Intrebari si nedumeriri legate de filme, seriale, etc

sub lumina lanternei magice

Intrebari si nedumeriri legate de filme, seriale, etc

Mesajde Djinn » Mie Iul 19, 2006 3:46 pm

Aici putem posta orice intrebari legate de filme, seriale, actori, regizori si asa mai departe - daca avem nedumeriri sau dorim informatii etc.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde Cristy » Joi Iul 20, 2006 7:52 am

Daca nu sunt amuzanti, de ce naiba inca mai joaca Adam Sandler, Rob Schneider, Vince Vaughn, Will Ferrell si Luke/Owen Wilson in comedii?
Moved away.
Cristy

Mesajde Djinn » Joi Iul 20, 2006 5:52 pm

deci de fratii Wilson sa nu te legi, da? :D

raspuns: Joaca in comedii probabil tocmai pentru ca restul actiunii si ceilalti actori sa fie ai naibii de amuzanti prin comparatie ~p

ps - te bat :nervos: io vorbeam de intrebari serioase, oameni cu probleme existentiale grave, etc...
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde kant emir » Mar Noi 07, 2006 6:13 am

kantemiru pricinos scrie: shapoi, nu credetz ca avetz cam multe - 6! - stichicioase pe aici? is toate asa de importante, de tresa stea numa sus?

bre, iti zic o data si cu asta basta, fii atent aci: le-am pus sus ca sa le vada tot desteptu care cum are o intrebare, o nedumerire, sau cata frun film ceva, da click direct pe botonu de creati thread nou, fara sa se mai oboseasca sa caute tredu respectiv...

ps - Nu c-ar fi treaba ta :D

gata cu offtoapicele ca te bat.
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Înapoi la Film