pe rand, la fiecare, :yD
in discutzia de fatza, bisexualii sunt homosexuali
bai tzací£, dupí£ cum ziceam: nu suportzi sa fii corectat. shi toate peste toate da nici maar nu shtii sa zici: imi pare rau, am greshit.
chiar crezi ca shicanele de genu' asta au vreo valoare?
vad ca le tzii la rang de lege in expunerile tale, asha ca nu fi ipocrit. lasa-i shi pe altzii sa se bucure de micile placeri ale unei zile de munca.
pt.
theOffendedah, ai inceput sa-mi fi draga. nu mai dai pe-acilea decat sub forma de invisible, nu raspunzi la acuzatzii, in schimb vii direct shi-ncepi sa-i sufli in fluieru' lu' afex. am shi eu un cimpoi scotzian, vino shi shi sufla shi-acilea. on a second thought, mai bine nu. sexu' tau e foarte incert. oi fi vreun hermafrodit, pacostea mea, shi-mi fac pacate. tragetzi-o reciproc cu tzunami shi poate de data asta nu-tzi intarzie trenu'.
iar daca mai vii pe-acilea, fa-mi shi mie placerea asta: fa o colectzie shi pune-o pe de veghe sau pe aberatzii. eshti bun / buna la asha ceva. adica te pricepi, sa nu ma-ntzelei greshit.
fawpoate tocmai ca apare la inceputul paginii nu tzi-o sarit suficient de bine in ochi urmatoarea remarca
Children who are born to or adopted by 1 member of a same-sex couple deserve the security of 2 legally recognized parents. Therefore, the American Academy of Pediatrics supports legislative and legal efforts to provide the possibility of adoption of the child by the second parent or coparent in these families.
nu vreau sa te jignesc shi sa pretind ca nu-ntzelegi prea bine ce zice acolo, da' totushi itzi traduc mai pe romaneshte:
Academia Americana a Medicilor Pediatri sustzine legislatzia shi eforturile de a oferi posibilitatea adoptziei copilului de catre cupluri de acelashi sex.ashadar, dupa ce s-au certat ei cat s-au certat in dezbaterile lor, au ajuns la aceasta concluzie.
Aceasta este opinia unui medic pediatru din Spania. Sa nu-l lom in considerare finca nu e american?
consideram orice, ca de aia e dezbatere, nu? nu incepe sa presupui shi tu ca excludem din discutzie pe x sau z pentru ca nu suntem confortabili cu parerea acelei persoane. aceasta e tactica carturarului, nu a mea.
dar eu te intreb, daca in final concluzia e cea exprimata mai sus, faptul ca unii sau aratat foarte pro, altzii rezervatzi iar altzii contra de-a binelea are vreo insemnatate? ca shi romania daca joaca fotbal cu Ajerbaijanu shi are 1-0 la un moment dat, adica are avantaj, da' pierde in final cu 2-1 crezi ca intereseaza pe cineva ca am fost in avantaj la un anumit moment?
deci ce era q.e.d. shi care-i problema ta in final?
ca tu habar n-ai cine e Claudius shi nu poci face inferentza la care speram io - ghinion. ca nu habar n-ai cine-i Apollon - iar ghinion.
nu. n-am habar. absolut de loc. asta e. da' tre sa ma lamureshti pe mine acilea: este la ei homosexuali? are ceva de-aface cu faptul ca ai zis ca nero a fos zeu in timpu vietzii pentru ca mai apoi sa zici ca a fost zeificat postum?
daca nu te astamperi cu chestia asta, te pun pe aberatzia zilei, ca e absolut superba.
citeshte ce inseamna o tautologie
inca odata, pentru clarificare: afirmatzia ta (preluata de danone) eu cunosc persoane homosexuale care pot converti heterosexualii era o tautologie din punct de vedere al limbajului shi o pseudotautologie din punct de vedere al logicii.
iar pentru ca ma acuzai de divagatzie (oh lupii ashtia moralishti!): eshti sau nu eshti de acord cu uniunea dintre doi homosexuali? dpdv legal, bineintzeles, shi daca da, atunci ce aspecte excluzi? shi de ce?
pt nocturna:
eu zic: concubinajul e privit ca o promiscuitate; tu zici: concubinajul e legal; eu zic: nu e legal; intrebam oamenii de drept, ei zic ca nu e, trebuie tu sa vii condescendent sa ma atzatzi, pai sa nu te superi de consecintze atunci.
Hotarare nr. 1273 din 7 decembrie 2000 privind aprobarea Planului natzional de actziune pentru egalitatea de sanse intre femei shi barbati
Hotarare = in ciuda eforturilor tale, shtiu ce e aia;
nr. 1273 din 7 decembrie 2000 = numarul shi data ei;
privind aprobarea = adica despre ce trebuie sa se intample
Planului natzional de actziune pentru egalitatea de sanse intre femei shi barbati = adica faptul ca a venit vremea sa se intocmeasca nishte legi nediscriminatorii, asta zice!;
ceea ce refuzi cu indarjire sa servshti matale shi n-am altceva decat sa tzi-o administrez este incapatzinarea de care vrei sa dai dovada in sustzinerea legalitatzii concubinajului.
uite acilea linku de la nishte discutzii parlamentare, sa nu mai zici ca-tzi dau linkuri la siteuri pt. tzatze frustrate
http://www.cdep.ro/pls/steno/steno.stenograma?ids=5622&idm=9Sedinta Camerei Deputatilor din 2 martie 2004
Eu consider ca aceasta formulare de "cuplu" este discriminatorie pentru ca elimina de la... exclude de la accesul la acest serviciu medical femeia singura sau barbatul singur, deoarece mai departe se defineste acest cuplu ca fiind un cuplu viabil, un cuplu casatorit sau care traieste in concubinaj, ma rog, intr-un termen de "..sa fie casatorit sau care probeaza o viata comuna de cel putin doi ani. Deci este o discriminare flagranta, deoarece noi avem, va reamintesc ca avem o Constitutie care se refera la niste prevederi care se refera la nediscriminare, avem legi speciale, ca Legea nr.48/2002, care aproba Ordonanta Guvernului nr. 137 din 2000 privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare, care la art.1 alin.2 spune foarte clar ca: "Principiile egalitatii intre cetateni si nediscriminarii sunt garantate in special in exercitarea urmatoarelor drepturi...". Si la pct.i...v) se refera la "dreptul de sanatate".
Totodata, Ordonanta Guvernului nr.77/2003, pe care am adoptat-o saptamana trecuta, la art.2 alin.1 spune asa: "Prin discriminare se intelege orice deosebire, excludere, restrictie sau preferinta, pe baza de rasa, nationalitate etc. gen,orientare sexuala".
Iar la alin.2 se spune urmatorul lucru: "Sunt discriminatorii, potrivit prezentei ordonante, prevederile care dezavantajaeaza anumite persoane",... printre altele. Totodata, va reamintesc ca avem anumite acte internationale care se refera la nediscriminare, printre care exista si Conventia Natiunilor Unite privind eliminarea tuturor formelor de discriminare fata de femei, care a fost ratificata de Romania in 1982 si care spune foarte clar la art.1 ca: "Expresia de discriminare fata de femei vizeaza orice diferentiere, excludere sau restrictie bazata pe sex care are drept efect sau scop sa compromita sau sa anihileze recunoasterea, beneficiul si exercitarea de catre femei, indiferent de starea lor matrimoniala, pe baza egalitatii dintre femei si barbati, a drepturilor omului".
Iar ce zice HG1273/2000:
http://domino2.kappa.ro/mj/lex2001.nsf/0/BC2C1A5CCB6626C3C22569D8002F86B9?OpenDocumentArt. 2. - Planul national de actiune pentru egalitatea de sanse intre femei si barbati este expresia angajamentului politic de asigurare si garantare a egalitatii intre toti cetatenii si marcheaza deschiderea si eforturile Guvernului Romaniei in vederea eliminarii oricarei discriminari bazate pe deosebirile de rasa, nationalitate, origine etnica, limba, religie, sex, opinie, apartenenta politica, avere sau origine sociala, potrivit art. 4 alin. (2) din Constitutia Romaniei.
Art. 7. - (1) In aria de interventie denumita cadrul legislativ obiectivul major il constituie reflectarea principiului egalitatii de sanse intre femei si barbati.
(2) Obiectivul operational il constituie completarea legislatiei prin armonizarea cadrului juridic national cu legislatia internationala in domeniul egalitatii de sanse si de tratament intre femei si barbati.
(3) Pentru realizarea obiectivului prevazut la alin. (2) se vor intreprinde urmatoarele actiuni:
a) continuarea si accelerarea procesului de armonizare a legislatiei nationale cu cea internationala, inclusiv europeana, in conformitate cu Programul national de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana (PNAR), prin adoptarea legii egalitatii de sanse si elaborarea unor acte normative specifice;
b) completarea cadrului legislativ care sa asigure egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati in relatiile concrete de munca si in activitatea profesionala;
c) monitorizarea dezvoltarii structurilor de implementare a legislatiei privind egalitatea de gen.
ei bine, deci in martie 2004 lumea e nemultzumita de faptul ca
NU S-A CREAT CADRUL LEGISLATIV INCA
Shi ca urmare, concubinajul e ilegal. Atata am spus shi am spus-o corect. Ce vrei tu sa demonstrezi in cele din urma?