CONCURS de genialitati
bai cecule daca-mi spui tu acum ca edmund hillary avu crosa si bila la el cand cuceri everestu si dadu o bila doo pe creasta iti rup 3 picioare paroase, ai grije
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
But, the La Paz Golf Club, laid out at a dizzying height of 10,800 feet, appears to be the undisputed champion
ma fut, ce nu-mi plac mie intrebarile cu coishpe raspunsuri si coishpe interpretari
ma fut, ce nu-mi plac mie intrebarile cu coishpe raspunsuri si coishpe interpretari
-
total intamplator si nelegat de concurs citesc un articol scris de un legionar despre antonescu, carol, ce si cum s-a intamplat atunci.
in septembrie 40 a fost organizata o mare manifestatie legionara care cerea detronarea si la care, printre altele, s-au lipit manifeste pe ziduri cu acuze aduse regelui. numiti cel putin trei dintre asa zisele capete de acuzare care apareau in slogane.
in septembrie 40 a fost organizata o mare manifestatie legionara care cerea detronarea si la care, printre altele, s-au lipit manifeste pe ziduri cu acuze aduse regelui. numiti cel putin trei dintre asa zisele capete de acuzare care apareau in slogane.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
numiti cel putin trei dintre asa zisele capete de acuzare
azi eshti varaza. nu am intrebat acuzatori, nume, oameni ci de ce anume il considerau vinovat legionarii de lege (gen furt, viol ... atribute legate de chestii)
- gaga
-uciderea tinerilor opozanti
-cedarea de teritorii fara riposta armata
-abolirea constitutiei din 23
-afaceri oneroase personale in dauna tarii
-dezertor si tradator
-cedarea de teritorii fara riposta armata
-abolirea constitutiei din 23
-afaceri oneroase personale in dauna tarii
-dezertor si tradator
-
sperjur, desfranat, pierderea Basarabiei, Bucovinei de Nord, Cadrilaterului si a jumatate din Ardealul Romanesc, asasin al ELITEI tineretului legionar si altele aveam eu acolo scris de legionaru ala care traieste in state, care este in perfecta concordanta cu ce zici matale. aia cu constitutia nu mi-a trecut prin minte => aiu are legatura
- gaga
dintre tuate incendiile bucurestiului secolului 19 cel mai mare fu considerat cel din 1847 "pustiitorul parjol". il gasim pomenit in cantecele de jale, populare dar si in scrierile unui cunoscut scriitor. care este acel scriitor?
-
Parol? Nu m-ashteptam!
Coca -Cola se shtie ca a fost inventata in 1886 pan Atlanta.Cum il chema pa omu respectiv care a inventat-o?
P-S. - nu va mai intreb shi ce functzie detzinea in orash:D
Coca -Cola se shtie ca a fost inventata in 1886 pan Atlanta.Cum il chema pa omu respectiv care a inventat-o?
P-S. - nu va mai intreb shi ce functzie detzinea in orash:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
Coca Cola was invented by Doctor John Pemberton a pharmacist from Atlanta, Georgia.

-