cat despre licuri io zic ca niciodata nu-s destule,nici pt mine daramite pt voi.shi cum ar putea fi cand fiecare vb pe limba lui iar discutzia a degenerat rapid in remarci aberante la adresa mea.chiar nu mai e nimic de spus?
da mig potzi sa scultzi punk in orice conditzii,pt ca potzi,pt k e muzik si e facuta pt a fi ascultata.dar anarho punk-ul sau anarho peace punk-ul e mai mult de atat.este sa-i spunem un pretext pt a raspandi un mesaj anarhist. asadar n-o sa vezi niciodata un anarho punkist care sa bea coca cola,sa poarte toale de firma sau sa manance la mc(oricum f multzi sunt veganisti),petru ca pur si simplu toate astea contravin oricaror principii anarhiste.e ca shi cum un skinhead(ma refer la SHARP=skin heads against racist prejudice)sau un anarho punkist ar asculata nazi punk doar pentru ca e muzica shi pentru ca suna bine.asta ar fi o dovada de ignoranta,ar fi stupid.
vad ca ne tot invartim in jurul problemei cu mc-ul.pai mc-ul nu e o mare corporatie?shi expansiunea marilor corporatzii nu inseamna globalizare?v-atzi gandit vreodata ca aceasta poate fi forma moderna a sclaviei?eu m-am gandit.pai sa va zic shi de ce?pt ca eu shtiu pe ce meleaguri sunt fabricile nike shi coca-cola(pe care nu pot sa-mi dau seama ce minister criminal al sanatatii a avizat-o) shi ce fortza de munca ieftina e exploatata acolo.asha se fac afacerile nu?se cheama exploatare shi opresiune.dak ati fi constienti de chestiile astea v-ar durea sufletul sa incurajati asa ceva(desi nici romania nu e departe de acest tip de sclavie).dar voi bucuratzi-va shi primitzi-i cu bratzele deschise shi visatzi sa fitzi ca ei.
de ce anti-capitalism?petru ca nici un fair-trade nu poate exista atata timp cat exista moneda iar o evaluare pe baza cererii shi ofertei nu poate fi decat falsa shi imorala.singura valoare de schimb justa nu este decat munca.asha ca vezi tu daimon,chiar exista o legatura intre anarhisti shi clasa muncitoare pe care au sustzinut-o dintotdeauana. in plus aceasta clasa muncitoare are shi reprezentantzi printre tovarashii nostri skinheazi care desi nu se incurca ei in teorii prea complicate shi sunt asa mai cu sapa si ciocanu,au o gandire mai violenta dak ma-ntelegi....sunt baieti buni si ....muncitori.
cubu scrie:animaluu, fii si tu mai suptil, prinde-o la un pogo mic si arata-i ce-i aia anarhie.
dupa 2 litri de bere si-unu de vin va fac pe totzi la pogo,stai linistit
acum nu ca ar avea vreo legatura cu anarhia
edit by je: o singura rugaminte am la tine, cand mai ai ceva de adaugat in macsim 3 ore, apasa butonul edit (butonul edit) ca sa pastram aspectul curat shi uscat.
bajetzii ajtia nici nu shtie ce-i ala pogo.