de kant emir » Mie Iun 08, 2005 12:42 am
Dupa cum s-a prevazut, mare lucru n-am aflat. N-au trecut decat doua saptamani din cei 50 de ani. Dar, dupa tot balciul de prin mass media, iaca ce ma framanta si pe mine:
CTP, Hurezeanu si altii s-au ofensat grozav, deducand, cu ale lor creiere de ziaristi, ca Basescu, la conferinta cu "filmul", n-a avut alta treaba decat sa declare razboi presei, ala a fost scopul lui ascuns.
Dupa modelul fostului eventual prezident nasty, am putea sa impartim Romania-n doua: ziaristii si restul (printre care si Base). Eu observ ca ziaristii (cei trei, plecati cam ... aiurea in Irak) au generat o problema (1 - "rapirea" + desfasurarea de forte pt recuperarea lor; 2 - cheltuielile uriase care au decurs - nu doar rezolvarea crizei, ci si consumul de resurse, cum ar fi editiile scrise, emisiunile TV si radio etc; 3 - stressul national, si poate ca si imaginea ciufulita a RO), iar restul romanilor au suportat-o, pentru ca aceasta risipa de resurse se regaseste in buzunarul contribuabilului. De castigat, a castigat tot presa. Ziaristii au facut bani cu articolele si emisiunile, pentru ca au avut de speculat din gros, si-au facut slujba.
Basescu (sa zicem ca din partea "celeilalte Romanii", din partea celor care au platit) e "suparat" pe presa, iar presa e revoltata, ca de ce nu-i iubeste Basescu pe ziaristi.
Unii cu foloasele, altii cu ponoasele.
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine