Comentarii la concursul de genialitati
am cartea, dar sa-ti zic ceva, nu are nici un nume dictatorul ala. io zic sa vii tu cu dovezi ca exista, nu de alta da marchez e atat de cunoscut ca este IMPOSIBIL sa nu existe recenzie la eroul kilului pe net.
se ia de buna validarea ca asa e in tenis, da' e a nushcata intrebare cu raspuns neadevarat si nedovedit.
edit: afecs a zis pe ym "poolah nicanor, ia scutura-l p'ala nitzel"
se ia de buna validarea ca asa e in tenis, da' e a nushcata intrebare cu raspuns neadevarat si nedovedit.
edit: afecs a zis pe ym "poolah nicanor, ia scutura-l p'ala nitzel"
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ia daici danone de unde ma inspirai io
quién vive?, preguntó estremecido de que alguien lo había llamado en el sueño con un nombre que no era el suyo, Nicanor, (...) y entonces la vio, era la muerte mi general, la suya, vestida con una túnica de harapos de fique de penitente, con el garabato de palo en la mano y el cráneo sembrado de retoños de algas sepulcrales y flores de tierra en la fisura de los huesos y los ojos arcaicos (...) y sólo cuando la vio de cuerpo entero comprendió que lo hubiera llamado Nicanor Nicanor que es el nombre con que la muerte nos conoce a todos los hombres en el instante de morir...»
Gabriel García Márquez. El otoño del patriarca,
quién vive?, preguntó estremecido de que alguien lo había llamado en el sueño con un nombre que no era el suyo, Nicanor, (...) y entonces la vio, era la muerte mi general, la suya, vestida con una túnica de harapos de fique de penitente, con el garabato de palo en la mano y el cráneo sembrado de retoños de algas sepulcrales y flores de tierra en la fisura de los huesos y los ojos arcaicos (...) y sólo cuando la vio de cuerpo entero comprendió que lo hubiera llamado Nicanor Nicanor que es el nombre con que la muerte nos conoce a todos los hombres en el instante de morir...»
Gabriel García Márquez. El otoño del patriarca,
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Bre io stiu ca are nume...faza ie ca nu se precizeaza dupa ce dictator real e inspirat.Daca ie cum zic eu ejti tu lutza zilei?:D
Ea d-acilea:
http://www.google.ro/search?q=cache:MxJW4hC4uOQJ:www.usb.edu.co/revistas_pdf/ciencias_humanas5-2_formacion_humana.pdf+El+oto%C3%B1o+del+patriarca+nicanor&hl=ro
pagina 10 jos stanga.
Ea d-acilea:
http://www.google.ro/search?q=cache:MxJW4hC4uOQJ:www.usb.edu.co/revistas_pdf/ciencias_humanas5-2_formacion_humana.pdf+El+oto%C3%B1o+del+patriarca+nicanor&hl=ro
pagina 10 jos stanga.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
tot gugland am gasit pe un sait ca ie vorba de fidel (chiar daca ie prieteni
)

-
http://www.sparknotes.com/lit/solitude/section3.rhtml
http://www.hotchkiss.k12.co.us/HHS/nobelnov/marquez.htm
si aicea nicanor este in "un veac de singuratate"
ce te faci?
http://www.hotchkiss.k12.co.us/HHS/nobelnov/marquez.htm
si aicea nicanor este in "un veac de singuratate"
ce te faci?
- gaga
MiG29 scrie:Ala din un veac ie nicanor reyna.
asta de care zic eu e nicanor reyna.

aiule, puate ii otravea cu pepenele ala sau ierea alerjici
- gaga
raspuns pt eye: trebuia sa-mi dai hint sa le iau cate trei litere, da' m-am prins singura k sunt deshteapta
. raspunsul este: Federal Distribution Express, Computer Assisted Ordeting, ONGC Videsh Limeted, si ONL = online. Si chiar vorbeam cu secretara de asta. corect, nu? me next 

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
nu shaki, ie din shipping si ie termen fuarte real care se uziteaza frecvent in contractele de transport maritim.
-
pe gugal nu este:
http://www.google.ro/search?q=FDECAOVLONL+&ie=ISO-8859-2&hl=ro&btnG=Caut%E3&meta=lr%3Dlang_ro
da' ma uit diseara in cartea de transporturi si mi-l amintesc, k park-park imi suna cunoscut
http://www.google.ro/search?q=FDECAOVLONL+&ie=ISO-8859-2&hl=ro&btnG=Caut%E3&meta=lr%3Dlang_ro
da' ma uit diseara in cartea de transporturi si mi-l amintesc, k park-park imi suna cunoscut

aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
poti sa te uiti pe tuate cartile de transporturi ca oricum nu gasesti da tu incearca
hint: se refera la navlu
hint: se refera la navlu
-
cecule du-te bre de infuleca ceva ca tie fuamea nu-ti face bine
-
si in tinpu liber ierea si balerin la balshoi teatr din cicago
-
LOOL mie imi merje netu ca bashina mortului, da si creieru lu paiacec ie pe aceiash lungime de unda
vez pe literaturi ca scrie de anton pavlovici cehov, sau treci pe la teatru. ia zi eminescu ie un mare pictor, nu?

vez pe literaturi ca scrie de anton pavlovici cehov, sau treci pe la teatru. ia zi eminescu ie un mare pictor, nu?

- gaga
cecu a guglat la aston villa, daca la iel cehov compune manele ie clar ca din cap scotea ca aston villa ie din ciolpani
-
stiu ca a guglat. el abia stie din ce oras e Manchester United...dar nu am ce-i face.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
danone cica madrid
madridu la 4785 de m altitudine LOL

-
Pai bre barlogule, matale cand ai intrebat ce ia ala Phi,n-a mai zis nimeni nimic.Shi in plus, nu am cerut data la care s-a produs "evenimentul".
Din simplu motiv ca n-o shtiu.Din ce-am vazut la Discovery,am retzinut decat altitudinea shi regiunea unde s-au jucat cretinii aia golf!
Din simplu motiv ca n-o shtiu.Din ce-am vazut la Discovery,am retzinut decat altitudinea shi regiunea unde s-au jucat cretinii aia golf!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
aerianu scrie:Constantin Papanace,Titi Cristescu,Horia Sima,
astea-s sunt cele 3 capete de acuzare din afisele lu danone
cecule ejti demential bre azi. de cand n-ai mai baut bre?
-