Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde Mirela » Joi Apr 11, 2002 6:17 pm

olandeza vorbita...da!total de acord cu tine!
dar daca o vezi scrisa,cu conditia sa ai un nivel de engleza foarte bun,se pot intelege cuvinte,expresii,uneori si cate o propozitie....pe bune!(io,am primit cadou de la o colega Grease subtitrat in olandeza...si asa am observat cateva asemanari...mai seamana oleaca si cu germana,ca tot veni vorba)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 11, 2002 6:33 pm

Am spus ca e limba imposibila...dar mie mi-a placut cum suna ! Mult mai frumos decat germana !
Mi-a placut mult..atmosfera din filmul de aseara ! Foarte frumoase oraselele olandeze ...si foarte frumoase femeile olandeze...cu al lor par blond spre roscat..si cu ochii albastrii....si cu bonetele d'alea specifice pe cap ...si cu sabotzi in picioare !

In concluzie......satul de filmele americane..am fost fericit..urmarind un film olandez !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 11, 2002 6:33 pm

Am spus ca e limba imposibila...dar mie mi-a placut cum suna ! Mult mai frumos decat germana !
Mi-a placut mult..atmosfera din filmul de aseara ! Foarte frumoase oraselele olandeze ...si foarte frumoase femeile olandeze...cu al lor par blond spre roscat..si cu ochii albastrii....si cu bonetele d'alea specifice pe cap ...si cu sabotzi in picioare !

In concluzie......satul de filmele americane..am fost fericit..urmarind un film olandez !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Sâm Apr 13, 2002 11:50 am

vazut My Left Foot....film exceptional,ce mai!de productie irlandeza(filmat se zice chiar in Dublin,da'io n-am recunoscut locurile...),filmul e povestea autobiografica a lui Christy Brown,un dubliner care a reusit sa ajunga pictor si scriitor in ciuda defectului sau fizic(neputinta de a se misca...boala numita pare-mi-se "palsy")
vreau sa pun mana pe carte!!!

vazut de asemenea...What Women Want..amuzant si atat.ma intreb de ce l-oi fi pus la filme bune...

offtopic: vreau in disperare sa revad "La Reine Margot"!!!desi deformarea cartii lui Dumas abunda pe ici pe colo,e un film superb realizat(actori de exceptie,printre care unii din preferatii mei,Isaballa Adjani si Daniel Auteuil)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Mirela » Sâm Apr 13, 2002 11:50 am

vazut My Left Foot....film exceptional,ce mai!de productie irlandeza(filmat se zice chiar in Dublin,da'io n-am recunoscut locurile...),filmul e povestea autobiografica a lui Christy Brown,un dubliner care a reusit sa ajunga pictor si scriitor in ciuda defectului sau fizic(neputinta de a se misca...boala numita pare-mi-se "palsy")
vreau sa pun mana pe carte!!!

vazut de asemenea...What Women Want..amuzant si atat.ma intreb de ce l-oi fi pus la filme bune...

offtopic: vreau in disperare sa revad "La Reine Margot"!!!desi deformarea cartii lui Dumas abunda pe ici pe colo,e un film superb realizat(actori de exceptie,printre care unii din preferatii mei,Isaballa Adjani si Daniel Auteuil)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

revazut

Mesajde Joao » Sâm Apr 13, 2002 1:30 pm

revazut Ursul-the bear,a fost si pe hbo acum 6 luni,e superb filmul!
Revazut powder,si asta a fost pe hbo!
Joao
Junior Member

revazut

Mesajde Joao » Sâm Apr 13, 2002 1:30 pm

revazut Ursul-the bear,a fost si pe hbo acum 6 luni,e superb filmul!
Revazut powder,si asta a fost pe hbo!
Joao
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 13, 2002 3:32 pm

Eu ..am vazut toate filmele mentionate in ultimele 2 posturi !
Left Foot..intradevar emotionant !
What women wants..l-am vazut la cinema in Mall..si mi-a parut rau ca am dat banii pe el !
La Reigne Margot...mi-a placut. I-am dat 7 stele ! Am soundtrackul de la el..mp3uri !

Filmul cu Ursuletzul...a fost foarte frumos si induiosator !
Powder..nu prea mi-a placut...ca isi bateau ceialtzi joc de el !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 13, 2002 3:32 pm

Eu ..am vazut toate filmele mentionate in ultimele 2 posturi !
Left Foot..intradevar emotionant !
What women wants..l-am vazut la cinema in Mall..si mi-a parut rau ca am dat banii pe el !
La Reigne Margot...mi-a placut. I-am dat 7 stele ! Am soundtrackul de la el..mp3uri !

Filmul cu Ursuletzul...a fost foarte frumos si induiosator !
Powder..nu prea mi-a placut...ca isi bateau ceialtzi joc de el !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Sâm Apr 13, 2002 4:08 pm

La Reine Margot...ala cu Isabella Adjani l-ai vazut??varianta in lb.franceza??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Mirela » Sâm Apr 13, 2002 4:08 pm

La Reine Margot...ala cu Isabella Adjani l-ai vazut??varianta in lb.franceza??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 13, 2002 4:14 pm

Da..normal ca ala ! Beneficiaza de muzica lui Goran Bregovic !
Frumos filmul.....cu celebrul Masacru din noaptea Sf. Bartolomeu !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 13, 2002 4:14 pm

Da..normal ca ala ! Beneficiaza de muzica lui Goran Bregovic !
Frumos filmul.....cu celebrul Masacru din noaptea Sf. Bartolomeu !
Oribilul Mosh
Junior Member

normal ca-l batjocoreau!

Mesajde Joao » Sâm Apr 13, 2002 8:25 pm

tu nu stii ca oamenii incerca sa distruga ceea ce nu inteleg sau ce nu pot sa aiba?
De la regina Margot nu mi-a placut finalul.
A vazut careva fratia lupilor?sau cam asa ceva.......
Joao
Junior Member

normal ca-l batjocoreau!

Mesajde Joao » Sâm Apr 13, 2002 8:25 pm

tu nu stii ca oamenii incerca sa distruga ceea ce nu inteleg sau ce nu pot sa aiba?
De la regina Margot nu mi-a placut finalul.
A vazut careva fratia lupilor?sau cam asa ceva.......
Joao
Junior Member

Re: normal ca-l batjocoreau!

Mesajde Mirela » Dum Apr 14, 2002 9:03 pm

Brotherhood of the Wolf...cu Marc Dacascos??....un singur lucru pot spune---superb!!(eh,i'm biased in favour of the actor...)unele parti au fost cam slabute,in ceea ce priveste subiectul,in schimb regie de exceptie si efecte speciale....de actori ce sa mai spun...(nu-mi vine in minte acum numele protagonistului...help me out,Joao!)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Re: normal ca-l batjocoreau!

Mesajde Mirela » Dum Apr 14, 2002 9:03 pm

Brotherhood of the Wolf...cu Marc Dacascos??....un singur lucru pot spune---superb!!(eh,i'm biased in favour of the actor...)unele parti au fost cam slabute,in ceea ce priveste subiectul,in schimb regie de exceptie si efecte speciale....de actori ce sa mai spun...(nu-mi vine in minte acum numele protagonistului...help me out,Joao!)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 15, 2002 4:21 pm

The Silence Of The Lambs ! L-am gasit..la fel de bun..ca acum 10 ani...cand l-am vazut la cinema !
Emotionant..cand povesteste Jodie Foster...despre faza cu plansul mieilor !
Mi-a placut foarte mult..mintea diabolica a Doctorului Hannibal !
Amuzant si finalul...cand il regasim pe Hannibal....intr-o tzara bananiera.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 15, 2002 4:21 pm

The Silence Of The Lambs ! L-am gasit..la fel de bun..ca acum 10 ani...cand l-am vazut la cinema !
Emotionant..cand povesteste Jodie Foster...despre faza cu plansul mieilor !
Mi-a placut foarte mult..mintea diabolica a Doctorului Hannibal !
Amuzant si finalul...cand il regasim pe Hannibal....intr-o tzara bananiera.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Apr 15, 2002 5:02 pm

mie mi-a placut...cand se uita Jodie Foster printre desenele lui Hannibal si gaseste acel portret al ei cu un miel in brate??

si la sfarsit...nah,asat o pun pe antologie :)

si ca sa fiu on-topic...am revazut acum 2 seri "Sleepers"(nu inceteaza sa ma socheze...desi e a 4-a oara cred cand il vad....)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Mirela » Lun Apr 15, 2002 5:02 pm

mie mi-a placut...cand se uita Jodie Foster printre desenele lui Hannibal si gaseste acel portret al ei cu un miel in brate??

si la sfarsit...nah,asat o pun pe antologie :)

si ca sa fiu on-topic...am revazut acum 2 seri "Sleepers"(nu inceteaza sa ma socheze...desi e a 4-a oara cred cand il vad....)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

stiam eu ca mai intrebasem pe undeva....

Mesajde Joao » Lun Apr 15, 2002 9:39 pm

deci zici ca merita sa-l vad?(fratia lupilor)
Cat despre tacerea mielor nu l-am revazut,fiind in oras(era sambata seara....nu-i asa moshule?)Hannibal m-a cam dezamagit sincer sa fiu,mi-a placut doar faza cand ii scoate matele aluia!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

stiam eu ca mai intrebasem pe undeva....

Mesajde Joao » Lun Apr 15, 2002 9:39 pm

deci zici ca merita sa-l vad?(fratia lupilor)
Cat despre tacerea mielor nu l-am revazut,fiind in oras(era sambata seara....nu-i asa moshule?)Hannibal m-a cam dezamagit sincer sa fiu,mi-a placut doar faza cand ii scoate matele aluia!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde LMG » Lun Apr 15, 2002 10:23 pm

"Cel mai iubit dintre pamanteni"....bun film, totusi pt. a-l considera bun trebuie sa faci abstractie de carte.

Am revazut si eu "Tacerea mieilor"...de fiecare data cand mi se pare tot mai bun...

Tot in weekend-ul asta am vazut pe HBO "Culuarul mortii" cu Tom Hanks...a fost cu adevarat foarte interesant (in sensul bun)
"I trust I make myself obscure"
LMG
Junior Member

Mesajde LMG » Lun Apr 15, 2002 10:23 pm

"Cel mai iubit dintre pamanteni"....bun film, totusi pt. a-l considera bun trebuie sa faci abstractie de carte.

Am revazut si eu "Tacerea mieilor"...de fiecare data cand mi se pare tot mai bun...

Tot in weekend-ul asta am vazut pe HBO "Culuarul mortii" cu Tom Hanks...a fost cu adevarat foarte interesant (in sensul bun)
"I trust I make myself obscure"
LMG
Junior Member

Mesajde vali » Mie Apr 17, 2002 1:40 pm

am revazut hannibal, dupa ce am vazut la tv tacerea

am vazut un film de serie b, company man, cu turturro, woody allen si signourey weaver ... bunicel, o comedie ushoara
vali

Mesajde vali » Mie Apr 17, 2002 1:40 pm

am revazut hannibal, dupa ce am vazut la tv tacerea

am vazut un film de serie b, company man, cu turturro, woody allen si signourey weaver ... bunicel, o comedie ushoara
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Apr 21, 2002 6:58 am

Am vazut aseara....Keeping The Faith...in romaneste tradus Preotul,rabinul si fata. Un film foarte frumos...cu 3 personaje principale..interpretate de actori deliciosi..ce mie imi plac foarte mult.

Preotul este Edward Norton , rabinul este Ben Stiller ,iar fata este Jenna Elfman.
Jenna Elfman,o fata foarte frumoasa ! :p

Intr-un rol...episodic apare si Milos Forman,celebrul regizor !

Filmul reprezinta debutul regizorial al lui Edward Norton,cunoscut de public pentru interpretarile sale fenomenale din Fight Club si American History X.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Apr 21, 2002 6:58 am

Am vazut aseara....Keeping The Faith...in romaneste tradus Preotul,rabinul si fata. Un film foarte frumos...cu 3 personaje principale..interpretate de actori deliciosi..ce mie imi plac foarte mult.

Preotul este Edward Norton , rabinul este Ben Stiller ,iar fata este Jenna Elfman.
Jenna Elfman,o fata foarte frumoasa ! :p

Intr-un rol...episodic apare si Milos Forman,celebrul regizor !

Filmul reprezinta debutul regizorial al lui Edward Norton,cunoscut de public pentru interpretarile sale fenomenale din Fight Club si American History X.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Dum Apr 21, 2002 3:11 pm

nu stiam ca Edward Norton a si regizat filme....
.........
am vazut aseara "A Knight's Tale"...un inceput promitand o alta parodie a erei medievale,cand spectatorii adunati pentru a urmari un turnir francez scandeaza "We Will Rock You" si danseaza foarte modern pe ritmurile formatiei Queen.:rolleyes:
dar pe masura ce inaintam ,filmul a devenit mai interesant decat ma asteptam.
Paul Bettany e superb in rolul lui Geoffrey Chaucer si de asemenea Rufus Sewell e un bad-guy nemaipomenit...

ce sa mai spun de coloana sonora...Queen,AC-DC,Eric Clapton,David Bowie,War etc etc...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film