Nastase la prima TV

politicianul vrea puterea, poporul se multumeste cu o minciuna acceptabila

Mesajde monk » Dum Dec 05, 2004 11:16 am

gabuba scrie:cineva zicea ca netu' a votat in proportie de 80% cu base. deci ne agitam in van, prostii aia multi nu intra pe net.

asta pentru ca prostii aia multi , ori nu au destui bani .. deci, automat nu sunt informati; ori sunt la tzara unde daca ai telefon esti mare. evident ca unu care e vai de mama lui o sa voteze cu care promite mai multe (nu conteaza daca face sau nu... sa promita acolo).

e pacat ca intr-o tzara care cica se spune ca e numa cu oamnei inteligenti, ca cica asa ne-a lasat dumnezeu s-a ajuns sa se voteze cu care da mai mult costitza afumata si slanina in campania electorala. Eh, lasa ca acelasi care zicea asta cu inteligentza mai zicea ca romanu are si sufletul usor ca sa poa sa treaca peste orice ...
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde gabuba » Dum Dec 05, 2004 11:23 am

monkule, cine a zis ca suntem o tara numai cu oameni destepti? asa am vrea sa credem, asa ne mintim noi frumos dimineata. tara asta e inca populata de manele si bombonele. ah, mi-e jena cu muntenia.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde monk » Dum Dec 05, 2004 11:25 am

si cu moldova ....

The Wake Up Show™
monk

Mesajde monk » Dum Dec 05, 2004 6:43 pm

Am auzit la radio in masina cand eram ca " domnul " Adrian Nastase, CANDIDAT LA PRESEDENTIA ROMANIEI , intr-o intrunire de presa fiind intrebat de unul din ziaristii dela Evenimentul Zilei daca stie ca i se pregateste un "atac" in presa pe tema orientarii sale sexuale ... acesta a raspuns (dupa ce a fost informat ca nu Evenimentul Zilei a adus in discutie asta initial) ca nu stie si ca poate incerca toate nevestele redactorilor de la Ziar ca sa isi dovedeasca orientarea sexuala.

Asta s-a spus azi la Radio Guerilla !.... citeste ... si mai gandeste cand vine vorba pe ce "intelectual" alegem pe 12.

iata si articolul scris de EVZ

The Wake Up Show™
monk

Mesajde OutSideR » Lun Dec 06, 2004 12:24 am

Basescu e un tampit care aduce acuze foarte grave, cere arestari, atrage atentia comunitatii internationale FARA A AVEA PROBE, dar voi nu vreti sa intelegeti asta pentru simplul fapt ca v-ati saturat de PSD.
Toata lumea s-a saturat, insa asta nu inseamna ca trebuie sa-ti pierzi discernamantul si vezi un bine in orice dobitoc care urla in gura mare ca alegerile au fost fraudate.

Din reactiile pe care le-am observat pana acum din partea simpatizantilor aliantei un lucru e clar: merg pe principiul "cine nu e cu noi e cu PSD-ul", nu permit nici cea mai mica critica la adresa aberatiilor membrilor sai si sunt in stare sa recurga la cele mai mari mizerii pentru a sustine o cauza care daca inainte era sa zicem nobila, adica schimbarea puterii, acum e o cauza murdarita chiar de ei prin actiunile lor si oricum pierduta.

Libertatea Presei. Cum naiba nu exista libertatea presei? Eu nu pot sa inteleg. Ziare precum Evenimentul Zilei, Ziua, Cotidianul, Romania Mare si altele vin cu articole mincinoase si defaimatoare, insa nu patesc absolut nimic. Asta nu e libertatea presei? Daca nu, ce naiba e?
OutSideR
Junior Member

Mesajde Izabela » Lun Dec 06, 2004 12:52 am

Outsider,nimeni nu e batut in cuie la conducere iar noi, electoratul, avem puterea o data la 4 ani sa-i pedepsim prin a nu-i realege.Nastase e pentru continuitate.Dar asta nu e benefica intr-o tara ca a noastra unde lucrurile nu sunt inca asezate iar tentatiile de acaparare,atat economice cat si a mass-mediei sunt mari,nu poate fi vorba de continuitate la guvernare.Uite,in America poate guverna un partid de doua ori succesiv fara probleme.Am fi prima tara din vechiul bloc comunist unde ar guverna un partid de doua ori la rand.Sper ca duminica oamenii sa-nteleaga.
Izabela
Junior Member

Mesajde tre » Lun Dec 06, 2004 2:41 am

http://www.iesecinetrebe.com/
n-am avut timp sa citesc prea multe de pe sait dar voi reveni.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde theOffender » Lun Dec 06, 2004 6:03 am

ei, shi pan' la urma prima o aratat au ba pe bombonel?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde neatza » Lun Dec 06, 2004 10:07 am

OutSideR scrie:Libertatea Presei. Cum naiba nu exista libertatea presei? Eu nu pot sa inteleg. Ziare precum Evenimentul Zilei, Ziua, Cotidianul, Romania Mare si altele vin cu articole mincinoase si defaimatoare, insa nu patesc absolut nimic. Asta nu e libertatea presei? Daca nu, ce naiba e?

auzi baiatu, daca tot vorbeshti de libertatea presei, de ce nu zici matale shi de ziaru natzional care a dedicat numere intregi scopului de a-l face de cacat pe basescu ? care sa ai 8 pagini cu acelashi subiect, mi se pare cam mult pentru un ziar "echidistant". daca ma intzelegi pe unteva.

shi be, pentru "domnu bine informat care nu il sustzine pe nastase", in multele tale calatorii mediatice de informare, pe langa nume ca CTP shi altzi ilushtrii viitori necunoscutzi, ai intalnit cumva shi pe cel al lui Petre Tutea ?

peseu: mam gandit ca daca tzash zice ca se citeshte Tzutzea, ar insemna ca te consider cretin, asha ca nu o fac.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde old lord » Lun Dec 06, 2004 1:26 pm

noi nu avem nici o libertate a presei
majoritatea ziarelor sunt patronate de lideri sau membri ai partidelor politice si putini ziaristi isi pot permite sa-si piarda slujba
la fel si televiziunile
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde UNBREAKABLE » Lun Dec 06, 2004 2:40 pm

Imagine

si neatza...
Imagine
[ KNOWLEDGE IS POWER... ]
UNBREAKABLE
Junior Member

Mesajde UNBREAKABLE » Lun Dec 06, 2004 2:45 pm

neatza... deja incepi sa aberezi...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
UNBREAKABLE
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Dec 06, 2004 2:53 pm

sa intzeleg ca nu ai auzit de Tutea ?

neatza

Mesajde gaga » Lun Dec 06, 2004 4:07 pm

Tzutzea ca tzutzea da ai sa te miri ca nici simtul umorului nu il tine aproape, ia vezi primu banc de aici:

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=325181&postcount=22
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde neatza » Lun Dec 06, 2004 4:24 pm

da. presupun ca acu s-a dus pe google sa citeasca despre Tutea. sau o fi considerat shefu lui ca il platesc degeaba pentru forumu asta.

neatza

Mesajde UNBREAKABLE » Lun Dec 06, 2004 5:19 pm

lol danone, asta e culmea... acum te legi de umorul meu... alea sunt doar niste bancuri nesortate, fara mari pretentii, care au fost postate la thread-ul potrivit...

in primul rand nu sunt eu subiectul discutiei si nu cred ca am jignit pe cineva prin afirmatiile mele. ironia ieftina si gratuita facuta de tine si de neatza nu merita un raspuns serios din partea mea...

neatza, nu am vrut sa aduc asta in discutie pt. ca in anumite cazuri nu e relevant...
dar consider ca un pusti de 16 ani nu trebuie sa-si dea cu parerea aiurea despre politica, in necunostinta de cauza, jignindu-i in acelasi timp pe ceilalti... stiu ca iti place sa te bagi singur in seama dar iti sugerez sa cauti alte thread-uri mai potrivite pt. varsta ta...

Daca vreti sa transformati discutia asta intr-una puerila n-aveti decat...

Si inca ceva on-topic ... sa aveti un nou subiect de discutie... :B
"Evenimentul zilei a intrat in posesia unei inregistrari care contie o declaratie-soc a lui Adrian Nastase la o sedinta secreta a PSD, unde facea referiri extrem de grave la presupusa spaga incasata la privatizarea PETROM."
Nastase: "Daca a luat 700.000.000 de dolari comision si nu a contribuit la campanie, este de doua ori vinovat"

Inca o incercare penibila de discreditare din partea EZ care prezinta drept dovada un fragment audio scos din context, taiat chirurgical la sfarsit (inainte inceperii hohotelor de ras din partea publicului).
Este vorba doar de replica ironica data de Nastase la acuzatiile formulate de Vadim, intr-o conferinta, lucru care se poate deduce din ton si dupa reactia publicului...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
UNBREAKABLE
Junior Member

Mesajde nbm » Lun Dec 06, 2004 5:29 pm

tie ti s-o parea scoasa din context, insa in calitatea sa de prim-ministru domnul Nastase nu ar fi trebuit sa faca astfel de afirmatii nici in gluma...
sa nu mai vorbim de umorul indoielnic...
interesant este faptul ca domnul in discutzie recunoaste, astfel, ca asemenea comisioane sau tranzactii (mai mult sau mai putin ilegale) s-au transformat, de-a lungul timpului, in finantari pt partid...
so, devine interesant indiferent daca vorbim de petrom sau de altele
nbm

Mesajde MiG29 » Mar Dec 07, 2004 2:17 am

neatzo ar trebui sa itz fie rusine sa comentezi politica la cei 16 ani ai tai~p

anbreicabal...io unu nu vad pe cine incerci tu sa convingi ca ie ca tine.cre ca te platejte degeabacine te platejte ca pesedeu ear fura la alegeri shi tare mie ca iese poponel.shi atunci sar putea sa nuz mai dea nici banii:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde tre » Mar Dec 07, 2004 4:29 am

bre fiecare cu parerile lui, ar fi chiar naspa daca ar fi unanimitate.

unbreakable esti naspa bre, sa muara pisica. parerea mea.
tre
Junior Member

Mesajde UNBREAKABLE » Mar Dec 07, 2004 6:49 am

Nu incerc sa conving pe nimeni de nimic, si, oricum, nu trebuie sa fiti de acord cu opiniile mele...
Ca nu sunt pe placul tuturor e o chestie, dar jignirile personale si acuzatiile ca as fi "platit" (as vrea eu, chiar am nevoie de niste bani :lol: ) sunt complet nejustificate...
Regret ca am postat pe thread-ul asta, vazand acum cat de inflexibili sunt unii dintre voi, neacceptand nici o alta opinie...

Va las in ignoranta voastra... Nu mai e nimic de zis....
UNBREAKABLE
Junior Member

Mesajde nocturna » Mar Dec 07, 2004 9:37 am

tocma ce voiam sa ma duc mai in fatza, ca sa tziu shi io unpic pancarta cu nastase, sa vaz ce sentiment magic se petrece in proces, da' uitanduma in partea de stanga, vaz ca nam decat 3 anishori, care nici pomeneala de fo comparatzie cu cei NOUASHPE ani posedatz de nemuritorul indestructibil.

neatzo, esht mic mah, mai ai multe ber de mancat pan la 19 ani. ~p

indestructibilule, sa nu mai zici la nimenea, da' mucosu esht matale.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Mar Dec 07, 2004 10:21 am

UNBREAKABLE scrie: vazand acum cat de inflexibili sunt unii dintre voi
Va las in ignoranta voastra... Nu mai e nimic de zis....

hint : c-o bere macsim doo , neatza cu danone se vor flexibiliza precum o ramura da salcie pe malu danbovitei :D

bre nene, la cei 19 anisori ai lu matale vorbesti atatea tanpenii cat unii intr-o viata. presupunand ca ai fost un copil precoce si la varsta de 5 anisori ,atunci cand au emanat feseneii si care ulterior s-au metamorfozat in pesedei, ai urmarit evolutia politica de la noi supt tuate aspectele ei , atunci nu cred ca ai trecut cu vederea periuadele de mare angajament economic si social intre 92-96 si 2000-2004

luandu-le cronolojic, puate ne esplici si noua pe punte "realizarile" de exceptie ale pesedeilor in cele doo mandate si poate , argumentat ,ai putea flexibiliza pe unii enervant de inflexibili de p-acilea. ce zici? te baji?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde neatza » Mar Dec 07, 2004 10:28 am

UNBREAKABLE scrie:
in primul rand nu sunt eu subiectul discutiei si nu cred ca am jignit pe cineva prin afirmatiile mele. ironia ieftina si gratuita facuta de tine si de neatza nu merita un raspuns serios din partea mea...

Auzi bre, despre partea cu jignitu, deja ai facut-o. M-ai jignit pe mine shi pe totzi ceilaltzi oameni care nu au creieru afectat de sifilis, in momentul in care ai incercat sa ma convingi despre cat de "cel mai bun om de pe lumea asta ie adrian nastase"

UNBREAKABLE scrie: consider ca un pusti de 16 ani nu trebuie sa-si dea cu parerea aiurea despre politica, in necunostinta de cauza, jignindu-i in acelasi timp pe ceilalti... stiu ca iti place sa te bagi singur in seama dar iti sugerez sa cauti alte thread-uri mai potrivite pt. varsta ta...

iar cat despre asta, pisi (daca imi permit satz zic asha), ai dat-o cu mucii in fasole rau de tot. shi itzi spun shi de ce: eram sigur ca in momentul in care am zis de Petre Tutea o sa te legi de varsta mea, ca sunt un pushti, ca sunt incapabil sa intzeleg shi ca alte diverse magarii. Mi-am pregatit frumos terenu pentru a aduce in discutzie o afirmatzie a domnului amintit de mine mai sus. Domnul respectiv, in cazu in care nu ai auzit de el, este, in opinia lui Cioran,"singurul spirit genial" pe care l-a intalnit in viatza lui. shi pentru ca in cazul lui Tutea nu se va mai pune problema de varsta shi nici de nepricepere, vreau sa vad ce opinie ai.

dar asta se va intampla maine, deoarece azi am nishte teme de facut shi nu vreau sa raman repetent ca sa trebuiasca sa ma angajeze dup'aia bunul domn nastase sa-i iau apararea pe diverse forumuri.

nu m-am putut abtzine: auz bre ala care nu-l sustzine pe nastase, ce parere ai despre treaba asta: http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=10493&s=21&ss=-1

ca ne mai informam shi noi...

neatza

Mesajde Anti-Cola » Mar Dec 07, 2004 9:37 pm

Daa..frate..Nastase nu e deloc familist ..a fost casatorit de doua ori cu fiice de ministri ..datortita lor a ajuns pana aci ... :M Nastase
Anti-Cola
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Dec 08, 2004 11:24 am

shi ca o completare a articolului de mai sus, cu dedicatzie speciala pentru "io nu-l sustzin pe nastase, da il votez cu cinci shtampile", declaratzia domnului Petre Tutea referitoare la FSN, un fel de tata lu psd de azi.

[B]“Tot ce se spune impotriva Frontului, ca sunt pederasti toti, eu cred. Ca sunt hoti de buzunare, eu cred. Ca mi-au furat mie banii, desi nu mi-au furat, eu cred.
Ca sunt prosti, turci si cretini si ca le curg balele, cred. Eu m-am gandit, de pilda, sa scriu un pamflet anticomunist si m-am gandit sa iau anticii si modernii, cei mai mari pamfletari pe care ii intalnesc si sa iau de acolo cele mai acidulate imagini sau figuri de stil. Si m-am convins ca e un travaliu odios, gratuit, nu face trei parale. Si am ajuns la o intuitie mult mai corecta pentru a defini orice miscare comunista. Iau un Cod Penal cu trihotomia, tripartita diviziune a infractorilor: crime, delicte si contraventii. Definesc crimele pe rand, delictele pe rand, contraventiile pe rand si scriu dedesubt: comunismul e infractor la ordinea universala, naturala prezenta in acest Cod Penal. Ei sunt infractori, comunistii, nu sunt oameni politici.â€Â

neatza

Mesajde tre » Joi Dec 09, 2004 3:01 am

mesaj important (va rog trimiteti mai departe):
pentru a se evita aglomeratia la sectiile de votare, precum si pentru o mai buna observare a alegerilor, electoratul care voteaza cu traian basescu este rugat sa se prezinte la urne duminica, 12 decembrie, iar cei care voteaza cu adrian nastase sunt rugati sa voteze luni, 13 decembrie.
tre
Junior Member

Mesajde heartandmind » Joi Dec 09, 2004 5:11 am

tre scrie:mesaj important (va rog trimiteti mai departe):
pentru a se evita aglomeratia la sectiile de votare, precum si pentru o mai buna observare a alegerilor, electoratul care voteaza cu traian basescu este rugat sa se prezinte la urne duminica, 12 decembrie, iar cei care voteaza cu adrian nastase sunt rugati sa voteze luni, 13 decembrie.

TOATA STIMA SHI RESPECTUL :sal:
DESHTEAPTA-TE ROMANE
heartandmind
Junior Member

Mesajde Anti-Cola » Joi Dec 09, 2004 11:43 am

Bah ..ce plm ..tot psd castiga iar frauda...da basescu o sa`i rupa la buci ... ;m
Anti-Cola
Junior Member

Mesajde neatza » Joi Dec 09, 2004 12:57 pm

ashteptam o parere de la domnu "daca spun ca nastase ie cel mai bun om de pe pamant, nu inseamna ca-l sustzin". da se pare ca a dat bir cu fugitzii.

neatza

Mesajde MiG29 » Joi Dec 09, 2004 9:54 pm

Nu jtiu daca se potrivejte cu standardele inalte ale discutiilor de aici(~p) insa am primit un semese al carui contzinut nu pot sa ma abtzin sa nu il pun aci:
De votezi cu Marinaru ai sa faci p..a ca paru
De votezi cu Bombonel sa te f..i in cur cu el!

Genial:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Politica