CONCURS de genialitati
dom-le, la gugal mai zice ca pe cand Phobos se-nvartea linistit pe langa Marte, cica i-a dat tarcoale un obiect zburator neidentificat... de unde presupuneri cum ca Marte ar fi colonizat de extraterestri si alte alea.. si ca sonda spatiala a fost distrusa de omuletii verzi.. asta ie?
- Alienor
- Junior Member
este vorba the sonda spatiala Phobos 2 si de incidentul petrecut in timp ce se pregatea sa lanseze niste probe pe satelitul lui Marte, Phobos.
Alienor a fost cel/cea mai aproape. deci, randul tau, Alienor
PS: mai multe despre asta puteti gasi pe goole cautand "Phobos 2 incident". dac'o sa am timp, o sa postez niste comentarii despre asta..
Alienor a fost cel/cea mai aproape. deci, randul tau, Alienor
PS: mai multe despre asta puteti gasi pe goole cautand "Phobos 2 incident". dac'o sa am timp, o sa postez niste comentarii despre asta..
odi et amo
- adonys
- Junior Member
Zeitate de prim rang din mitologia unei anumite regiuni europene, cunoscuta sub multe nume din care doua foarte consacrate; este in primul rand zeitate a razboiului si a cunoasterii; reprezentata adesea ca mergand pe un cal cu opt picioare si purtand pe umar doi corbi.
- Alienor
- Junior Member
Stie goooooogle la mitologii (primul care a iesit in lista cu detalii de picioare si corbi se chema Wodan).
Intrebare:
Care este ultima dintre muncile lui Hercules ?
Hint: nu este amintita frecvent (in legendele repovestite pt copii niciodata)
Intrebare:
Care este ultima dintre muncile lui Hercules ?
Hint: nu este amintita frecvent (in legendele repovestite pt copii niciodata)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
ceva legat cumva de 2 hoti care vroaiu sa-i fure arcu si i-a prins si i-a spanzurat cu capu in jos. ceva cu curu paros? 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Hehehe, pe aproape, doar ca persoanele nu erau doua, nu erau hoti, nu aveau treaba cu arcul (ori alte arme) lui H si nici de spanzuratoare (ori alta moarte) n-au avut parte. Despre "cu capu in jos. ceva cu curu paros" n-am detalii, dar nu cred ca trebuie neaparat exclus.
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
il trimite eurystheus sa i-l aduca/fure pe frumosu ganymede, amantu si protejatu lu zeus , ca sa-l phuta si iel in pic in phunduletz? 

-
a futut 49 din cele 50 de fiice ale nu jtiu carui rege plm intr-o nuapte ( auzi sin ello
)
maraton de futai, futu-l pe hercules ce bafta a avut

maraton de futai, futu-l pe hercules ce bafta a avut

-
sub ce nume, criminalul de razboi nazist martin borman, fostul secretar al fuhrerului, incearca in 1972 sa treaca frontiera argentino-chiliana? (cand este identificat si arestat)
-
corect
este un pic declarat a fi mort in 45 (in absentia). mai gugaleste
zii memetu-le!
este un pic declarat a fi mort in 45 (in absentia). mai gugaleste
zii memetu-le!
-
este umpic declarat mort mai tarziu (73) in urma unor neste teste ADN
deci intrebarea: cate tone de argint are mormantul lu nenea sfantu ceh cu stele dasupra capului si care e numele lu nenea?
deci intrebarea: cate tone de argint are mormantul lu nenea sfantu ceh cu stele dasupra capului si care e numele lu nenea?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050