majoritatea apreciem actorii varstnici, care au ceva d eofeirt, au stil, au talent. pentur ca tinara generatie se lasa asteptata.
ce tineri actori (sub 25 ani) v-au atras atentia ?
shannon elisabeth - american pie, tomcats - buna sa joace roluri de vampa, talent cam lipsa
jamie presley - nu am vazut-o decat intr-un film si un videoclip aerosmith, e promitatoare, dar nu i se dau decat roluri aiurea
seth green - il stiti din roluri de pusti rebel. ma intreb cand nu o sa mai poata sa joace roluri din astea ce o sa faca?
thora birch -
mena suvari - o stiti din loser, american pie si american beauty.
seann william scott - la fel ca seth green
tinere sperante
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
nu. cel mai recent film vazut cu Anna Paquin a fost Darkness. nik special, recunosc, home video movie. altfel se prezenta cand era mai micutza. totusi, nu m-am gandit ca steaua ei a apus, am mers pe principiul: se intampla/s-a intamplat si la case mai mari.
-
nocturna - Mesaje: 8725
are 33 de ani. nu mai e o "tanara" speranta
Cristina ricci 24 de ani
- Mermaids (1990), The Addams Family (1991)
- Casper sau Now and Then...
Cristina ricci 24 de ani
- Mermaids (1990), The Addams Family (1991)
- Casper sau Now and Then...
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Hartnett...
Josh Hartnett arata promitztor. Multe roluri inclusiv The Faculty, Pearl Harbour shi ultimul film nou Holywood Homicide unde joaca alaturi de Harrison Ford.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1