filme romanesti naspa
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
filme romanesti naspa
bre ce sa intamplat cu filmele romanesti pt ca aseara am avut un esec total:doua filme naspa intr-o singura seara si anume:"Legaturi bolnavicioase"(2006) si "Visul lui Liviu"(2004).As vrea sa stiu voi ce parere aveti de filmele romanesti din anii 200X?Eu am una foarte proasta daca cineva nu este de acor cu mine atunci il rog sa imi recomande un film romanesc bun din acesti ani ca sa-l vad si apoi sa-l cred.
Eu nu sufar de nebunie.......ma bucur de ea in fiecare minut.
-
alex@ - Junior Member
tot filmul se bazeaza pe relatia sexula pe care o are o fata mai precis tipa nu stie ce sa aleaga:sa se cardeasca incontinuare cu frati-su sau sa ramana o lesbianca si sa se cardeasca incontinuare cu colega de facultate.In concluzie doua abureli de relatii sexuale bolnavicioase si atat din punctul meu de vedere nimic interesant care sa imi lase un gust placut dupa vizionarea filmului.
-
alex@ - Junior Member
cah
Uite, eu am vazut "Moartea domnului Lazarescu" si stiu ca a avut parte de reactii pro si contra. Mie mi-a placut pentru ca surprinde o multime de caractere si firi > sau < umane, plus realitatea cruda a mandrului nostru sistem de sanatate. Si majoritatea actorilor au jucat bine, fara teatralisme
Ca cinematografie si asa mai departe, nu e grozav, nu are efecte speciale, nu-ti provoaca valuri de adrenalina ba, mai mult, te intristeaza. Dar per total, un film bun, actori buni.
Un film naspa a fost "Milionari de weekend", slabutz rau.
Uite aici un tred despre filme romanesti.

Uite, eu am vazut "Moartea domnului Lazarescu" si stiu ca a avut parte de reactii pro si contra. Mie mi-a placut pentru ca surprinde o multime de caractere si firi > sau < umane, plus realitatea cruda a mandrului nostru sistem de sanatate. Si majoritatea actorilor au jucat bine, fara teatralisme

Ca cinematografie si asa mai departe, nu e grozav, nu are efecte speciale, nu-ti provoaca valuri de adrenalina ba, mai mult, te intristeaza. Dar per total, un film bun, actori buni.
Un film naspa a fost "Milionari de weekend", slabutz rau.
Uite aici un tred despre filme romanesti.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
ok ms pt sfat o sa imi descarc si eu filmul"Moartea domnului Lazarescu"ca sa-l vad sper sa-mi placa si mie si sa raman cu aceasi parere buna despre el cum ai ramas si tu:)
-
alex@ - Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1