Desene Animate

sub lumina lanternei magice

Te uiti la desene animate?

Chestionarul s-a închis pe data de Mie Apr 24, 2002 6:50 am

doamne fereste, NU!
0
Niciun vot
foarte des
6
67%
Ma uitam mai demult...
3
33%
nu mi-au placut niciodata
0
Niciun vot

Voturi totale : 9

Mesajde darkshines » Sâm Apr 06, 2002 3:09 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Da..le-am vazut si eu acum vreo 6-7 ani !
Erau..toate personajele animate creata de Hanna & Barbera..si concurau la Olimpiada. Erau impartite pe 3 echipe...dintre care o echipa era de rai....printre care Dick Dasterley,Mutley, caracatitza aia malefica..si alte asemenea personaje.
Raii nu castigau niciodata.
In celelalte echipe..erau personaje gen Snuggle Puss,Scooby Doo,Shagy........

si eu le-am vazut!de vreo 10 ori.nu ma saturam niciodata de ele.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Zgubilici » Sâm Apr 06, 2002 5:42 pm

Cateodata chiar ma eneram ca nu castigau aia rai, nu pentru ca as fi tinut cu ei, dar parca se chinuaiu atat fara nici un rezultat.
Si la Coiot ma cam enervam si am ajuns la concluzia ca daca ar fi incercat de mai multe ori aceeasi schema, corectand greselile facuta la prima incercare, ar fi reusit.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 11, 2002 10:52 am

Uitatzi aici subiectul celalat de desene animate.
Haidetzi sa va zic ce disputa am avut ieri cu Aliosha. Stateam noi la un whisky,in surdina se auzea Meat Puppets iar televizorul era pe Cartoon Network.
Tocmai rula Tom & Jerry. Si era un episod cu tot felul de masinarii si robotzi. Trimetea Jerry tot felul de macarale sa il bate pe Tom,Tom la randu-i trimitea tankete dupa Jerry.
Iar eu i-am zis lui Aliosha..ca exista 2 feluri de Tom & Jerry :
1.desenele originale cand stau ei in casa,se fuaresc prin curte,merg la peste,stau cu cainii...etc. Deci desenele clasice..alea cand apare leu la inceput..si scrie Metro Goldmayer. Cred ca sunt facute inaite de 50
2.desenele cu Tom si Jerry cand amandoi arata oribil. sunt coltzurosi si nu au nici un pic de carisma. Ba mai mult...apar tot felul de masinarii infernale si robotzi. Nu apare nici cainele,nici stapana. Eu le-am numit "tom & jerry pirat" .

Aliosha..nu si nu ! Ca toate sunt originale !
Voi stitzi la ce ma refer ? Ce parere avetzi ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Joi Iul 11, 2002 4:11 pm

Sunt clar 2 tipuri de Tom si Jerry. Io le numesc aia vechi (originalii, caterincosii) si aia noi (ai nasoi rau de tot, fara muzica, cu glume de 3 lei cinzeci etc...).
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 17, 2002 9:15 am

In perioada in care nu am avut net ma sculam diminetziile si nu prea aveam ce face. Si dadeam drumul la televizor...si asa am dat peste Pokemon , serialul de animatie despre care toata lumea vorbeste in ziua de azi.

Ce va place asa mult la pokemon,bai fratilor ? Eu la inceput credeam ca pokemon e baiatul ala...dar pokemonii sunt de fapt niste monstruletzi care se bat intre ei. Si cine ii are devine puternic. In episodul pe care l-am vazut eu..baiatu se batea cu o fata pe nume Sabrina..si se bateau cu pokemoni. Aruncau cu tot felul de vraji....o nebunie,ce mai ?
Un personaj foarte simpatic este Picaciu. Picaciu asta tot pokemon e ? Imi place de el...ca desi e mic e viteaz...si zice mereu : " pi-ca-ciu ! " . :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Aug 19, 2002 9:55 pm

Eu ma mai uit foarte rar la desene animate... Cum surioara mea cea mica le urmareste in prostie, am inceput sa le detest... Imi placeau, si inca imi mai plac Tom & Jerry si Dexter's laboratory... Sunt amuzante... Si Looney Tunes (asa se scrie?). Mi-a mai placut Sailor Moon, dar cand eram in clasele primare. Niciodata nu mi-au placut Pokemon. Insa trebuie sa recunosc ca si mie imi place Picaciu (iar: asa se scrie?). Cam atat,
Kayla

Mesajde Jasmine » Lun Aug 19, 2002 10:06 pm

eu iubesc desenele cu Tom & Jerry...cand am timp ma uit cu surioara mea mai mica,Carina :)
ma enerveaza ca Tom trebuie sa pice intotdeauna de fraier,saracutzul...

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

mei Oribilu Mosh

Mesajde Piguz » Lun Aug 19, 2002 10:21 pm

Spunei tu ca Dream Works prin shrek a intrecut Disney.. Da moshule dar ce parere ai de Monsters Inc. Sune.. !.

Revenind la subiect imi plac mult de tot cei trei nebuni Ed,Edd n Eddy , dar si Dexter,Courage si Fratii Cramp sun mijto.
Si nici macar n-am vorbit serios ... Restecp!!
Piguz
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 19, 2002 10:53 pm

Nu am vazut Monsters Inc. Asa ca nu ma pot pronuntza !
Dar tu ai vazut "Road to El Dorado" ? Tot de DreamWorks. Extraordinar !
Oribilul Mosh
Junior Member

Courage

Mesajde Seth2 » Sâm Aug 31, 2002 10:07 pm

Pt mine cele mai faine is Courage... de pe Cartoon Network.. is pur si simplu super desenele alea cu catelul... Foarte funny. Ma relaxeaza de fiecare data cand ma uit la ele... (adika in fiecare zi la 11:30 :p ) - joking.
Seth2
Junior Member

Mesajde marian jan » Sâm Sep 14, 2002 12:10 am

orice,numai desene sa fie.ma uit la ce prind.totusi,in top se afla tom si jerry,johnny bravo,two stupid dogs...
bravo baixule!
marian jan

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Sep 14, 2002 8:32 am

Mie-mi plac desenele alea mai hushpite, de ex: ,,Pisoiul Eek" si ,,Barkly caine rau".
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Site

Mesajde Rolf » Mie Sep 18, 2002 10:20 am

Pentru fanii Looney Toons: [url]tultw.com[/url] - filmografii, poze, linkuri, alte tone de informatii.
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Joi Oct 03, 2002 12:08 am

Mi se par geniale, dar absolut geniale, "Cow and Chicken" si "I Am Weasel" - umor absurd, replici subtile si un personaj fabulos, Red Devil. Plus vocea lui Charlie Adler. Pe locul 2 ar veni "Familia Simpson".
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde darkshines » Dum Oct 20, 2002 4:49 pm

am vazut Atlantis - the lost continent( a disney production ) care mi s-a parut genial! o parte din animatorii care au lucrat la atlantis au colaborat cu lucas arts pt monkey island 3 ;)

and yeah, hyde, Cow n chicken rock! :o

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Mr Hyde » Dum Oct 20, 2002 10:10 pm

hyde??? Mr Hyde pentru tine!!! :D
P.S.: Monkey 3 a fost excelent!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde darkshines » Joi Oct 24, 2002 8:54 pm

i'm too lazy to type mr hyde, besides hyde sounds cooler :p

p.s. am terminat monkey island 3 de zeci de ori. sunt obsedata

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 24, 2002 9:58 pm

Monkey Island 3 poate fi considerat un desen animat inter-activ !

Iar Haggis McMutton este cel mai simpatic ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Vin Oct 25, 2002 11:07 pm

Da, misto personak Haggis, da' parca si mai misto era Murray!
Mr Hyde

Mesajde darkshines » Joi Oct 31, 2002 8:04 pm

wally rulz :D

To speak is to be silent
darkshines

Protest - Cartoon Network

Mesajde neatza » Sâm Mar 29, 2003 5:07 pm

shtiu ca nu are bnici un rost, da' io incerc shi asa, sa nu zic ca n-am facut-o shi pe asta. Cartoon Network tradus pre romaneshte este cea mai nashpa treaba poe cae a auzit-o urechile mele! Bugs Bunny vorbind mioritica... jenant.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Re: Protest - Cartoon Network

Mesajde b0mber » Dum Mar 30, 2003 11:51 am

Initial trimis de neatza
shtiu ca nu are bnici un rost, da' io incerc shi asa, sa nu zic ca n-am facut-o shi pe asta. Cartoon Network tradus pre romaneshte este cea mai nashpa treaba poe cae a auzit-o urechile mele! Bugs Bunny vorbind mioritica... jenant.

EXACT!cea mai mare porcarie....ia jumatate din farmecul desenelor..sa speram ca o sa renunte la kktul asta,desi ma indoiesc...
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
b0mber
Junior Member

Mesajde SOD » Dum Mar 30, 2003 1:56 pm

ce ma?cartoon dublat in romaneste?huoooooooooo,fira-ti ai dracului cu regulile voastre!huooooooooo!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Lun Mar 31, 2003 1:06 pm

era odata la "World Premiere Toon" (pe Cartoon) un episod cu un vierme schizofrenic. ishi mai aduce aminte cineva cum se numea?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde b0mber » Lun Mar 31, 2003 2:02 pm

Initial trimis de neatza
era odata la "World Premiere Toon" (pe Cartoon) un episod cu un vierme schizofrenic. ishi mai aduce aminte cineva cum se numea?

chiar bah....nu-mi mai aduc aminte cum dreaq ii zicea,da' era mortal...
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
b0mber
Junior Member

desen

Mesajde Cristina » Joi Apr 03, 2003 10:15 am

Eu si acum la 24 ani ma uit la desene animate cand vreau sa ma destind.
Cel mai mult imi plac desenele animate cu Tom si Jerry.
Ori de cate ori le-as vedea nu m-as pplictisi.
Cand eram mica ma uitam la desenul animat Michaela care imi placea si la Lolec si Bolec.
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
Cristina
Junior Member

Mesajde rady » Joi Apr 03, 2003 7:00 pm

nick... cat ma mai uitam pe el cand il aveam... nonstop, poate ca mai mult decat la hbo :)
imi placeau la nebunie keenan & kel , all that, kablam, rugrats, moster high sau cum se numeau... ah the memories...
la ora actuala sunt mare fan simpsons si deathmatch
scooby insa mi se par cam penibile.., le detest
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

Mesajde dinu » Joi Apr 03, 2003 8:05 pm

Initial trimis de Cristina
Nu trebuie sa uitam ca mai exista si o categorie aparte de desen animat, destinat adultilor...in ultimul timp metoda curenta de exprimare artistica a satirei politice (vezi "Furnicutze" si predecosorii.."Lumea Animalelor"...). Astept din partea voastra parerile despre acest tip de desen animat si nu numai(combinatiile dintre filmul clasic, pe pelicula, si desenul animat etc.)

Eu dintotdeauna m-am dat in vant dupa Futurama, South Park, Beavis&Butthead. Desene intr-adevar pentru adulti. Din pacate se pare ca sunt prea multi prosti pe lume si cenzura ne inghite. South Park a fost interzis, BB e la limita anonimatului... Iar Futurama, care este The Ultimate Cartoon pentru mine, au avut probleme chiar de la inceput si nu au putut sa produca decat vreo 60 de episoade, din care ultimul calup de vreo 10 nici pana azi nu a fost difuzat.

Ladies and gentlemen, I give you... proffessor Farnsworth:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
dinu
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Joi Aug 07, 2003 11:56 pm

:D Desi am 16 ani :D imi plac mult de tot desenele ..de multe ori prefer..sa ma uit la un desen..decat la un film...so..am votat "Foarte deS":p
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Hermes » Lun Sep 01, 2003 1:48 am

acum au aparut niste desene noi, cu 3 super personaje: Ed, Edd & Eddie. Ma prapadesc de ras cand ii vad.

Si apropos,... am si eu o intrebare: Pe voi nu va enerveaza ca Gery il bate mereu pe Tom? sincer, cand eram mic ma traumatiza chestia asta.
Hermes
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film