Comentarii la concursul de genialitati
un raspuns ceva...
... o alta intrebare?
sau aminam concursul pt anul viitor, dle supershoarece?
ca vad ca ai pus numai intrebari incuietoare
sau aminam concursul pt anul viitor, dle supershoarece?
ca vad ca ai pus numai intrebari incuietoare
-
nbm - Mesaje: 4958
sunt unii bolunzi care cred ca in scrisuarea aia , in care Franklin zicea "is not an angel riding on the wings of the storm"... se refera la extratereshtri...
pune tu urmatuarea intrebare
pune tu urmatuarea intrebare
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
nu mai bre, lumea shea gasit alte preocupari extrashcolare. acuma ie concursu de spruvietzuitori, ie rebusachele, ie dezbaterile, treadu de carcotelii scandaloasa. nu mai ie tinp shi dasta. 

-
nocturna - Mesaje: 8725
eh, avind in vedere ca inca nu a inceput concursul de creatzie, circotesc si eu pe unde pot...
deci faw, de ce nocturna?
poate ma inshel io, dar nu cumva trestia e chiar denumirea de dictzionar a ce ziseshi tu acolo, iar stuf e denumirea popolara, cum solicitatzi mneavoastra?
daca ma inshel, astept niste lamuriri, sa-mi creasca si mie nivelul culturii generale :yD
deci faw, de ce nocturna?
poate ma inshel io, dar nu cumva trestia e chiar denumirea de dictzionar a ce ziseshi tu acolo, iar stuf e denumirea popolara, cum solicitatzi mneavoastra?
daca ma inshel, astept niste lamuriri, sa-mi creasca si mie nivelul culturii generale :yD
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm, deci intebarea era cu aluzie la duduia trestia care iar o dat click aiurea pe diverse lincuri in tinp ce n-avea alceva mai bun de facut. n-am facut decat sa intaresc aluzia suptila. daca ziceam stuf, n-avea acelash efect, evident.
orcum, daca ie s-o loam regulamentar, fluffy nici nu treia sa puna intebarea, nu era randu iei.
alfel, n-am nici o ideie, daca vrei, pune o intrebare, poate se mai trezeshte treadu deshi ma cam indoiesc.

alfel, n-am nici o ideie, daca vrei, pune o intrebare, poate se mai trezeshte treadu deshi ma cam indoiesc.

-
nocturna - Mesaje: 8725
nocturna scrie:, daca ie s-o loam regulamentar, fluffy nici nu treia sa puna intebarea, nu era randu iei.
nu ca sa contest

deci careva punetzi o intebare si sa vedem dac-a venit primavara si la genialitatzi

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
domle, io am dat un google si cum nu intzelegeam nimik din ce zicea aia m-am uitat la neshte poze de pe pagina cu pricina si gindu mi-o zburat la delta - deci stuf. deci da, nu ma gindii la ce zise domnu aiu, ca d-aia am si intrebat ca prostu'
dar daca amindoo e popolare, care e aia stiintifica, excluzind latineasca de-o ziseshi matale
asta e o aluzie discreta la nivelul meu al culturii generale?
deci nu, nici io n-am idei 
dar daca amindoo e popolare, care e aia stiintifica, excluzind latineasca de-o ziseshi matale
nocturna scrie:alfel, n-am nici o ideie, daca vrei, pune o intrebare, poate se mai trezeshte treadu deshi ma cam indoiesc.
asta e o aluzie discreta la nivelul meu al culturii generale?

-
eyewitness scrie:pai raspunsu nul jtiamda mia placut intrebarea , suna frumos la ureche precum clinchetul cuburilor de gheata ce se pravalesc in paharu de uischi
lol bre, aiule, lol

hai, nbm, te lashi mai greu ca fata mare la maritish

-
draga mea trestiutza... intzeleg ca ashea tre satz zic
pe threadu cu pricina, matale ai desemnat-o pe nocti pt a pune urmatoarea intrebare. deci io nu poci pt ca sa incalc regulamentu si sa ma bag in seama. asta e singuru motiv, ca al doilea ar fi ca nu am aptsolut nici o idee

pe threadu cu pricina, matale ai desemnat-o pe nocti pt a pune urmatoarea intrebare. deci io nu poci pt ca sa incalc regulamentu si sa ma bag in seama. asta e singuru motiv, ca al doilea ar fi ca nu am aptsolut nici o idee

-
care e aia stiintifica
ie doo
1/ undita
2/ lanseta

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ce compozitor este considerat parintele cvartetului de coarde
cu siguranta SOD
pe langa faptu ca a compus nenumarate piese , adevarate maratuane muzicale , tuate isvorate din generosu mediu al sfortzarilor si strofocarilor din pozitia sezut, precum si din rezonanta ceramicii virgine oferita de multitudinea vaselor de veceu raspandite din abundenta pe plaiurile mioritice , sursa inepuizabila de inspiratie si...odoare , maestrul SOD este si pionierul orgiilor memorabile cu un solist si patru coarde
-
SOD, cred ca Mengele era ala cu "the jew, the jew, the jew is on fire...".
sau
the jew , makes a perfect stew

-
Am gasit docomente in acest sens
uite ce zice la saitu' specializat :
"Tango et rumba sont tous deux issus de la habanera, danse d'origine cubaine. Toutefois, cette danse cubaine aux racines espagnoles a donné naissance a deux soeurs tres différentes, l'une e peau claire, l'autre a peau sombre : en Argentine et Uruguay, la habanera a ainsi engendré le passionnel et mélancolique tango, danse que l'on pourrait qualifier d'européenne dans l'ame. A Cuba, elle a plutí´t enfanté une chorégraphie sensuelle et pleine de vitalité, la Rumba, d'essence plus africaine."

"Tango et rumba sont tous deux issus de la habanera, danse d'origine cubaine. Toutefois, cette danse cubaine aux racines espagnoles a donné naissance a deux soeurs tres différentes, l'une e peau claire, l'autre a peau sombre : en Argentine et Uruguay, la habanera a ainsi engendré le passionnel et mélancolique tango, danse que l'on pourrait qualifier d'européenne dans l'ame. A Cuba, elle a plutí´t enfanté une chorégraphie sensuelle et pleine de vitalité, la Rumba, d'essence plus africaine."
- Alienor
- Junior Member
Am vazut in mai multe locuri, nu mai stiu toate linkurile
unul ar fi:
http://www.salsarock.com/somsalon.htm
Treaba e mai in josul paginii, sub intrebarea "c'est quoi la rumba".

http://www.salsarock.com/somsalon.htm
Treaba e mai in josul paginii, sub intrebarea "c'est quoi la rumba".
- Alienor
- Junior Member
problema fiind ca mie nu-mi suna deloc inrudite :con:
uite ce zice wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Rumba
http://en.wikipedia.org/wiki/Habanera_%28music%29
http://en.wikipedia.org/wiki/Tango_music
uite ce zice wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Rumba
http://en.wikipedia.org/wiki/Habanera_%28music%29
http://en.wikipedia.org/wiki/Tango_music
-
896, 897, ceva de genu'asta ... in intunecimea evului mediu timpuriu adica
edit : iar treaba a fost organizata de noul papa, impins insa de la spate de o tanti (!!) conducatoarea unui ducat, pe care un aliat al papalitatii (deci al lui Formosus) a incercat fara rezultat sa-l cucereasca.. eh ... nu stiu cum sa povestesc toata tarasenia fara sa ma lungesc, dar cred ca n-ar fi rau ca la fiecare intrebare /raspuns sa scriem si 2-3 randuri de detalii, acolo sau aici .. ce zici?
edit : iar treaba a fost organizata de noul papa, impins insa de la spate de o tanti (!!) conducatoarea unui ducat, pe care un aliat al papalitatii (deci al lui Formosus) a incercat fara rezultat sa-l cucereasca.. eh ... nu stiu cum sa povestesc toata tarasenia fara sa ma lungesc, dar cred ca n-ar fi rau ca la fiecare intrebare /raspuns sa scriem si 2-3 randuri de detalii, acolo sau aici .. ce zici?
- Alienor
- Junior Member
saeculum obscurum, asha a fost descrisa o perioada cam intre a doua jumatate a secolului IX shi prima jumatate a secolului X de unii istorici ai Bisericii/Papalitatzii. asasinate, intrigi, dar shi astfel de manifestari 

- aphextwinz
- Junior Member
mda, l-am gasit si pe wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Formosus
cica i-au taiat numa trei dejte, nu toata mana.
Oribila treaba anyway...
pese - cum de l-au lasat sa se numeasca Papa Formosus?!
cica i-au taiat numa trei dejte, nu toata mana.
Oribila treaba anyway...
pese - cum de l-au lasat sa se numeasca Papa Formosus?!

-
pai el saracu, a la base, n-avea nici o vina pentru ororile ce aveau sa urmeze
in schimb tanti (vezi mai sus) avea un nume oarecum pe masura - Algitrude.. mi se pare ca se potriveste al naibii unei cotoroante.. (da poate doar mi se pare mie.. alte nume din aceeasi familie suna mai bine, sunt mai luminoase).

in schimb tanti (vezi mai sus) avea un nume oarecum pe masura - Algitrude.. mi se pare ca se potriveste al naibii unei cotoroante.. (da poate doar mi se pare mie.. alte nume din aceeasi familie suna mai bine, sunt mai luminoase).
- Alienor
- Junior Member