CONCURS de genialitati
ultima incercare....dupa care ma predau
Lanterna - forma cilindrica, are, pe termen scurt : cat te tine bateria, daca sunt 777-uri ash zice 2 ore.....
Lanterna - forma cilindrica, are, pe termen scurt : cat te tine bateria, daca sunt 777-uri ash zice 2 ore.....
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Haide, bre, ca doar n-o fi chibritul ?! (raspunde la forma "aproximativ cilindrica", combinatia de elem + .., numai ca nu e exact de iluminare, mai merge si la altele, cum ar fi la ars CD-uri)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
scapariciu
Daca te referi cumva la fireworks, aprinse cu flacara, lansatoare de jerbe de stelute si fum, care se pot chiar tine in mana o vreme scurta, de Craciun sau la meciuri sau daca ai o bucurie, imi pare rau pentru mine ca nu stiu cum se cheama (la singular: artificiul? don't think so).
-
sol - Junior Member
Daca nu s-a aruncat nimeni, revenim noi:
Pe bancnota de ONE DOLLAR (USA) se poate "gasi" (la o cercetare atenta) un anume numar, reprezentat prin diverse "maruntisuri", in multe locuri, pe ambele fete. Care este acest numar, si cateva exemple (din cele multe)
Hint: nu cautati cifre ci elemente similare grupate distinct.
Pe bancnota de ONE DOLLAR (USA) se poate "gasi" (la o cercetare atenta) un anume numar, reprezentat prin diverse "maruntisuri", in multe locuri, pe ambele fete. Care este acest numar, si cateva exemple (din cele multe)
Hint: nu cautati cifre ci elemente similare grupate distinct.
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir