1 Decembrie - o Zi Nationala de-aiurea

politicianul vrea puterea, poporul se multumeste cu o minciuna acceptabila

Credeti ca 1 Decembrie este potrivita ca Zi Nationala a Romaniei ?

Da
10
67%
Nu
5
33%

Voturi totale : 15

Mesajde ghionoiul » Mie Apr 14, 2004 8:36 am

Tre, ma bucur ca impresia mea e eronata. Da' si gresita ?! Las-o dreq ! :b
N-am cum sa fiu pesedist. Iti dai seama ca m-ar da aia urgent afara din partid pentru ca indraznesc sa am alta opinie decat unanimitatea lor :lol: Nici popa nu sunt, ca barba imi irita pielea.
ghionoiul

Mesajde tre » Mie Apr 14, 2004 6:34 pm

eh, m-am linistit atunci. mai ai o sansa :D.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde virrag » Joi Apr 15, 2004 9:12 am

Alooo, ce se intampla ? Lipsesc si eu cateva zile si cand ma intorc va gasesc luandu-va de par ! N-ar fi asta mare paguba, dar printre atatea paruieli n-am mai gasit subiectul. Adica 1 decembrie. Sau mai, ca nu e prea clar.
Chiar, se apropie 1 mai. Vreo iesire la iarba verde, ceva ? Ghionoi, pacat ca nu esti de la PSD, ca am auzit ca organizeaza aia ceva fain de 1 mai :D Ai dracului martzafoi, au auzit ca vor unii sa declare 1 mai Zi Nationala si s-au grabit sa o confiste si pe asta, ca 1 decembrie era oricum confiscata de pe vremea lui Roman. Ce sa-i faci, draga ghinion, ai ghionoi ! :yD
virrag

Mesajde ghionoiul » Joi Apr 15, 2004 9:23 am

Mda, teribil ghionoi ! Adica ghinion, ptiu... Cred ca ar trebui, intr-adevar, sa ma reorientez spre o alta propunere. O sa ma gandesc bine, dar am deja cateva posibile optiuni. Printre ele - 14 februarie, Valentine's Day. Are multe argumente de partea sa: e o sarbatoare traditionala romaneasca, e veselie mare in ziua aia, e si mult mai bine mediatizata decat 1 dec., si e destul de populara, mai ales printre tineri ! Si pana se dezbate mai pe larg aceasta idee in "societatea civila", numa' bine incalzirea globala va face ca la mijlocul lui februarie sa fie vremea ca de 1 mai :D
ghionoiul

Mesajde tre » Joi Apr 15, 2004 11:15 pm

cica de 1 mai muncitoresc pesedeu' se va da de 3 ori peste cap ca sa acorde atentia cuvenita zilei.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Vin Apr 16, 2004 10:37 am

Ma intreb in ce s-o transforma oare dupa ce se da de 3 ori peste cap... Ca pana acuma s-au dat peste cap de nu stiu cate ori sa arate a partid social-democrat de tip occidental, da' nu prea le-a iesit. Deocamdata se pare ca se transforma in cantina de ajutor social, cu mici si sarmalute de pomana la toti alegatorii, carora le pasa mult mai mult de propriile stomace decat de 1 mai sau 1 decembrie. Cred ca adevarata zi nationala a Romaniei ar trebui sa fie Ziua Sarmalei de Pomana, indiferent daca pica de 1 decembrie, Sf. Ion, 23 august sau Ziua Sculerului-Matritzer.
ghionoiul

Mesajde Igrecotrei » Mar Ian 04, 2005 11:40 am

Am gasit intamplator subiectul asta. Si nu ma asteptam la atata energie consumata pentru el. Pentru cei care au votat impotriva zilei de 1 Decembrie: de ce? Nu e un repros, intreb de curiozitate. 4 Iulie si 15 Martie sunt zile care au insemnat la fel de mult pentru americani si unguri cat ar trebui sa insemne si pentru noi. Acolo istoria fiecaruia a avut un moment de cotitura, o inflexiune ca sa zic asa matematic. Nu meritam si noi o zi la fel de ... incarcata?
Igrecotrei
Junior Member

Anterior

Înapoi la Politica