Auzi, PNL ar intra in guvern numai daca i s-ar da postul de prim-ministru!
Ba baiatule, tu vrei si pe mama, si pe tata... certificat de garantie nu vrei?

anjin-san scrie:ca sa fiu sarcastic imi amintesc de o vorba de-a lui emil constantinescu (citat aproximativ) "oameni care peste patru-cinci ani nu vor mai vota"
anjin-san scrie:bre oameni buni, caut pe net si nu gasesc o statistica referitoare la alegerile din turul doi dintre marinar si geoana, d.pd.v. rural-urban. adica care e procentul rural si cel de la oras. unde a castigat base, si unde geoana. datorita faptului ca raspunsul imi poate aduce o lada de bere, astept cu multa speranta in inima un posibil raspuns.
multam anticipat
vadim zbiara la antena 3 sa se repete alegerile de la turul 1 !!!
Inainte de a crăpa, Băsescu mai trage o copită...
Zilele trecute, Nebunul de la Golden Blitz a mai făcut o măgărie: a inaintat recurs impotriva deciziei Justiţiei cu privire la decoraţia Steaua Romaniei, incăpăţinindu-se să i-o retragă lui Vadim! Aşa după cum se ştie, in anul 2007, sifiliticul Băsescu a incercat să-i ia liderului PRM această decoraţie. De ce?
De ticălos ce e. Numai că Legea spune altceva: n-are dreptul să retragă o decoraţie decit preşedintele care a acordat-o, pe baza unor motive temeinice. Or, Vadim a primit Steaua Romaniei de la Ion Iliescu, in decembrie 2004, pentru contribuţia adusă la aderarea Romaniei la Uniunea Europeană - nicidecum de la Traian Băsescu. Care Băsescu dă decoraţii la morţi şi ia decoraţiile de la vii. Uite că nu l-a ajutat Dumnezeu. Tribunul l-a dat in judecată pe Nebun şi a ciştigat. Insă, pe final de mandat, Băsescu se mai screme o dată şi vrea să aibă ultimul cuvint. Nici o şansă. Vrea Steaua Romaniei? O să aibă mai multe, mai exact stele verzi...
Copyright Romania Mare
kant emir scrie:sa inteleg ca ai o problema personala cu muierea asta? ti-a suflat vreun iubit, sau ce?
pur si simplu nu pot s-o suport! adica fizic, si nici s-o aud! are ceva urat in ea si i se vede in ochi! iar cand incepe sa vorbeasca mi se face rau!
pur si simplu nu pot s-o suport! adica fizic, si nici s-o aud! are ceva urat in ea si i se vede in ochi! iar cand incepe sa vorbeasca mi se face rau!
isi intemeiaza alegerea pe speranta ca va fi mai bine tarii; astia sunt singurii carora nu le putem imputa nimic, ca ei nu se agata de o chelie sau de o gluma de-a zbanghiului
viXen scrie: are ceva urat in ea si i se vede in ochi!
Ayala scrie: dar numai un om superficial poate sa dezvolte antipatii datorita aspectului fizic.
pe mine ma enerveaza visceral kantemir
eu m-am legat prima de nasul pe care-l avea geoana joi
ceva instinctiv, si feminin. nah, omenesc.
geoana a reusit sa-i convinga pe toti sensibilii ca e un domn care stie 5 limbi straine (mai putin romana), care a adunat in jurul lui numai culti. na, de ce n-ati votat cultura?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator