PNTCD moare, dar nu se preda
42 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
hai sa fim seriosi, 2 subiecte PNTCD ??????????????????
si de ce trebuia sa faca un subiect separat pentru stirea asta ?
eu as sterge subiectul asta
si de ce trebuia sa faca un subiect separat pentru stirea asta ?
eu as sterge subiectul asta
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Gogule,esti amuzant sa moara Mitza ! Tu chiar pui botu la tot ce se scrie in gazeta lu SRS ?
Ma gandesc totusi la vremea cand PNT era pe cai mari, si impreuna cu CDR-ul, pe care am s-o numesc "monstruasa coalitie" aveau sansa sa devina eroi nationali, dar pentru ca al'de Ionescu Galbeni, Tepelea or Diaconescu erau mult prea procupati sa isi reverse public frustrarile acumulate in zeci de ani si sa plateasca polite vechilor lor dusmani - comunistii, am tras cu totii si inca o mai facem. Concret, am platit cu totii pentru aburii din creierii expirati ai unor asa zisi lideri, am fost tarati intr-o vendeta care nu ne-a apartinut, oricat de mult ne-am fi dorit sa ii vedem dupa gratii pe anumiti nemernici. Faptul ca se incadreaza tot cdr-ul de atunci la categoria "am fost un dobitoc" se reflecta si in faptul ca dupa gratii ajuns cel mult un primar (care culmea era in barca puterii) si un Bivolaru, care acum sta sa scape dupa un numar infim de ani de parnaie pentru o devalizare de peste 50 de milioane de coco. Trezirea la realitate dupa struto-camila cdr-ista a fost destul de crancena. Cand am deschis ochii am realizat ca in 4 ani de mandat a reusit sa termine opozitia pentru inca 4, permitand ascensiunea unor lepre de genul PRM pana la un incredibil 23%. Sau poate ca nu iti amintesti ca in turul al doilea la prezidentialele din 2000 se bateau Iliescu si Vadim ?
Oricum,trebuie sa recunosc ca am ras cu lacrimi la faza cu electoratul mai pretentios.... Si ca banc e buna.
Ma gandesc totusi la vremea cand PNT era pe cai mari, si impreuna cu CDR-ul, pe care am s-o numesc "monstruasa coalitie" aveau sansa sa devina eroi nationali, dar pentru ca al'de Ionescu Galbeni, Tepelea or Diaconescu erau mult prea procupati sa isi reverse public frustrarile acumulate in zeci de ani si sa plateasca polite vechilor lor dusmani - comunistii, am tras cu totii si inca o mai facem. Concret, am platit cu totii pentru aburii din creierii expirati ai unor asa zisi lideri, am fost tarati intr-o vendeta care nu ne-a apartinut, oricat de mult ne-am fi dorit sa ii vedem dupa gratii pe anumiti nemernici. Faptul ca se incadreaza tot cdr-ul de atunci la categoria "am fost un dobitoc" se reflecta si in faptul ca dupa gratii ajuns cel mult un primar (care culmea era in barca puterii) si un Bivolaru, care acum sta sa scape dupa un numar infim de ani de parnaie pentru o devalizare de peste 50 de milioane de coco. Trezirea la realitate dupa struto-camila cdr-ista a fost destul de crancena. Cand am deschis ochii am realizat ca in 4 ani de mandat a reusit sa termine opozitia pentru inca 4, permitand ascensiunea unor lepre de genul PRM pana la un incredibil 23%. Sau poate ca nu iti amintesti ca in turul al doilea la prezidentialele din 2000 se bateau Iliescu si Vadim ?
Oricum,trebuie sa recunosc ca am ras cu lacrimi la faza cu electoratul mai pretentios.... Si ca banc e buna.
Same shit, diffrent day...
- vladonne
- Junior Member
pacha scrie:Tatucule,nu ai impresia ca nu s-au schimbat multe de atunci?Ca si acum este inca campanie de platit polite?
"Tu chiar pui botu la tot ce se scrie in gazeta lu SRS ?"
23% prm.Tu chiar pui botu la un sondaj?
Este irelevant momentul prezent prin prisma a ceea ce am scris mai sus, chiar daca da, am senzatia ca intrucatva istoria se repeta. E insa mult de discutat despre ce se intampla acum, dar mai ales despre ceea ce urmeaza. Diferente sunt foarte multe fata de 1996-2000 si sincer sa fiu, chiar imi place ce se intampla acum.
23% prm.Tu chiar pui botu la un sondaj?[/QUOTE]
Aaaa, vasileeeeee ! Asta nu a fost sondaj ci procentul pe care l-a luat PRM la alegerile din 2000 !!!!!
Same shit, diffrent day...
- vladonne
- Junior Member
Profitand de faptul că forumul merge (eh, vedem la submit), am unit cele două threaduri cu PNŢCD, şi am ales un nume mai sugestiv. Dacă există reclamaţii, daţi un PM.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
42 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2