CONCURS de genialitati
am scris luminii din viteza, am vrut a sunetului, cacuman graba mea.
bangul sonic ie ala care limiteaza zborul supersonic la regiuni nelocuite (vezi cazul concorde), oricum my mistake si cum cine nu beleshte ochii beleshte pla, secsologu ma furat
bangul sonic ie ala care limiteaza zborul supersonic la regiuni nelocuite (vezi cazul concorde), oricum my mistake si cum cine nu beleshte ochii beleshte pla, secsologu ma furat

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre ie un val de shok si are legatura cu frecarea fiinca are legatura cu atmosfera si turbioane si ca o unda de shock are legatura cu tuate.
later: ups, sorry
ia zile tu migule
later: ups, sorry

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
vai, migule, da' nici nu l-am gasit pe gugal. nici nu ecsista. da' nici n-am vazut asha ceva.
unitatzile de codificare a informatziei genetice sunt reprezentate de codoni. din catzi codoni este alcatuit codul genetic?

unitatzile de codificare a informatziei genetice sunt reprezentate de codoni. din catzi codoni este alcatuit codul genetic?
-
nocturna - Mesaje: 8725
64? :yD ....
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Ejti sigura ca vrei olimpice?Hai sa va iert de data asta shi sa va dau una mai ushoara:
In timpul carei dinastii a fost infiintzata shcoala Yin - Yang (shcoala principiilor opuse),care sustzinea mare shi tare ca armonia interioara poate fi obtzinuta numai dupa ce umanitatea va ajunge la un echilibru intre ea inshishi shi fortzele naturale?
Restul pastrez pentru eventualul hint.
In timpul carei dinastii a fost infiintzata shcoala Yin - Yang (shcoala principiilor opuse),care sustzinea mare shi tare ca armonia interioara poate fi obtzinuta numai dupa ce umanitatea va ajunge la un echilibru intre ea inshishi shi fortzele naturale?
Restul pastrez pentru eventualul hint.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
Dinastia HAN?
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut