Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 05, 2002 5:53 pm

Am vazut aseara pe HBO...Woman on top (Femeia mereu deasupra) . Un film caruia cu mare greutate i-am acordat 4 stele din 10.
Prost,prost ! Nu vad care a fost rostul sau. Iar de Penelope Cruz nu imi place. E prea slaba si noduroasa. Si are degetele de la maini...neobisnuit de lungi. Nici Kareem Abdul Jabbar nu cred sa le aiba atat de lungi.
Singurul personaj simpatic din film,care s-a vrut o comedie romantica...a fost transexualul brazilian.
In rest..mai prost ca o telenovela.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

pt Oribilul Mosh!

Mesajde Seth2 » Lun Aug 05, 2002 9:31 pm

"Fight Club" l-am vazut de 6 ori! :)

"Ecouri din tenebre" , de care ziceai mai sus a fost destul de misto... Desi am citit ca a fost comparat cu "Al saselea simt" si ca nu a iesit prea bine din comparatia asta... Mi s-a parut destul de misto si asta. Poate ca "Al saselea simt" a fost ceva mai dramatic... pe cand asta avea ceva mai multa actiune.
Seth2
Junior Member

"Top"

Mesajde Seth2 » Lun Aug 05, 2002 9:46 pm

Asta ar fi topul meu, desi nu e chiar un top pentru ca filmele sunt puse mai mult in ordine aleatorie (sau nu...) . Oricum sunt cele care mi-au placut cel mai mult.

1. Fight Club ( vazut de 6 ori)
2. Contact (cu J. Foster)
3.Amelie (super misto... azi l-am vazut a sasea oara... Un film simplu si de calitate)
4.Alearga , Lola , alearga! (numele suna ciudat , dar a fost un film super interesant - tot european - german)
5.Talentatul domn Ripley (film psihologic f misto , vazut de doua ori... o data la cinema .. si is nevoit sa recunosc ca m-a cam zapacit si nu prea am inteles multe... :) , iar apoi pe HBO , cand mi-am clarificat tot ce nu am inteles prima data... ce sa-i faci , unii sunt mai greu de cap :p )
6.Si caii se impusca nu-i asa? (film destulde vechi.. din '69 cred , dar f interesant - drama psihologica)
7. Tentatia seductiei (film f sexy parerea mea - fainutz)
8. Camera de refugiu (filmul mai nou al regizorului de la Fight Club , cel care a regizat si Se7en , The Game etc.. f bune filme toate in general - Camera de refugiu nu avea punctele tari in dialoguri :p , dar actiunea si ideea , plus modul de filmare si suspansul au facut din el un film reusit.. si sa nu o uitam pe J. Foster :) )

trebuie sa mai fie cateva da' nu imi mai aduc aminte acuma...
Voi ati vazut filmele astea?
Seth2
Junior Member

Pentru ultimele doua mesaje de mai sus

Mesajde Seth2 » Lun Aug 05, 2002 10:42 pm

Blair Wich Project mi s-a parut destul de interesant... Cel putin aducea ceva nou .

Cel mai nou film aiurea pe care l-am vazut si eu (pacalit de Tv Mania care i-a dat 3 stele din 5 ... ) a fost tot Femeia Mereu Deasupra. However, Penelope , desi nu-mi placea deloc inainte aici mi s-a parut fainutza... Probabil la ea se uitau si cei de la Tv Mania cand au facut review-ul la filmul asta...
Seth2
Junior Member

Mesajde Lord Barty » Lun Aug 05, 2002 11:27 pm

Nu am vazut pana acum Amelie si Panic Room. TImpul nu e pierdut insa. M-am ocupat cu prostii gen American Outlaws, dar am vazut si un film bunicel - Vidocq.

Respekt!

P.S. Contact e beton, dar Cruel Intentions e cam mediocru. Iti recomand varianta cu John Malkovich, Glenn Close si Michelle Pfeiffer - Dangerous Liaisons
Lord Barty
Junior Member

Mesajde Lord Barty » Lun Aug 05, 2002 11:41 pm

Blair Witch a fost plictisitor in primele 45 de minute insa finalul merita asteptat. De penelopa doar atat :eek:

Respekt!
Lord Barty
Junior Member

Filme bune

Mesajde inspawn » Mie Aug 07, 2002 9:07 pm

Am vazut recent MIB II(cool). Mumia2(stil).Dar cel mai cool a fost Star Wars Episode II
inspawn
Junior Member

...

Mesajde Seth2 » Mie Aug 07, 2002 9:29 pm

Am pus in "Top"-ul ala "Tentatia seductiei" chiar pt ca era versiunea noua... mai fresh si mai sexy... Nu era un top al filmelor pe care le consider eu cele mai bune... Ci a celor care mi-au placut cel mai mult... Si asta ma relazeaza de fiecare data cand ma uit la el... Iar Sarah M. e foarte misto... :p
"Legaturi Primejdioase" nu l-am vazut tot , deci nu prea pot sa ma pronunt ...

Star Wars ep. 2 ... i don't know ... nu mi s-a parut chiar asa de grozav... evident efectele speciale au fost super etc... Dar actiunea lasa cam mult de dorit... Iar dialogurile... Hmmm... No comment.
Story-ul cam tras de par pe ici pe colo ( mama lui Anakin moare dupa cateva secunde dupa ce apare el sa o salveze... desi in acelasi conditii rezistase pana atunci.. etc )

Mda... ca sa fiu corect... cel mai big mistake a fost ca m-am dus cu o tipa la film... :) Numai relatia dintre Amidala si Anakin ce au mai salvat intalnirea... O sa incerc sa fiu mai atent la ce filme ma duc la intalniri... (Cred ca nici "Hannibal" nu o fost prea romantic... :p )
Seth2
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Aug 08, 2002 12:54 pm

ultimul film vazut : valentine

un horror cu final ciudat. daca l-a vazut cineva si are o explicatie logica a finalului...sa ma lumineze si pe mine...
eyewitness

Mesajde the radical » Vin Aug 09, 2002 9:50 am

am vazut de curand K-pax; dupa mine super film, putin diferit Kevin Spacey si Jeff Bridges si am ai vazut The 51-st state cu Samuel Jackson iar un film care mi-a placut . Le recomand si eventual astept sa vad si eu ce impresii au lasat; asta daca le-a vazut careva.

a, si am vazut aseara putin din A.I. tre as-l vad pe tot dar Jude Law is yammy ;)))
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
the radical
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Aug 09, 2002 10:17 am

Eu am vazut K- Pax si mi-a placut foarte foarte mult. Facusem un post acum ceva timp dar nu mai stiu exact unde. Poate tot la threadul asta , o pagina sau doua inapoi.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde the radical » Vin Aug 09, 2002 10:48 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Aseara am vazut pe HBO un film foarte interesant. [B]Stir of echoes . In rolul principal Kevin Bacon. Asadar..Bacon in urma unei hipnoze capata puteri supranaturale. Vede tot felul de umbre,de fantome...citeste gandurile oamenilor...si alte asemenea minunatzii. Cam acelasi lucru stie sa faca si baietzelul sau de vreo 5-6 ani.
Lucruri foarte interesante se petrec in acest film. Va invit sa il urmaritzi.

Este regizat de acelasi om...care a regizat Efect de recul . A fost pe HBO acum vreo 2 ani. Marfa si ala. [/B]

l-am vazut eu acum ceva timp, mi-a placut .
the radical
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 14, 2002 9:10 am

Am vazut The Beach ,cu Leonardo DiCaprio....si o femeie foarte frumoasa...care nu e asa cunoscuta.
Destul de bun filmul. Si interesant subiect.

Ii dau 7 stele din 10 !
Sa-i remarcam si pe Moby care apar pe coloana sonora....cand erau ei cu totzii pe plaja. Cu melodie Porcelain. :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Pt. Oribilul Mosh

Mesajde Seth2 » Mie Aug 14, 2002 1:30 pm

[quote]Initial trimis de Oribilul Mosh
[B]Am vazut The Beach ,cu Leonardo DiCaprio....si o femeie foarte frumoasa...care nu e asa cunoscuta.

Eh.. tipa e destul de cunoscuta. Daca vrei s-o mai vezi... tocmai ai ratat-o aseara (marti - 13 august) in Mizerabilii pe TVR 1 , in rolul Cosette !!! Dar am si o veste buna ... aseara a fost numai prima parte... Informeaza-te cand e a doua daca vrei sa o mai vezi pe tipa ( Virginie Ledoyen) .

Daca tot ti-a placut Plaja , poti sa vezi ce am scris si pe "HBO" despre filmul asta... Eventul sa citesti romanele de care am scris acolo!
Seth2
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Aug 15, 2002 9:56 am

Am vazut shi eu The Beach shi pot sa spun k singuru lucru pe care l-am remarcat in afara de frumusetea peisajelor a fost coloana sonora care este deosebita.In rest filmu e slabutz,asta k sa nu folosesc cuvinte urate...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Jasmine » Vin Aug 16, 2002 11:12 am

am vazut ieri la Multiplex "murder by numbers" .. cu Sandra Bullock..e inca in premiera..cine l-a mai vazut?!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 16, 2002 2:24 pm

Bai Animalutza Jasmine.....aici nu spunem doar asa ce filme am vazut..de dragul de a aduna posturi !
Povestim putin despre filmul vizionat..ce impresie ne-a lasat,ce nota ii dam...comentam unele faze !
Asa sa faci si tu..daca vrei sa mai postezi pe aici !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde stefan » Sâm Aug 17, 2002 1:13 pm

Luni am revazut "Train de vie" si a meritat - e un film nemaipomenit. Mergeti sa-l vedeti, e chiar deosebit.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 17, 2002 10:19 pm

In seara asta am vazut un film..pe care tu,Aliosha....nu trebuie sa il pierzi.

Sexy Beast ....o comedie neagra englezeasca. Cu Ray Winston si Ben Kingsley (nominalizare la Oscar) .

Comedie clasica englezeasca cu gangsteri. Subiectul foarte dragutz. Iar Ben Kingsley este incredibil de bun.

Va mai spun doar ca filmul incepe cu "Eeee.....bloody hell ! " ....si se termina cu o melodie interpretata de Dean Martin.

Baietzii de la imdb il noteaza cu 7.2 stele !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Aug 18, 2002 1:05 am

Am vazut pe Pro TV un film cu Michael Douglas ,Cadere libera "Falling down" extrem de interesant shi de bine facut.E vorba despre un om obisnuit care nu mai suporta cea ce i se intampla zilnic pune mana pe arma shi....well tre` sa vedetzi filmu.Desi nu e cine stie ce film pe mine unu m-a impresionat tare de tot.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde qeru » Dum Aug 18, 2002 12:46 pm

In seara asta am vazut un film..pe care tu,Aliosha....nu trebuie sa il pierzi.

Sexy Beast ....o comedie neagra englezeasca. Cu Ray Winston si Ben Kingsley (nominalizare la Oscar) .

Comedie clasica englezeasca cu gangsteri. Subiectul foarte dragutz. Iar Ben Kingsley este incredibil de bun.

Va mai spun doar ca filmul incepe cu "Eeee.....bloody hell ! " ....si se termina cu o melodie interpretata de Dean Martin.

Baietzii de la imdb il noteaza cu 7.2 stele !

suna bine... unde l-ai vazut?
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 18, 2002 1:20 pm

H.B.O.

Merita filmul. Englezii astia sunt inconfundabili !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde qeru » Dum Aug 18, 2002 1:28 pm

H.B.O.

Merita filmul. Englezii astia sunt inconfundabili !

n-am hbo. cind oi avea shi eu un domiciliu stabil, cred ca o sa-mi iau shi abonament. am mai vazut pe la prieteni filme pe hbo shi am auzit de multe c-au fost shi ash fi vrut sa le vad... zic ca o sa merite investitzia.
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Filme marfa

Mesajde SVG » Dum Aug 18, 2002 9:38 pm

Black Hawk Down merita vazut.
Enemy At The Gates
Jane Austin's Mafia - parodie.

E, sunt prea multe.Astea le-am vazut in ultima saptamana.
Mda..., cam asa e...
SVG
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Aug 20, 2002 7:59 pm

Am vazut un film mai demult, care din reclama parea destul de interesant, "Planeta Maimutelor". Un film care, dupa ce il vezi, te face sa te gandesti "Doamne, de ce m-am uitat eu la reclama aia nenorocita?". Mie mi-a lasat o impresie proasta. Maimute care se omoara intre ele, oameni ajunsi la maimutele alea asasine etc. Cred ca s-a mai vorbit pe aici despre filmul asta, dar am simtit nevoia sa imi exprim dezamagirea...:( ;B
Kayla

Mesajde Piguz » Mar Aug 20, 2002 8:58 pm

Pai sa zic nijte filme care sunt bune.. k:

1.A better way 2 die
2.Sworfish
3.Blade2
4.Spiderman
5.Romeo must die
6.Cats & Dogs
7.Gone in 60 sec.
8.Taxi 2
9.Spy kidz
Si nici macar n-am vorbit serios ... Restecp!!
Piguz
Junior Member

Mesajde the radical » Mie Aug 21, 2002 9:45 am

Initial trimis de MiG29
Am vazut pe Pro TV un film cu Michael Douglas ,Cadere libera "Falling down" extrem de interesant shi de bine facut.E vorba despre un om obisnuit care nu mai suporta cea ce i se intampla zilnic pune mana pe arma shi....well tre` sa vedetzi filmu.Desi nu e cine stie ce film pe mine unu m-a impresionat tare de tot.

ahhhh that is a classic -cum se zice. Dupa mine e unul din cele mai bune filme facute vreodata; l-am vazut cu ceva ani in urma. Drama at its best. (vezi "office space" ca parodie tratand mai mult sau mai putin acelasi subiect).

Am vazut de curand Reign of fire; ce porcarie!!! efecte ok , dar nici alea cine stie ce, Matthew Mcconaghy are niste slogane tipic americane in script de se face de rushine cu brio. Pacat de el.
Am mai vazut The Bourne Identity, destul de ok desi ma asteptam mai putin la ploturi a la Tom Cruise.

Acum ma duc sa vad time machine, aud ca-i super.
the radical
Junior Member

Mesajde Piguz » Joi Aug 22, 2002 1:12 am

I hate Star Wars (hy Aliosha :) )
Original Sin
Titanic
and many more :?
Si nici macar n-am vorbit serios ... Restecp!!
Piguz
Junior Member

Mesajde angus » Joi Aug 22, 2002 8:47 am

Am vazut alaltaieri pe hbo un film cu Tom Hanks, care mi-a placut foarte tare, "Culoarul mortii". El este unul dintre cei 4 gardieni care pazesc detinutii condamnati la moarte dintr-o inchisoare, si care-i conduc catre scaunul electric. Cu toate astea, dau dovada, toti cei 4, de un umanism greu de asimilat cu o asemenea meserie. Si se intampla multe lucruri interesante, neasteptate, frumoase si chiar induiosatoare. Filmul a avut mai multe nominalizari pentru Oscar.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 22, 2002 9:25 am

Vazut acum 6 luni,filmul de care zice Nea Angus ! Si acordat 10 stele din 10 !
Intr'adevar..Tom Hanks este Paul Edgecomb ,un gardian cu inima de aur. Filmul ne demonstreaza (asa cum zice o reclama a lui) ca miracolele se pot intampla in locurile cele mai de neasteptat.

Filmul a avut 4 nominalizari la Oscar. Pentru cel mai bun film,pentru cel mai bun sunet,pentru scenariu...si pentru cel mai bun actor in rol secundar....Michael Clarke Duncan ce a dat viatza personajului ...John Coffey !

PS : nu uitatzi nici soricelul care a jucat f. bine :p Si sa nu uitam ca la sfarsit dupa cateva zeci de ani..regasim pe soricel si pe Tom Hanks ! Ahhhh...ce mi-a placut faza !
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film