Filmele noi

sub lumina lanternei magice

Filmele noi

Mesajde Mirela » Joi Oct 03, 2002 12:14 am

de fiecare data cand apare un nou film pe ecrane,facem cate un subiect nou dedicat numai si numai acest film,chiar daca raspunsuri vor fi doar foarte putine.
Asa ca m-am gandit sa vorbim aici despre filmele noi aparute,sau care vor apare in curand.

Incep eu prin a va spune ca astept cu nerabdare data de 11 octombrie cand apare in cinema noul film cu Edward Norton si Anthony Hopkins.(iote ca am uitat cum ii zice.)oricum,cica e un "prequel" la filmul Silence of the Lambs,neshte lamuriri,neshte povestiri anterioare aventurilor respective....ma rog,sunt nerabdatoare daca se va ridica la nivelul asteptarilor.
a vazut careva trailerul la acest film???

Asa,si daca tot veni vorba de filme noi....Road to perdition e bun de ceva sau e film standard de Oscar si atat???
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Mr Hyde » Joi Oct 03, 2002 1:35 am

Inteleg ca Hopkins insusi era dezamagit de calitatea acestei a 3-a parti si a promis ca din punctul lui de vedere nu va mai exista o continuare. Dupa mine si Hannibal a fost slabut, mult sub capodopera "Tacerea mieilor", asa ca nu sunt prea optimist.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Mirela » Joi Oct 03, 2002 1:14 pm

Mr Hyde...dar Red Dragon(mi-am amintit cum se numeste) cica nu e o continuare...e un lant de evenimente petrecute inainte de "Tacerea mieilor".
Probabil,ca mai toate "urmarile",nu se va ridica la standardul filmului initial.(apropo,am auzit ca si cartea este cam de kko)
Hannibal nu l-am vazut,deci nu ma pot afirma in privinta asta.
Eu oricum am sa ma duc...macar de dragul lui Edward Norton.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Mirela » Lun Oct 14, 2002 3:35 pm

am fost sa vad Red Dragon weekendul asta.
nu e nici pe departe de talia Tacerii Mieilor,asta era clar inca de la inceput.in schimb e un film bunicel,cu un subiect interesant si destul de bine conceput.Anthony Hopkins ca de obicei e un maestru,Edward Norton o int5ruchipare masculina(dar putin mai lipsita de sarm) a lui Joddie Foster,iar Ralph Fiennes are un rol tare.ceea ce nu mi-a placut...e realizarea cam slaba.
plus ca nu exista cu adevarat un "baddie"...dr.Lecter il cam eclipseaza pe Ralph Fiennes.noroc ca se centreaza filmul in jurul lui si ni-l arata "in plina actiune"
in schimb ideea e destul de puternica,si tabloul lui Blake mai mult decat revelator,as zice :)
ar fi fost superb sa apara cele 3 filme in ordine cronoligica....
ps: mai adaug ca scena initiala(cu Hannibal servindu-le cina invitatilor sai) e geniala!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Mirela » Mie Oct 30, 2002 12:01 am

zilele astea cinematografele sunt pline de filme noi(nu neaparat si bune).
in afara de K19 si Simone(pe care deja le-am vazut)...mai sunt in program:
•All or Nothing-parerile sunt impartite
•xXx-cu Vin Diesel si Samuel L.Jackson
•Lilo&Stich-noua creatie Disney pe care chiar mor de nerabdare sa o vad
si pentru viitor avem:
•Die Another Day(Pierce Brosnan e din nou James Bond,iar...sidekickul lui e Hale Berry)
•Harry Potter&the Chamber of Secrets(opening nov.15,not 25 as i thought)
•Lord Of The Rings 2...opening tocmai pe 17 decembrie in Irlanda....si ce misto arata trailerul...

restul mai zicetzi si voi.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde darkshines » Joi Oct 31, 2002 8:23 pm

xXx sucks. dragut daca vrei sa vezi sange,explozii si peisaje frumoase. a, si mai e si samuel jackson p-acolo.

lotr: the two towers ... i can't wait. super povestea(read the book), super realizat, super actori.

lilo & stich : i love disney :>

all or nothing : never heard of it :con:

die another day : i'm waiting...

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde darkshines » Joi Oct 31, 2002 8:27 pm

regatul de foc/regatul focului l-am vazut si eu acum pe pc.
dragut filmul, interesant subiect si destul de verosimil.
no time now, but i will return to elaborate ;)

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

....

Mesajde n3aGabitz » Vin Noi 01, 2002 3:22 pm

mai mr. hyde nu stiu unde ai citit tu de hopkins, eu am vazut nenumerate interviews cu el, si este cel mai multumit de "Red Dragon" a 3 a parte a "mieilor", eu l-am vazut si este mult mai bine realizat ca Hannibal.

Filme noi...

8 Mile - am avut sansa de a vedea un screening in avans, si filmul a fost peste asteptarile mele, il recomand tuturor iubitorilor de film

Vreau sa vad..zilele astea Ghostship si I spy care ies kiar azi, am auzit ca primul (ieshit de 1 week) este un thriller f bine lucrat...cat despre i spy....eddy murhpy si cu owen...nu poate fii nashpa...deci...cam asta ar fii

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Noi 01, 2002 7:52 pm

din xXx mi-au placut muzica si efectele speciale.moahaha,faza de inceput in care tipu' sare de pe pod si face surfing pana aproape de pamant pe capota superbului Ferrari(parca?) roshu.....ah,plus tatuaju' de pe gatu' lu'Van Diesel e misto.(too bad it's not real)

a aparut un film nou cu Adam Sandler si Winona Ryder...stie cineva cum ii zice??

original...nu ma pot abtine,dar Red Dragon nu e a treia...e prima parte a trilogiei(ca a fost filmat ultimul,asta e alta poveste...)

ps: a aparut 8Miles????eu in programu' de cinemauri inca nu l-am vazut in Irlanda...nici de advance screenings n-au zis astia nika....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Noi 01, 2002 8:20 pm

Initial trimis de Mirela
a aparut un film nou cu Adam Sandler si Winona Ryder...stie cineva cum ii zice??

Mr. Deeds
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Vin Noi 01, 2002 11:22 pm

Original, nu mai stiu in ce rahat de supliment TV am citit... e ft. probabil sa fie mai bun decat "Hannibal", insa nu prea vad cum ar putea fi peste SotL.
Mirela, "Red Dragon" este un prequel, adica "a sequel that is set at an earlier time than the work it follows" - "technically" e tot o continuare, deci poate fi considerat a 3-a parte.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde catharsis » Vin Noi 01, 2002 11:37 pm

a vayut cineva resident evil (experiment fatal) e cel mai bun film pe care l-am vazut in ultimul timp, iar coloana sonora este foarte bine realizata...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Mirela » Sâm Noi 02, 2002 7:21 pm

a mai aparut unu' nou...28 Days Later....cica e un thriller care merita vazut.
i duuno :con:
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde bhuttu » Dum Noi 03, 2002 12:00 pm

Doua filme noi pe care astept cu nerabdare sa le vad ar fi:
"Pinochio" de Roberto Benigni, o super-productie italiana despre care masinisti care au lucrat la el aveau numai vorbe frumoase. Filmul a aparut luna trecuta in Italia si sper sa ajunga si pe la noi candva vreodata.
"Gangs of New York", alt film facut in Italia, dar o productie americana de data asta. Filmul o sa apara in decembrie. Pe-asta vreau sa-l vad din cauza ca la el a lucrat mare parte din echipa de la "Cold Mountain".

A, si bineinteles, pe la mijlocul lu' 2003 o sa iasa si "Cold Mountain", pe care chiar sunt nerabdator sa-l vad! Nu de-alta, dar am vazut deja cateva secvente din el si m-au facut tare curios! :p
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde bhuttu » Lun Noi 04, 2002 9:20 pm

Mirela, m-am interesat azi in legatura cu Harry Potter2, The Chamber of Secrets. O sa fie lansat pe 21 noiembrie, iar unul din loaderii care a lucrat la el mi-a zis ceva in genul : " It is supposed to be very good." Desi, fiind vorba despre HP, nu prea as avea incredere.

A, si am vazut si eu xXx ieri. Ce sa zic... placut film. Fara pretentii, previzibil, fara scenariu mare, fara surprize, tipicul film de actiune. E o solutie in caz ca n-ai ce face cu 2 ore. Ca plusuri as mentiona in primul rand cascadoriile care mi s-au parut realizate super-bine, coloana sonora(si nu e vorba doar de Rammstein, care chiar apar in film), decorurile din Praga si tipul din rolul principal, Vin Diesel, care iti arata exact ce vrei sa vezi de la el, reusind sa fie chiar si amuzant pe alocuri. Numele personajului (Xander Cage) imi place la nebunie.
Ca minusuri ar fi cliseele filmelor de actiune(mult prea exploatate in filmu' asta), excesul de previzibilitate al actiunii si faptul ca se pune mai mult accent pe spectaculozitate decat pe linia epica(da' poate asta e si ideea).

Ca idee, daca la "Garcea si oltenii" am dat 35.000 si mi-a parut rau dupa ei, la "xXx" am dat 50.000 si nu i-am regretat.
bhuttu

Mesajde Mirela » Lun Noi 04, 2002 10:57 pm

HP2 si-a avut lansarea mondiala acu' 2 zile pare-mi-se,in Londra.in Irlanda pe 15nov.Eu astept sa-l vad...pentru Richard Harris.

Bhuttule,ce anume ti se pare "interesant" la numele de Xander Cage??

a aparut si filmul pe care il asteptam de ceva timp,cu Ben Affleck si Samuel L.Jackson-Changing Lanes.la cata reclama i-au facut astia pe aici...m-as mira sa merite!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde bhuttu » Lun Noi 04, 2002 11:51 pm

Mirela, n-am spus ca mi se pare ceva interesant la numele de Xander Cage. Am spus doar ca-mi place sonoritatea lui. Plus ca se potriveste de minune cu personajul: "Xander"-prescurtare de la Alexander, nume traditional de razboinic, doar ca transformat in Xander devine mult mai exotic, mai interesant, mai pseudonimic, iar transformat in X nu numai ca se asorteaza cu tatuajul, ci da si aura de agent secret pe care-o are tipu'. Iar "Cage" pe mine ma trimite la "Mortal Kombat", a-propos de obsesia tipelor alea sa-l faca erou de jocuri video.

PS: Despre Harry Potter ti-am spus doar ce mi-a spus si mie tipu' ala de-a lucrat la el, asa ca informatiile sunt cam la a treia mana... tot ce e posibil sa ma insel.
bhuttu

Aliosha

Mesajde angus » Mie Noi 27, 2002 6:39 pm

Initial trimis de bhuttu
Tocmai am vazut "Garcea si Oltenii" si ...

Aliosha, propun sa muti mesajul asta pe "filme romaneshti", e mai potrivit acolo. shi mai e un mesaj mai sus, despre "occident". shi p-ala. mersi. ca uite, intreaba lumea da ele shi nu le gaseshte la locul consacrat.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Joi Noi 28, 2002 3:15 am

Mda, postul meu despre "Occident" poti sa-l muti si pe filme romanesti, desi la cat de putin am zis acolo nu cred ca merita efortul. Cat despre "garcea...", mi-e si sila sa-i scriu titlul, mai da-l dracu'.
Bhuttu-ule, despre "Pinnochio" am auzit si eu lucruri interesante, in plus se pare ca in Italia a batut niste recorduri de incasari ( nu ca ar spune asta mare lucru), si eu sunt extrem de nerabdator.
Mr Hyde

Mesajde Aliosha » Joi Noi 28, 2002 8:19 am

Le-am mutat. Sunt mandru ca vad o asemenea organizare din partea voastra. :D

Sa scriu si eu cateva cuvinte. Nu mai am timp sa vad filme ca inainte. Sau poate timp as gasi insa limita de downlad + TV sucks ar fi principalele cauze. Tocmai din cazua asta in ultimele 3 luni si ceva nu am vazut decat 3 filme noi : Amelie, About a boy, si 8 Mile- despre care am scris la subiectiul dedicat.

Astept insa vacanta. Poate ca odata cu ea iesirile mele la cinema vor fi mai dese. Cu siguranta ma voi duce la LOTR 2.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Mirela » Mar Ian 21, 2003 4:51 pm

ma surprinde cate filme noi au aparut deja sau vor apare cat de curand pe marile ecrane . printre ele remarc :

• 8 Mile - a iesit de cateva zile si la noi , poate o sa am timp+bani sa-l vad si eu cat de curand . ( nu o observasem pe Kim Bassinger pana nu am citit cast-ul )
  • Gangs of New York - cu Leonardo diCaprio , Cameron Diaz si Daniel Day Lewis . Numai cuvinte de lauda am auzit despre acest film .
  • Catch Me If You Can - cu acelasi Leo si Tom Hanks . Film bazat pe o poveste reala .
  • Chicago - un soi de musical ( se pare ca acum e la moda ) cu Catherine Zeta Jones , Richard Gere , Rennee Zellweger si Lucy Liu . Richard Gere si Rennee au castigat cate un Golden Globe Award pentru rolurile din aceste filme .
  • About Schmidt - cu Jack Nicholson . Am vazut trailerul, dar nu prea m-a atras . Nicholson pare foarte batran in acest film . Iar un Golden Globe si pentru el .
  • The Pianist o sa apara si el in curand - e despre al doilea razboi mondial . Se pare ca e categorisit ca must-see movie . Trailerul e destul de atragator .
  • abia astept sa vad Ghost Ship . E un thriller ( sau horror , cum vreti s-o luati ) cu tipa din ER ( Julianna Margulies ) si cu Gabriel Byrne .
  • ah , si ar mai fi Master and Commander , cu Russel Crowe si Paul Bettany ( o febletze de actor ) - dar habar nu am cam pe cand o sa apara .

In rest ar mai fi....The Tuxedo ( Jackie Chan ) , I Spy ( Eddie Murphy ) , Master of Disguise ( cu Garth din Wayne's World , un film execrabil se zice ) si mai sunt multe , multe , unele mai bune altele mai proaste...

si bineinteles mai e Lord of The Rings...pe care tot nu am reusit sa il vad inca :(
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde bhuttu » Mar Ian 21, 2003 6:41 pm

Hai sa va povestesc un film pe care l-am vazut acu' vreo 2 zile: Minority Report, cu Tom Cruise, in regia marelui Spielberg.
Film bunicel, spectaculos, cu intriga interesanta, dar personal cred ca a stricat o idee din care se putea scoate mult mai mult.

Vedeti ca urmeaza SPOILER , asa ca adepti acestui concept stupid, nu cititi:

Tom Cruise este un politist care previne crimele cu ajutorul a 3 fiinte(pre-cognitivii) care au darul de a prevede viitoarele crime. Astfel, criminalii sunt arestati inainte de a-si duce faptele la bun sfarsit. Toate bune si frumoase pana in momentul in care cineva perturba acest sistem care bineinteles ca nu este atat de perfect pe cum pare. Asa... cum spuneam, principala idee a filmului este, din cate am inteles eu, aceea ca un om care a produs un sistem perfect ii stie si defectele, oricat de ascunse ar fi, si-l poate distruge(asa ca daca Dumnezeu face o piatra asa de mare incat sa n-o poata ridica nimeni, el va putea totusi s-o ridice).

Personal mi se pare ca ar fi fost mai bine daca s-ar fi insistat pe aspectul etico-judiciar al sistemului de prevenire a crimelor. Ceva in genu': ala care voia sa comita o crima, da' totusi n-a facut-o, mai are vreo vina? Intentia trebuie pedepsita la fel de aspru ca fapta? Da' ma rog... Filmul pierde patru puncte pentru ca n-a vrut sa fie mai mult decat un SF de actiune, dar ia de la mine 6/10 pentru ca e spectaculos si n-are final previzibil.

In alta ordine de idei, mai am si eu pe lista de asteptare urmatoarele filme(in ordinea data):
- The Others, cu tovarasa mea;:p
- LOTR II, ca nu mai am rabdar pana sa apara la cinema si-o sa-l vad pe calculator deocamdata;
- Die Another Day, facultativ. A lucrat si seful meu de la "Cold Mountain" la el;
- White Oleander, pentru Renee;
- Gangs of New York, pentru o gramada de motive;
-Cold Mountain, bineinteles, in perspectiva, desi sunt al dracu' de nerabdator. A-propos, inca nu v-am plictisit cu Cold Mountain?
bhuttu

Mesajde Mirela » Sâm Ian 25, 2003 5:17 pm

The Others nu mi-a placut in mod special , dragutz dar nu indeajuns . Ideea e buna , dar nu originala ( nutz spui de un'e-i luata ca atunci iti stric tot farmecu' filmului )
Oricum , ochii pe detalii ( mai ales la inceput ) .

ps : in programul viitor mai intra si Star Trek: Nemesis , numa' asa , de curiozitate...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Mr Hyde » Sâm Ian 25, 2003 10:59 pm

Cum, cum? Nu ti-a placut in mod special?? Mie mi s-a parut chiar foarte bun... mai bun ( si "mai plauzibil", in masura in care poate fi plauzibil) decat filmul indianului.
Vazut de curand "Road to Perdition": bunisor, poveste cam simpla, Hanks excelent ca de obicei, scene deosebite, chiar picturale, overall nota 8.
Mr Hyde

Mesajde Mirela » Dum Ian 26, 2003 5:40 pm

SPOILER ALERT !

nu stiu , anumite idei au fost chiar mijto , micile detalii , servitorii , alergia la lumina , faza cu usile etc .
da' la un moment dat mi-a venit in minte imaginea lu' Haley Joel Osment/Bruce Willis si s-a taiat filmul .

END OF SPOILER

apropo de Haly Joel Osment , mi-am adus aminte , daca a vazut careva K-Pax , vreau si eu sa stiu daca se merita sau nu vazut . sar'na .
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Mr Hyde » Dum Ian 26, 2003 9:43 pm

Da, categoric merita, e un film de nota 8-9. Nu vad totusi ce legatura are cu Haley Joel Osment ( cumva vreo confuzie cu AI?)
Mr Hyde

Catch Me If You Can

Mesajde Mirela » Dum Feb 02, 2003 3:56 pm

Un film bunicel , relaxant , pe alocuri presarat cu ironii superbe , iar Leo e la fel de sharmant ca intotdeauna . Companie placuta , atmosfera in cinema mai mult decat potrivita , am ras cu lacrimi si m-am minunat de cat de credula poa'sa fie lumea cateodata.
Un mare plus l-a avut si faptul ca in cursul saptamanii am vazut si un interviu cu nenea ala de au facut filmu' dupa el...Frank Abagnale Jr. ( si cu politzaiu' ala de l-a prins , de are acu' 83 de ani ) ; asta i-a dat filmului si farmec si mult mai multa credibilitate ( ca pe alocuri iti vine sa spui " hai mah , fii serios , ca asta n-are cum sa fie adevarat " )
primeste de la mine un meritat 7/10 .
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Re: Catch Me If You Can

Mesajde bhuttu » Dum Feb 02, 2003 6:38 pm

Initial trimis de Mirela
Leo e la fel de sharmant ca intotdeauna

Mersi, mersi mult! A, nu eu? Ptu!
bhuttu

Jungle Book 2

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 03, 2003 12:57 am

In februarie 2003 va aparea Disney's Jungle Book 2 . Filmul este o continuare a clasicului din 1967. Noi aventuri cu Baloo ,Bagheera si Mowgli.
Dupa cum stim la sfarsitul clasicului din '67 Mowgli se hotaraste sa isi paraseasca prietenii din jungla si sa traiasca printre oameni. Eh..acum se pare ca s-a saturat de oameni si se reintoarce in Jungla.
Abia astept sa il vad....pentru ca sunt fan Jungle Book.

Vocea lui Baloo va fi asigurata de John Goodman.

In atasament o imagine din Jungle Book 2.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Lun Feb 03, 2003 10:32 pm

Vazut Gangs of New York: destul de bun, dar totusi intr-o oarecare masura dezamagitor. Daniel Day-Lewis face un rol extraordinar, la fel si Liam Neeson in alea zece minute in care apare. Pe de alta parte DiCaprio e ales aiurea, iar la personajul interpretat de Cameron Diaz se putea foarte usor renunta.
Cel mai ciudat la filmul asta e ca nu prea se simte stilul regizoral atat de clasic al lui Scorsese - seamana mai degraba cu o super-productie hollywood-iana. Sincer, daca cineva mi-ar fi spus ca e regizat de James Cameron sau Paul Verhoeven, l-as fi crezut. Totusi nota 8.
Mr Hyde

Următorul

Înapoi la Film