IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
aiule io citisem de individu asta in Caderea Constantinopolelui de Vintila Corbu.Nici nu m-am gandit sa caut pe gugal.Credeam ca jtie aphex ca iel citise cartea de curand:p
Ce offtoapice bre?Tonga bonga aia, inseamna spiny back,deci, cum nushtu ingleza, am zis shi io ca ie cu tzepi pa spate!ca sa nu zic altundeva!Sa valideze yehova ceva!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
lasa bre cu clapele ca aci ie vorba de chitara, au chitara ta aia ingleza ie cu clape ca trioletele alea colorate? mai ie si nejte chitari de pacstec cu botuane da ie numa pt copchii intre 5 si 7 ani si nu crez ca matale ai atins nivelu
si las avrajeala cu e = mi ca bietu om teontrebat de chitara lui de ploieshtean nu d ibanezu lu satriani
dana, nu-i vorba de chitara, ci de muzichie
CDEFGAB - astea-s notele in alta notatzie, ACELEASHI note ca alea care le folosim noi in generala la shcoala
bashca, majoritatea partiturilor de la chitara (de fapt, nu numai, ci cele care specifica acordurile) folosesc aceasta notatzie, e mult mai simplu sa scrii Em7 decat Mim7 ca oricum n-ai shapte mimi in vizor sa te prinzi de chestiune
nu ma oftic nasualo, da' la o gramada de intrebari nici intrebatorul nu shtie ce intreaba (vezi ultima intrebare legata de mancare chinezeasca :p)
broshurele/foi/site-uri cu acorduri se gasesc pe toate drumurile, las-o moarta cu conservatorul, e de fapt cei care shtiu sa cante - sau docomentatzi cu privire - la chitara vs cei care nu