The End
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
The End
Acest subiect isi propune sa vorbeasca despre finalurile de film. Cam ce finaluri v-au placut voua in mod special ? Cam ce finaluri v-au emotionat ?
Si o intrebare foarte importanta,care se regaseste si in sondajul subiectului : Plangetzi la filme ?
Si voi incepe eu prin a va spune ca ideea acestui thread mi-a venit ieri dupa ce am revazut filmul Green Mile. Pe final mi-au dat lacrimile (deci eu raspund afirmativ la intrebarea sondajului) .
In primul rand foarte emotinant finalul actiunii din 1935,atunci cand John Coffey este executat. Cand in camera de executzie gardianul Dean nu isi poate stapanii lacrimile,iar Paul uita sa dea comanda pentru maneta numarul 2.
Iar apoi finalul filmului,ca Paul ajuns la varsta de 108 ani si cu Mr. Jingles ,foarte batran si el. Si cum spune Paul ....ca fiecare pasim pe propriul Culoar al mortzii. Fiecare avem "Green Mile"-ul nostru.
Si o intrebare foarte importanta,care se regaseste si in sondajul subiectului : Plangetzi la filme ?
Si voi incepe eu prin a va spune ca ideea acestui thread mi-a venit ieri dupa ce am revazut filmul Green Mile. Pe final mi-au dat lacrimile (deci eu raspund afirmativ la intrebarea sondajului) .
In primul rand foarte emotinant finalul actiunii din 1935,atunci cand John Coffey este executat. Cand in camera de executzie gardianul Dean nu isi poate stapanii lacrimile,iar Paul uita sa dea comanda pentru maneta numarul 2.
Iar apoi finalul filmului,ca Paul ajuns la varsta de 108 ani si cu Mr. Jingles ,foarte batran si el. Si cum spune Paul ....ca fiecare pasim pe propriul Culoar al mortzii. Fiecare avem "Green Mile"-ul nostru.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Io spusai nu. Ma mai incearca emotii, da departe de plins.
Un final imi vine acu in cap: de la Inchisoarea Ingerilor. Imi place in mod deosebit. Cum Andy rascheteaza barca pe plaja la Zihuatanejo si il vede in distanta pe Red. In timp ce fuge spre el camera se departeaza si vedem o bucata de plaja, pe cei doi prieteni si imensul Pacific.
Imi place (fara emotii) si finalul de la Asfalt Tango.
Un final imi vine acu in cap: de la Inchisoarea Ingerilor. Imi place in mod deosebit. Cum Andy rascheteaza barca pe plaja la Zihuatanejo si il vede in distanta pe Red. In timp ce fuge spre el camera se departeaza si vedem o bucata de plaja, pe cei doi prieteni si imensul Pacific.
Imi place (fara emotii) si finalul de la Asfalt Tango.
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
- Rolf
- Junior Member
Nici eu nu cred k am plans vreodata la un film.Poate doar atunci cand eram mic dar nu cred...M-au impresionat finalurile la mai multe filme dintre care pot sa amintesc Lots,Stocks and Two smoking barrels,undeground,actorul shi salbaticii sau forever young.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
bah, si mie imi dau lacrimile de emotie. spusei care va sa zica da. pai sigur am bocit la "la vita e bella", unul din filmele mele de suflet. si pa la altele, da' nu-mi aduc aminte acum la care. deh, sunt o fire simtitoare, tare ce ma mai emotionez pe la diverse scene. cred ca shi la a beautiful mind e posibil sa fi plans, shi acolo m-a impresionat tare cum iubirea lui tanti invinge realitatea unei boli crunte. si asta e un lucru bun, face bine la sanatate, deshi daca nu recunoshtea moshu din prima ca el a plans, m-ash fi rushinat sa va povestesc.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Tocmai vazui astazi un film..cu un final deosebit de emotionant.
Filmul se numeste A Perfect World si ii are ca protagonisti pe cunoscutzii Kevin Costner si Clint Eastwood.
Un film despre un evadat ce ia ca ostatic un copil de 8 ani. Finalul va va emotiona cu sigurantza. Eu,recunosc....ca mi-au dat lacrimile!
Filmul se numeste A Perfect World si ii are ca protagonisti pe cunoscutzii Kevin Costner si Clint Eastwood.
Un film despre un evadat ce ia ca ostatic un copil de 8 ani. Finalul va va emotiona cu sigurantza. Eu,recunosc....ca mi-au dat lacrimile!

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
recunosc ca la anumite scene din filme si mie mi-au dat lacrimile.
de ex.unul din filmele care mi-au starnit reactii lacrimogene a fost....Point Break(nu sunt sigura de titlu).in rolurile principale....Patrick Swaize si Keanu Reeves.
Am mai plans asa oleaca la sfarsit la Gladiator,cand scapa Andy din inchisoare in Shawshank Redemption(aia de bucurie,lol) si or mai fost ele,da'nu-mi mai aduc aminte
de ex.unul din filmele care mi-au starnit reactii lacrimogene a fost....Point Break(nu sunt sigura de titlu).in rolurile principale....Patrick Swaize si Keanu Reeves.
Am mai plans asa oleaca la sfarsit la Gladiator,cand scapa Andy din inchisoare in Shawshank Redemption(aia de bucurie,lol) si or mai fost ele,da'nu-mi mai aduc aminte
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
si daca recunosti de ce nu votezi in sondaj ?
-
da'am votat,mah!!!
aaah,uite inca un film "lacrimogen"...LOTR...faza cand moare Boromir :cry:
aaah,uite inca un film "lacrimogen"...LOTR...faza cand moare Boromir :cry:
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
In aceasta seara am avut placerea de a vedea pentru a 5 a oara superbul film Gladiator . Finalul desi poate este previzibil...m-a emotionat de fiecare data.
Prima oara cand am vazut filmul,la cinema , in Mall...am plecat cu capul plecat pentru ca cei din jurul meu sa nu observe cateva lacrimi ascunse in coltzul ochilor.
Imi place mult scena din Colisseum si moartea lui Maximus..apoi cum este el saltat pe bratze ca un adevarat erou. Si muzica este foarte potrivita si contribuie la atmosfera.
Si apoi...scena de final cu Juba ingropand micile statuete ale prieteneului sau ....si luandu-si ramas bun de la acesta ...promitandu-i ca se vor revedea..."but not yet" . Frumos.
Un film deosebit. (8 stele pe imdb , 10 stele din 10 din partea mea)
Si nu este singura faza la care mi-au dat lacrimile in Gladiator. O alta faza emotionanta este cea in care este ucis Proximo.
Shadows and dust
Prima oara cand am vazut filmul,la cinema , in Mall...am plecat cu capul plecat pentru ca cei din jurul meu sa nu observe cateva lacrimi ascunse in coltzul ochilor.
Imi place mult scena din Colisseum si moartea lui Maximus..apoi cum este el saltat pe bratze ca un adevarat erou. Si muzica este foarte potrivita si contribuie la atmosfera.
Si apoi...scena de final cu Juba ingropand micile statuete ale prieteneului sau ....si luandu-si ramas bun de la acesta ...promitandu-i ca se vor revedea..."but not yet" . Frumos.
Un film deosebit. (8 stele pe imdb , 10 stele din 10 din partea mea)
Si nu este singura faza la care mi-au dat lacrimile in Gladiator. O alta faza emotionanta este cea in care este ucis Proximo.
Shadows and dust
-
Cred ca in viata mea lunga si plictisitoare s-a intamplat doar de vreo doua ori sa plang la filme, si asta acum multi, multi ani. Cele doua ocazii pe care mi le amintesc sunt:
- "Mizerabilii", varianta cu Jean Marais in rolul lui J(e?)an Valj(e?)an;
- "Isus din Nazareth" al lui Zeffireli, cu un magistral Robert Powell ca protagonist.
Acum nu cred ca ar mai fi vreun film care sa ma faca sa plang.
Bineinteles ca pot sa apreciez un final bun(cel din "Gladiatorul" mi se pare genial) si in general imi plac finalurile care nu respecta cliseul.
O nota deosebita au si finalurile in care eroul/eroii principal mor. Bineinteles, daca e cazul. Nu prea vad cum Meg Ryan ar fi putut sa moara in "Sleepless in Seattle", de exemplu, dar nu mi-a placut finalul de la "The Heat", in care Al Pacino supravietuieste confruntarii cu dusmanul vietii lui. "Cold Mountain" cred eu ca e un film prost cu final bun(bineinteles ca e doar o supozitie, deocamdata nimeni nu stie).
- "Mizerabilii", varianta cu Jean Marais in rolul lui J(e?)an Valj(e?)an;
- "Isus din Nazareth" al lui Zeffireli, cu un magistral Robert Powell ca protagonist.
Acum nu cred ca ar mai fi vreun film care sa ma faca sa plang.
Bineinteles ca pot sa apreciez un final bun(cel din "Gladiatorul" mi se pare genial) si in general imi plac finalurile care nu respecta cliseul.
O nota deosebita au si finalurile in care eroul/eroii principal mor. Bineinteles, daca e cazul. Nu prea vad cum Meg Ryan ar fi putut sa moara in "Sleepless in Seattle", de exemplu, dar nu mi-a placut finalul de la "The Heat", in care Al Pacino supravietuieste confruntarii cu dusmanul vietii lui. "Cold Mountain" cred eu ca e un film prost cu final bun(bineinteles ca e doar o supozitie, deocamdata nimeni nu stie).
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Sa plangi la un film mi se pare o chestie putin deplasata...adika e doar un film, nimik mai mult...Sa zicem ca daca e documentar sau un film bazat pe chestii reale, atunci poate niste lacrimi dar nu plans
PS: asta e postu cu 3000 de pe CInema/TV.

PS: asta e postu cu 3000 de pe CInema/TV.

I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
bhuttu a pomenit de Sleepless in Seattle. Eu am sa amintesc de You've got mail ,cu aceiasi actori in rolurile principale. Adica : Tom Hanks si Meg Ryan. Cei doi intalnindu-se in parc , imbratziseri , sarutari , melodia "Somewhere over the rainbow" .....plus un dulau frumos alergand in jurul celor doi.
Eh..dar nu e cazul sa devenim romantici...avand in vedere ca este luni dimineatza si ceasul inca nu a batut orele 7.
Dar oricum...frumos final de film , care provoaca lacrimi intr-un alt mod decat Gladiator sau filmele in care personajele mor.
Acum...sa nu intelegetzi ca plang in hohote....dar ma emotioneaza.
Eh..dar nu e cazul sa devenim romantici...avand in vedere ca este luni dimineatza si ceasul inca nu a batut orele 7.
Dar oricum...frumos final de film , care provoaca lacrimi intr-un alt mod decat Gladiator sau filmele in care personajele mor.
Acum...sa nu intelegetzi ca plang in hohote....dar ma emotioneaza.

-
Mda, unii plang la "Galdiatorul", altii rad...
Si totusi "A perfect world" e un film remarcabil... cu un final intr-adevar emotionant. Cel mai bun film al lui Eastwood dupa "Unforgiven".
Mai on-topic: finaluri emotionante care-mi vin in cap pe moment: "The Wild Bunch", "Twin Peaks - Fire Walk With Me", "American Beauty", "Lolita", si in primul rand The Elephant Man. Si in incheiere o poezie din acelasi film ( care pt. mine se afla pe primul loc), extraordinara tocmai prin simplitatea ei:
When will the stream be aweary
of flowing under my eye?
When will the wind be aweary
of blowing over the sky?
When will the clouds be aweary
of fleeting?
When will the heart be aweary
of beating?
And nature die?
Never, oh never, nothing will die
The stream flows,
The wind blows,
The cloud fleets,
The heart beats,
Nothing will die!
Mai on-topic: finaluri emotionante care-mi vin in cap pe moment: "The Wild Bunch", "Twin Peaks - Fire Walk With Me", "American Beauty", "Lolita", si in primul rand The Elephant Man. Si in incheiere o poezie din acelasi film ( care pt. mine se afla pe primul loc), extraordinara tocmai prin simplitatea ei:
When will the stream be aweary
of flowing under my eye?
When will the wind be aweary
of blowing over the sky?
When will the clouds be aweary
of fleeting?
When will the heart be aweary
of beating?
And nature die?
Never, oh never, nothing will die
The stream flows,
The wind blows,
The cloud fleets,
The heart beats,
Nothing will die!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
recunosc ca sunt o plangacioasa atunci cand ma uit la filme. sunt o fire usor impresionabila dar nu usor de pacalit! ha! imi plac finalurile (de film) ca-n viata; normale, cu sens, fie bune fie rele, lipsite de tertipuri ieftine care sa gadile glanda lacrimogena cu orice pret. uah!
ex: living in oblivion, pulp fiction, filantropica, the man who wasn't there, breaking the waves, goya in bordeaux.....
dana
ex: living in oblivion, pulp fiction, filantropica, the man who wasn't there, breaking the waves, goya in bordeaux.....
dana
- galateea
- Junior Member
galateea , tu ai plans la finalul din Pulp Fiction ? Sau..doar asa ti-a placut & impresionat !
Este unul dintre finalurile mele preferate. O nebunie. M-a uns la suflet cum au parasit ei doi (Jules & Vincent) localul...imbracatzi ca de plaja...si cu pistoale la "cingatoare".
Este unul dintre finalurile mele preferate. O nebunie. M-a uns la suflet cum au parasit ei doi (Jules & Vincent) localul...imbracatzi ca de plaja...si cu pistoale la "cingatoare".
-
se mai intampla sa plang la sfarsitul unui film...totusi rar, normal ca depinde f mult de fillm.
din ce imi aduc aminte acum...finalul filmului Con Air - Avionul Condamnatilor m-a impresionat pana la lacrimi. scena in care Nicholas Cage isi revede sotia (Elisabeth Shue, parca) dupa atatia ani, si tot atunci isi vede pentru prima data fiica. hmm...ok.stiu.cam siropos, dar luminile (Las Vegas parca era) si muzica (LeAnn Rimes-How Do I Live Without You) si ...artificii sau explozii ce mai erau pe acolo au reusit un cadru suficient de special si emotionant. f frumos. de 3 ori am vazut filmul, de fiecare data finalul m-a emotionat.
alte filme... City Of Angels, povestea Luceafarului, tot cu Nicholas Cage, Love Story - clasicul si celebrul film si de asemenea Poveste de dragoste cu Warren Beauty si Annette Benning - intreg filmul este very touching, o superba poveste de dragoste, menita sa sensibilizeze si cele mai impietrite inimi.
din ce imi aduc aminte acum...finalul filmului Con Air - Avionul Condamnatilor m-a impresionat pana la lacrimi. scena in care Nicholas Cage isi revede sotia (Elisabeth Shue, parca) dupa atatia ani, si tot atunci isi vede pentru prima data fiica. hmm...ok.stiu.cam siropos, dar luminile (Las Vegas parca era) si muzica (LeAnn Rimes-How Do I Live Without You) si ...artificii sau explozii ce mai erau pe acolo au reusit un cadru suficient de special si emotionant. f frumos. de 3 ori am vazut filmul, de fiecare data finalul m-a emotionat.

alte filme... City Of Angels, povestea Luceafarului, tot cu Nicholas Cage, Love Story - clasicul si celebrul film si de asemenea Poveste de dragoste cu Warren Beauty si Annette Benning - intreg filmul este very touching, o superba poveste de dragoste, menita sa sensibilizeze si cele mai impietrite inimi.

-
nocturna - Mesaje: 8725
mai ales ca ploua cu bani, nu nightwish?
la ce filme mi-au dat lacrimile?
the legends of the fall: cand se intoarce brad acas' si scrie hopkins pe tablita aia 'am happy'
mai is da' ma grabesc acum...
brb

the legends of the fall: cand se intoarce brad acas' si scrie hopkins pe tablita aia 'am happy'
mai is da' ma grabesc acum...
brb
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
-
deampulea - Junior Member
Mie la "Legendele toamnei" mi-au dat lacrimile la sfarsit..cand Aidan Quinn a scos pusca si i-a impuscat pe bulangii aia de venisera dupa Brad Pitt.
Cu totzii au fost buni la faza aia....si tasu' ala sontorog..ca a scos si el pusca sa traga..si Pitt ca s-a bagat in fatza lu tasu'...si mai ales cel pomenit de mine mai sus.
Mare film !
Cu totzii au fost buni la faza aia....si tasu' ala sontorog..ca a scos si el pusca sa traga..si Pitt ca s-a bagat in fatza lu tasu'...si mai ales cel pomenit de mine mai sus.
Mare film !
-
Initial trimis de deampulea
mai ales ca ploua cu bani, nu nightwish?
aaaa da. asta mai era. stiam eu ca am utiat ceva. thanx for reminding me.

da...si Legendele toamnei - cel mai emotionant moment: cand moare fratele lui mai mic, pe front, si ii scoate inima...creepy chiar.
-
[quote]Initial trimis de Oribilul Mosh
[B]galateea , tu ai plans la finalul din Pulp Fiction ? Sau..doar asa ti-a placut & impresionat ?
eeeei, pulp fiction nu are final "ud", zic eu.... ; e cat se poate de optimist:)!
dana
[B]galateea , tu ai plans la finalul din Pulp Fiction ? Sau..doar asa ti-a placut & impresionat ?
eeeei, pulp fiction nu are final "ud", zic eu.... ; e cat se poate de optimist:)!
dana
- galateea
- Junior Member
ma, eu nu prea pling la filme ca-s putzin cam insensibil la momente lacrimogene, asha ca am votat nu. mi se mai umezesc totushi ochii citeodata, dar de ciuda, ca vreau sa pot sa fac shi eu chestii d-alea, sau sa lucrez cu oameni care pot sa le faca [ma refer la momente de montaj in special, apoi la cadre facute cu mult simt de raspundere, dar asta e un cu totul alt topic].
finaluri care mi-au placut de la f. mult in sus, ar cam fi in the mood for love, arlington road, filantropica, underground shi cam atit deocamdata. ordinea nu e neaparat asta.
galateea, vad ca tot vorbeshti de living in oblivion, vreo shansa sa-l gasesc prin romanika?
finaluri care mi-au placut de la f. mult in sus, ar cam fi in the mood for love, arlington road, filantropica, underground shi cam atit deocamdata. ordinea nu e neaparat asta.
galateea, vad ca tot vorbeshti de living in oblivion, vreo shansa sa-l gasesc prin romanika?
sint mai batrin decit voi
-
qeru - Junior Member
initial trimis de Nightwish
Nicholas Cage isi revede sotia (Elisabeth Shue, parca)
cute, but WRONG: era Monica Potter. Shue a jucat alaturi de Cage intr-un film intr-adevar deosebit, "Leaving Las Vegas". Acum cu mana pe inima trebuie sa recunosc: si eu am plans la "Con Air"... am plans dupa banii aruncati.
Lasand prostiile: mi-am mai amintit de cateva finaluri intr-adevar emotionante:
- "Cinema Paradiso" - Tornatore, un regizor foarte "uman"
- "Fragii salbatici" - Bergman at his best, melancolie, ratare, moarte...
- "City Lights" - poate cel mai bun film al lui Chaplin, extraordinara expresivitatea din scena de final
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Ain't that cute, but it's WRONG cam asa era replica. :p
Mr Hyde prompt ca de obicei.
multzam pentru atragerea atentiei. anyway, am zis parca...
mai adaug:
Sophie's Choice-Meryl Streep face un rol remarcabil, iar povestea este cutremuratoare.
Scent Of A Woman-Al Pacino si...am zis totul
Mr Hyde prompt ca de obicei.

mai adaug:
Sophie's Choice-Meryl Streep face un rol remarcabil, iar povestea este cutremuratoare.
Scent Of A Woman-Al Pacino si...am zis totul

-
adaug aici pay it forward
nu mai tre' sa votez inca o data, nu?
nightwish: daca esti doritor (doritoare) de o revizionare, parfum de femeie o sa fie weekendul asta
nu mai tre' sa votez inca o data, nu?
nightwish: daca esti doritor (doritoare) de o revizionare, parfum de femeie o sa fie weekendul asta
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
-
deampulea - Junior Member
film
Plang doar la anumite filme care ma impresioneaza foarte mult.Eu sunt sensiblila si la toate filmele de dragoste, drama plang.
Recunosc ca in ultimul timp nu am mai fost pe la vreun film din lipsa de timp, dar sper sa ajung cat de curan sa vad filmul spaniol "Vorbeste cu ea".
Recunosc ca in ultimul timp nu am mai fost pe la vreun film din lipsa de timp, dar sper sa ajung cat de curan sa vad filmul spaniol "Vorbeste cu ea".
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
-
Cristina - Junior Member
nu mi se intampla prea des sa plang la finalul filmelor... deci am votat nu...
ultimul film la care mi-au dat lacrimile a fost a beautiful mind...
ddin pacate nu mai retin numele nici unuia dintre actori deoarece nu sunt foarte cunoscuti...
ultimul film la care mi-au dat lacrimile a fost a beautiful mind...
ddin pacate nu mai retin numele nici unuia dintre actori deoarece nu sunt foarte cunoscuti...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Mda...Russell Crowe e un actor de mana a doua....astfel ca de multe ori trece neobservat in filmele in care apare.
-
cinema paradiso a avut un final excelent, l-am vazut cand eram prin generala si nu-mi puteamopri lacrimile
dintre filmele recente, cel mai bun mi s-a parut finalul de la fight club, cand edward norton si helena bonham carter se tin de mana, din gatul lui edward iese fum, zgarie norii se prabusesc lent rand pe rand si pixies - where is my mind e pe fundal. genial. unul dintre cele mai romantice finaluri de film, romantic in sensul inteligent al cuvantului.
dintre filmele recente, cel mai bun mi s-a parut finalul de la fight club, cand edward norton si helena bonham carter se tin de mana, din gatul lui edward iese fum, zgarie norii se prabusesc lent rand pe rand si pixies - where is my mind e pe fundal. genial. unul dintre cele mai romantice finaluri de film, romantic in sensul inteligent al cuvantului.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
catharsis...eu si tu avem aceiasi gandire. noi doi frati suntem ! 

-
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2