Top personaje clasice din desene animate
102 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
..... pacat ca nu am putut vote doua personaje
l-as fi pus si pe Taz care impreuna cu Yosemite Sam isi fac toti banii
Pe de alta parte TWEETY mi se pare cel mai nereusit personaj al desenelor animate

Pe de alta parte TWEETY mi se pare cel mai nereusit personaj al desenelor animate
-
monk - Mesaje: 2747
Bugs Bunny mi se pare cel mai dulce persoanaj!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Io a azi I thought I tow a puthy cat, asa ca am votat cu TWEETY.
Cu toate acestea tre' sa recunoastem ca cel mai frumos "cuplu" il formeaza tot Tom&Jerry :p
Cu toate acestea tre' sa recunoastem ca cel mai frumos "cuplu" il formeaza tot Tom&Jerry :p
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
Sa va zic care mi se pare cel mai antipatic personaj din istoria desenelor animate. De departe : Droopy. Are fatza aia de doarme pe el si intodeauna numai el castiga. E si hidos si enervant si agasant si ce mai vreti voi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Stii ce-ar zice Droopy la faza asta Moshule?
"Ouch"... :p
"Ouch"... :p
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
-
river - Junior Member
Imi plac Bugs-Bunny ,Roger the Rabbit , Silvester ,desenele din anii '30-40 ,si alea de pe minimax ,care chiar daca nu sint foarte frumos desenate au scenariul simpatic.
Nu-mi place deloc Tweety ,care este un imbecil perfid si violent.
a!si desenele manga sint interesante,desi nu ma omor dupa ele.
Nu-mi place deloc Tweety ,care este un imbecil perfid si violent.
a!si desenele manga sint interesante,desi nu ma omor dupa ele.
- pichipontz
- Junior Member
Votul meu merge la Willie Coiotul ca e cel mai consecvent personaj. Daca Jerry si-o mai fura si el din cand in cand, daca bulangiul ala de tweety se ascunde ori dupa bunicuta ori dupa caine, e strutu' ala frate e cel mai mare bulanos din istorie. Niciodata, dar absolut NICIODATA nu pateste nimic. Si i le pregí£teºte sí£racu coiot in toate felurile. Da' io cred ca nu le e simpatic scenaristilor. Altfel, de ce dracu strutu trece prin zid si el se loveste?
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Tweety! :)
Am votat Tweety!... Pt ca il am acasa in exemplar mare, de plus, cu mare valoare sentimentala si pt ca a fost porecla mea cand eram micutza.
) Dar desenele cele mai clasice, in opinia mea, sunt Tom si Jerry. Iar eu mereu am tinut cu Tom! Jerry e o pacoste de rozatoare!
Ce sweet e sa aluneci putin in copilarie...

"Inexistentul este doar ceea ce nu ne-am dorit indeajuns de mult!..."
- sweet-Laura
- Junior Member
Cand eram mic (da' matur, nu ca acum) imi placea cel mai mult Bugs Bunny, desi admiram toate personajele de desene animate, pe care le cunosteam in cele mai mici detalii psihologice... De fapt, si acum imi amintesc cu drag de ele, deoarece stiu cat de mult tineam la ele... Bugs imi placea fiindca era inteligent si stia mereu ce sa zica, castiga mereu cand era important si chiar daca si-o lua (foarte, foarte rar dar imi amintesc cate un episod) in freza... Era un animalut tare dragut si nevinovat in farsele lui(hei, si cand cadeau de pe o stanca, scapau teferi!), hartuit de vanatori chei si rai si animale fioroase care vroiau sa-l manance... But not because they needed it... "Just for the sport of it!"... Tz tz tz, si cand ma gandesc cu ce desene sunt nevoiti sa isi petreaca copilaria rapita si falsificata cei mici de-acum... Bine ca mai dau evreii... aaa... englezii aia si desene animate clasice!
P.S. Sa ma anunte cine vrea sa poarte o discutie intre experti, despre desene animate, sau daca are cineva nevoie de vreo informatie legata de acest subiect....

P.S. Sa ma anunte cine vrea sa poarte o discutie intre experti, despre desene animate, sau daca are cineva nevoie de vreo informatie legata de acest subiect....

Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
-
Raz van Helsing - Junior Member
Eu l-am ales pe Daffy Duck.Mi se pare cel mai tare.Desi, si Bugs e bun.La Silvester, tweety si speedy imi place accentul.
Daffy Duck rulz!!!
Daffy Duck rulz!!!
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
-
IrC - Junior Member
Baaaiii, am impresia ca sunt singurul care l-a votat pe Sylvester....dupa mine asta e de departe cel mai simpatic personaj.
Mie imi place foarte mult cum vorbeste el, mai mult scuipa. Nu stiu daca asa e dar mie mi se pare ca are ceva in voce ce seamana cu vocea unui artist muzical ce-mi place mie mult.
Respect Sylvester!:D
Mie imi place foarte mult cum vorbeste el, mai mult scuipa. Nu stiu daca asa e dar mie mi se pare ca are ceva in voce ce seamana cu vocea unui artist muzical ce-mi place mie mult.
Respect Sylvester!:D
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
Lupul de pe bulgari care zicea "Zaiat pagadii "
asta a fost cea mai super desen animat ,ma prabuseam de ras ,credeam ca o sa ma amoare
si tom ,si jerry
asta a fost cea mai super desen animat ,ma prabuseam de ras ,credeam ca o sa ma amoare
si tom ,si jerry
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Toate personajele de mai sus sunt super adevarate!
Totusi eu am votat cu Tom, deoarece urmaresc Tom si Jerry de mult timp si le stiu fiecare episod in parte.
Bugs e si el un titan, la fel ca Duffy.Dar cei care ma pun pe jos de ras sunt cocosul ala(Rooster Robcut)parca si in special Elmer Fudd.Mai stie cineva episodul ala cu pisica,cand Elmer nu putea dormi din cauza ca pisica canta?
Ma mir ca nu apare pe aici legendarul Porky Pig, cu celebrul sau Thats All Folks!
Threadul, mi se pare sincer cel mai inspirat de aici
Totusi eu am votat cu Tom, deoarece urmaresc Tom si Jerry de mult timp si le stiu fiecare episod in parte.
Bugs e si el un titan, la fel ca Duffy.Dar cei care ma pun pe jos de ras sunt cocosul ala(Rooster Robcut)parca si in special Elmer Fudd.Mai stie cineva episodul ala cu pisica,cand Elmer nu putea dormi din cauza ca pisica canta?
Ma mir ca nu apare pe aici legendarul Porky Pig, cu celebrul sau Thats All Folks!
Threadul, mi se pare sincer cel mai inspirat de aici
- DragosSuciu
- Junior Member
Tom si Jerry sunt cele mai adevarate desene....ever ever....chiar la egalitate cu cele clasice de la disney....si sincer desenele astea moderne nu au nici un mesaj...eu nu mi-as lasa copilul sa se uite la ele.
"Am vazut ingerul in piatra si am sculptat pana l-am eliberat." Michelangelo
-
thunder84 - Junior Member
Mie imi plac desenele Tom & Jerry de cand eram mica...cu ele am crescut shi inca imi mai plac...l-am votat pe Jerry deoarece cu toate ca este mai mic reusheshte de fiecare data sa-l fraiereasca pe Tom...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
si mie Tom & Jerry mi-au placut cel mai mult... chiar daca am vazut toate episoadele de nenumarate ori, ma uitam de fiecare cu placere la ele
m-as uita si acum... da` aici nu le da
baga tot felu` de porcarii pe Cartoon Network :mad:
P.S. votul meu i-a fost acordat lui Jerry
deoarece este mult mai jmecher decat tom 

P.S. votul meu i-a fost acordat lui Jerry

-
Catalánul - Mesaje: 625
Dupa cum e si normal, am votat si eu cu Woody Woodpecker, la categoria "altul". Totusi Tom si Jerry sunt la fel de hazosi, dar numai in filmuletele produse de Fred Quimby, nu si in cele de Chuck Jones, unde sunt colturosi, incruntati si fara haz.
-
ghionoiul - Mesaje: 1359
102 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4