Care e serialul vostru preferat?
momentan ma uit la: friends, south park, 6 feet under (vreau episoade al download!!!) si drawn together
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
si la CSI ma uit cand il prind, am vazut doar cateva episoade dar e printre cele mai bune/interesante seriale politiste care ruleaza pe la TV
vad ca sunt multi fani Seinfeld. Am vazut o gramada de sitcoms si Seinfeld mi se pare printre cele mai slabe. Da-ti si voi ceva explicatii
vad ca sunt multi fani Seinfeld. Am vazut o gramada de sitcoms si Seinfeld mi se pare printre cele mai slabe. Da-ti si voi ceva explicatii
-
Dany_S - Junior Member
Fan pe viata Seinfeld. Dintre toate sitcomurile mi se pare ca e cel care beneficiaza de umorul cel mai inteligent. Personajele sunt memorabile cu interpretari pe masura (elaine, george & kramer joaca superb).
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
sa mi le dai si mie...ca nu am vazut decat un singur episod din Seinfield...cand discutau ei despre masturbare....
Serialele mele preferate...sunt politestele anilor '80 printre care : CHIPS si Hunter.
Serialele mele preferate...sunt politestele anilor '80 printre care : CHIPS si Hunter.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
pe langa ce a zis aliosha, umorul de inalta calitate + personaje, seinfeld ie imprevizibil, reusheshte sa surprinda situatzii nebanuite, reusheshte sa dea importantza unor lucruri atat de insignifiante shi neinteresante, nu se plafoneaza shi iese total din tipare. seinfeld ie bun, ie cel mai bun!
acuma, ar fi frumos ca danies sa vina cu argumente contra seinfeld (de ce ie domne "printre cele mai slabe?") shi, eventoal, cu exemple de sitcomuri mai bune (hahaha), in opinia dansului, evident.
acuma, ar fi frumos ca danies sa vina cu argumente contra seinfeld (de ce ie domne "printre cele mai slabe?") shi, eventoal, cu exemple de sitcomuri mai bune (hahaha), in opinia dansului, evident.
-
nocturna - Mesaje: 8725
un sitcom mai mishto decat seinfeld: coupling
seinfeld este un show despre nimic; am toate episoadele shi le-am vazut in parte pe fiecare de cel putzin 5 ori. singurul lucru pe care pot sa-l reproshez este ca umorul devine fortzat la un anumit moment: nici unul dintre personaje nu evolueaza. in tot cei noua ani de zile (cat a durat sitcomul) nu potzi observa nici un fel de evolutzie. devine enervant la un anumit moment.
un alt sitcom bun e absolutely fabulous (AbFab).
seinfeld este un show despre nimic; am toate episoadele shi le-am vazut in parte pe fiecare de cel putzin 5 ori. singurul lucru pe care pot sa-l reproshez este ca umorul devine fortzat la un anumit moment: nici unul dintre personaje nu evolueaza. in tot cei noua ani de zile (cat a durat sitcomul) nu potzi observa nici un fel de evolutzie. devine enervant la un anumit moment.
un alt sitcom bun e absolutely fabulous (AbFab).
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
m'ar interesa si pe mine serialele Seinfeld, daca le are careva. gasisem ceva dar erau trase slab, incapeau vreo 10 episoade pe un CD. aliosha, din cate vad in poza ta, alea codate divx au cam 80 mega/episod si alea mpg au cam 200 mega/episod, asta ar insemna ca nu prea au calitate, adica nu is dvdrip. ma inshel ?
eu am gasit ceva episoade cica dvdrip pe torrent, dar inca n'am inceput sa le iau. daca le are cineva scrise pe cd sau dvd, ar fi de preferat, decat sa trag de pe net o luna, doua :p
ps: nici eeeeeeeverybody loves raymond nu e rau, parerea mea :p
eu am gasit ceva episoade cica dvdrip pe torrent, dar inca n'am inceput sa le iau. daca le are cineva scrise pe cd sau dvd, ar fi de preferat, decat sa trag de pe net o luna, doua :p
ps: nici eeeeeeeverybody loves raymond nu e rau, parerea mea :p
eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
domne, sunt multumit. Se poate discuta si normal cu nocturna !
Deci ce a spus offenderu rezuma foarte bine si parerea mea despre show. La capitolul personaje sunt absolut de acord; sunt cel mai bine dezvoltate de producatori, fatza de alte sitcomuri bineineteles, dar care, cum zice offenderu, nu evolueaza de nici un fel. Glumele despre "nimic", pe mine nu ma amuza (in general). Da, au fost episoade care mi-au placut, de la cap la coada, pt subiectele abordate, si felul cum le-au abordat. Dar au fost episoade la polul opus (parerea mea), episoade care au incercat "sa dea importantza unor lucruri atat de insignifiante shi neinteresante" (Noctuna, funclub.ro/forums 2004)
exemplu: acum cateva zile am vazut un episod, la un moment dat ei se duc la un spectacol de opera(sau teatru, nu mai stiu exact). Scena care se vrea a fii hazoasa este cu ei stand la intrare,in mijlocul culoarului, spunand celui care verifica biletele ca ei de fapt au bilete dar le-au uitat acasa. Omul le spune ca daca n-au bilete nu pot intra si sa faca loc celor care chiar au biletele la ei. Jerry mai repeta de vreo 2 ori ca ei au bilete dar sunt acasa.
In aceasta situatie banala, ei au incercat sa gaseasca hazul, sa faca neinteresantul interesant. Personal, nu am gasit ca acest lucru s-a intamplat.
Cred de asemenea, cum a mentionat proxtu, ca e o chestie si de gusturi.
Alte sitcomuri care-mi plac mai mult:
Proxtu l-a mentionat mai sus: everybody loves raymond
Friends - amuzant si agreabil prin simplitatea lui mai mult decat altceva
My wife and kids
Din cele mai vechi, Married with children, Fresh Prince of Belair si un serial care n-a fost difuzat foarte mult, dar care mi-a placut la nebunie, si le-ar place mult lu Piskeshu si Nicholas, era Men behaving badly.
mai sunt si altele, dar nu le mai tin minte chair pe toate.
Offendaru - sti cumva pe ce canale si ore sunt cele 2 seriale de care ai vorbit, Coupling si Absolutely Fabulous? sau le iei de pe net?
Deci ce a spus offenderu rezuma foarte bine si parerea mea despre show. La capitolul personaje sunt absolut de acord; sunt cel mai bine dezvoltate de producatori, fatza de alte sitcomuri bineineteles, dar care, cum zice offenderu, nu evolueaza de nici un fel. Glumele despre "nimic", pe mine nu ma amuza (in general). Da, au fost episoade care mi-au placut, de la cap la coada, pt subiectele abordate, si felul cum le-au abordat. Dar au fost episoade la polul opus (parerea mea), episoade care au incercat "sa dea importantza unor lucruri atat de insignifiante shi neinteresante" (Noctuna, funclub.ro/forums 2004)
exemplu: acum cateva zile am vazut un episod, la un moment dat ei se duc la un spectacol de opera(sau teatru, nu mai stiu exact). Scena care se vrea a fii hazoasa este cu ei stand la intrare,in mijlocul culoarului, spunand celui care verifica biletele ca ei de fapt au bilete dar le-au uitat acasa. Omul le spune ca daca n-au bilete nu pot intra si sa faca loc celor care chiar au biletele la ei. Jerry mai repeta de vreo 2 ori ca ei au bilete dar sunt acasa.
In aceasta situatie banala, ei au incercat sa gaseasca hazul, sa faca neinteresantul interesant. Personal, nu am gasit ca acest lucru s-a intamplat.
Alte sitcomuri care-mi plac mai mult:
Proxtu l-a mentionat mai sus: everybody loves raymond
Friends - amuzant si agreabil prin simplitatea lui mai mult decat altceva
My wife and kids
Din cele mai vechi, Married with children, Fresh Prince of Belair si un serial care n-a fost difuzat foarte mult, dar care mi-a placut la nebunie, si le-ar place mult lu Piskeshu si Nicholas, era Men behaving badly.
mai sunt si altele, dar nu le mai tin minte chair pe toate.
Offendaru - sti cumva pe ce canale si ore sunt cele 2 seriale de care ai vorbit, Coupling si Absolutely Fabulous? sau le iei de pe net?
-
Dany_S - Junior Member
sti cumva pe ce canale si ore sunt cele 2 seriale
absolutely no idea. da tre cí£ e vreun index pe undeva...
man behaving badly e un sitcom bun.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
Se poate discuta si normal cu nocturna !
intotdeauna se poate discuta (normal) cu mine. ideea e sa am cu cine discuta. ca pentru un monolog nu-m trebe forum.
hehe. shi mai zici ca n-o intorci ca la ploieshti. adica matale vii shi zici: "domle, nush ce va place la seinfeld ala ca ie printre cele mai slabe", treaba unde n-ai mentzionat nimica de gusturi, ba nici macar n-ai lasat o portitza de scapare, dupa care arborezi un aier impaciuitor ashe, ca sa nu se supere nimenea. probabil nu shtiai ca aliosha ie fan zainfeld.

Fresh Prince of Belair
o varza de sitcom. clishee peste clishee, negri intre negri deimpreuna cu altz negri, aceiash idee tampita de neshte mai multz uameni inrubedenitzi intre danshii, inchishi intr-o casa, care fac glume jenante intre ei, la care, evident, tot iei rad. will smith ie jalnic. duzina!
everybody loves raymond, alt sitcom de doi bani, alta casa plina de rubedenii unde totz se rad de totz (ashtia ies vreodata afara din aia patru peretzi care se chiama platou de filmare?), glume mediocre, ca sa nu mai zic ca personajele is tampe raaau de tot. plictisitor!
aaha. deci ne-am lamurit. astea erau mai bune ca sainfeld.
shi ca un mic offtopic:
a fii
a fi !
le-ar place
le-ar placea !
sti cumva
shtii !
shi probabil mai erau.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Offendi, ai vazut vreun sitcom in care personajele sa evolueze? Impresia mea e ca in mare parte din ele fiecare isi preia personajul si-l duce pana-n panzele albe; a, ca se mai hotarasc producatorii sa-l combine pe X cu Y (ca de exemplu in "Friends"), ok, dar asta nu inseamna ca personajele evolueaza. Ce-i drept, n-am vazut nici un episod din serialele pomenite de tine ("Coupling" si ...), deci despre comparatie nu ma pot pronunta.
Ce mi-a placut la "Seinfeld" e ca era un sitcom foarte "relaxat", nu aveai senzatia ca episodul pe care-l vezi e pe un calapod pe care-l stii deja pe de rost, sau ca o sa se termine cu vreo morala lacrimogena; avea o spontaneitate pe care n-am remarcat-o la alte seriale.
Imi place "Friends" destul de mult, dar mi se pare mai slab decat "Seinfeld". E clar mai comercial, mai "calculat". "Prince of Bel Air" avea si episoadele lui haioase, dar in nici un caz nu se compara cu "Seinfeld" - dupa o vreme te cam saturi de Will, Carlton & co.
Ce mi-a placut la "Seinfeld" e ca era un sitcom foarte "relaxat", nu aveai senzatia ca episodul pe care-l vezi e pe un calapod pe care-l stii deja pe de rost, sau ca o sa se termine cu vreo morala lacrimogena; avea o spontaneitate pe care n-am remarcat-o la alte seriale.
Imi place "Friends" destul de mult, dar mi se pare mai slab decat "Seinfeld". E clar mai comercial, mai "calculat". "Prince of Bel Air" avea si episoadele lui haioase, dar in nici un caz nu se compara cu "Seinfeld" - dupa o vreme te cam saturi de Will, Carlton & co.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
nocturna scrie:intotdeauna se poate discuta (normal) cu mine. ideea e sa am cu cine discuta. ca pentru un monolog nu-m trebe forum.
pai nu se intampla asa des pe forum (asa, din cat am citit pana acum), mai mult katerinca.
nocturna scrie:hehe. shi mai zici ca n-o intorci ca la ploieshti. adica matale vii shi zici: "domle, nush ce va place la seinfeld ala ca ie printre cele mai slabe", treaba unde n-ai mentzionat nimica de gusturi, ba nici macar n-ai lasat o portitza de scapare, dupa care arborezi un aier impaciuitor ashe, ca sa nu se supere nimenea. probabil nu shtiai ca aliosha ie fan zainfeld.![]()
io de fel sunt un pacifist convins

dar, tu n-ai dat quote-ul exact din ce scrisesem io mai devreme.
Asta am zis: "Am vazut o gramada de sitcoms si Seinfeld mi se pare printre cele mai slabe". Observi ca exista acolisa un "mi" care implica faptul ca vorbesc despre mine si implicit parerea mea. De asemenea, Aliosha si-a zis parerea ceva mai inainte, deci daca as fii abordat un aer "impaciuitor" special din cauza asta (cum inteleg io ca zici tu),de ce n-as fii facut-o de atunci?
nocturna scrie: o varza de sitcom. clishee peste clishee, negri intre negri deimpreuna cu altz negri, aceiash idee tampita de neshte mai multz uameni inrubedenitzi intre danshii, inchishi intr-o casa, care fac glume jenante intre ei, la care, evident, tot iei rad. will smith ie jalnic. duzina!
everybody loves raymond, alt sitcom de doi bani, alta casa plina de rubedenii unde totz se rad de totz (ashtia ies vreodata afara din aia patru peretzi care se chiama platou de filmare?), glume mediocre, ca sa nu mai zic ca personajele is tampe raaau de tot. plictisitor!
Fresh Prince nu e acelasi gen de sitcom (comparat cu Seinfeld). Nu toti gusta umorul negrilor (care intradevar se cam repeta in filme sau/si sitcomuri). In general am observat acest lucru la multi romani. Mie unu, imi place mult.
Everybody loves Raymond este intradevar genul de sitcom "de familie" si atat. Multe, chiar majoritatea sitcomurile sunt despre o anumita familie si membrii sai. Seinfeld la capitolul asta e intradevar original, chiar daca in anumite episoade Jerry si George interactioneaza cu familiile lor si poantele (in acele situatii) mi se apar acelasi gen ca cele din seriale ca ELR.
nocturna scrie:aaha. deci ne-am lamurit. astea erau mai bune ca sainfeld.
shi ca un mic offtopic:
a fi !
le-ar placea !
shtii !
shi probabil mai erau.
Ai expus de ce nu-ti plac fresh prince si elr, ti-am zis de ce nu agreez seinfeld, zis iz gud convarseishan. :o
Ce parere ai de Married with children? ca n-ai zis nimic de el.
si off-topicuri sigur mai erau, baga-le in lan
Peseu -Fetitzele Gilmore a fost OK primul sezon. Acum ma enervez cand ma uit la el. A devenit penibil si plictisitor IMHO. Aceeasi treaba si cu The OC care pare acum un fel de telenovela de seara, pacat pt ca avea potential.
-
Dany_S - Junior Member
1/ De fapt este fetele nu fetitzele .. :p .. 1-ul sezon a interesant .. ceva nou .. al 2 lea clar mai bun ca primul .. dar al 3 lea deja a degenerat intr'un soap
2/ The OC se si anunta a fi noul BH 90210 .. personal nu l'am vazut .. da' am auzit ca sunt aceleasi scenarii obosite ca in predecesoarele sale ( BH 90210,Sunset Beach ,Clueless etc )
3/ Married with children .. taticul genului satira .. de curand am revazut cu placere intreaga serie pt a 4 oara .. personajul Al e .. senzational

2/ The OC se si anunta a fi noul BH 90210 .. personal nu l'am vazut .. da' am auzit ca sunt aceleasi scenarii obosite ca in predecesoarele sale ( BH 90210,Sunset Beach ,Clueless etc )
3/ Married with children .. taticul genului satira .. de curand am revazut cu placere intreaga serie pt a 4 oara .. personajul Al e .. senzational

Moved away.
- Cristy
unde mai ca familia bundy e un serial de satira la adresa familiei americane si am ras la fam bundy pe rupte spre deosebire de sinfeld care nu este un serial care sa le intreaca pe toate e si el acolo printre cele mai bune dar nu e za best
iubesteti clatita ca pe tine insuti
clatita existentei
clatita existentei
-
blood_wiz - Junior Member
"seinfeld" rules, dar nu e singurul. si "married with children" si "friends" sunt super.
"E.R.", "third watch" si chiar "alias" sunt bunicele.
mi-a mai placut "roswell" care a fost mai demult pe antena 1 si pe care l-am urmarit si pe raidue.
insa cel mai mult mi-au placut "band of brothers", "carnivale" si mai nou "angels in america", toate pe hbo. sunt super!
"E.R.", "third watch" si chiar "alias" sunt bunicele.
mi-a mai placut "roswell" care a fost mai demult pe antena 1 si pe care l-am urmarit si pe raidue.
insa cel mai mult mi-au placut "band of brothers", "carnivale" si mai nou "angels in america", toate pe hbo. sunt super!
-
Elektra - Junior Member
Mi-a placut foarte mult familia bundy...mi s-a parut cel mai adevarat serial din cate am vazut la tembeliziunile noastre....Pot spune ca mi-a palcut un pic si friends...dar parca era un pic rupt de realitate...sau cel putin de realitatea mea.
"Am vazut ingerul in piatra si am sculptat pana l-am eliberat." Michelangelo
-
thunder84 - Junior Member
uite doua sitcoame unde personajele evolueaza
- black adder cu rowan atkinson; pacat ca britanicii ashtia nu scot episoade destule la serialele de genul acesta
- red dwarf, sitcom sf din anii 80; foarte comic
Lister: [to Rimmer] You're nickname was never, "Ace". Maybe, "Ace-hole".
Rimmer: You're about as much use as a condom machine in the Vatican.
Rimmer: So, c'mon, how did you lose yours?
Lister: Michelle Fisher, the ninth hole of the Bootle Municipal golf course. Par 4, dobbing to the right, in the bunker behind the green.
Rimmer: You lost your virginity on a golf course. How'd you have the nerve?
Lister: It wasn't in the middle of the Ryder Cup or anything. It was midnight.
Rimmer: How old were you?
Lister: She was so good looking. If she wanted, then she could've got a job working behind the perfume counter at Lewis'. That's how gorgeous she was.
Lister: She took all her clothes off and stood there in front of me completely naked. I was so excited I nearly dropped my skateboard.
Rimmer: Skateboard. How old were you?
Lister: Twelve.
Rimmer: TWELVE? Twelve years old? You lost your virginity when you were twelve?
Lister: Yeah.
Rimmer: Twelve? You can't have been a full member of the golf club then.
Cat: I'm so gorgeous, that there's a six-month waiting list for birds to suddenly appear whenever I am near.
Lister: Holly, we need your advice, mate. We've been cornered by a T-Rex that was formerly a sparrow, and the only thing that can turn it back into Woody Woodpecker is in its stomach. What's your take on the situation?
Holly 1: What do you want? The long or the short version?
Lister: Long.
Holly 1: You're finished.
[pause]
Cat: What's the short version?
Holly 1: Bye.

- black adder cu rowan atkinson; pacat ca britanicii ashtia nu scot episoade destule la serialele de genul acesta
- red dwarf, sitcom sf din anii 80; foarte comic
Lister: [to Rimmer] You're nickname was never, "Ace". Maybe, "Ace-hole".
Rimmer: You're about as much use as a condom machine in the Vatican.
Rimmer: So, c'mon, how did you lose yours?
Lister: Michelle Fisher, the ninth hole of the Bootle Municipal golf course. Par 4, dobbing to the right, in the bunker behind the green.
Rimmer: You lost your virginity on a golf course. How'd you have the nerve?
Lister: It wasn't in the middle of the Ryder Cup or anything. It was midnight.
Lister: She was so good looking. If she wanted, then she could've got a job working behind the perfume counter at Lewis'. That's how gorgeous she was.
Lister: She took all her clothes off and stood there in front of me completely naked. I was so excited I nearly dropped my skateboard.
Rimmer: Skateboard. How old were you?
Lister: Twelve.
Rimmer: TWELVE? Twelve years old? You lost your virginity when you were twelve?
Lister: Yeah.
Rimmer: Twelve? You can't have been a full member of the golf club then.
Cat: I'm so gorgeous, that there's a six-month waiting list for birds to suddenly appear whenever I am near.
Lister: Holly, we need your advice, mate. We've been cornered by a T-Rex that was formerly a sparrow, and the only thing that can turn it back into Woody Woodpecker is in its stomach. What's your take on the situation?
Holly 1: What do you want? The long or the short version?
Lister: Long.
Holly 1: You're finished.
[pause]
Cat: What's the short version?
Holly 1: Bye.
-
in ultimul timp am inceput sa urmaresc in fiecare seara Clanul Soprano. imi place la nebunie de James Gandolfini.
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
serialul meu preferat e...
Familia Bundy. Pacat ca s-a terminat. Mie mi se pare cel mai adevarat.
Dupa "Bundy" urmeaza un soap-opera foarte cunoscut: "Sunset Beach". L-am vazut cand eram mai mic, si mi-a placut la nebunie.
Dupa "Bundy" urmeaza un soap-opera foarte cunoscut: "Sunset Beach". L-am vazut cand eram mai mic, si mi-a placut la nebunie.
- toogood
- Junior Member