a murit un OM

politicianul vrea puterea, poporul se multumeste cu o minciuna acceptabila

a murit un OM

Mesajde tre » Mar Apr 05, 2005 12:01 am

cam cu intarziere e drept, dar... se stie vorba. orcum ar fi fost pacat sa se treaca cu vederea pe forum evenimentul asta.

Dumnezeu sa-l odihneasca pe cel ce-a fost Papa Ioan Paul al II-lea.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Apr 05, 2005 12:19 am

ca bine zici tre.si pe mine m-a mirat ca nu am regasit nicaieri pe forum ceva legat de moartea papei.desi nu sunt religios,as putea spune chiar ca sunt ateu,m-a intristat profund disparitia lui Ioan Paul al 2lea.Un astfel de papa nu cred ca va mai fi vreodata.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde gaga » Mar Apr 05, 2005 10:01 am

eu cred ca nu s-a zis nimic pentru ca nu prea este nimic de zis. un odihneasca-se in pace i-a urat fiecare, si asa s-a facut destul circ cu moartea bietului om.

http://www.msnbc.msn.com/id/7383053/?GT1=6428

mi se face sila, dupa ce l-au chinuit atat pe postul de imagine acum ii fac parada cu cadavrul :(
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Djinn » Mar Apr 05, 2005 10:17 am

ma bucur ca nu sunt singura care a avut senzatia asta de prea multa mediatizare - practic oriunde dadeam, pe orice post, erau niste indivizi care vorbeau despre cum agonizeaza papa. Macar putin respect sa fi avut pentru el si sa nu-i fi analizat intr-atat fiecare deteriorare a "parametrilor vitali", cu amanunte despre ce probleme mai apar de la ceas la ceas si la ce organe. :(

Dumnezeu sa-l odihneasca. Si sper ca ceea ce a facut el sa nu se piarda, sa nu se altereze si sa se continue.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde tre » Sâm Apr 09, 2005 4:54 am

nici eu nu-s religios, zilele astea am vazut, sau mi-am reamintit, cate-a facut. a fost un om bun.

faw ai dreptate, nici bush n-a ratat momentu de cuvantare.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde older » Mar Apr 12, 2005 6:10 pm

cu f mare intarziere spun si eu "odihneasca-se in pace"...
nu vreau sa comentez in nici un fel mediatizarea excesiva... e un efort fara nici un rezultat
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
older

Mesajde as xxl » Sâm Apr 16, 2005 5:36 pm

religie transformata in eveniment politico-mediatic. dosar care sa cuprinda minunile facute de papa pentru sanctificare. inmormantare in direct.

nu e nimic care sa va semene in cap semne de nepotriveala?

in alta ordine de idei ... punem pariu ca urmatorul papa ales va fi cel putin sexagenar, pentru a muri la timp pentru urmatoarea promotie de coca cola si spaghete expirate? eventual din Brazilia ca se revigoreze si transportul aerian?
oare cat o fi costat minutul de publicitate in pauzele de cafea ale popilor cantand prohodul in direct ?
maciuci©
as xxl

Înapoi la Politica