2.Si tot ce zboara nu cred ca mananci da' te tenteaza sa gusti!
3.Ai dreptate!
In concluzie, eu te revendic ca ionuzza !

pesedeu si-a facut plinu
In sfarsit o vorba mare!!!supermouse scrie:uamenilor, daca voi vretzi sa facetzi numita chestie, fac io cinste cu spatziul la mine pe server, are Cpanel, merge pe Linux, php cu MySQL
Pentru ca un astfel de site ar putea ajuta la crearea unei mai bune intelegeri a politicii romanesti si (daca mai exista) a oamenilor politici integrii, care cred ca pot face ceva pentru Romania si nu doar pentru buzunarele lor.
miHaimm scrie:tare as vrea sa pot alege altfel decat dintre 2 rele
), de psd nu vreau sa aud nici dupa ce dau coltu'. PRM , PNG , PNT si altele nici atat.
Imaginează]Ovidiu Tudorici[/B] este viceprimar in municipiul Campulung Moldovenesc şi a intrat in politică anul ăsta alături de Uniunea pentru Reconstrucţia Romaniei - URR. La numai 35 de ani are un CV impresionant şi a reuşit, impreună cu echipa URR din Campulung cea mai mare surpriză a alegerilor locale din iunie, caştigand detaşat in faţa "greilor" din PSD PNL şi PD.rain22 scrie:A venit cineva la noi la firma de la Campulung Moldovenesc si ne-a povestit cam ce se intampla p'acolo, numa' de bine am auzit de nu prea-mi vine sa cred ca-i adevarat.
Imaginează-ţi că ţi-ai dat seama că nu mai poţi să ai incredere
Adică e unul ca mine şi ca tine care crede cu tărie că putem elibera politica romanească de corupţie şi minciună

De fapt ce te costă să dai credit URR-ului
.

daca nu ma crezi intreaba'i pe cei de mai sus, dintre ei sigur unu' o intrat pe site in perioada in care mergea. imi pare rau ca te'am dezamagit :pUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator