Pedeapsa capitala - PRO? CONTRA? De ce?

politicianul vrea puterea, poporul se multumeste cu o minciuna acceptabila

Mesajde Raz van Helsing » Dum Aug 29, 2004 11:08 pm

Homo without the Sapiens... respekt AdevaR
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
Raz van Helsing
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Aug 31, 2004 1:34 pm

SatyR scrie: pt. ca exista opinie publica, iar cazurile pot fi amplu dezbatute de mass-media daca s-ar constata nereguli si asa mai departe....

ete fleoshc, vorbesti de cazuri ideale in care mass media este corecta si nu influentzeaza yada yada. cazuri din astea nu exista in realitate fiind la fel de utopice cum este comunismul.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Dany_S » Mar Aug 31, 2004 4:44 pm

supermouse scrie:ce zici tu e nazism
dar hai sa itzi cant in struna
daca tzi s-ar demonstra ca mai mult de 90% dintre criminali, violatori, etc provin dintr-o singura categorie sociala, tu ai fi de acord cu monitorizarea numitei categorii, pentru a evita pericolul?

si chiar de "nazism" e nevoie , mai ales in tzari cu grad mare de infractionalitate

eu sunt de acord cu ce spune aristidedan....si asta e greseala care au fac multi, privesc problema din unghiul unui condamnat pe nedrept, sau 2 sau 3 sau 50. Problema trebuie privita din asamblu, pt toate societatea.....
Dany_S
Junior Member

Mesajde supermouse » Mar Aug 31, 2004 5:41 pm

deci, ai fi de acord cu monitorizarea unei categorii sociale din care provin 90% din infractori?
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde superbiggy » Mie Sep 08, 2004 8:58 pm

Hell YEAH !!!
Profesional oricum oriunde oricind .
superbiggy
Junior Member

Mesajde proXtu » Joi Sep 09, 2004 8:40 am

shi daca prin voia lu' dzeu te'ai fi nascut si tu intr'o astfel de categorii sociala tzi'ar placea sa fii monitorizat shi stigmatizat numa' pentru ca te'ai nascut shi tu prin zona ? :D
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde supermouse » Joi Sep 09, 2004 9:08 am

categoria respectiva este cea a barbatzilor heterosexuali.
supermouse
Junior Member

Mesajde proXtu » Joi Sep 09, 2004 9:35 am

ca orice generalizare, shi asta e de kko :D eshti constructiva rau, supermouse :A
proXtu
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Sep 09, 2004 10:03 am

bre piua, adica barbatzii heterosexuali sunt cei care aduc 80% din infractori????
va spun la tata sa stitzi.
gaga

Mesajde supermouse » Joi Sep 09, 2004 10:22 am

proxtule- nu e generalizare, e statistica :)
da bre danone- cine ar fi banuit?
supermouse
Junior Member

Mesajde proXtu » Joi Sep 09, 2004 10:46 am

cu asta sunt de acord, 90% dintre crime sunt comise de barbatzi, dar asta nu inseamna ca ei sunt categoria sociala ce trebuie monitorizata, mai rafinatzi shi voi umpic :D eliminatzi copii si batranii, alte categorii sociale, etc
daca e sa gandim ca voi, atunci totzi barbatzii ar trebui monitorizatzi... de catre cine? ramanetzi numa' voi libere :D cre' ca nu va doritzi jobul asta :A
proXtu
Junior Member

Mesajde supermouse » Joi Sep 09, 2004 11:29 am

asta crezi tu shi te insheli
supermouse
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Sep 09, 2004 11:36 am

bre, barbatzii normali nu is o categorie sociala, da? barbatul e o persoana adulta de sex masculin, da?

sa o luam si altfel: pentru ce se mai foloseste cuvantul barbat? Pentru un om curajos, brav, darz, inimos, pentru un om activ, voinic, chestii de bine.

pe cand gay-ilor, care conform definitziei de adultzi cu secs, li se spune bombonei, poponautzi, etc. chestii de rau.

deci concluzionand ca bonboneii nu ie prea barbatzi, ie pleonastic sa zici "barbat heterosexual" ca e singuru' barbat care (din fericire) exista, preponderent si majoritar.

eo ash face un poem barbatului asta de care zic eo, adica trebe intotdeauna sa aduca banu (desi in genere e mai bine platita munca lor), trebe sa se poata inhama la munci mai de jos, sa se mai si poarte atent cu femeia si sa-i sufle-n popou ca altfel vez duamne e misogin. ce place la barbatzi? putzina linishte la capatzana, sa nu fie tracasatzi, bere, alcool in general, teveu, nebunii, si femei. pai astea imi plac si mie numa ca in loc de femei secsu' fuarte opus lor.
nu generalizez, vorbesc majoritar, nu zic ca e rea femeia emancipata, da' parca si de parfumul de alta data mi-e umpic dor, mai ales ca am senzatzia ca emancipata nu mai lasa omu' sa respire in voie.

repet, nu generalizez.

categoriile cautate (am mai spus) sunt legate de rasa si civilizatzie, ambele la fel de importante. si p'orma daa izolezi tot raul din lume ce sens mai are binele? la ce se raporteaza? asa ca mai bine vezi ce e rau si te straduiesti ca tu si apropiatzii tai sa nu faca asha si poate daca iti vezi de tine, ale tale si ale celor cu care te intelegi o sa ai surpriza sa gasesti un coltzishor de rai mai aproape decat credeai.

lasati-i pe toti sa traiasca :) parerea mea.
gaga

Mesajde supermouse » Joi Sep 09, 2004 11:40 am

itzi place mai mult mascul heterosexual?
ce zici tu mai sus e tocma faza aia de discriminare despre care am mai vorbitara pa undeva. Io las pa tuata lumea in pace, da nu shtiu cum sa face ca specia de animal pomenita mai sus are un talent unic sa nu ma lase pe mine in pace- shi pe cei dragi mie.
supermouse
Junior Member

Mesajde supermouse » Joi Sep 09, 2004 11:41 am

itzi place mai mult mascul heterosexual?
ce zici tu mai sus e tocma faza aia de discriminare despre care am mai vorbitara pa undeva. Io las pa tuata lumea in pace, da nu shtiu cum sa face ca specia de animal pomenita mai sus are un talent unic sa nu ma lase pe mine in pace- shi pe cei dragi mie.
ca dovada, ia de colea:
http://www.rememberingourdead.org
supermouse
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Sep 09, 2004 11:55 am

deci tante, intai ca nejte cazuri nu ie dovada suprema la nimic. asta unu. si porma da, imi plac persuanele atrase de persuane de secs opus lor in scopu' ca sa faca sex.

in scopu ca sa poarte discutzii ma doare in brishca daca actzioneaza asupra menbrilor de acelash sex sau gainilor sau elefantzilor, atata timp cat in sfera mea de interes nu intra preocuparile lui secsuale si vorbim de arte sau filme sau ne betzivanim sau etc. care sa nu crezi ca eo nu ma betzivanesc cu poponarii, treaba lor ce fac acasa la iei.

ah, daca incearca sa ma convinga iei pe mine ce buni ie iei si ce najpa ie ailantz, atunci da, ii dau dracu fiindca se baga peste neshte convingeri ale mele inradacinate.

deci, oda barbatului[ (pe unde o unbla acuma ca ii indoi shalele daca-l prind 'rar al draq de betziv ~p)
gaga

Mesajde proXtu » Joi Sep 09, 2004 12:04 pm

supermouse scrie:da nu shtiu cum sa face ca specia de animal pomenita mai sus are un talent unic sa nu ma lase pe mine in pace- shi pe cei dragi mie.

specia aia de animal nu te lasa pe tine in pace pentru ca ii permitzi tu sa nu te lase in pace :D
apropos, linku' ala nu merge de nici o culoare. (poate ca am io vreo problema cu netu'...) gata, merge. care era ideea ? e o lista cu oameni mortzi, si femei si barbatzi.
proXtu
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Sep 09, 2004 12:24 pm

da chiar, mam luat cu trancaneala si am uitat, ce e cu lincu' ala?
gaga

Mesajde proXtu » Joi Sep 09, 2004 12:41 pm

io atata am intzeles ca e cu trangenderi ucisi, de care cica societatzii americane nu le pasa pentru ca ar fi un fel de paria. nu vad care e legatura cu subiectu' "masculii e ucigashi" ? :D
proXtu
Junior Member

Mesajde supermouse » Joi Sep 09, 2004 12:50 pm

cu o singura exceptzie, totzi au fost ucishi de catre masculi heterosexuali
supermouse
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Sep 09, 2004 2:12 pm

LOOL, pai ashtia se angajeaza de obiecei in armata ~p

si daca facem o lista cu aia ucishi de poponari, bisecsuali, transsecsuali, lezbiene etc. nu e tot aia? brusc mi-am amintit de Cornel Chiriac, ucis de un homosexual.

Nu vad legatura.
gaga

Mesajde supermouse » Joi Sep 09, 2004 2:17 pm

hemosexual shi transsexual nu e acelashi lucru
da fa-mi tu o lista cu toate crimele comise de transexuali, sau TG, o punem fatza in fatza cu astalanta shi comparam
shi oi vrea sa te uitzi cu atentzie la lista aia de pe rememberingourdead
aia sunt oameni care nu au facut nimanui nimic, shi care au fost ucishi- de cele mai multe ori la modul bestial- pentru ca erau diferitzi.
Aia este problema.
supermouse
Junior Member

Mesajde proXtu » Joi Sep 09, 2004 2:38 pm

si ce treaba are sula cu prefectura ? si negrii or fost ucishi candva cu bestialitate de KKK, s'o mai skimbat treaba. asa si cu TG astia, o sa se mai skimbe. acuma nu vrei sa zici ca barbatzii in general au ceva cu TG ashtia shi ii ucide ? :D
proXtu
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Sep 09, 2004 2:39 pm

hemosexual shi transsexual nu e acelashi lucru

ce e aia hemosecsual? io n-am zis niciunde ca e acelash lucru.
si daca nu te exprimi pe intelesul meu a cui e vina? deci in lista aia sunt homosexuali, ori bisexuali, etc, omoratzi de un nene. foarte urat din partea lui. asta nu inseamna ca toti barbatii hetero sunt ca el. generalizezi cel putin ciudat.

cum am mai zis, majoritatea soldatilor sunt barbatzi, normal ca ei au omorat mai mult indiferent de scop. sau acu' scopul scuza sau incrimineaza mijloacele?

presupunand ca ala de pe enola gay (presupunem doar pt o idee) era gay, daca iti fac o lista cu femei, copii, barbatzi omoratzi de bomba, ajungi (sa zicem) la concluzia ca totzi gay e najpa ca a omorat multz oameni diferitzi? (in spetza japoneji).

absurdizatzi shoricimea vuastra.
gaga

Mesajde supermouse » Joi Sep 09, 2004 2:39 pm

citeshte tot saitul
supermouse
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Joi Sep 09, 2004 2:47 pm

supershoricimea dvs.

a) in genere, barbatu' are mai multzi mushchi decat femeia, shi in genere a avut neshte fraie ale puterii, incat in domeniul homicidului sa aiba mai multe shanse catre performantza
b) in genere, is mai multzi barbatzi hetero decat trans/homo/bi (shi declaratzi, shi reali) -> daca barbatzii fac victime in randul semenilor, este normal ca procentul sa fie mai mare de barbatzi hetero
c) vorba unei antevorbitoare, daca un homosexual a condus un avion care a bombardat nush cate mii de civili, sau etc., etc., il face sa intre in top-records shi sa contrabalanseze. despre ce fel de victime vorbim?
daca cumva te gandeshti doar la discriminari sexuale, cum iarashi hetero-s majoritari, nu e normal sa fie procentul in favoarea lor?
===
statistica aia pe care o prezintzi tu, (daca nu cumva are shi alte detalii semnificative dar nepovestite) este triviala, tautologica, lipsita de orice insemnatate, dpmdv
aphextwinz
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Sep 09, 2004 2:50 pm

nu m-ai convins sa il citesc :p heterosexualii e mai rai ca e mai multz, nu ashe se fac statisticile ci la percent din categorie, asta ca btw
gaga

Mesajde aphextwinz » Joi Sep 09, 2004 2:57 pm

sh-ar mai fi neshte speculatzii la subiect

ok, ok, hetero-s mai multzi ca homo, dar sa zicem ca ies shi la cantitate/individ (daca agresivitatea ar fi cuantificabila) tot mai agresivi
io zic ca poa' sa fie sh-o treaba pisihologica (sau chiar genetica, daca homosexualitatea e intr-adevar genetica)
adica a) vorba lu' dana, gayii (sau macar o parte din ei - haia pasivi) is mai putzin barbatzi (nu e vorba de discriminare, ci de fapt, cui nu ma crede ii pot prezenta neshte homo, nu va zic ce meserii au, ca nefiind multz barbatz in bransha, ar fi aproape ca shi cand i-ash desconspira pentru un detectiv asiduu :p) => reducem agresivitatea la sexu' masculin
b) intr-o relatzie majoritate vs minoritate, daca minoritatea nu are un simtz gregar, in general e mai putzin agresiva (n-are cum forma gashca). io nu vad minoritatea homosexuala avand asha ceva (spre deosebire de o minoritate etnica, sau chiar (sub)culturala - de ex. punk-eri sau hip-hop-eri).
aphextwinz
Junior Member

Mesajde supermouse » Joi Sep 09, 2004 3:33 pm

ce-mi place mie cand incep io sa aberez shi voi o lua :bye: tzi in serios
supermouse
Junior Member

Mesajde proXtu » Joi Sep 09, 2004 3:56 pm

acuma cum sa te scotzi shi tu... o dai la intors :D
proXtu
Junior Member