H.B.O.
113 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Mda,dintre cele enumerate de tine am vazut doar X-Men si Proof of Life.si probabil Highlander....(Chistopher Lambert cumva??despre ce e vorba?)
X-men-ul e ok-ish,merita vazut.
Proof of Life mi-a placut.3(ba chiar 4) actori superbi,actiune,scene lacrimogene.....si Russel Crowe in "uniforma" de comando.
despre restul....nu stiu,mai bine ma abtin.
astept pareri dupa vizionare.
multumit???
X-men-ul e ok-ish,merita vazut.
Proof of Life mi-a placut.3(ba chiar 4) actori superbi,actiune,scene lacrimogene.....si Russel Crowe in "uniforma" de comando.
despre restul....nu stiu,mai bine ma abtin.
astept pareri dupa vizionare.
multumit???
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Multumit . Dar nu foarte multumit .
Highlander ,da . E cu Lambert. Si cu Adrian Paul care a jucat si in serial . Si filmarile au fost facute intr-o tzara numita Romania.
HBO o sa dea inaitea filmului un interviu cu Christopher Lambert. Filmul este difuzat sambata 19 octombrie ,la orele 20 . Iar de la 19:35 e interviul asta.
Highlander ,da . E cu Lambert. Si cu Adrian Paul care a jucat si in serial . Si filmarile au fost facute intr-o tzara numita Romania.
HBO o sa dea inaitea filmului un interviu cu Christopher Lambert. Filmul este difuzat sambata 19 octombrie ,la orele 20 . Iar de la 19:35 e interviul asta.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
ala cu Christophe Lambert si cu Adrian Paul(btw..stiai ca parintii lui sunt romani??)nu l-am vazut.Dar am vazut toate filme Highlander cu primul(inclusiv ala cu Sean Connery)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Pai asta e Highlander..confruntarea finala .Cand va ramane numai unul !
Nu stiam ca parintzii lui Adrian Paul sunt romani ,desi el are nume uzual romanesc.
Nu stiam ca parintzii lui Adrian Paul sunt romani ,desi el are nume uzual romanesc.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
bah,Moshule!imi cer scuze pentru bascalie!
ma asteptam la o contrazicere,ceva....
da' chiar asa,ca mine,ai cazut in plasa din prima???
(marturisesc ca io am luat-o de buna si am crezut-o cateva zile bune.pana s-a indurat autorul glumei de mine si m-a lamurit.)
Tatal lui A.P.e englez,iar mama lui italianca.
ma asteptam la o contrazicere,ceva....
da' chiar asa,ca mine,ai cazut in plasa din prima???
(marturisesc ca io am luat-o de buna si am crezut-o cateva zile bune.pana s-a indurat autorul glumei de mine si m-a lamurit.)
Tatal lui A.P.e englez,iar mama lui italianca.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Am uitat sa va povestesc ca in fiecare joi dela orele 20 ,HBO da o comedie tare de tot.
Joia asta a fost Road Trip , o comedie extraordinara.
Sa va povestesc despre ce e vorba in ea. Un baiat si o fata erau de nedespartit inca de mici copii. Si la vremea facultatzii se despart ei ,ducandu-se la facultatzi diferite. Si isi jura ei sa fie de nedespartit si sa nu se culce cu altzii .
Si vorbeau zilnic la telefon. Si la un moment dat fata nu ii mai raspunde la baiat. Si asta crede ca il insala si se culca cu una,filmand totul. Si din greseala trimite caseta de cand o f*** pe asta...la prietena lui,care de fapt fusese la inmormantarea lu tasu mare,nicidecum nu il inselase. Si atunci asta..pleaca dupa caseta,in sperantza ca va ajunge inaite ca ..aceasta sa ajunga la prietena lui ! :p
De aici nu va mai povestesc,ca merita urmarit filmul ! E pishator !
Cel mai mult mi-a placut faza cu batranu,marijuana si cainele . Cand ii zice cainele la batran : " Zi si tu lu tarfa de nevasta-ta sa imi faca o prajitura , ca nu mai pot ! "
Cotatzia mea : 7 stele ! La imdb : 6.4 stele
Joia viitoare o comedie cu Salma Hayek : Living it up : La Grand Vida .
Peste 2 saptamani : Happy Texas
Peste 3 saptamani : o comedie de Barry Levinston (va spune ceva acest nume ? ) intitulata An Everlasting Piece
Joia asta a fost Road Trip , o comedie extraordinara.
Sa va povestesc despre ce e vorba in ea. Un baiat si o fata erau de nedespartit inca de mici copii. Si la vremea facultatzii se despart ei ,ducandu-se la facultatzi diferite. Si isi jura ei sa fie de nedespartit si sa nu se culce cu altzii .
Si vorbeau zilnic la telefon. Si la un moment dat fata nu ii mai raspunde la baiat. Si asta crede ca il insala si se culca cu una,filmand totul. Si din greseala trimite caseta de cand o f*** pe asta...la prietena lui,care de fapt fusese la inmormantarea lu tasu mare,nicidecum nu il inselase. Si atunci asta..pleaca dupa caseta,in sperantza ca va ajunge inaite ca ..aceasta sa ajunga la prietena lui ! :p
De aici nu va mai povestesc,ca merita urmarit filmul ! E pishator !
Cel mai mult mi-a placut faza cu batranu,marijuana si cainele . Cand ii zice cainele la batran : " Zi si tu lu tarfa de nevasta-ta sa imi faca o prajitura , ca nu mai pot ! "
Cotatzia mea : 7 stele ! La imdb : 6.4 stele
Joia viitoare o comedie cu Salma Hayek : Living it up : La Grand Vida .
Peste 2 saptamani : Happy Texas
Peste 3 saptamani : o comedie de Barry Levinston (va spune ceva acest nume ? ) intitulata An Everlasting Piece
-
Tom Green care e ? Povestitoru ? Ala care avea boala sa dea soricei la sarpele Boa ?
Sambate pe HBO..e comedia aia tare cu Jim Carrey ,cand e el shizofrenic si o iubeste pe prietena lui bhuttu , Renee. :p
Sambate pe HBO..e comedia aia tare cu Jim Carrey ,cand e el shizofrenic si o iubeste pe prietena lui bhuttu , Renee. :p
-
Sub Pamant SRL (Ten Feet Under)
mi se pare cel mai criminal serial de televiziune, o comedie facuta cu cap...
se mai uita cineva?
pacat ca acum e luni noaptea pe hbo si eu am ore dimineatza...
se mai uita cineva?
pacat ca acum e luni noaptea pe hbo si eu am ore dimineatza...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Daca citeai cu atentie subiectul HBO..ai fi vazut ca s-a discutat acolo despre acest serial ! Chiar crezi ca are rost sa ii facem subiect separat ?
Of,of..ce ma enerveaza oamenii care nu citesc forumul cu atentzie !
Aliosha...uneste acest subiect cu HBO !
Aseara pe HBO..am vazut Proof of Life un mult laudat film cu Meg Ryan si Russell Crowe. Apa de ploaie . 6 stele cu indulgentza !
Iar in seara asta este The 6th Day , cu Arnold.
Of,of..ce ma enerveaza oamenii care nu citesc forumul cu atentzie !
Aliosha...uneste acest subiect cu HBO !
Aseara pe HBO..am vazut Proof of Life un mult laudat film cu Meg Ryan si Russell Crowe. Apa de ploaie . 6 stele cu indulgentza !
Iar in seara asta este The 6th Day , cu Arnold.
-
off-topic, moshule e prea vast forumul ca sa il citesc cu atentie...
de aia exista moderatori, ca sa faca ordine, de aia exista idiotzi ca mine, sa nu va plictisitzi...
e de fapt six feet under (nu stiu de ce am scris ten) si e cel mai sec/sadic serial din ultimul timp...
mai avetzi exemple de seriale seci/sadice?
de aia exista moderatori, ca sa faca ordine, de aia exista idiotzi ca mine, sa nu va plictisitzi...
e de fapt six feet under (nu stiu de ce am scris ten) si e cel mai sec/sadic serial din ultimul timp...
mai avetzi exemple de seriale seci/sadice?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Stai mai linistit ! A gresi e omeneste !
Alt serial sadic in stilul ala nu cred sa mai existe. Eu l-am vazut cand a fost premiera la HBO..acum vreo 5 luni . Acum e reluare !
In schimb..nu am vazut nici un episod din ala cu Mintea unui barbat insurat !
E ceva de capul lui ?
Alt serial sadic in stilul ala nu cred sa mai existe. Eu l-am vazut cand a fost premiera la HBO..acum vreo 5 luni . Acum e reluare !
In schimb..nu am vazut nici un episod din ala cu Mintea unui barbat insurat !
E ceva de capul lui ?
-
Six Feet Under
Six Feet Under e cel mai super serial ever! Unul dintre cele mai inteligente si bine facute seriale pe care le-am vazut eu!
Mintea unui barbat insurat? Hmm.. cred ca eu sunt singura persoana caruia nu ii place. In rest pe toti care ii stiu zic ca ii super... Mie mi se pare destul de inhibat ( facand comparatie cu Totul despre sex , a carui varianta cu personaje masculine vrea sa fie...). Oricum.. mai sunt vreo doua episoade, iar din decembrie o sa apara noua serie Totul despre sex , care nu a mai aparut la nici o televiziune pana acuma.
Serial ca si Six Feet Under nu cred ca mai exista... Dar... e bine de stiut ca HBO-ul international tocmai a terminat de difuzat seria a doua a serialului.. So.. in curand o sa apara si pe la noi noile episoade.
Mintea unui barbat insurat? Hmm.. cred ca eu sunt singura persoana caruia nu ii place. In rest pe toti care ii stiu zic ca ii super... Mie mi se pare destul de inhibat ( facand comparatie cu Totul despre sex , a carui varianta cu personaje masculine vrea sa fie...). Oricum.. mai sunt vreo doua episoade, iar din decembrie o sa apara noua serie Totul despre sex , care nu a mai aparut la nici o televiziune pana acuma.
Serial ca si Six Feet Under nu cred ca mai exista... Dar... e bine de stiut ca HBO-ul international tocmai a terminat de difuzat seria a doua a serialului.. So.. in curand o sa apara si pe la noi noile episoade.
- Seth2
- Junior Member
Eu nici nu ma uit la ala cu mintea barbatului insurat.
Pe langa noua serie din "Sex and The City" ,la HBO mai vine in decembrie un film despre care am auzit numai lucruri bune : Men of Honor cu Robert De Niro si Cuba Gooding Jr.
Duminica asta (3 nov.) sa va uitatzi neaparat la Les Riviers Pourpres , un film de Mathieu Kassovitz cotat cu 6.8 stele de imdb.
Pe langa noua serie din "Sex and The City" ,la HBO mai vine in decembrie un film despre care am auzit numai lucruri bune : Men of Honor cu Robert De Niro si Cuba Gooding Jr.
Duminica asta (3 nov.) sa va uitatzi neaparat la Les Riviers Pourpres , un film de Mathieu Kassovitz cotat cu 6.8 stele de imdb.
-
Si pentru ca Aliosha nu prea vede filme in ultima vreme,o sa fac putin misto de el si o sa-i zic cam ce voi vedea eu la HBO in luna decembrie :
Cam astea sunt capetele de afish ale lunii decembrie,la HBO.
- Men of Honor ,cu Robert DeNiro & Cuba Gooding Jr.
- How The Grinch Stole Christmas ,cu inegalabilul Jim Carrey. filmul are o poza simpatica. Grinch asta e un animal verde si are un caine caruia i-a pus coarne de ren
- Unbreackable ,cu Bruce Willis & Samuel L. Jackson. Un film regizat de Manoj Night Shyamalan,acelasi care a produs The SIxth Sense
- What Lies Beneath ,cu Michelle Pfeiffer & Harrison Ford . Regizat de Robert Zemeckis. Probabil un film de dragoste. Nu stiu prea multe despre el.
- Red Planet ,cu Val Kilmer,Carrie Ann-Moss & Benjamin Bratt.
- The Road to El Dorado . Filmul de animatie care a precedat Shrek. La fel de bun. V-am mai povestit eu despre el cu multa vreme in urma.
- Tomcats ,o comedie destul de tare ,pe care eu o vazui si la cinema.
- Train De Vie (Trenul vietzii) . Un film in regia lui Radu Mihaileanu. Cica e foarte bun. Ceva in genul lui La vita e bella & Jakob The Liar. Stiu ca a povestit despre el ,stefanp.
Cam astea sunt capetele de afish ale lunii decembrie,la HBO.
-
din septembrie de cand m-am abonat din nou la hobo, am vazut max. 10 filme
unul care i-a placut intr-adevar e Intuneric Total cu vin diesel, actor car in mod normal nu ma prea impresioneaza dar filmul asta chiar mi-a placut
astept niste recomandari din partea expertilor, cam ce ar mai fi de vizionat?
unul care i-a placut intr-adevar e Intuneric Total cu vin diesel, actor car in mod normal nu ma prea impresioneaza dar filmul asta chiar mi-a placut
astept niste recomandari din partea expertilor, cam ce ar mai fi de vizionat?
X
KNICKSONLINE.COM
KNICKSONLINE.COM
-
rady - Junior Member
in ultima saptamana am vazut pe HBO :
In seara asta e Training Day. Iar in programul viitor : Gosford Park , Harry Potter ant The Philosopher's Stone , Rush Hour 2 , Ocean's 11....si multe altele.
Plus ca incepe noua serie din...Sex and The City.
Si nu uitati ! Pe 15 septembrie avem The Great Escape , cu Steve McQueen. Film de top 100 la imdb ! 8,3 stele
- Behind Enemy Lines (Owen Wilson , Gene Hackman)
- Along Came a Spider (Morgan Freeman)
- Shaft (Samuel L.Jackson)
- Swordfish (John Travolta,Halle Berry,Hugh Jackman)
- The Mothman Prophecies (Richard Gere)
In seara asta e Training Day. Iar in programul viitor : Gosford Park , Harry Potter ant The Philosopher's Stone , Rush Hour 2 , Ocean's 11....si multe altele.
Plus ca incepe noua serie din...Sex and The City.
Si nu uitati ! Pe 15 septembrie avem The Great Escape , cu Steve McQueen. Film de top 100 la imdb ! 8,3 stele
-
cred ca noiembrie 2003 e cea mai marfa luna din istoria HBO ! nu-mi vine sa cred cate filme bune si cunoscute au bagat.
in decembrie vin Lord of The Rings I si ala cu omu' paianjen care il lauda Bobo acum vreo 2 ani.
- Memento (in primele 10 filme all-time la imdb)
- Black Hawk Down
- Royal Tenenbaums (Gene Hackman, Anjelica Houston)
- Enemy at the gates
- The Killing Fields (la telecinemateca. 7 nominalizari la Oscar. cu luptele de prin Cambogia)
- Mission : Impossible 2
- Shipping News (Kevin Spacey, Julianne Moore , Judi Dench)
in decembrie vin Lord of The Rings I si ala cu omu' paianjen care il lauda Bobo acum vreo 2 ani.
-
In general la HBO ma uit numai la premierele de duminica seara, ca in rest nu prea am timp .
De curand am vazut Ocean's 11, un film care mi-a placut la nebunie. Nu ma asteptam dar filmul este bestial! :A
Totusi am avut si o dezamagire, anume Mission : Impossible 2. Ma asteptam la multe de la acest film si nu am vazut decat niste efecte speciale de slaba calitate si foarte prost gandite (gen Romeo must die, dar macar acolo n-aveam pretenti) ;b
De curand am vazut Ocean's 11, un film care mi-a placut la nebunie. Nu ma asteptam dar filmul este bestial! :A
Totusi am avut si o dezamagire, anume Mission : Impossible 2. Ma asteptam la multe de la acest film si nu am vazut decat niste efecte speciale de slaba calitate si foarte prost gandite (gen Romeo must die, dar macar acolo n-aveam pretenti) ;b
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
113 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4