Pentru 50 000 de parai

sub lumina lanternei magice

cine sa castige ?

Andreea
0
Niciun vot
Alida
7
20%
Soso
28
80%
Florin
0
Niciun vot

Voturi totale : 35

Pentru 50 000 de parai

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 29, 2003 10:41 pm

Eu il votez pe Soso ca mi se pare un baiat de mare bun simt , kterinca si inteligenta cat de cat. Merita sa castige.

Despre ceilalti concurenti..pe parcursul saptamanii. Ma grabesc sa fac subiectu' asta...sa i-o iau inainte lui monk. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Dum Iun 29, 2003 10:46 pm

ahhhhhhhhhhhhhhhh ..... lol .... mi-ai luat-o inainte Moshule ... dar am avut treaba pana acu .... si nu am avut cum sa il fac ca altfel te-as fi luat .... :D

si io tot cu Soso am votat .... pt aceleasi motive

PS sa mor de nu i-as fi pus si io acelasi titlu
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Dia » Dum Iun 29, 2003 10:51 pm

BINEINTELES k Soso !! eu am tinut cu el de la inceputul concursului...! Andreea nu merita sa castige si dupa cum a spus nu are nevoie de bani, Alida daca ar castiga ar incepe sa planga si cine stie ce ar patzi si i s-ar face rau...(ii doresc numai binele asa k sa nu castige ea ;m) si Florin...bleah...nu merita...e un mare prefacut...e ca o tzatza...si se aranjeaza tot timpu` mai ceva decat Andreea... (o sa-i fie rau saptamana asta...a ramas singur..:) ) ! deci Soso...e echilibrat...si a demonstrat ca merita...e destul de inteligent...un bun prieten ...merita..clar! Go Soso
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde cos-t » Dum Iun 29, 2003 11:57 pm

toate bune si frumoase in casa
de la plecarea taranoilor (iza si coco) toata lumea e linistita
sper ca soso sa castige pentru ca el ar fi cel mai potrivit pentru cei 50000$:o
din pacate bb pe mine m-a dezamagit:(
daca astia au fost cei mai buni la preselectie, inchipuitiva cum au fost ceilalti;a
Pentru toti cei care ...
cos-t
Junior Member

Mesajde sohatzki » Lun Iun 30, 2003 12:01 am

eu cred ca o sa castige alida. si vreau sa castige alida. cu soso n-am nimic, dar am impresia ca publicul o place mai mult pe alida, asa cum e ea, mai plangacioasa..:)
este si inteligenta, are si simtul umorului (ati vazut in saptamana asta cum l-a imitat pe hancu :D si ce zicea odata cand taia ceapa:D :D )... hai sa castige alida!!:)
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Lun Iun 30, 2003 1:26 am

Soso rulzzz ! :>
GO GO GO SOSO !

De la inceput am tinut cu el .... hehe .. am avut intuitie buna.. hope so !

abiua ashtept sa vad rezultatul !

O sa-l votez... :D
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

2331

Mesajde baixinho© » Lun Iun 30, 2003 8:59 am

votat cu soso pentru ca deoarece ca fiindca mi se pare a fi cel mai cerebral dintre toti fratiorii ramasi intre acei pereti. parerea mea!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde TheSmoker » Lun Iun 30, 2003 9:30 pm

Soso...nush de ce, da parca nu are nici o bila neagra, pe cand restu totzi au cam dat cu nuca in perete pe ici pe colo!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

Votat Soso

Mesajde Love2Fly » Lun Iun 30, 2003 11:20 pm

Votat Soso nu pt ca el ar fi cel mai integru roman ci pentru ca:

Alida este prea instabila psihic
Andreea e prea fitzoasa si are si asha multi bani
Florin e varianta masculina a blondelor

Anyway...cica soso are si o situatie materiala mai precasa asha ca...
Go Soso!:)
Love2Fly
Junior Member

nu alida

Mesajde cos-t » Mar Iul 01, 2003 12:32 am

Initial trimis de sohatzki
eu cred ca o sa castige alida. si vreau sa castige alida. cu soso n-am nimic, dar am impresia ca publicul o place mai mult pe alida, asa cum e ea, mai plangacioasa..:)
este si inteligenta, are si simtul umorului (ati vazut in saptamana asta cum l-a imitat pe hancu :D si ce zicea odata cand taia ceapa:D :D )... hai sa castige alida!!:)

care e treaba cu alida;P

sunt sigur ca ea a venit cu un singur gand 50000$ , si a recurs pana acum la toate mijloacele pentru asi atinge scopul .
este una din marile prefacute care au fost in casa
si cred ca publicul nu o place asa de mult
SPER SA NU CASTIGE
Pentru toti cei care ...
cos-t
Junior Member

.

Mesajde Ayrton » Mar Iul 01, 2003 10:14 am

Si eu tot cu Soso am votat, dar am stat mult si m-am gandit: concursul asta, BigBrother, oricat de multa publicitate i s-a facut in Romania, nu a prins la fel de mult ca in strainatate, audientele fiind micute in raport cu asteptarile. De ce oare? Eu cred ca echipa care a selectat conurentii, a incercat sa aduca niste oameni pe care ii credeau ei in stare de spectacol, cu tot ceea ce inseamna cuvantul asta in materie de show tv (inclusiv mult doritele de catre public partide de sex). Insa potentialul acestor 12 concurenti a fost mult supraevaluat, nici unul nedepasind asteptarile si de aceea este o criza de spectatori.
A, ca sunt totusi oameni care urmaresc in mod constant emisiunea, e ceva normal, telemaniaci fiind destui in Romania. Insa targetul producatorilor in materie de audienta era mult mai mare. Eu sunt convins ca in Romania exista oameni care abia acum au aflat de BigBrother si care sunt capabili de spectacole si audiente mult superioare editiei 1, si de asemenea sunt sigur ca daca va fi o editie a doua, vor fi mult mai multi candidati, si show-ul va fi superior din toate pdv.

Revenind la subiectul topicului pot spune sincer ca l-am votat pe Soso, dar asta doar din lipsa de altceva mai bun, ca si baiatul (? :D )asta nu m-a impresionat cu nimic in mod deosebit, si chiar imi pare rau ca asta e situatia si n-am alte variante mai bune.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde monk » Mar Iul 01, 2003 10:26 am

iti zic io de ce nu a avut rating la noi .

Pt ca e plina tara de oameni cu idei preconcepute de gen : aaaa e de kkt nu tre sa ma uit , ce trebuie sa vada lumea ce fac aia acolo ?

Sunteti de acord cu mine ?

The Wake Up Show™
monk

Mesajde gabuba » Mar Iul 01, 2003 8:50 pm

sa castige alida (iar ma repet) ca e ploiesteanca din popor. Eu zic ca ultimii doi vor fi alida, si soso si va castiga soso ;P ... shit....

e o fata desteapta, culta, cu simtul umorului... si sensibila rau.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde monk » Mar Iul 01, 2003 10:50 pm

azi m-am amuzat teribil cand li s-a stins lumina alora in studio :D

The Wake Up Show™
monk

Mesajde eyewitness » Mie Iul 02, 2003 7:25 am

monk, rogu-te-as , fii amabil si detaliaza faza. multi nu am vazut...
eyewitness

Mesajde punct » Mie Iul 02, 2003 6:36 pm

am votat alida, si tare as vrea sa castige banii. mi se pare ca a suferit cel mai mult din casa , lasand la o parte faptul ca e plangacioasa, are o gramada de calitati, cum s-a spus si mai sus: e intelegatoare, are simtul umorului, e inteligenta.....
X
punct
Junior Member

Mesajde sohatzki » Mie Iul 02, 2003 7:35 pm

Initial trimis de Gabyzzu
sa castige alida (iar ma repet) ca e ploiesteanca din popor. Eu zic ca ultimii doi vor fi alida, si soso si va castiga soso ;P ... shit....

e o fata desteapta, culta, cu simtul umorului... si sensibila rau.

corect!
si pentru cos-t: alida - prefacuta?!! atunci de ce plange atat? de unde poate sa planga atat?!! mai gandeste-te...
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde monk » Mie Iul 02, 2003 7:38 pm

eye ur wish is my command ....

pai nu prea e nimik de povestit .... in timp ce vb s-a stins lumina ...

in prima faza andreea raicu a zis sa asteptam o sec pana se repara echipamentu ... dar dupa aia au bagat pauza :lol:

The Wake Up Show™
monk

Mesajde gabuba » Mie Iul 02, 2003 8:10 pm

oh vai mie, dar nimeni nu o vota pe adrushca noastra si nici pe florica... parca vad ca o sa castige nea mushchi... nu m-ar mira :eek:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cos-t » Joi Iul 03, 2003 12:18 am

voi chiar nu vedeti ca ;P alida a venit cu o strategie bine definita .
in mintea ei de copil bolnav a crezut ca daca plange la fiecare adiere a vantului lumea va crede ca e sensibila ,
si a avut noroc pana acum .

mai uitativa ca artata astia de la bb retrospectiv , si una din fazele in care s-a facut de kkt este cu prosoapele in saptamana taranului roman .

nu alida si cartofu' blond :mad:
Pentru toti cei care ...
cos-t
Junior Member

Mesajde Roxyanne » Joi Iul 03, 2003 3:12 pm

mai ..eu am votat cu Alida ..Soso ? parerea mea e ca e mai rau ca o fata mare..pre sclifosit....si mie imi place de Alida na...parerea mea...
The lost Little Girl
Roxyanne
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Iul 03, 2003 5:27 pm

votat : SoSo

Andreea nu va castiga pentru ca nu prea o place publicul. si`au facut o parere proasta despre ea si o considera o "fetitza de bani gata"
Florin nu va castiga deoarece telespectatori il considera un taran si un barfitor...ma refer la cei (cele) care nu sunt indragostite de el
Alida nu va castiga pentru ca... e enervanta, plangacioasa... etc

SoSo va castiga pentru ca este ceva mai "inteligent" decat ceilalti, pentru ca a stiut cum sa se compoarte si a reusit sa atraga simpatia publicului.
acum nu pot decat sa astept sa vad duminica ce se intampla ;D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Joi Iul 03, 2003 9:51 pm

Initial trimis de sohatzki

alida....mie nu-mi place........deja v-a induioshat, asha-i?? :p sa shtitzi ca un lucru apreciez la ea...shtie sa ishi joace fff. bine rolul de victima, e actritza buna!! (parca a shi facut vreo 4 ani de actorie) :D
woo, shi faci o mare gresheala....cum sa o placa publiku' mai mult pe ea?? no way, uite voturile!!!
!! go soso, go!! ;)
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde cos-t » Vin Iul 04, 2003 1:16 am

;P alida sper sa nu zambeasca atunci cand iese din casa ca nenoroceste un popor intreg ;n

:dir: lasati-o mai moale , ca alida n-o sa castige bb nici in 1000 de ani
Pentru toti cei care ...
cos-t
Junior Member

Mesajde rady » Vin Iul 04, 2003 7:14 am

si eu as vrea sa castige soso.. ar fi cel mai potrivit, ar putea sa-si plateasca scoala, sa-si deschida un cabinet.. ar fi multe ce ar putea sa faca
dar daca nu castiga el.. ma multumesc si cu alida
si acum vine partea proasta:
duminica la 2 plec in practica la turda si nu o sa apuc sa vad cine va castiga potul:( :( :( :(
awwwwwww;P ;P
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Iul 04, 2003 10:18 am

adevarul rady e ca daca nu vezi cine o sa castige nu o sa mai poti sa dormi,nu-i asa.
preferatul meu a fost Mumu, numai ca....

si parerea mea prvind un mesaj postat mai sus: lumea nu se uita la BB nu din cauza ca are idei preconcepute ci pentru ca (vorbesc de cel din Romania) e o show de KKo.
memetshot

Mesajde SiMiCs » Vin Iul 04, 2003 8:56 pm

Sunt sigura ca SoSo va fi cel care ..va lua banii..de ce?:con:..pt ca e singurul..care..este cat de cat natural..e inteligent..si are cea mai mare priza la public...toti tin la el!!..cat despre andreea ..alida si florin..chiar nu cred ca ar trebui sa se afle acum in casa!!..parerea mea!!:D
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Nightmare » Vin Iul 04, 2003 9:06 pm

Eu vreau sa castige Soso.
La inceput vroiam sa castige Andreea, dar pana la urma s-a dovedit a fi doar o sclifosita de bani gata.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Tiger Blue » Dum Iul 13, 2003 5:14 am

Ati vazut ca pana la urma a castigat draguta "fetita" de Soso?
Gandeste de doua ori,
Inainte de-a actiona!
Tiger Blue
Junior Member

Mesajde Tiger Blue » Dum Iul 13, 2003 5:15 am

Mi-a placut mult cand a zis Virgil Iantu: "Castigatorul este......Soso!" sos a inceput sa planga de emotie in schimb, draguta Alida plangea de fericire!!!;P
Gandeste de doua ori,
Inainte de-a actiona!
Tiger Blue
Junior Member

Următorul

Înapoi la Film