Legaturi bolnavicioase.
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Legaturi bolnavicioase.
Astazi l-am vazut si eu la cinema si sincer mi se pare un film prost. Sala era plina si probabil din curiozitatea tuturor cum m-ai sunt filmele romanesti. Alte pareri?
- Reshad
- Junior Member
daca nu punea punct dupa titlu nici nu scriam aici.
"regizor debutant in lung-metraj, bani putini, scenariu prost..."...tudor chirila...
"regizor debutant in lung-metraj, bani putini, scenariu prost..."...tudor chirila...

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
...
"Ar trebui sa i se dea o sansa" ... Pai i sa dat nu ? Si personal pe mine ma dezamagit. La regizor ma refer. Atata timp cat am platit biletul la cinema pot spune absolut orice peste toate vorbele ce vor aparea aici, gen ... "asa e caracterul romanului, sa critice, etc...". Terminati cu prostiile. E un film prost, cu o Mihaela Radulescu ce scoate cateva fraze si cu Puya ce apare maxim 20 de secunde. Prea multa reclama pentru un asa film.
- Reshad
- Junior Member
cand vine vorba de filmele internationale, se vorbeste cu luni inainte sa apara, dar cand e vorba de cele romanesti, abia daca aflam dintr-un afis, sau reclame prst facute, de filmul ''Legaturi Bonlavicioase'' am auzit de acum 3 luni si il asteptam oarecum, plus ca ''Milionari de Weakend'' chiar a fost ceva deosebit....dar din cate am auzit nu e cine stie ce....sa il mai vad??? merita timpul???
-
=ll=Kain - Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1