zircon, nu te supara pe mine dar i-am urmarit evolutia pictoritei inca de la aparitie, acum nu mai stiu cati ani cand era un copilash care facea desene ca noi toti, isi facea conturul mainii si trei patratzele si cu hartiile alea de care orice copil cu talent ar fi ras si cu spatele avea expozitii in state avand spate si bani in acel spate.
ce face acum e interesant (btw, nu mai e asa "micutza"

)
http://sf1000.registeredsite.com/~user884242/miva/graphics/00000001/CP6145_nechita.jpg
dar cuiul pe care il am (nu ceva personal contra ei ci ceva personal contra artistilor parveniti in general) este ca ORICE puradel caruia i se pune carioca in mana din leagan (ea a inceput la 2 ani!!!!!!!) si apoi este dat pe mana celor mai m ari profesori face cel putin ce face dansa. daca are si talent chiar mai bine (parerea mea de pictor amator).
plus ca sa nu uiti ca alexandra traieste de multisor in state unde nu are rost sa dezvolt cam in ce hal este "arta" (snobismul si kitch-ul e la el acasa), ii baga bani in partea dorsala nenumarate personalitatzi la care nu ar fi ajuns fara spate, constantinescu a zis de ea ca e un brancusi modern (or sumthin).
mediatizarea copilei nascuta acilea cu vrajeli gen "dom'le ea avea talent de la doi ani, parintii erau chiar ingrijorati si nu o lasau sa deseneze" sunt campanii tipice presei americane, PR standard finalizat in tranzactii cu oprah sau bill clinton.
sloganul cu micutza picasso e lansat de cand avea 9 ani si e gandit clar de un PR cu capul pe umeri. totul OK, e frumoasa, are succes, e de bine ... de aici pana la talent si arta pasul este gigantic, sa fim seriosi.