lol danone, asta e culmea... acum te legi de umorul meu... alea sunt doar niste bancuri nesortate, fara mari pretentii, care au fost postate la
thread-ul potrivit...
in primul rand nu sunt eu subiectul discutiei si nu cred ca am jignit pe cineva prin afirmatiile mele. ironia ieftina si gratuita facuta de tine si de neatza nu merita un raspuns serios din partea mea...
neatza, nu am vrut sa aduc asta in discutie pt. ca in anumite cazuri nu e relevant...
dar consider ca un pusti de 16 ani nu trebuie sa-si dea cu parerea aiurea despre politica, in necunostinta de cauza, jignindu-i in acelasi timp pe ceilalti... stiu ca iti place sa te bagi singur in seama dar iti sugerez sa cauti alte thread-uri mai potrivite pt. varsta ta...
Daca vreti sa transformati discutia asta intr-una puerila n-aveti decat...
Si inca ceva on-topic ... sa aveti un nou subiect de discutie... :B
"Evenimentul zilei a intrat in posesia unei inregistrari care contie o declaratie-soc a lui Adrian Nastase la o sedinta secreta a PSD, unde facea referiri extrem de grave la presupusa spaga incasata la privatizarea PETROM."
Nastase: "Daca a luat 700.000.000 de dolari comision si nu a contribuit la campanie, este de doua ori vinovat"
Inca o incercare penibila de discreditare din partea EZ care prezinta drept dovada un fragment audio scos din context, taiat chirurgical la sfarsit (inainte inceperii hohotelor de ras din partea publicului).
Este vorba doar de replica ironica data de Nastase la acuzatiile formulate de Vadim, intr-o conferinta, lucru care se poate deduce din ton si dupa reactia publicului...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.