Comentarii la concursul de genialitati
*looooool* am ris cu lacrimi....pe bune!!!!! am niste magazine vechi de tot pe aici...pe acolo scria. Pai e informatie buna, daca iei picaturi de ochi. Bei o linguritza si nu mai iei 120 de zile nimic!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
*looooool* am ris cu lacrimi....pe bune!!!!! am niste magazine vechi de tot pe aici...pe acolo scria. Pai e informatie buna, daca iei picaturi de ochi. Bei o linguritza si nu mai iei 120 de zile nimic!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
fato, satz traiasca gugalu. ce marca ie al tau? sa mor ca io abar aveam ce sal intreb pal meu.
pai daca lucrezi intrun subsol dezafectat de zeci de ani. cred shi io.
Nicholas_Alex scrie:am niste magazine vechi de tot pe aici...pe acolo scria.
pai daca lucrezi intrun subsol dezafectat de zeci de ani. cred shi io.

-
nocturna - Mesaje: 8725
ccat cu picaturili, nu o fo nici o precizare in acest sens de marime la linguritz
edit: deci kesh are dreptate, aiu ie varaza.
http://www.tieguys.com/information/history.shtml
la linc de mai sus se zice ca cravata are radacini mai vechi decat croatzii :p
roots, bloody roots
edit: deci kesh are dreptate, aiu ie varaza.
http://www.tieguys.com/information/history.shtml
la linc de mai sus se zice ca cravata are radacini mai vechi decat croatzii :p
roots, bloody roots
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
da bre da' ie fuarte posibil ca nocturna sa nu aiba abar despre subiectul intrebat, cam ca kotzi cu fenshuiu, adeca sa nu shtie ca si molia si capusea ie arahnide nesecmentate, o fi.
acu' ramane ashe si verific io acasa, da daca ie si alea doo naiti are o bila neagra si titlu de lutza zilei :p
acu' ramane ashe si verific io acasa, da daca ie si alea doo naiti are o bila neagra si titlu de lutza zilei :p
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre rezumam :
intrebare nocti:
asha. vorbim de arahnide. arahnidele au corpul format din doua partzi: cefalotoracele shi abdomenul. cu o singura exceptzie, abdomenul lor este nesegmentat. numitzi exceptzia. sinplu.
pe gugal :
The scorpions' body is divided in two parts, cephalotorax (or prosoma) and abdomen (or opisthosoma). However, the abdomen is segmented and divided in two parts too :
migu a spus scorpion si s-a validat raspuns
asta e
intrebare nocti:
asha. vorbim de arahnide. arahnidele au corpul format din doua partzi: cefalotoracele shi abdomenul. cu o singura exceptzie, abdomenul lor este nesegmentat. numitzi exceptzia. sinplu.
pe gugal :
The scorpions' body is divided in two parts, cephalotorax (or prosoma) and abdomen (or opisthosoma). However, the abdomen is segmented and divided in two parts too :
migu a spus scorpion si s-a validat raspuns
asta e
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Sunspiders, or "sunscorpions", or "wind scorpions", or "aranas del sol", are arachnids characterized by a soft abdomen composed by 10 or 11 segments, deprived of flagellum or post abdomen.
-
io am intrebat cine ie cu abdomenu secmentat, din moment ce era unu, shanume scorpionu. acuma ca is cinshpe mii de feluri de scorpioni, o fi, ceea ce ar fi fost aberant sa ma apuc acuma sa intreb d'asta.
-
nocturna - Mesaje: 8725
segmentat.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
creca africanu are un breloc cu un suptmarin si acu a luat rigla sal masuare 

-
alea nu-s omonime sau orice altceva, dar sinonime in nici un caz?danone scrie:balrogu cantotdeauna le shtie pe toate
si mai aveam la sinonimeeee: scoartza de copac, terestra, cerebrala, coperta, etc.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
danone scrie:boon, in conceptele comuniste banul avea o imagine mai aparte. care era rolul banului in comunismul deplin?
nu dejaba v-am pus io intrebarile alea din pecereu. iote pe unu l-am indoctrinat deja

-