. din toate punctele de vedere.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Finding Neverland - 9/10
Nu credeam ca o sa-mi placa, dar m-a surprins placut... O poveste emotionanta despre J.M. Barrie, autorul lui Peter Pan si familia care l-a inspirat sa scrie aceasta piesa...
Johnny Depp si Kate Winslet sunt de nota 10.
Million Dollar Baby - 9/10
Unul din cele mai bune filme despre box, regizat (si jucat) magnific de Clint Eastwood...
Hillary Swank si Morgan Freeman fac niste roluri credibile si merita Oscar-ul pt. prestatia lor...
Nu credeam ca o sa-mi placa, dar m-a surprins placut... O poveste emotionanta despre J.M. Barrie, autorul lui Peter Pan si familia care l-a inspirat sa scrie aceasta piesa...
Johnny Depp si Kate Winslet sunt de nota 10.
Million Dollar Baby - 9/10
Unul din cele mai bune filme despre box, regizat (si jucat) magnific de Clint Eastwood...
Hillary Swank si Morgan Freeman fac niste roluri credibile si merita Oscar-ul pt. prestatia lor...
-
Quentin Tarantino
Un regizor de exceptie Mr.Q....Kill Bill....cele doua volume ale acestui film nu aduc inca imaginea completa a presupusei trilogi.....
Un alt film:"A beautiful mind"......de Ron Howard....
Un alt film:"A beautiful mind"......de Ron Howard....
- outwatcher
outwatcher ---> mai urmeaza Kill Bill vol. 3 ? ce ar mai fi de spus ?
UNBREAKABLE ---> care ti se pare cel mai bun film despre box ? dupa mine e Raging Bull
-------
Ultimul film vazut a fost Dancer in the Dark . 7/10 (7.8 pe imdb)
In rolul principal celebra Bjí¶rk. O mare drama cu cateva secventze de musical. Daca v-a placut Million Dollar Baby si vretzi sa vedetzi un film in acelasi gen, dar mai necomercial...urmariti-l. Mie mi s-a parut prea drama...si mai mult de 7 nu ii dau.
UNBREAKABLE ---> care ti se pare cel mai bun film despre box ? dupa mine e Raging Bull
-------
Ultimul film vazut a fost Dancer in the Dark . 7/10 (7.8 pe imdb)
In rolul principal celebra Bjí¶rk. O mare drama cu cateva secventze de musical. Daca v-a placut Million Dollar Baby si vretzi sa vedetzi un film in acelasi gen, dar mai necomercial...urmariti-l. Mie mi s-a parut prea drama...si mai mult de 7 nu ii dau.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Da, urmeaza Kill Bill vol.3 Este vorba de razbunarea fetitei negresei omorate ( nu mai stiu cum o chema). Aceasta creste si tine minte si vine si o cauta pe Uma. Eu asa am citit pe undeva oricum.
Revazut Gothika ieri 8/10. Cei care nu l`au vazut sa faca rost de el ca merita
The Grudge 7/10. Asemanator un pic cu The Ring, dar a avut faze in care m`am speriat deci e bunicel. "Buffy" nu straluceste in acest rol.
pese: Azumi mi s`a parut destul de... tampitzel. Adica da, e mult sange si asa, dar in rest nu prea e mare lucru de capul lui.
Revazut Gothika ieri 8/10. Cei care nu l`au vazut sa faca rost de el ca merita

The Grudge 7/10. Asemanator un pic cu The Ring, dar a avut faze in care m`am speriat deci e bunicel. "Buffy" nu straluceste in acest rol.
pese: Azumi mi s`a parut destul de... tampitzel. Adica da, e mult sange si asa, dar in rest nu prea e mare lucru de capul lui.
...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
-
Razorel - Junior Member
Home Room : Per total, un film interesant. Finalul insa mi se pare putin... neinspirat.
The Butterfly Effect: Foarte misto. Asta chiar merita vazut.
Si revazut Trainspotting. Un cuvant: GENIAL.
The Butterfly Effect: Foarte misto. Asta chiar merita vazut.
Si revazut Trainspotting. Un cuvant: GENIAL.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member