Rusia isi testeaza apararea antiracheta

slujba mintilor iscoditoare: nu crede, cerceteaza!

Rusia isi testeaza apararea antiracheta

Mesajde sskiller » Lun Feb 16, 2004 8:34 pm

citat
Anul acesta vor fi alegeri prezidentziale atat in SUA, cat si in
Rusia. Daca George W. Bush a anuntzat ca va cuceri Luna si Marte,
Vladimir Putin tzine sa demonstreze ca e capabil sa-si apare tzara.
In curand va avea loc cel mai mare exercitziu de aparare antiracheta
din ultimii 22 de ani organizat in Rusia. Toate bombardierele
strategice se vor ridica in aer si vor lansa avioane telecomandate si
rachete balistice catre puncte aflate in zona Oceanului Arctic si a
Marii Caspice. De asemenea, va fi verificata reactzia "inelului de
foc" care apara Moscova.

Sa nu vina vreo racheta din greseala pe la noi ca sa testeze sistemul noastru antiracheta - prashtia.
Acuma vb serios, cine ar arunca cu rachete in Rusia ? Ajunge sa ii puna sa plateasca datoriile care si le-au facut si ar pica tzara. :)
sskiller
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Feb 17, 2004 6:32 pm

Mda,am citit shi io de chestia asta.Sincer nu ie decat propaganda electorala,in contextul global actual in care principala maenintzare pentru securitatea Rusiei vine de la diferite grupari teroriste...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Mr Teo » Mar Feb 17, 2004 9:01 pm

In lume pe langa teroristi mai sunt si China, Japonia, UE si USA care pot afecta securitatea Rusiei.
E posibili ca Rusia sa vrea sa demonstreze capacitatile sale public sau sa fi primit o informatie despre un posibil atac.
In zilele noastre nu mai poti fi sigur de nimic.
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Mar Feb 17, 2004 9:09 pm

Rusia lucreaza mana in mana cu chinezii asa ca nu o sa-i atace niciodata, si nici japonezii, iar americanii nu au tupeu si nici motiv sa-i atace pe rusi. :D Vor si ei sa faca valuri, dupa cum a zis mig.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde MiG29 » Mie Feb 18, 2004 1:05 am

Dornica,iar ai aparut?Damn:D
Vad ca teoria conspiratziei face victime...iegzista o iecsplicatzie:ie an electoral shi Putin ca fost ofiter al serviciilor secrete ce se afla,jtie ca poporu rus ca orice alt popor de altfel,ie patriot,dar mai ales ii place sa jtie ca tara in care traiejte ie inca o superputere.Asa ca nimic mai usor pentru dom Putin:scuate de la naftalina armamentu tactic shi ala strategic,lanseaza cateva rachete,cativa satelitzi,ziarele shi televiziunile urla"ursul rusesc nu doarme" sau ceva in genu,shi poporu merge la vot shi voteaza in consecintza.Plus ca orice armata care se respecta faca aplicatzii la uo asemenea scara odata la cativa ani.Shi daca nu ma`nsel(shi nu ma`nsel)ultimele manevre comparabile au avut loc pan` 87-88,asa ca cam iera timpu...
La faza aia cu ie posibil sa fi primit o informatzie despre un posibil atac ma bagi in ceatza:D
MiG29

Mesajde sskiller » Mie Feb 18, 2004 7:46 pm

Romania ce sisteme antiracheta avem, sau acuma cumparam si noi, poate ne fac rusii o oferta mai ieftina decat oferta americanilor. Trebuie si noi sa ne aparam tara de invadatorii nigerieni cu sulite (a se citi rachete).
sskiller
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Feb 18, 2004 10:06 pm

Sa-2,Sa-6 poate.plus radare luate de curand de la americani,FPS-117,Gap Filler shi alt d-astea plus artilerie antiaeriana de mai multe calibre.Asta de fapt ie apararea noastra antiaeriana,care nu jtiu daca poa sa fie numita antiracheta,finca cu greu poa sa doboare ceva:D
MiG29

Mesajde sskiller » Mie Feb 18, 2004 10:20 pm

Astia din aparare la noi spera sa pice avioanele inamice asa cum pica alea noastre :P
Ce le mai trebe aparare anti . . .
sskiller
Junior Member

Mesajde CrashTestED » Mar Iul 27, 2004 11:11 am

Tinand cont de faptul ca armata romana este "old fashion" trebuie sa ne gandim ca apararea anti-rachete-avioane-ciori-cocostarci... poate fi folosita... sau putea fi acum 60 de ani!
CrashTestED
Junior Member

Înapoi la Stiinta